panosfx Δημ. March 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2010 Πρέπει να εγκαταστήσεις κάποιον third-party registry editor. Προσωπικά προτείνω τον ενσωματωμένο στον resco explorer. Εναλλακτικά υπάρχει και ο free phm registry. ΑΑΑΑ!!!Ειπα κι εγω τοσο γκαβος ειμαι...Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου! Αλλη μια ερωτηση.Σε καποια προγραμματα οπως το Destinator 7 και το Opera mobile 10 δεν μπορω να γυρισω το κινητο σε landscape με τιποτα.Εχω διαβασει ολες τις σελιδες αλλα οσα προτεινατε παλιοτερα δεν πιανουν μαλλον με την 6.5.Εσεις εχετε βρει λυση γιατι δεν βλεπω να κανετε πουθενα παραπονο γι'αυτο αρα μαλλον εχετε βρει λυση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 13, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2010 Τα προγράμματα που αναφέρεις δεν υποστηρίζουν αυτόματη περιστροφή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickanap69 Δημ. March 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 Έχω βάλει αυτό το πληκτρολόγιο: http://rapidshare.com/files/223957925/GR-EN_keyboards.cab για να λύσω το πρόβλημα με τον destinator 7 και το πληκτρολόγιο του που δεν συνεργάζεται με το πληκτρολόγιο της htc, αλλά το πρόβλημα δεν λύθηκε. Αντίθετα μου χάλασε και το πληκτρολόγιο της htc (τα πλήκτρα φαίνονται με μπερδεμένα τα σύμβολα). Έχω το spb shell και δεν μπορώ βρω τρόπο στις ρυθμίσεις για να ξανά δηλώσω το πληκτρολόγιο της htc από την αρχή (δεν έχω αλλάξει ούτε Rom ούτε τίποτε άλλο. Όλα είναι της μάνας του με win 6.5 ελληνικά). Έχει κανείς ρε παιδιά καμιά ιδέα; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 14, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 Μάλλον πας για hard reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. March 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 Το κινητο ειλικρινα ειναι φοβερο,διαμαντι σκετο...αλλα ακατεργαστο...Απο την μυγα ξυγκι βλεπω οτι προσπαθειτε ολοι να βγαλετε για να κερδισετε ενα 10% παραπανω μπαταρια με διαφορες λυσεις.Βεβαια ειναι το πρωτο windows mobile που ειχα ποτε μου και δεν εχω ιδεα ποσο καλυτερα ειναι τα αλλα απο θεμα μπαταριας.Τα ιδια χαλια και το iphone που το ειχα για καμια βδομαδα παλιοτερα (δεν το αντεξα παραπανω κι οχι για την μπαταρια του αλλα για τα χαζα κουσουρια του). Καλυτερα θα ηταν να βαλω την official 6.1 (να κανω και τα κολπα του webvirus για να εχω καλυτερη αυτονομια) ή να ψαχτω με καμια cooked rom;;Μονο για καλυτερη αυτονομια ρωταω και τιποτα αλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 14, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 Εάν δεν έχεις διάθεση για πειράγματα, μείνε με official. Δοκίμασε τες και τις δύο για να κρίνεις μόνος σου. Στο πρώτο post υπάρχουν κάποιες πληροφορίες σχετικά με το θέμα της μπαταρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. March 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 Σε ευχαριστω πολυ φιλε Athanaso και μονο που ασχολεισαι!Και κατι αλλο...αν κανω hard reset θα με γυρισει στην 6.1 που ειχε οταν το πηρα;Επισης ξερω πως με το hard reset δεν επηρεαζεται η καρτα μνημης.Τι θα γινει με τα προγραμματα που εχω εγκαταστησει εκει μετα το hard reset;Πως μπορω να τα σβησω απο εκει χωρις να χρειαστει να κανω format στην καρτα μνημης 'η δεν το γλιτωνω;Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 14, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 To hard reset δεν αλλάζει τη rom. Επαναφέρει την συσκευή στην κατάσταση όταν έχεις πρωτοπεράσει μια rom. Μετά το hard reset είτε τα σβήσεις είτε τα αφήσεις τα προγράμματα που είναι εγκατεστημένα εκεί, δεν αλλάζει τίποτα. Είναι στην δική σου ευχέρεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickanap69 Δημ. March 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 Έχω βάλει αυτό το πληκτρολόγιο: http://rapidshare.com/files/223957925/GR-EN_keyboards.cab για να λύσω το πρόβλημα με τον destinator 7 και το πληκτρολόγιο του που δεν συνεργάζεται με το πληκτρολόγιο της htc, αλλά το πρόβλημα δεν λύθηκε. Αντίθετα μου χάλασε και το πληκτρολόγιο της htc (τα πλήκτρα φαίνονται με μπερδεμένα τα σύμβολα). Έχω το spb shell και δεν μπορώ βρω τρόπο στις ρυθμίσεις για να ξανά δηλώσω το πληκτρολόγιο της htc από την αρχή (δεν έχω αλλάξει ούτε Rom ούτε τίποτε άλλο. Όλα είναι της μάνας του με win 6.5 ελληνικά). Έχει κανείς ρε παιδιά καμιά ιδέα; Ευχαριστώ. Μάλλον πας για hard reset. Φίλε Πάνο από ‘τι φαίνεται το hard reset δεν το γλυτώνω. Παρόλα ‘τα κάποιο καλό πληκτρολόγιο που να παίζει καλά και να συνεργάζεται και με dest ή iGo 8 υπάρχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 14, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 Όποιο και να επιλέξεις εκτός του πληκτρολογίου της HTC θα δουλεύουν κανονικά αυτά των προγραμμάτων πλοήγησης. Γιαυτό βάλε ένα ελαφρύ. GreekKeyb.CAB Επέλεξε το πριν μπεις στο πρόγραμμα πλοήγησης σου και μετά δεν θα έχεις πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickanap69 Δημ. March 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 (edited) Όποιο και να επιλέξεις εκτός του πληκτρολογίου της HTC θα δουλεύουν κανονικά αυτά των προγραμμάτων πλοήγησης. Γιαυτό βάλε ένα ελαφρύ. GreekKeyb.CAB Επέλεξε το πριν μπεις στο πρόγραμμα πλοήγησης σου και μετά δεν θα έχεις πρόβλημα. Φίλε athanaso77 δούλεψε!! Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση :thanks: Υ.Γ Μήπως υπάρχει πουθενά το γνήσιο πληκτρολόγιο της htc σαν αρχείο cap και το ξανά εγκαταστήσω και γλιτώσω το hard reset; Έψαξα στο support της htc αλλά δεν βρήκα κάτι. Edited March 14, 2010 by nickanap69 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. March 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 Το κινητο ειλικρινα ειναι φοβερο,διαμαντι σκετο...αλλα ακατεργαστο...Απο την μυγα ξυγκι βλεπω οτι προσπαθειτε ολοι να βγαλετε για να κερδισετε ενα 10% παραπανω μπαταρια με διαφορες λυσεις.Βεβαια ειναι το πρωτο windows mobile που ειχα ποτε μου και δεν εχω ιδεα ποσο καλυτερα ειναι τα αλλα απο θεμα μπαταριας.Τα ιδια χαλια και το iphone που το ειχα για καμια βδομαδα παλιοτερα (δεν το αντεξα παραπανω κι οχι για την μπαταρια του αλλα για τα χαζα κουσουρια του). Καλυτερα θα ηταν να βαλω την official 6.1 (να κανω και τα κολπα του webvirus για να εχω καλυτερη αυτονομια) ή να ψαχτω με καμια cooked rom;;Μονο για καλυτερη αυτονομια ρωταω και τιποτα αλλο. καλησπέρα, φίλοι και φίλες :) πάνο, αν δεν σε ενδιαφέρει το Manilla 2,5 βάλε official 6.1, κάνε τα tweaks που αναφέρω για την 6.1 και θα είσαι μια χαρά. θα δείς 1 μέρα διαφορά στην μπαταρία σου. αν και δεν συμπαθώ τις official rom, η 6.1 του Diamond 2 η official, είναι ότι καλύτερο έχει βγεί ποτέ απο την HTC. Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. March 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 Ηδη το εκανα φιλε μου!Σε ευχαριστω πολυ! Υγ.Μια ερωτηση...Το Advanced Config που λες στη 2η λυση που το βρισκω;Εχω κατεβασει και το rar σου με τα αρχεια αλλα ενω τα αλλα ειναι μεσα,αυτο δεν ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. March 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 πρέπει να είναι μέσα στο system ή το Tools. Advanced Config 3.3 νομίζω λέγεται. Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. March 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 πρέπει να είναι μέσα στο system ή το Tools. Advanced Config 3.3 νομίζω λέγεται. Ok το βρηκα.Θα σου πω εντυπωσεις μολις περασουν λιγες μερες.Ευχαριστω και παλι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 14, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 Υ.Γ Μήπως υπάρχει πουθενά το γνήσιο πληκτρολόγιο της htc σαν αρχείο cap και το ξανά εγκαταστήσω και γλιτώσω το hard reset; Έψαξα στο support της htc αλλά δεν βρήκα κάτι. Δυστυχώς δεν το γλυτώνεις το hard reset. :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. March 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 Στα καλά καθούμενα σταμάτησε να κάνει ενημέρωση του καιρού, μου βγάζει σφάλμα σύνδεσης. Είναι η δεύτερη φορά που μου το κάνει, την πρώτη έκανα hard reset και επανήλθε, έχει τύχει σε κάποιον άλλο; Υπάρχει κάποιος τρόπος να δουλέψει πάλι χωρίς να χρειαστεί να κάνω hard reset; Ευχαριστώ:) Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickanap69 Δημ. March 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2010 (edited) Δυστυχώς δεν το γλυτώνεις το hard reset. :O Δεν το γλίτωσα το hard reset. Είχες δίκαιο. Τελικά όλα καλά (αφού έφαγα και αρκετή ώρα να τα ξαναστήσω όλα από την αρχή:cry:) Βρε τι τραβάμε και μείς οι χορεύτριες :lol::lol: Υ.Γ. Η γυναίκα μου, μου λέει: Αμάν θα το σπάσω, όλο με αυτόν τον διάολο ασχόλησε!!! Και ο γιος μου (4 ετών): Αμάν βλε μπαμπά, όλο με αυτό το σκατολοΐδι παίζεις και δεν παίζεις μαζί μου. Συμπέρασμα: Με το diamond κινδυνεύει σοβαρά η οικογενειακή σας γαληνή!!! :lol::lol::lol::lol: Edited March 15, 2010 by nickanap69 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 15, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2010 Στα καλά καθούμενα σταμάτησε να κάνει ενημέρωση του καιρού, μου βγάζει σφάλμα σύνδεσης. Είναι η δεύτερη φορά που μου το κάνει, την πρώτη έκανα hard reset και επανήλθε, έχει τύχει σε κάποιον άλλο; Υπάρχει κάποιος τρόπος να δουλέψει πάλι χωρίς να χρειαστεί να κάνω hard reset; Ευχαριστώ:) Τελευταία παρουσιάζει προβλήματα ο server του Accuweather και αντιμετωπίζουν πολλοί παρόμοιο πρόβλημα και σε όλες τις συσκευές. Μάλλον το hard reset δεν χρειαζόταν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. March 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2010 Τελικα υπαρχει κανενα navigation προγραμμα για το διαμαντακι μας που να δουλευει με το official πληκτρολογιο;Τα γνωστα (igo8 και destinator 7) διαβασα απο παλια ποστ πως δεν συννεργαζονται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 15, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2010 Καλύτερα να βάλεις άλλο ένα πληκτρολόγιο, παρά να μη χρησιμοποιήσεις τα εν λόγω προγράμματα πλοήγησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. March 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2010 Καλύτερα να βάλεις άλλο ένα πληκτρολόγιο, παρά να μη χρησιμοποιήσεις τα εν λόγω προγράμματα πλοήγησης. Κανενα ομως δεν με βολευει οσο το official...και πιστεψε με δοκιμασα ολα οσα δωσατε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 15, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2010 Δεν με κατάλαβες. Το δεύτερο πληκτρολόγιο θα το επιλέγεις μόνο πριν μπεις στο πρόγραμμα πλοήγησης σου. Σε κάθε άλλη περίπτωση θα χρησιμοποιείς αυτό της HTC. Δεν θα το καταργήσεις φυσικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. March 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2010 Δεν με κατάλαβες. Το δεύτερο πληκτρολόγιο θα το επιλέγεις μόνο πριν μπεις στο πρόγραμμα πλοήγησης σου. Σε κάθε άλλη περίπτωση θα χρησιμοποιείς αυτό της HTC. Δεν θα το καταργήσεις φυσικά. Ναι οντως δεν σε καταλαβα...Δηλαδη ποιο πληκτρολογιο να βαλω και πως θα μπορω να τα αλλαζω;Απο που; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 15, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2010 (edited) Γιατί δεν κοιτάς μια σελίδα πίσω; :rolleyes: Αλλάζεις τα πληκτρολόγια όπως εναλλάσσεις αυτά της HTC σε full qwerty, compact qwerty κτλ. Στο ίδιο μέρος θα είναι και αυτό που θα βάλεις. Edited March 15, 2010 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts