Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Diamond 2 (Topaz)

DaRkWeAvEr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
Τελικά το Gps φταίει!

Ξέρεις πως το διορθώνω?

Στο Destinator στις ρυθμίσεις του υπάρχει μια επιλογή για θερινή ώρα. Απενεργοποίησε το.

Modpic.gif

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Στο Destinator στις ρυθμίσεις του υπάρχει μια επιλογή για θερινή ώρα. Απενεργοποίησε το.

Ευχαριστώ!!!!!!

Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για διαχείριση των e-mail . με αυτό που είναι στο μανίλα δεν μπορώ να κάνω τις ρυθμίσεις που θέλω όπως πχ να ρυθμίσω να κατεβαίνουν στο κινητό ολόκληρα τα μηνύματα μαζί με τα συνημμένα και αν πχ υπάρχει κάποια εικόνα να μπορώ να την κάνω προβολή ή save ή sent με BT.

Έχεις δοκιμάσει τον core player;

Ούτε με τον core player έχω βρει τρόπο για αναπαραγωγή flv αρχείων.

Και κάτι άλλο:

Έχω δοκιμάσει 3 προγράμματα πλοήγησης α)NDrive b)destinator 7, γ)Tomtom. Από τα τρία το Ndrive με δείχνει ακριβώς πάνω στον χάρτη χωρίς καθυστέρηση, ενώ τα άλλα δύο με βάζουν πιο πίσω από την θέση που πραγματικά βρίσκομαι. Μόνο όταν κινούμε πολύ αργά προλαβαίνουν και με βάζουν σωστά πάνω στον χάρτη.

Το έχω ξανά ποστάρει αυτό αλλά δεν πείρα κάποια απάντηση που να μου λύσει το πρόβλημα.

Το baud είναι 4800 και το radio δεν το έχω πειράξει.

Έχει αντιμετωπίσει κανείς αυτό το πρόβλημα και αν ναι, πως το έλεισε;;;

Ευχαριστώ

Ούτε με τον core player έχω βρει τρόπο για αναπαραγωγή flv αρχείων.

πήγαινε tools > preferences > select page > file associations και δες αν είναι τσεκαρισμένο το flv

Καλησπέρα σε όλους,

Πριν 2 βδομάδες μόλις απέκτησα και γω το diamond.

Έχω κάποιες απορίες αλλά επειδή είμαι φαντάρος δεν έχω και πολύ χρόνο για να το ψάξω.

1) Την διάρκεια συνολίκα των κλήσεων από που τι βλέπω? ( ΟΧΙ αυτο απο το συστημα, κατι που να μπορει να μηδενιζει)

2) Ταινιες μπορω να δω και αν με ποιο τρόπο?

3) Πως γινεται να μην μπαίνει αυτόματα στο gprs? Ημουν σε ενα ασυρματο συνδεδεμενος και οποτε επεφτε εμπαινε αυτοματα στο gprs για να συνεχισει το φορτωμα των σελιδων

4) Με τα flash των ROM τι παιζει? Εχει καποιος καποιο Link για να χαζεψω και τι υπαρχει και πως γινεται?

Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων

Καλησπερα.....

εχω χασει το usb καλωδιο εδω και 2 μηνες και δεν εχω βρει πουθενα....εχω ρωτησει σε ενα σωρο καταστηματα,μεχρι και 3 φορες παρηγγηλα απο ebay και μου στελνουν mini usb....ε

λεος εχω απογοητευτει...μπορει να βοηθησει καποιος?

Καλησπερα.....

εχω χασει το usb καλωδιο εδω και 2 μηνες και δεν εχω βρει πουθενα....εχω ρωτησει σε ενα σωρο καταστηματα,μεχρι και 3 φορες παρηγγηλα απο ebay και μου στελνουν mini usb....ε

λεος εχω απογοητευτει...μπορει να βοηθησει καποιος?

Μια χαρά κάνει και το mini usb!

Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας.

Μια χαρά κάνει και το mini usb!

Πως κανει δλδ,αφουδεν κουμπωνει...?????????????

Απιστευτο κουμπωνει.................lllllllllloooooooooooooolllllllllllllllll...................

Πως κανει δλδ,αφουδεν κουμπωνει...?????????????

Απιστευτο κουμπωνει.................lllllllllloooooooooooooolllllllllllllllll...................

:lol:

Και εγώ κατά λάθος το ανακάλυψα!

Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας.

:lol:

Και εγώ κατά λάθος το ανακάλυψα!

Ευχαριστω ρε φιλε,δεν μου πηγε καν στο μυαλο αφου εχει αλλη υποδοχη......:ninja:

Δυο μηνες κλειστο το ειχα,αν ειναι δυνατον..........:X

• Administrators
1) Την διάρκεια συνολίκα των κλήσεων από που τι βλέπω? ( ΟΧΙ αυτο απο το συστημα, κατι που να μπορει να μηδενιζει)

2) Ταινιες μπορω να δω και αν με ποιο τρόπο?

3) Πως γινεται να μην μπαίνει αυτόματα στο gprs? Ημουν σε ενα ασυρματο συνδεδεμενος και οποτε επεφτε εμπαινε αυτοματα στο gprs για να συνεχισει το φορτωμα των σελιδων

4) Με τα flash των ROM τι παιζει? Εχει καποιος καποιο Link για να χαζεψω και τι υπαρχει και πως γινεται?

1) Υπάρχουν διάφορες εφαρμογές που κυκλοφορούν στο internet για αυτό το σκοπό. Μπορείς να δοκιμάσεις του δικού μας kounadisk το KG Power Toys.

2) Βάλε το Core Player, παίζει τα περισσότερα video format.

3) NoData.

4) http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=486

Modpic.gif

Καλησπερα

Εχω το εξης προβλημα, εχω την καρτα μνημης απο SanDisk Micro SDHC 16 GB ultra class 4 εδω και μηνες. Εδω και δεκα μερες ενο ειχα στην καρτα αρχεια μεγεθους 9 GB ξαφνικα δεν μπορουσα να περασω αρχειο λογου οτι η καρτα ειναι γεματη , κοιταω να δω τι παιζει και οντος η καρτα εδειχνε πως ειναι γεματη αλλα δεν εχω περασει 16 GB στην καρτα γιατι το κανει αυτο , εχει κανεις καμια συμβουλη? Παντος οταν επιλεγω ολα τα αρχεια που ειναι μεσα απο το PC η απο το κινιτο με το Resco Exploder μου δειχνει πως ολα τα αρχεια ειναι στα 8.7 GB.

Κατι αλλο εχει βρει κανεις κανενα cab. για το StartMenu που να τα δειχνει σε σειρα οτι αρχεια προγραμματα ειναι εκει μεσα? Με εκνευριζει αφανταστα που μια το ενα αρχειο ειναι πανω το αλλο λιγοτερο κατω και λοιπα...

Επισης μια και αναφερετε πιο πανω το NoData που κανει καλα την δουλεια , εχω βρει αυτο

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=610657

κανει την ιδια δουλεια , εχει μια δυο ριθμισεις παραπανω και το κυριοτερο ειναι ευκολο στην χρηση με τα δαχτιλα αντιθετος με το NoData .

Edited by Tolis_c

• Administrators
Εχω το εξης προβλημα, εχω την καρτα μνημης απο SanDisk Micro SDHC 16 GB ultra class 4 εδω και μηνες. Εδω και δεκα μερες ενο ειχα στην καρτα αρχεια μεγεθους 9 GB ξαφνικα δεν μπορουσα να περασω αρχειο λογου οτι η καρτα ειναι γεματη , κοιταω να δω τι παιζει και οντος η καρτα εδειχνε πως ειναι γεματη αλλα δεν εχω περασει 16 GB στην καρτα γιατι το κανει αυτο , εχει κανεις καμια συμβουλη? Παντος οταν επιλεγω ολα τα αρχεια που ειναι μεσα απο το PC η απο το κινιτο με το Resco Exploder μου δειχνει πως ολα τα αρχεια ειναι στα 8.7 GB.

Μήπως έβαλες την κάρτα σε κάποιον card reader που ενδεχομένως να μην υποστήριζε αυτό το μέγεθος;

Κατι αλλο εχει βρει κανεις κανενα cab. για το StartMenu που να τα δειχνει σε σειρα οτι αρχεια προγραμματα ειναι εκει μεσα? Με εκνευριζει αφανταστα που μια το ενα αρχειο ειναι πανω το αλλο λιγοτερο κατω και λοιπα...

Στα WM6.5 δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Έχουν γίνει κάποιες προσπάθειες για να γίνει αυτό που λες αλλά με αμφιβόλου ποιότητας αποτελέσματα. Δεν σου συνιστώ να ασχοληθείς περαιτέρω με αυτό.

Modpic.gif

Οχι δεν την εβαλα σε Card Reader , το προβλημα παραμενει εδω και δεκα μερες , απο οπου επιλεξω την καρτα ειτε pc ειτε μεσου κινιτου με το Resco Exploder μου λεει τα ιδια πως ειναι γεματη , ενο οταν μαρκαρω ολα τα αρχεια που εχω στην καρτα μου λεει 8.7 GB. Γενικως δεν μπορω να περασω αρχεια αλλα στην καρτα ...

Αν δεν λυθει το προβλημα να μεταφερω αυτα τα αρχεια που εχω στο PC και να κανω φορματ στην καρτα?

καλησπερα παιδια εχω το diamond 2 με αγγλικη εκδοση. ωστοσο θελω ελληνικο πληκτρολογιο. δοκιμαζω να κατεβασω τις λύσιες που προτεινετε αλλα δυστυχως το rapind share εχει πεισμωσει και δεν με αφηνει με τπτ να κατεβασω. μηπως κανεις μπορει να στειλει ελληνικο πληκτρολογιο για diamond 2 καπου αλλου ωστε να το παρουμε?

ευχαριστω

• Administrators
καλησπερα παιδια εχω το diamond 2 με αγγλικη εκδοση. ωστοσο θελω ελληνικο πληκτρολογιο. δοκιμαζω να κατεβασω τις λύσιες που προτεινετε αλλα δυστυχως το rapind share εχει πεισμωσει και δεν με αφηνει με τπτ να κατεβασω. μηπως κανεις μπορει να στειλει ελληνικο πληκτρολογιο για diamond 2 καπου αλλου ωστε να το παρουμε?

ευχαριστω

Κάνε μερικές προσπάθειες λίγο αργότερα και θα κατέβει...

http://rapidshare.com/files/223957925/GR-EN_keyboards.cab

Modpic.gif

• Administrators
Αν δεν λυθει το προβλημα να μεταφερω αυτα τα αρχεια που εχω στο PC και να κανω φορματ στην καρτα?

Θα το συνιστούσα. Κάνε φορμάτ και πες μας για τα αποτελέσματα.

Modpic.gif

Υπάρχει κανένα παιχνιδάκι σαν και αυτό για Windows Mobile;

http://www.mindjolt.com/games/three-towers-solitaire

Never tell your problems to anyone...20% don't care and the other 80% are glad you have them.

Daily Article - Το Καλύτερο Άρθρο της Ημέρας

Υπαρχει κανενα προγραμμα για ευρεση επαφων οπως ειναι στο mobile shell δηλαδη λιγο πιο γρηγορο κατευθειαν να πατας γραμματα και να σου ταιριαζει τις επαφες γιατι στο κανονικο πρεπει να μπεις επαφες,ευρεση,και μετα να ψαχνεις?

• Administrators
Μπορείς από το dialpad να πληκτρολογείς το όνομα που θέλεις και θα σου εμφανίζει τις σχετικές επαφές. Το γνωστό smartdialing.

Modpic.gif

Μπορείς από το dialpad να πληκτρολογείς το όνομα που θέλεις και θα σου εμφανίζει τις σχετικές επαφές. Το γνωστό smartdialing.

Οκ βρεθηκε,απλως υπαρχει κανενα πληκτρολογιο ομως που να εχει και τους ελληνικους χαρακτηρες?γιατι αλλιως υποθετω που ειναι!!!

Edited by nik1975

παιδια εχω ενα destinator το οποιο ομως μου κανει νερα σχετικα με την αναλυση. μηπως θα πρεπει να επιλεξω καποιο skin συγκεκριμενο για το diamond2?

ευχαριστω.

Edited by perdikos2000