Administrators athanaso77 Δημ. February 19, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2010 Είσαι με official rom και radio; Έχεις δοκιμάσει άλλη sim; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasGre Δημ. February 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2010 Είσαι με official rom και radio; Έχεις δοκιμάσει άλλη sim; Τα παντα official... Δεν εχω δοκιμασει αλλη sim..μονο την sim εχω δοκιμασει σε αλλες συσκευες και δουλευει αψογα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 19, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2010 Δοκίμασε και με άλλη sim αν θέλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasGre Δημ. February 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2010 Δοκίμασε και με άλλη sim αν θέλεις. Μολις δοκιμασα αλλη sim της voda συγκεκριμενα και βρηκε σημα τσακ μπαμ και δεν το εχασε καθολου. Τωρα ξαναεβαλα της wind και βγαζει στην κεραια θαυμαστικο απο κατω και δεν βρισκει καθολου σημα.Βρηκε για πολυ λιγο και επειτα ξαναχαθηκε...:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 19, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2010 Κάποιο πρόβλημα λοιπόν έχει (ή έπαθε) η κάρτα. Πήγαινε να σου την αντικαταστήσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasGre Δημ. February 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2010 Κάποιο πρόβλημα λοιπόν έχει (ή έπαθε) η κάρτα. Πήγαινε να σου την αντικαταστήσουν. Οκ ευχαριστω.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalergr Δημ. February 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2010 Φιλε δοκιμασε να απενεργοποιησεις το 3G. Παράθεση Δύο πράγματα σ' αυτή την ζωή δεν έχουν τέλος, το σύμπαν και η ηλιθιότητα των ανθρώπων αν και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα βέβαιος. Α.Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasGre Δημ. February 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2010 Φιλε δοκιμασε να απενεργοποιησεις το 3G. Το δοκιμασα και αυτο οπως και το HSPDA. Anyway σε λιγο παω wind να δουμε τι θα δουμε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 19, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2010 Είναι ξεκάθαρο ότι είναι θέμα κάρτας μάλλον λόγω παλαιότητας και συμβατότητας με την σύγχρονη τεχνολογία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickanap69 Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 (edited) Έχει καταφέρει κανείς να δει .flv αρχεία που τα έχει τοπικά στην SD; Το tcpmp 0.72RC1 δεν λειτουργεί σε ‘μένα παρόλο που το έχω κατεβάσει από διάφορα lings και mirror. Επίσης video δεν μπορώ να δω από κανένα site παρά μονό YouTube με το αντίστοιχο ενσωματωμένο πρόγραμμα της συσκευής. Όλα τα site μου λένε να κατεβάσω την τελευταία έκδοση του flash player αλλά νομίζω πως δεν υπάρχει για win mobile 6.5 Edited February 22, 2010 by nickanap69 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 22, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 Δοκίμασε αυτό... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=634951 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iceearth Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 Παιδιά είμαι σε μεγάλο δίλημμα..θέλω να αγοράσω κινητό και είμαι ανάμεσα σε htc hero htc diamond 2 και omnia II...οποιος έχει το diamond 2 ειναι ευχαριστημένος? Παράθεση bravo pvt4 s-off hboot:0.93.0001 radio:5.17.05.23 rom:oxygen V 2.3.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 22, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 Παιδιά είμαι σε μεγάλο δίλημμα..θέλω να αγοράσω κινητό και είμαι ανάμεσα σε htc hero htc diamond 2 και omnia II...οποιος έχει το diamond 2 ειναι ευχαριστημένος? Για τέτοιες συζητήσεις... αποκλειστικά στους Διαξιφισμούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rizla7 Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 μια ερώτηση......γίνεται να βάλω ως default player τον core αντι του media...? στον core πως μπορούμε να φτιάξουμε μια playlist με url; βασικά σε ενα αρχείο word έχω κάποια url τα οποία θέλω να τα ανοίγω με τον core είτε κατευθείαν είτε με μια λίστα μέσα απο το πρόγραμμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirag Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 Καλησπέρα παιδιά! Εδώ και δυο μέρες το κινητό μου δεν κρατάει την ώρα. Συνήθως το βράδυ γυρνάει μια ώρα πίσω. Μπορεί να με βοηθήσει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xris_gior Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 Πρόκειτε να αγοράσω ενα HTC Diamond2 , μετά από μία γενναία επιδότηση που έλαβα(προφανώς τα έχω σκάσει νωρίτερα). Τεσπά΄, είναι λάτρης του linux και του terminal. Ζαχάρωνα το Νοκια ν900 που τρέχει maemo αλλά το κόστος είναι μεγάλο. Σκέφτηκα, αν υπάρχει δυνατότητα να ρίξω linux στο Diamond, και αν γίνετε να το τρέξω από την SD. με χρήση bootloader. μπορεί αυτό που γράφω να είναι λίγο ανόητο!!! αλλά τουλάχιστον δεν θέλω να ψάχνω άδικα. Σαν να έχω 2 λειτουργικά σε ένα pc. Αυτά. Ευχαριστώ παίδες. πολύ καλό το forum!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 23, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 Στην παρούσα φάση δύσκολο να κάνεις κάτι τέτοιο με σκοπό να είναι και λειτουργική η συσκευή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. February 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 Δεν γινεται αυτο που λες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 23, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 Καλησπέρα παιδιά! Εδώ και δυο μέρες το κινητό μου δεν κρατάει την ώρα. Συνήθως το βράδυ γυρνάει μια ώρα πίσω. Μπορεί να με βοηθήσει κανείς? Ανοίγεις κάποιο πρόγραμμα πλοήγησης πχ, destinator; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
heav3n Δημ. February 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 Καλησπέρα παιδιά! Εδώ και δυο μέρες το κινητό μου δεν κρατάει την ώρα. Συνήθως το βράδυ γυρνάει μια ώρα πίσω. Μπορεί να με βοηθήσει κανείς? αυτό το πάθενα με το My location στα 2.5 manilla που κάθε λίγο άλλαζε (είχα βάλει και το disable location fix αλλά τπτ). Πλέον που έχω rom του Energy δεν μου αλλάζει, χωρίς να χω βάλει και το fix. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickanap69 Δημ. February 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 Δοκίμασε αυτό... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=634951 Φίλε athanaso77 ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Το δοκίμασα αυτό που μου πρότεινες και παίζει (δεν βγάζει error η εφαρμογή) αλλά πάλι δεν παίζει .flv αρχεία. Δοκίμασα κάποια plug-in για το TCPMP αλλά μάταια. Θα πειραματιστώ και με αυτό: TCPMP-0.72RC1-ARM-PPC-recomp-03.CAB μόλις βρω τον χρόνο, εκτός και αν το έχει δοκιμάσει κάποιος και μου πει αν παίζει flv για να μην πειραματίζομαι τσάμπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 23, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 Έχεις δοκιμάσει τον core player; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirag Δημ. February 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 (edited) Ανοίγεις κάποιο πρόγραμμα πλοήγησης πχ, destinator; Ναι το destinator 7. Αλλά όταν το κλείνω η ώρα δεν έχει αλλάξει. αυτό το πάθενα με το My location στα 2.5 manilla που κάθε λίγο άλλαζε (είχα βάλει και το disable location fix αλλά τπτ). Πλέον που έχω rom του Energy δεν μου αλλάζει, χωρίς να χω βάλει και το fix. Ξέρεις εαν υπάρχει κάποιο fix??? --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Edited February 24, 2010 by athanaso77 Δεν γράφουμε συνεχόμενα μηνύματα. Κάνε χρήση της "Τροποποίησης" ή της "Πολλαπλής Παράθεσης" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rizla7 Δημ. February 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 μια ερώτηση......γίνεται να βάλω ως default player τον core αντι του media...? για κάποιον που θέλει να βάλει ως default player τον core... tools > preferences > select page > file associations και τα επιλέγει όλα( ή όσα τον ενδιαφέρουν).. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirag Δημ. February 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 Ανοίγεις κάποιο πρόγραμμα πλοήγησης πχ, destinator; Τελικά το Gps φταίει! Ξέρεις πως το διορθώνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts