Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Diamond 2 (Topaz)

DaRkWeAvEr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

τα greeklish τείνουν να καταργηθούν στο φόρουμ.

giati? kai ego ti tha kano?

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εγω το βρισκω 474 λιρες στο expansys και 418,60 λιρες στο clove.Μηπως κανω κατι λαθος? Στο expansys πρεπει να βαλω οτι εχω VAT?

Που τις βρισκεις αυτες τισ τιμες, πεσ μου σε παρακαλω..........

Θελω να το παρω ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ και δεν ξερω τι να κανω....

ευχαριστω

Εγω το βρισκω 474 λιρες στο expansys και 418,60 λιρες στο clove.Μηπως κανω κατι λαθος? Στο expansys πρεπει να βαλω οτι εχω VAT?

Που τις βρισκεις αυτες τισ τιμες, πεσ μου σε παρακαλω..........

Θελω να το παρω ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ και δεν ξερω τι να κανω....

ευχαριστω

Clove / Expansys...

Για το ΑΦΜ ξεκινα διαβασμα από δω δεν έχει νόημα να επαναλαμβανόμαστε.

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

Clove / Expansys...

Για το ΑΦΜ ξεκινα διαβασμα από δω δεν έχει νόημα να επαναλαμβανόμαστε.

Eυχαριστω πολυ για τη βοηθεια.Μολις το εκλεισα απο το expansys.com.gr

Eυχαριστω πολυ για τη βοηθεια.Μολις το εκλεισα απο το expansys.com.gr

Ελπίζω με κάποιο από τα κουπόνια.

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

Λοιπόν όσοι έχετε πρόβλημα με τον Opera δοκιμάστε το εξής και πείτε μου.

μέσα στην registry στο Local Machine > Software > Opera έχει ένα πεδίο που λέει Real Exit

κάντε το 1. μετά ανοίξτε τον Opera και κλείστε τον πάλι. να δούμε τι θα σας κάνει. ο μόνος τρόπος να σας τρώει μπαταρία τόσο πολύ (εμένα δεν πείραξε την κατανάλωση της μπαταρίας ούτε στο ελάχιστο) είναι να τρέχει στο background ο Opera.

αν κάποιος δεν βαριέται δείτε το και πείτε μου.

απο που να κατεβάσω πρόγραμμα για registry .... ένα resco είχατε πει...που το βρίσκω?

• Administrators

Για να κάνεις δουλειά σου πάρε ένα free...

http://www.phm.lu/Products/PocketPC/RegEdit/

To Resco registry που συνοδεύει το Resco Explorer δεν είναι free αλλά είναι σίγουρα πιο μοντέρνο και μακράν περισσότερο finger friendly.

Modpic.gif

Για να κάνεις δουλειά σου πάρε ένα free...

http://www.phm.lu/Products/PocketPC/RegEdit/

To Resco registry που συνοδεύει το Resco Explorer δεν είναι free αλλά είναι σίγουρα πιο μοντέρνο και μακράν περισσότερο finger friendly.

thanks. Ποιά έκδοση? Pocket PC 2002/2003?

μόλις το φόρτησα και έπεσε 2/10 σε μισή ώρα

δεν ξέρω τι παίζει...κρατούσε αρκετά μέχρι που δοκίμασα το flash

αν κάποιος δοκίμασε αυτό που είπα με την registry Μου λέει.

να δείτε αν τρέχει ο Opera σαν task. αν τρέχει κλείστε τον και πείτε μου απο θέμα μπαταρίας.

εμένα δεν τρέχει ούτε σαν task και όταν πατάω το "X" του έχω πει να κλείνει στα αλήθεια.

και το πιο περίεργο.... η κατανάλωση της μπαταρίας μου εμένα ΕΠΕΣΕ αντί να ανέβει. ξέρω ότι

ακούγεται τρελό αλλά έτσι είναι. 2 νύχτες τώρα κοιτάω την μπαταρία και το επόμενο πρωί η δεν θα

έχει πέσει καθόλου ή θα έχει πέσει 2%

αν κάποιος δοκίμασε αυτό που είπα με την registry Μου λέει.

να δείτε αν τρέχει ο Opera σαν task. αν τρέχει κλείστε τον και πείτε μου απο θέμα μπαταρίας.

Στο RealExit το 1 το βάζουμε σε binary?

Όταν κάνω soft και ανοίγει το κινητό ανοίγει αμέσως η opera (file://localhost/at, ΕRROR)

Πώς θα το διορθώσω αυτό? Δεν γινόταν πριν.

• Administrators
Στο RealExit το 1 το βάζουμε σε binary?

Είτε το βάλεις σε binary, είτε σε decimal, είτε σε hex, το 1 είναι παντού 1.

Modpic.gif

Είτε το βάλεις σε binary, είτε σε decimal, είτε σε hex, το 1 είναι παντού 1.

Δεν βλέπω να δουλεύει...η μπαταρία παίφτει συνεχώς...... από χθες το βράδυ που πόσταρα ότι έπεσε αμέσως 8/10...τώρα είναι 2/10.....και η opera ανοίγει με το που ανοίγω το κινητό. Υπάρχει άλλο τρόπος? Ή hard reset?

Με τη φόρτιση μέσω USB δεν έχεις σίγουρα πρόβλημα. Μάλιστα είναι καλύτερο για την μπαταρία από τον ταχυφορτιστή μπρίζας.

συγνωμη, που το στηριζεις αυτο?

• Administrators
Δεν βλέπω να δουλεύει...η μπαταρία παίφτει συνεχώς...... από χθες το βράδυ που πόσταρα ότι έπεσε αμέσως 8/10...τώρα είναι 2/10.....και η opera ανοίγει με το που ανοίγω το κινητό. Υπάρχει άλλο τρόπος? Ή hard reset?

Εγώ πάντως χρειάστηκε να κάνω και κάτι άλλο για να μην ανοίγει συνέχεια ο Opera... http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=3757018&postcount=59

συγνωμη, που το στηριζεις αυτο?

Με μια αναζήτηση στο internet θα βρεις πολλές αναφορές σε αυτό το θέμα που είναι γενικότερα στο θέμα "φόρτιση μπαταρίας".

Πάντα ένας φορτιστής που τροφοδοτεί με περισσότερα Ampere μια μπαταρία, τη φορτίζει πιο γρήγορα, αλλά μακροχρόνια τη φθείρει και γρηγορότερα. Για αυτό θα δεις αναφορές για συντηρητές οι οποίοι δίνουν λίγα ampere αλλά δεν επιβαρύνουν την απόδοση της μπαταρίας όσο και να τη φορτίζεις.

Modpic.gif

ωραία τώρα δεν έτρεξε η opera που άλλαξα αυτό με το Push internet άντε να δούμε.

Επίσης αυτο που λες με τα Ampere έχεις δίκιο, γιατί το ίδιο ισχύει και με τα pc...γιαυτό χρειάζεται να επιλέγουμε καλό τροφοδικό και δεν παίζουν ρόλο τα watt αλλά τα Ampere. Άρα περίσσοτερα Ampere από ότι χρειαζεται το σύστημα μας απλά μειώνουν τη διάρκεια ζωής του.

σε μενα παντως ο οπερα με το flash support δεν λεει να δουλεψει σωστα.

παροτι ειναι πραγματι η μονη εκδοση που δειχνει you tube η που παιζει ραδιοφωνο μεσα απο τα link των σταθμων,στα καλα καθουμενα κλεινει εντελως.

πισω στον μαμα οπερα λοιπον και στην αναμονη για μια πιο σωστη εκδοση.(ο οπερα turbo ισως μας λυσει τα χερια)

με το push internet πρέπει να σου δούλεψε ε? εγώ το είχα ήδη αυτό αλλά το είχα ξεχάσει.

πάντως πρόβλημα με αυτό που λες christou δεν έχω. heaven, η μπαταρία σου ηρέμησε τώρα με αυτά τα tweaks?

ναι το push internet βοηθησε την κατασταση αλλα το προβλημα με το κλεισιμο του οπερα στα καλα καθουμενα με εκανε να επιστρεψω στον μαμισιο.

με την μπαταρια η κατασταση ειναι ετσι και αλλιως αλλοκοτη οποτε δεν αλλαξε κατι ιδιαιτερα

αρα για αυτό εγώ ήμουν εντάξει με τον opera.

τώρα μένει να μας πει ο heaven αν του κλείνει ο opera. εγώ πάντος δεν έχω πρόβλημα που ίσως σημαίνει ότι κάποια registry θα είναι πάλι.

έχω φάει πολύ ώρα μέσα στην registry :)

• Administrators
με το push internet πρέπει να σου δούλεψε ε? εγώ το είχα ήδη αυτό αλλά το είχα ξεχάσει.

Το σημαντικότερο ξέχασες! :p

Modpic.gif

νταξ μωρέ είπαμε είμαι φοβερός, αλλά είμαι και κουρασμένος που και που :)

Το σημαντικότερο ξέχασες! :p

ναι μου έκλεισε η opera όλα οκ και η μπαταρία φαίνεται να έστρωσε από τις λίγες ώρες που το είδα (είχαν μείνει 2/10 και από το μεσημέρι 2pm τώρα πήγε στο 1/10 ). Κάνω πλήρης φόρτηση τώρα (γιατί σήμερα μέχρι να κάνω τα tweaks έπεσε όλη) οπότε θα ξέρω απο αύριο σίγουρα για το αν είναι όλα οκ.

όταν λες σου έκλεισε τι εννοείς? μετά απο πόση ώρα?