Administrators athanaso77 Δημ. December 7, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Πες μας αν σου δούλεψε. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 7, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Από rom δεν είμαι σε θέση να προτείνω κάτι καινούργιο μιας και δεν έχω (εδώ και πολύ καιρό) τη συγκεκριμένη συσκευή. Όσον αφορά το hard-spl, ρίξε μια ματιά στο link που σου έδωσα και είσαι πλήρως καλυμμένος. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 7, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Ψάξτο λίγο. Δεν έχω άποψη για τον συγκεκριμένο cooker. Καλή δουλειά θυμάμαι ότι έκανε και ο Κωνσταντίνος (b16b) αν και νομίζω ότι έχει καιρό να βγάλει κάτι αναβαθμισμένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gallagher Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 Kαλησπερα παιδια. Προχθες ειδα σε μια htc συσκευη που τρεχει σε androit, ενα προγραματακι το οποιο σου δινει την δυνατοτητα να εχεις ελεγχο και προσβαση στο pc σου απο μακρια μεσω του κινητου σου. Το προγραμμα νομιζω οτι λεγεται phonemypc. Ξερετε αν υπαρχει κατι αναλογο για win mobile? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GabrielGSXR Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 Kαλησπερα παιδια. Προχθες ειδα σε μια htc συσκευη που τρεχει σε androit, ενα προγραματακι το οποιο σου δινει την δυνατοτητα να εχεις ελεγχο και προσβαση στο pc σου απο μακρια μεσω του κινητου σου. Το προγραμμα νομιζω οτι λεγεται phonemypc. Ξερετε αν υπαρχει κατι αναλογο για win mobile? Το Remote Desktop Mobile, υπάρχει προεγκατεστημένο στα WM6.5. Παράθεση Past devices: Nokia 7110, Nokia 7650, Nokia N95, HTC Touch Pro2, Samsung Galaxy Note 3, Apple iPhone XS Max Current device: Apple iPhone 13 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gallagher Δημ. December 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 Στα WM6.1 θα δουλεψει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 17, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 Για ποιο λόγο να έχεις WM6.1; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeass Δημ. December 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 (edited) Έχω λίγες μέρες που πέρασα τη ROM simplicity από τους xda και το ελληνικό πληκτρολόγιο του b16b. Έχω συνδέσει δύο mail accounts ένα hotmail και ένα gmail Το πρόβλημα είναι ότι όταν στέλνω mail από το hotmail ο παραλήπτης παίρνει ερωτηματικά. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Παιδιά κάνεις καμιά ιδέα... δεν έχω βρει ακόμη λύση. Ευχαριστώ Edited December 20, 2010 by morfeass refresh Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavlos3 Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 Παιδιά δύο ερωτήσεις . Πρώτον στο site της htc είδα ότι υπάρχει μια καινούργια rom winmo 6.5 . Να την βάλω θα δώ κάποιες διαφορε΄ς ? Και επίσης είδα στο xda ότι περνάνε android στην κάρτα και το τρέχουν απο εκεί . Το έχιε κάνει κανένας απο εδώ να μου πεί την γνώμη του ? Παράθεση LiteStep User Παύλος :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 22, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 Όσον αφορά τη rom, διάβασε πιο πίσω για εντυπώσεις. Είναι πιο καινούργια αλλά και λίγο πιο "βαριά". Όσον αφορά το Android, δεν έχεις να χάσεις τίποτα να δοκιμάσεις, στο HD2 το δουλεύουμε καιρό μέσω της κάρτας μνήμης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALOY8020 Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Ναι. Διάβασε βέβαια και εδώ για να το διασταυρώσεις. http://rapidshare.com/files/374747189/b16b_EZinput_2.1.2011_Greek.cab χρονια πολλα σε ολους! το συγκεκριμενο δεν παιζει .. κολαει τη συσκευη και χρειαζεται να κανεις χ.ρεσετ δεν μπουταρει καθολου... μηπως μου διεφυγε κατι? ισως χρειαζετε να κανω Hspl πρωτα?:) edit: η συσκευη μου ειναι απο τμομπαιλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 24, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Το συγκεκριμένο είναι ported από την official ελληνική. Ίσως έχει να κάνει με το ότι είναι έκδοση της Τ-Mobile. Σε άλλες συσκευές δουλεύει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALOY8020 Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 (edited) Το συγκεκριμένο είναι ported από την official ελληνική. Ίσως έχει να κάνει με το ότι είναι έκδοση της Τ-Mobile. Σε άλλες συσκευές δουλεύει κανονικά. οποτε τι προτεινεις? να φλασαρω την Ελληνικη αν θελω Ελληνικα? Ωστοσο το κινητακι ηρθε φωρτομενο με 6.5 και επειδη ειχα διαβασει αρκετα για το οτι ειναι βαρυα και οτι το χαντακωνει το κινητο Θελω να προσθεσω οτι μου φενοντε υπερβολη ολα αυτα.. τωρα θα δειξει βεβαια ειναι νωρις και δεν θελω να βγαλω λαθος συμπερασματα.. edit:εχει φλασαρει καποιος απο εδω Ελληνικη ρομ στο Τmobile? Edited December 25, 2010 by ALOY8020 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 25, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2010 οποτε τι προτεινεις? να φλασαρω την Ελληνικη αν θελω Ελληνικα? Ωστοσο το κινητακι ηρθε φωρτομενο με 6.5 και επειδη ειχα διαβασει αρκετα για το οτι ειναι βαρυα και οτι το χαντακωνει το κινητο Θελω να προσθεσω οτι μου φενοντε υπερβολη ολα αυτα.. τωρα θα δειξει βεβαια ειναι νωρις και δεν θελω να βγαλω λαθος συμπερασματα.. edit:εχει φλασαρει καποιος απο εδω Ελληνικη ρομ στο Τmobile? Μπορείς να δοκιμάσεις τις ROM του δικού μας εδώ b16b, έχει κάνει πολύ καλή δουλειά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALOY8020 Δημ. December 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2010 εχω μια ανυσηχια οτι δεν θα ειναι συμβατες οι ρομ.. αν βρω καποιον με το συγκεκριμενο μοντελο να με διαφωτησει θα ηταν καλυτερα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 25, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2010 εχω μια ανυσηχια οτι δεν θα ειναι συμβατες οι ρομ.. αν βρω καποιον με το συγκεκριμενο μοντελο να με διαφωτησει θα ηταν καλυτερα.. Στο XDA-devs δεν έχει άλλος τη συσκευή σου; Εκεί ποιες rom έχουν δοκιμάσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALOY8020 Δημ. December 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2010 προς το παρον βολευτηκα με aek και fingerkeyb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 26, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2010 προς το παρον βολευτηκα με aek και fingerkeyb. Εγώ πιστεύω ότι και τα άλλα δουλεύουν απλά θέλει ψάξιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALOY8020 Δημ. December 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2010 http://www.tp2forum.com/ http://www.alltouchpro2.com/ http://forum.ppcgeeks.com/htc-touch-pro-2/ http://htcpedia.com/forum/forumdisplay.php?f=14 http://forums.t-mobile.com/t5/T-Mobile-Touch-Pro2/bd-p/Touch_pro2 εσυ κυριε πιστευω εχεις βοηθησει αρκετα :-) σας ευχαριστω και τους 2 παντως ! ! πιστευω δεν θα το πειραξω ακομα(ρομ) μιας και εχω βολευτει μια χαρα :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 26, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2010 Σεβαστό. Σε γενικές γραμμές πάντως οι ROM της T-Mobile συνήθως είναι φορτωμένες με "άχρηστα" πράγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 26, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2010 overclocking tool for Pro2 http://pocketnow.com/windows-phone/overclock-htc-touch-pro2-with-wimospeed Δεν υποστηρίζει όλες τις rom/radio. Διαβάστε εδώ για να δείτε την compatibility list... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=874074 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALOY8020 Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 Καλημερα!!! ωραιο φιλε θα το τσεκαρω! ευχαριστω παιδια! προς το παρον ρολαρει παντως αψογα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 27, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 Γενικότερα πάντως, η χρήση οποιουδήποτε overclocking tool απαιτεί προσοχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavlos3 Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 Bre παιδιά έχω σκάσει . Μου κάναν αναβάθμιση απο την Ace Και πλέον όταν με παίρνει κάποιος τηλ. δεν βγάζει τον αριθμό του αλλά μόνο το νούμερο. Κάτι παίζεται και δνε μπορεί να καταλαβει την διαφορά με το πρόθεμα +30. Εγώ όλες τις επαφές τις έχω χωρίς +30. Τι να κάνω, υπάρχει λύση? Παράθεση LiteStep User Παύλος :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 30, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 Έχεις τα regional settings σε Greek; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts