morfeass Δημ. March 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2010 Αυτό φαίνεται για bug της συγκεκριμένης rom. Είμαι σίγουρος ότι ο μάγειρας θα επιληφθεί επί του προβλήματος. Μάλλον το post μου σας μπέρδεψε. θα το διορθώσω. Εγώ φοράω ακόμη την official ελληνική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 30, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2010 Τότε αλλάζει το πράγμα. Στο κάνει και μετά από hard reset; Υπάρχει κάποιο screenshot; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeass Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 Τότε αλλάζει το πράγμα. Στο κάνει και μετά από hard reset; Υπάρχει κάποιο screenshot; Αρχικά Χρόνια Πολλά και Χριστός Ανέστη σε όλους. Έχω επισυνάψει ένα screenshot. Όσο για hard reset δεν τόλμησα, λέω να το αποφύγω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 6, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 H κάρτα μνήμης σου δουλεύει κανονικά; Μάλλον βλέπω κάποιο θέμα ασυμβατότητας. Την έχεις φορμάρει σε FAT32; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeass Δημ. April 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2010 H κάρτα μνήμης σου δουλεύει κανονικά; Μάλλον βλέπω κάποιο θέμα ασυμβατότητας. Την έχεις φορμάρει σε FAT32; Ναι μου δολεύει κανονικά. Βλέπω κανονικά τα αρχεία της από το file explorer η κάμερα σώζει εκεί έχω ακόμη και εγκατεστημένα προγράμματα που δουλεύουν κανονικά. Ναι είναι σε fat32. Μόνο εκεί έχω πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 7, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2010 Ας μας πει και κάποιος άλλος κάτοχος της συσκευής με την ίδια rom αν έχει το ίδιο πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. April 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2010 Εχω την ιδια ΡΟΜ χωρις τετοιο προβλημα και δεν εχω ακουσει κατι αναλογο γενικοτερα. Εγω παντως θα δοκιμαζα ενα Hard Reset. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 7, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2010 Όσο για hard reset δεν τόλμησα, λέω να το αποφύγω. Πάρε ένα backup με το Spb Backup και κάνε ένα hard reset για να δούμε τι φταίει. Όποτε θέλεις επαναφέρεις το backup και η συσκευή επανέρχεται στην παρούσα κατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeass Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 Πάρε ένα backup με το Spb Backup και κάνε ένα hard reset για να δούμε τι φταίει. Όποτε θέλεις επαναφέρεις το backup και η συσκευή επανέρχεται στην παρούσα κατάσταση. Τελικά το τόλμησα αλλά δεν έφτιαξε. Εξακολουθεί να τα δείχνει όλα 0. Κατά τη διαδικασία όμως μου συνέβη το εξής: Πήρα full backup με το SPB Backup 2.0 και δοκίμασα το full restore πριν κάνω hard reset. Το αποτέλεσμα ήταν να μη ξεκινά το sence. Είχε κολλήσει στην οθόνη "Εκκίνηση του HTC Sence" και δεν ξεκόλλαγε με τίποτα. Ούτε PIN δε μου ζήταγε. Δοκίμασα soft reset αλλά πάλι τίποτα. Τελικά έκανα hard reset και μετά δέχτηκε και το restore. Είναι φυσιολογικό αυτό, restore μπορεί να γίνει μόνο μετά από hard reset? Η ROM μου: RUU_Rhodium_S2_HTC_ELL_2.07.482.2_Radio_Rhodium_4.49.25.91_Signed_Ship Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 9, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 Κανονικά δεν προαπαιτείται να κάνεις hard reset για να κάνεις restore ένα backup. Τώρα για τη δική σου περίπτωση, ίσως κάποια εγκατεστημένη εφαρμογή να δημιούργησε κάποιο conflict. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. April 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2010 το τελευταιο πληκτρολογιο απο την ελληνικη ρομ s2 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=554163 Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 12, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2010 Σε ευχαριστούμε για αυτό. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε εάν λειτουργεί και στις άλλες συσκευές με sense 2.5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. April 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2010 Σε ευχαριστούμε για αυτό. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε εάν λειτουργεί και στις άλλες συσκευές με sense 2.5 περιμενω να μου πεις αν δουλευει αλλα ετσι και αλλιως εχεις 3 πληκτρολογια στο HD2 thread... στο diamond 2 δουλευει σιγουρα δοκιμασμένο Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 13, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2010 Και στο HD2 δουλεύει αλλά το λέω με επιφύλαξη μιας και δεν ξέρω εάν δουλεύει σε όλες τις rom. Τα υπάρχοντα πληκτρολόγια δεν είναι ακριβώς τα ίδια μιας και είναι "πειραγμένα" αγγλικά και όχι σαν τα official ελληνικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeass Δημ. April 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2010 Παιδιά καλημέρα, έχω τα εξής δύο προβλήματα. 1. Το τηλέφωνο κολλά όταν είναι σε stand by και δεν ανοίγει. Μάλιστα το κάλεσα όταν ήταν κολλημένο, καλούσε κανονικά αλλά αυτό ήταν νεκρό ούτε η οθόνη άνοιξε ούτε χτύπησε. Το επαναφέρω με soft reset. 2. Μου χαλά τα αγαπημένα πρόσωπα. Τα αλλάζει θέσεις και καταργεί μερικά. Αν ξέρει κανείς κάτι θα με βοηθούσατε πολύ γιατί το κάνει συχνά και με εκνευρίζει. Η ROM μου: RUU_Rhodium_S2_HTC_ELL_2.07.482.2_Radio_Rhodium_4.49.25.91_S igned_Ship Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. April 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2010 (edited) Παιδιά καλημέρα, έχω τα εξής δύο προβλήματα. 1. Το τηλέφωνο κολλά όταν είναι σε stand by και δεν ανοίγει. Μάλιστα το κάλεσα όταν ήταν κολλημένο, καλούσε κανονικά αλλά αυτό ήταν νεκρό ούτε η οθόνη άνοιξε ούτε χτύπησε. Το επαναφέρω με soft reset. 2. Μου χαλά τα αγαπημένα πρόσωπα. Τα αλλάζει θέσεις και καταργεί μερικά. Αν ξέρει κανείς κάτι θα με βοηθούσατε πολύ γιατί το κάνει συχνά και με εκνευρίζει. Η ROM μου: RUU_Rhodium_S2_HTC_ELL_2.07.482.2_Radio_Rhodium_4.49.25.91_S igned_Ship Το 1 ειναι η λεγομενη Screen Of Death η οποια ειναι bug της νεας επισημης ΡΟΜ (αυτη που εχεις εχει το sense 2.5 σωστα?) . Δεν μπορεις να κανεις κατι γι'αυτο, απλα το συνηθιζεις ή αλλαζεις ΡΟΜ. Το 2 το ακουω πρωτη φορα, ισως λυθει με hard reset. Παρατηρεις καποιο μοτιβο σε αυτο, δηλαδη αλλαζουν οταν κατι συγκεκριμενο? Να ρωτησω και εγω κατι. Παρατηρησα πως απο προχθες ενα key στο πληκτρολογιο μου θελει λιγο μεγαλυτερη πιεση για να ανταποκριθει. Δεν εχει καποια αλλαγη στο αγγιγμα, τριξιμο ή οτιδηποτε. Μου ειχε συμβει και παλιοτερα αλλα το προβλημα διορθωθηκε μονο του. Πιθανολογω πως ειχα με καποιον τροπο ασκησει πιεση στο σωστο σημειο και απεμπλοκαριστηκε. Αν το παω για σερβις για κατι τετοιο, γνωριζουμε ποσο διαστημα θα πρεπει να παραμεινει εκει? Για να ειμαι ειλικρινης με βλεπω μαλλον να το συνηθιζω (ή να βασιστω στο οτι θα λυθει οπως την προηγουμενη φορα) παρα να το αποχωριζομαι διοτι δεν το θεωρω τρελο προβλημα, αλλα θα με ενδιεφερε να ακουσω γνωμη, ή αν εχει συμβει και σε κανεναν αλλον. Να σημειωσω τελος πως η συσκευη δεν εχει χτυπηθει ποτε οποτε μαλλον εχει κολλησει καπου κατα την δακτυλογραφηση. Επισης ειναι σιγουρα θεμα hardware διοτι εκανα χθες hard reset. Edited April 17, 2010 by Prattein_Aloga Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 17, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2010 Παιδιά καλημέρα, έχω τα εξής δύο προβλήματα. 1. Το τηλέφωνο κολλά όταν είναι σε stand by και δεν ανοίγει. Μάλιστα το κάλεσα όταν ήταν κολλημένο, καλούσε κανονικά αλλά αυτό ήταν νεκρό ούτε η οθόνη άνοιξε ούτε χτύπησε. Το επαναφέρω με soft reset. 2. Μου χαλά τα αγαπημένα πρόσωπα. Τα αλλάζει θέσεις και καταργεί μερικά. Αν ξέρει κανείς κάτι θα με βοηθούσατε πολύ γιατί το κάνει συχνά και με εκνευρίζει. Η ROM μου: RUU_Rhodium_S2_HTC_ELL_2.07.482.2_Radio_Rhodium_4.49.25.91_S igned_Ship Θα έλεγα να κάνεις ένα hard reset και να παρατηρήσεις τη συμπεριφορά της συσκευής χωρίς να εγκαταστήσεις "μυστήρια" προγράμματα τα οποία ενδεχομένως να δημιουργούν κάποιο conflict. Το 1 ειναι η λεγομενη Screen Of Death η οποια ειναι bug της νεας επισημης ΡΟΜ (αυτη που εχεις εχει το sense 2.5 σωστα?) . Δεν μπορεις να κανεις κατι γι'αυτο, απλα το συνηθιζεις ή αλλαζεις ΡΟΜ. Σε ποιο windows mobile build στηρίζεται η συγκεκριμένη rom; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. April 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2010 Θα έλεγα να κάνεις ένα hard reset και να παρατηρήσεις τη συμπεριφορά της συσκευής χωρίς να εγκαταστήσεις "μυστήρια" προγράμματα τα οποία ενδεχομένως να δημιουργούν κάποιο conflict. Σε ποιο windows mobile build στηρίζεται η συγκεκριμένη rom; Στα 6.5. Πολυς κοσμος στους xda αναφερει πως του εχει συμβει. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=648510&highlight=wwe Δες και εδω, μεχρι poll εχουν βαλει. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 17, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2010 Παράξενο που η HTC δεν έχει "αντιδράσει" ακόμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. April 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2010 Παράξενο που η HTC δεν έχει "αντιδράσει" ακόμα! Ναι και εμενα μου κανει εντυπωση αυτο, θεωρητικα θα επρεπε να ειχε βγαλει νεα εκδοση αμεσα. Μαλιστα το φαινομενο ειχε παρατηρηθει και σε καποιες μαγειρεμενες που στηριζονταν σε αυτην την εκδοση του Sense αν θυμαμαι καλα. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 17, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2010 Το πρόβλημα δεν είναι η έκδοση του sense, αλλά το build της Microsoft που έχει χρησιμοποιηθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. April 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2010 Το πρόβλημα δεν είναι η έκδοση του sense, αλλά το build της Microsoft που έχει χρησιμοποιηθεί. Ναι, ειναι πιο λογικο ετσι. Παρατηρω στους xda πως πολλοι μαγειρες (αν οχι ολοι) χρησιμοποιουν τις εκδοσεις 6.5.3 και 6.5.5. Αυτες δεν ειναι επισημες, σωστα? Ξερουμε ποτε θα βγουν και επισημα σε κυκλοφορια σε εργοστασιακες ΡΟΜ? Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 18, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2010 Ξερουμε ποτε θα βγουν και επισημα σε κυκλοφορια σε εργοστασιακες ΡΟΜ? To νεοαφιχθέν mini φοράει ήδη επίσημη 6.5.3 rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. April 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2010 To νεοαφιχθέν mini φοράει ήδη επίσημη 6.5.3 rom. Ωραια! Αρα αναμενουμε αφενος να βγει επισημα και για την συσκευη μας, αφετερου να βγουν μαγειρεμενες ΡΟΜ που να μην εχουν προβληματα με αυτην την εκδοση (γιατι η μεχρι τωρα εμπειρια μου μου λεει πως σε θεμα σταθεροτητας υστερουν σε σχεση με αυτες των 6.5). :) Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 18, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2010 Τα τελευταία 6.5.Χ builds που κυκλοφορούν δουλεύουν πολύ καλά πια. Είναι γρήγορα και απροβλημάτιστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts