Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Pro 2 (Rhodium)

DaRkWeAvEr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παντως μετα από ερωτημα δικό μου στην Ace μου απάντησαν τα εξής:

"Σχετικά με το Pro2, τελικά αναμένεται να λάβουμε αυτή την εβδομάδα μία pre-release έκδοση.

Αν όλα είναι ok δεν θα αργήσει η κυκλοφορία της τελικής επίσημης.

Η ROM θα είναι ελληνική, αλλά θα υπάρχει και η δυνατότητα επιλογής αγγλικών με τον Language Switcher που θα βγει για τα WM 6.5. "

Σχετικά με την δική μου συσκευη, ξανα πέρασα την official Αγγλική 6.5 απενεργοποιησα το sence και εγκατεστησα το spb mobile shell, και ολα μια χαρα.

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes.

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

GabrielGSXR τα official 6.1 για να τα βαλεις ξανα σημαινει οτι τα εχεις .:happy:

Γιατι ψαχνω ανελπιστα και δεν μπορω να τα βρω πουθενα .

GabrielGSXR τα official 6.1 για να τα βαλεις ξανα σημαινει οτι τα εχεις .:happy:

Γιατι ψαχνω ανελπιστα και δεν μπορω να τα βρω πουθενα .

Αγγλικά, όχι ελληνικά.

Past devices: Nokia 7110, Nokia 7650, Nokia N95, HTC Touch Pro2, Samsung Galaxy Note 3, Apple iPhone XS Max

Current device: Apple iPhone 13 Pro Max

Ελληνικα ηθελα ,τα αγγλικα τα εχω .

Αυτην εχεις και εσυ ?

RUU_Rhodium_HTC_Europe_1.19.401.1_Radio_Rhodium_3. 44.25.27_Signed_Ship.exe

Απο το link

http://htcpedia.com/forum/showthread.php?t=444

Ελληνικα ηθελα ,τα αγγλικα τα εχω .

Αυτην εχεις και εσυ ?

RUU_Rhodium_HTC_Europe_1.19.401.1_Radio_Rhodium_3. 44.25.27_Signed_Ship.exe

Ναι. Είδα ότι έψαχνες ελληνικά, αν τα είχα θα τα ανέβαζα.

Past devices: Nokia 7110, Nokia 7650, Nokia N95, HTC Touch Pro2, Samsung Galaxy Note 3, Apple iPhone XS Max

Tελικα και συ προτιμας τα 6.1 ή δεν καταλαβα καλα ?

Εμενα μου φανηκαν πιο βαρια και δυσχρηστα. διορθωσε με αν κανω λαθος .

Δεν εχουμε κανεναν γνωστο στην ACE HELLAS να βρουμε την ελληνικη 6.1 ?

Tελικα και συ προτιμας τα 6.1 ή δεν καταλαβα καλα ?

Εμενα μου φανηκαν πιο βαρια και δυσχρηστα. διορθωσε με αν κανω λαθος .

Δεν εχουμε κανεναν γνωστο στην ACE HELLAS να βρουμε την ελληνικη 6.1 ?

Όταν πήρα την συσκευή είχα τα 6.1, όπως όλοι. Περιμένα πως και πως τα 6.5 και με το που βγήκαν τα έβαλα. Η RAM μου όμως ήταν μονίμως στο 75%-80%, χωρίς να έχω κανένα πρόγραμα ανοιχτό, με αποτέλεσμα να σέρνεται το κινητό. Αποφάσισα να βάλω cooked ROM για δύο λόγους: 1) μήπως και ληθεί το πρόβλημα της RAM και 2) για να έχω το interface του HD2. Δοκίμασα 2-3 ROM, είχαν τα θετικά τους, είχαν και τα αρνητικά τους. Πάντως τέλεια δεν δούλευε καμία. Και επειδή χρησιμοποιώ πολύ το κινητό, προτιμώ να έχω ένα λειτουργικό μία version πίσω και να δουλεύει σωστά, παρά να έχω την τελευταία έκδοση και να έχει πρβλήματα. Γι' αυτό και γύρισα στο 6.1 που δούλευαν όλα ρολόι. Αν βγει κάποιο update (επίσημο) για τα 6.5, θα τα ξαναδοκιμάσω.

Όσο για την ACE Hellas που ρωτάς, εγώ προσωπικά δεν ξέρω κανέναν.

Παιδια ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω που οφειλεται η τοση καταναλωση μνημης που εχει αναφερθει. Εγω ξεκιναω με 45% ελευθερη μνημη (εχοντας απενεργοποιημενα τα activesync, push interner, sence) και χρησιμοποιω το mobile shell. Εδω που τα λεμε αν ηξερα τις ελαχιστες διαφορες που εχουν τα 6.5 απο πριν, κατα πασα πιθανοτητα δεν θα εμπαινα σε διαδικασια να τα βαλω, αλλα δεν εχω και τρελο παραπονο.

Να συμφωνησω με τον φιλο που ειπε πως ειναι καλυτερα να εχουμε μια ρομ που λειτουργει αψεγαδιαστα, παρα καποια που ισως να ειναι καλυτερη σε σημεια αλλα με προβληματακια :)

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

• Administrators
Ευχαριστώ πολύ Gabriel. Προβλέπεται να βγεί επίσημη έκδοση για το Touch Pro 2? Δεν θέλω να βάλω cooked roms γιατι πρόσφατα έκανα update σε WM6.5 και την καινούργια rom του Touch Pro 2.

Ευχαριστώ πολύ για όποια απάντηση

Τώρα βγήκε καινούργια ROM. Εάν περιμένεις άλλη με manila 2.5 θα έλεγα ότι άδικα περιμένεις. Το νέο manila 2.5 δεν πρόκειται να το φορέσει επίσημα η συσκευή σου.

Modpic.gif

Καλησπέρα σε όλους παιδιά. Ήμουν ένα βήμα πριν την αγορά του Htc Touch Pro II και κλασσικά πήρα σβάρνα όλα τα φορουμς να δω τι παίζει, και στα HTC φορουμς βρήκα αυτά:

Το ρολόι της βασικής οθόνης του TP2 κολλάει και μόνο από την οθόνη του world clock μπορείς να δεις την σωστή ώρα. Μετά από HARD RESET, και αφού λειτουργεί σωστά για 3-4 ημέρες, το ρολόι της βασικής οθόνης ξανακολλά. Δεν έχω φορτώσει κανένα επιπλέον πρόγραμμα και σε SOFT RESET το ρολόι μεταπηδά στην τρέχουσα ωρα και "ξανακολλά".

όταν πάω να ανοίξω ένα εισερχόμενο μήνυμα από το μενού "Μηνύματα" εντός της "Έναρξης" (όχι δηλαδή από την καρτέλα "Μηνύματα" στην οθόνη αρχική οθόνη Touch Flo) τότε 9 στις 10 φορές κολάει εντελώς η συσκευή και απαιτείται επανεκκίνηση...

πολύ συχνά κολάει ο Internet Explorer και μαζί κολάει και όλη η συσκευή, και ξεκολάει μετά από 3-4 λεπτά... αν δεν έχω υπομονή αναγκάζομαι να κάνω επανεκκίνηση...

Σημειώστε ότι στην συσκευή δεν έχει εγκατασταθεί απολύτως κανένα εξωτερικό πρόγραμμα... είναι παντελώς εργοστασιακό...

Το ρολόι στο home tab του touch flo κολλάει... Η ώρα δεν αλλάζει και πρέπει να μπει κανείς στο μενού με τις πόλεις για να την δει...

Δεν μπορεί κανείς να δει με λεπτομέρεια την εναπομένουσα μπαταρία εκτός αν μπεί στο βασικό μενου ρυθμίσεων των Windows...

όταν έκλεινα απότομα το qwerty πληκτρολόγιο μου έκλεινε η συσκευή!!! (σε αντίθεση με videos στο Youtube που το τηλ το σκίζουν στο άνοιξε κλήσε εμένα στις 5 φορές τις 4 έκλινε...

Έχετε παρόμοια προβλήματα? είναι μη αντιμετωπίσιμα?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Τουλάχιστον στο δικό μου TP2 κανένα απο τα παραπάνω προβλήματα δεν υπάρχει!

Οσο αφορά τώρα την λεπτομερή απεικόνιση του υπολοίπου της μπαταρίας αυτό είναι πρόβλημα 2 δευτερολέπτων γιατί τόσο θα σου πάρει να περάσεις ενα .cab αρχείακι για να έχεις αυτη την δυνατότητα.

http://briefcase.pathfinder.gr/download/534985

Τώρα βγήκε καινούργια ROM. Εάν περιμένεις άλλη με manila 2.5 θα έλεγα ότι άδικα περιμένεις. Το νέο manila 2.5 δεν πρόκειται να το φορέσει επίσημα η συσκευή σου.

καλησπέρα

οταν εννοεις τωρα εννοεις 14 Οκτωβρίου ή υπάρχει και άλλη?

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes.

Παιδια ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω που οφειλεται η τοση καταναλωση μνημης που εχει αναφερθει. Εγω ξεκιναω με 45% ελευθερη μνημη (εχοντας απενεργοποιημενα τα activesync, push interner, sence) και χρησιμοποιω το mobile shell. Εδω που τα λεμε αν ηξερα τις ελαχιστες διαφορες που εχουν τα 6.5 απο πριν, κατα πασα πιθανοτητα δεν θα εμπαινα σε διαδικασια να τα βαλω, αλλα δεν εχω και τρελο παραπονο.

Να συμφωνησω με τον φιλο που ειπε πως ειναι καλυτερα να εχουμε μια ρομ που λειτουργει αψεγαδιαστα, παρα καποια που ισως να ειναι καλυτερη σε σημεια αλλα με προβληματακια :)

φιλε μου μια ερωτηση!!!???Αν απενεργοποιησεις το mobile shell τοτε ποσα MB ελευθερα εχεις????(φορας τα wm 6.5 σωστα????)

Κωνσταντινος..

-nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512

Τουλάχιστον στο δικό μου TP2 κανένα απο τα παραπάνω προβλήματα δεν υπάρχει!

Οσο αφορά τώρα την λεπτομερή απεικόνιση του υπολοίπου της μπαταρίας αυτό είναι πρόβλημα 2 δευτερολέπτων γιατί τόσο θα σου πάρει να περάσεις ενα .cab αρχείακι για να έχεις αυτη την δυνατότητα.

Ναι σίγουρα.

Τα παραπάνω προβλήματα που αναφέρονται έχουν σχέση με το γεγονός ότι πρόκειται για ελληνική έκδοσή του τηλεφώνου, δηλαδή το Ελληνικό sofware είναι υπεύθυνο γιαυτα επειδή crashαρει η καμία σχέση?

καλησπέρα

οταν εννοεις τωρα εννοεις 14 Οκτωβρίου ή υπάρχει και άλλη?

Μάλλον εννοεί το 6.5

φιλε μου μια ερωτηση!!!???Αν απενεργοποιησεις το mobile shell τοτε ποσα MB ελευθερα εχεις????(φορας τα wm 6.5 σωστα????)

Εκει γυρω παιζει και με το sence ενεργοποιημενο. Ναι τα 6.5 εχω.

ΕΝΤΙΤ γιατι παραηταν ασαφες το παραπανω που εγραψα λολ. Λοιπον μολις το δοκιμασα και ξεκινησα με 49% ελευθερη μνημη, γυρω στα 100 ΜΒ δηλαδη.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Mε τα 6.1 που επανηλθα , ξεκινα με ακριβως 103.14ΜΒ απο 188.21 ΜΒ διαθεσιμα , εχοντας εγκατεστημενα τα SPB MOBILE SHELL , SPB WEATHER ,

INESOFT PHONE 5.07 κ.α. λιγοτερο ενεργοβορα .

• Administrators
Εκει γυρω παιζει και με το sence ενεργοποιημενο. Ναι τα 6.5 εχω.

ΕΝΤΙΤ γιατι παραηταν ασαφες το παραπανω που εγραψα λολ. Λοιπον μολις το δοκιμασα και ξεκινησα με 49% ελευθερη μνημη, γυρω στα 100 ΜΒ δηλαδη.

Μια χαρά μου φαίνονται αυτά τα νούμερα για wm6.5 rom.

Modpic.gif

Καλησπέρα σε όλους παιδιά. Ήμουν ένα βήμα πριν την αγορά του Htc Touch Pro II και κλασσικά πήρα σβάρνα όλα τα φορουμς να δω τι παίζει, και στα HTC φορουμς βρήκα αυτά:

Το ρολόι της βασικής οθόνης του TP2 κολλάει και μόνο από την οθόνη του world clock μπορείς να δεις την σωστή ώρα. Μετά από HARD RESET, και αφού λειτουργεί σωστά για 3-4 ημέρες, το ρολόι της βασικής οθόνης ξανακολλά. Δεν έχω φορτώσει κανένα επιπλέον πρόγραμμα και σε SOFT RESET το ρολόι μεταπηδά στην τρέχουσα ωρα και "ξανακολλά".

όταν πάω να ανοίξω ένα εισερχόμενο μήνυμα από το μενού "Μηνύματα" εντός της "Έναρξης" (όχι δηλαδή από την καρτέλα "Μηνύματα" στην οθόνη αρχική οθόνη Touch Flo) τότε 9 στις 10 φορές κολάει εντελώς η συσκευή και απαιτείται επανεκκίνηση...

πολύ συχνά κολάει ο Internet Explorer και μαζί κολάει και όλη η συσκευή, και ξεκολάει μετά από 3-4 λεπτά... αν δεν έχω υπομονή αναγκάζομαι να κάνω επανεκκίνηση...

Σημειώστε ότι στην συσκευή δεν έχει εγκατασταθεί απολύτως κανένα εξωτερικό πρόγραμμα... είναι παντελώς εργοστασιακό...

Το ρολόι στο home tab του touch flo κολλάει... Η ώρα δεν αλλάζει και πρέπει να μπει κανείς στο μενού με τις πόλεις για να την δει...

Δεν μπορεί κανείς να δει με λεπτομέρεια την εναπομένουσα μπαταρία εκτός αν μπεί στο βασικό μενου ρυθμίσεων των Windows...

όταν έκλεινα απότομα το qwerty πληκτρολόγιο μου έκλεινε η συσκευή!!! (σε αντίθεση με videos στο Youtube που το τηλ το σκίζουν στο άνοιξε κλήσε εμένα στις 5 φορές τις 4 έκλινε...

Έχετε παρόμοια προβλήματα? είναι μη αντιμετωπίσιμα?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

:rolleyes:

Αν και επανερχεσε θα σου πω και την δικη μου γνωμη οτι τουλαχιστον στο ΤΡ2 που εχω δεν εμφανιστηκαν μεχρι στιγμης καποια προβληματα παρεμφερη με αυτα που αναφερεις ,αλλωστε αν ψαξεις σε ολα τα forum θα δεις για ολα τα τηλεφωνα αντιστοιχες καταχωρησεις οποτε δεν αποτελουν και τον κανονα αλλα ισως τις εξαιρεσεις και επισης τα πιο πολλα εχουν να κανουν συνηθως με την αγνοια των χρηστων .

Αν και επανερχεσε θα σου πω και την δικη μου γνωμη οτι τουλαχιστον στο ΤΡ2 που εχω δεν εμφανιστηκαν μεχρι στιγμης καποια προβληματα παρεμφερη με αυτα που αναφερεις ,αλλωστε αν ψαξεις σε ολα τα forum θα δεις για ολα τα τηλεφωνα αντιστοιχες καταχωρησεις οποτε δεν αποτελουν και τον κανονα αλλα ισως τις εξαιρεσεις και επισης τα πιο πολλα εχουν να κανουν συνηθως με την αγνοια των χρηστων .

Εχεις δικιο φιλος απλα με εχουν στριμωξει χρονκα με την επιδοτηση γιαυτο σας ζαλιζω... :rolleyes:

Εχεις δικιο φιλος απλα με εχουν στριμωξει χρονκα με την επιδοτηση γιαυτο σας ζαλιζω... :rolleyes:

Επιβεβαιωνω πως και στην δικη μου συσκευη τα προαναφερθεντα προβληματα δεν υφιστανται...

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Προσωπικα πιστευω καθοριστικος παραγοντας ειναι αν χρειαζεσαι το πληκτρολογιο ή οχι για να προχωρησεις στην αγορα του .