mixalhspaok Δημ. October 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2009 Καλησπερα, ρε παιδια τι λεει αυτο το εργαλειο; αξιζει να το παρω(εχω το diamond2); θα το χαρακτιριζατε μεγαλο ωστε να χωρεσει σε τσεπη ενος τζιν; ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. October 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2009 Καλησπερα, ρε παιδια τι λεει αυτο το εργαλειο; αξιζει να το παρω(εχω το diamond2); θα το χαρακτιριζατε μεγαλο ωστε να χωρεσει σε τσεπη ενος τζιν; ευχαριστω! για μενα ειναι πολυ καλητερο από το diamond II (το ειχα και αυτο) σχετικά με την τσεπη του τζιν, στην δικη μου χοραει μια χαρα, προσωπικά σου λέω να το παρεις. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavlos3 Δημ. October 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2009 βρε παιδιά δεν μπορώ να στείλω sms. Μου λέει κάτι για το κέντρο μηνυμάτων. εν τω μεταξύ στις ρυθμίσεις τηλ. δεν μπορεί να συντονιστεί και να κατεβάσει τις ρυθμίσεις.....! καμία λύση ? αγορασμένο απο wind ...! Παράθεση LiteStep User Παύλος :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GabrielGSXR Δημ. October 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2009 βρε παιδιά δεν μπορώ να στείλω sms. Μου λέει κάτι για το κέντρο μηνυμάτων. εν τω μεταξύ στις ρυθμίσεις τηλ. δεν μπορεί να συντονιστεί και να κατεβάσει τις ρυθμίσεις.....! καμία λύση ? αγορασμένο απο wind ...! Είχα και γω το ίδιο πρόβλημα με τα μηνύματα, μπορούσα να λάβω αλλά δεν μπορούσα να στείλω. Εγώ έχω vodafone βέβαια αλλά θα σου πω τι έκανα μήπως και σε βοηθήσει. Εκεί που ρυθμίζεις χειροκίνητα τον αριθμό κέντρου μηνυμάτων (Settings --> All Settings --> Personal --> Phone --> Services --> Voice Mail and Text Messages) μου είχε τον αριθμό 00306942190000 (ο οποίος δεν έστελνε τα μηνύματα) και τον αλλάξα στο +306942190000, ο οποίος τώρα δουλεύει. Παράθεση Past devices: Nokia 7110, Nokia 7650, Nokia N95, HTC Touch Pro2, Samsung Galaxy Note 3, Apple iPhone XS Max Current device: Apple iPhone 13 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 26, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2009 Καλησπερα, ρε παιδια τι λεει αυτο το εργαλειο; αξιζει να το παρω(εχω το diamond2); Γνώμη μου... μόνο εάν χρειάζεσαι απαραίτητα το hardware πληκτρολόγιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. October 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2009 παιδες καλησπέρα, ποιο hardaware keyboard (aekmap) κανει για το κινητό μας? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 28, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2009 παιδες καλησπέρα, ποιο hardaware keyboard (aekmap) κανει για το κινητό μας? http://kourampies.kiss922.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=50:touch-pro-2-aekmap-greek-layouts&catid=39:tp2&Itemid=57 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. October 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2009 http://kourampies.kiss922.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=50:touch-pro-2-aekmap-greek-layouts&catid=39:tp2&Itemid=57 ευχαριστώ παρα πολύ δουλευει άριστα:rolleyes: Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. October 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2009 παιδες, το footprints ξέρετε πως δουλέυει? γιατι το επιλέγω, τραβαω την φωτο αφου βρει GPS στίγμα, αλλα μετα δεν μου εμφνιζει το footprint. Ξέρετε κατι? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deker Δημ. October 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2009 καλησπερα παιδια!!! μπορει καποιος να μου καποιο site για εφαρμογες και παιχνιδια. εχω το htc touch pro 2 αλλα δεν μπορω να βρω κατι στο internet!!! ευχαριστω προκαταβολικα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManosAA Δημ. October 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2009 Ρε παιδιά βοηθήστε με λίγο. Έχω ένα HTC Touch Pro 2 αγορασμένο από την Expansys με αγγλική version πάνω των windows 6.1, το ROM version μου είναι: 1.19.401.0(51489)WWE Θέλω να κάνω upgrade στα WM6.5 από το site της HTC. Ποιο link θα ακολουθήσω? http://www.htc.com/europe/SupportDownload.aspx?p_id=250&cat=2&dl_id=702 η αυτό http://www.htc.com/europe/SupportDownload.aspx?p_id=250&cat=2&dl_id=629 Επίσης χρειάζεται να ξέρω κάτι σημαντικό πριν προχωρήσω στο update? Σας ευχαριστώ πολύ για όποια βοήθεια σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GabrielGSXR Δημ. October 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2009 Ρε παιδιά βοηθήστε με λίγο. Έχω ένα HTC Touch Pro 2 αγορασμένο από την Expansys με αγγλική version πάνω των windows 6.1, το ROM version μου είναι: 1.19.401.0(51489)WWE Θέλω να κάνω upgrade στα WM6.5 από το site της HTC. Ποιο link θα ακολουθήσω? http://www.htc.com/europe/SupportDownload.aspx?p_id=250&cat=2&dl_id=702 η αυτό http://www.htc.com/europe/SupportDownload.aspx?p_id=250&cat=2&dl_id=629 Επίσης χρειάζεται να ξέρω κάτι σημαντικό πριν προχωρήσω στο update? Σας ευχαριστώ πολύ για όποια βοήθεια σας Είναι το πρώτο link για να βάλεις 6.5. Το 2ο είναι αναβαθμισμένα 6.1. Απλώς κάνε backup τηλέφωνα κτλ πριν το κάνεις, γιατί θα χαθούν τα πάντα. Παράθεση Past devices: Nokia 7110, Nokia 7650, Nokia N95, HTC Touch Pro2, Samsung Galaxy Note 3, Apple iPhone XS Max Current device: Apple iPhone 13 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 30, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2009 Απλώς κάνε backup τηλέφωνα κτλ πριν το κάνεις, γιατί θα χαθούν τα πάντα. Κάνοντας χρήση του PIM Backup. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavlos3 Δημ. October 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2009 Παίδες δυο γρήγορες. Που είναι ο τόνος στα δύο πληκτρολόγια και επίσης γιατι μου στέλνει sms μόνο με κεφαλαία !!! ??? Παράθεση LiteStep User Παύλος :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 31, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2009 Για τους τόνους κράτησε πατημένο το πλήκτρο που θες και όσον αφορά τα SMS, γίνεται αυτόματα η μετατροπή σε κεφάλαια για να υπάρχει η δυνατότητα για 160 ελληνικούς χαρακτήρες/sms. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavlos3 Δημ. October 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2009 ...SMS, γίνεται αυτόματα η μετατροπή σε κεφάλαια για να υπάρχει η δυνατότητα για 160 ελληνικούς χαρακτήρες/sms. δεν έχω πρόβλημα αν χρεώνομαι και δύο sms. με ενοχλούν όμως τα κεφαλαία πολύ. Παράθεση LiteStep User Παύλος :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 31, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2009 Το πρωτόκολλο των SMS ούτως ή άλλως μόνο κεφαλαία υποστηρίζει στην περίπτωση της ελληνικής γλώσσας. Και μικρά να τα στείλεις, κεφαλαία θα φτάσουν στον άλλον. Μην ξεγελιέσαι από κάποια nokia, γιατί και αυτά με κεφαλαία τα λαμβάνουν, και κάνουν μετά την μετατροπή σε πεζά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCHUMIFER Δημ. October 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2009 Για το gps τι παίζει? Ό,τι και στο pro? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannis7777 Δημ. October 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2009 Κύριοι γνωρίζει κανείς πώς να λαμβάνω e-mail από Outlook χωρίς να είναι συνδεδεμένο με PC το κινητό? Δε με ενδιαφέρει συγχρονισμός θέλω να παίρνω τα μηνύματα e-mail απευθείας στο τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 31, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2009 Για το gps τι παίζει? Ό,τι και στο pro? Τι εννοείς; Εάν αναφέρεσαι στα προβλήματα που είχαν παρουσιαστεί στο Pro... όχι, εδώ δεν έχουν αναφερθεί τέτοια θέματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. November 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2009 Κύριοι γνωρίζει κανείς πώς να λαμβάνω e-mail από Outlook χωρίς να είναι συνδεδεμένο με PC το κινητό? Δε με ενδιαφέρει συγχρονισμός θέλω να παίρνω τα μηνύματα e-mail απευθείας στο τηλέφωνο. καλημερα, θα πας στο mail του 3D touchflo και θα βαλεις τα στοιχεια του λογαριασμού που έχεις.(εχει ετοιμα profiles για gmail aol ) στις ρυθμήσεις θα βαλεις να ελεγχει για μυνήματα απο 15 λεπτα μέχρι και ανα ώρα και ετσι θα εχεις push email. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannis7777 Δημ. November 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2009 καλημερα, θα πας στο mail του 3D touchflo και θα βαλεις τα στοιχεια του λογαριασμού που έχεις.(εχει ετοιμα profiles για gmail aol ) στις ρυθμήσεις θα βαλεις να ελεγχει για μυνήματα απο 15 λεπτα μέχρι και ανα ώρα και ετσι θα εχεις push email. Στέλιο σε ευχαριστώ φίλε μου τελικά το έφτιαξα κατά τα ξημερώματα μετά από αρκετή ταλαιπωρία. Έκανα setup και Yahoo! μια χαρά όλα πλέον. Ευχαριστώ πολύ αδελφέ! Άντε να βγουν και τα ελληνικά 6.5!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. November 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2009 Στέλιο σε ευχαριστώ φίλε μου τελικά το έφτιαξα κατά τα ξημερώματα μετά από αρκετή ταλαιπωρία. Έκανα setup και Yahoo! μια χαρά όλα πλέον. Ευχαριστώ πολύ αδελφέ! Άντε να βγουν και τα ελληνικά 6.5!!! καλησπέρα και από μενα, ποια ρομ εχεις? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stilskin Δημ. November 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2009 Για τους τόνους κράτησε πατημένο το πλήκτρο που θες και όσον αφορά τα SMS, γίνεται αυτόματα η μετατροπή σε κεφάλαια για να υπάρχει η δυνατότητα για 160 ελληνικούς χαρακτήρες/sms. Οταν πάω να γράψω ελληνικά με τόνο και κρατάω πατημένο το πλήκτρο το μόνο που γίνεται είναι να επαναλαμβάνεται το γράμμα που έχω πατημένο. Πώς γίνεται να βάζω τόνους στα ελληνικα; Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/534985 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. November 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2009 Οταν πάω να γράψω ελληνικά με τόνο και κρατάω πατημένο το πλήκτρο το μόνο που γίνεται είναι να επαναλαμβάνεται το γράμμα που έχω πατημένο. Πώς γίνεται να βάζω τόνους στα ελληνικα; Στο hardware αναφερεσαι? Ο τονος ειναι στο q, πατας πρωτα αυτο και μετα το φωνηεν που θελεις να τονιστει. Και μια ερωτηση. Πριν κανω το hard reset ειχα (με καποιον τροπο που δεν θυμαμαι) ενεργοποιησει μια επιλογη οταν ερχεται νεο μηνυμα να εμφανιζεται ως Pop up και δεν χρειαζοταν να παταω καπου για να το διαβασω. Δεν μπορω να θυμηθω αν αυτο το ειχα κανει με καποια επιλογη η με καποιο προγραμματακι, αν γνωριζει καποιος ας μου το θυμισει.. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts