Ypoptos Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 thnx φιλε SCHUMIFER... ειμαι σιγουρος οτι τα links σου απαντουν το ερωτημα μου... αλλα μηπως μπορεις να μου τα κανεις πιο λιανα... :) (περιμενω αποψεις και για την NRG) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCHUMIFER Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 thnx φιλε SCHUMIFER... ειμαι σιγουρος οτι τα links σου απαντουν το ερωτημα μου... αλλα μηπως μπορεις να μου τα κανεις πιο λιανα... :) (περιμενω αποψεις και για την NRG) Μου πήρε μάλλον περισσότερο να διαβάσω γενικά και να στα βρω(ενώ δεν τα χχρειάζομαι) παρά να τα διαβάσεις 2 συγκεκριμένα ποστ και να τα κατεβάσεις, αλλά τέσπα. Όσον αφορά τη ROM είμαι σε simplicity εδώ και καιρό και δεν έχω τίποτα να συμπληρώσω. Αν βάλεις την τελευταία 21887 και δε σου αρέσει, τότε θες άλλο τηλέφωνο/λειτουργικό. Για java κατέβασε κι εγκατέστησε το αρχείο που περιέχει το όνομα proton από εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=614991 ή την τελευταία 2008 έκδοση από το πρώτο post εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=407667 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ypoptos Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 Ευχαριστω πολυ.. υπόχρεος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeass Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 (edited) Την Παρασκευή πέρασα τη ROM Energy.RHODIUM.23149.Sense2.5.Cookie.2.0.Dec.01.7z από εδώ. Το πρωί δεν απάντησα σε μία κλήση και μετά κόλησε η συσκευή. Έκανα soft reset και από τότε το πράσινο led αναβοσβήνει. Όσα soft reset και αν έκανα όσες φορές και αν είδα τις αναπάντητες εκεί αυτό δεν λέει να σβήσει. Έχει κανείς καμιά ιδέα? Επίσης ο συγχρονισμός του mail μου ανοίγει το gprs ενώ έχω ανοιχτό wifi. Μόνο με κλειστό gsm τραβά από το wifi. Edited December 6, 2010 by morfeass Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 καλησπερα παιδια αυριο θα εχω στα χερια μου ενα touch pro 2 αλλα απο t-mobile...ειναι ξεκλειδωτο αλλα θελω να ρωτησω τι γινεται αν θελω να βαλω καποιες roms απο αυτες που υπαρχουν στους XDA? μπορω ? φοβαμαι επειδη η συσκευη ειναι t-mobile και οχι HTC απο hardware το ιδιο δεν ειναι? με Ελληνικα στο hardware πληκτρολογιο τι γινεται? γιατι Eλληνικη ROM μαλλον δεν παιζει σωστα? αν μπορω να βαλω ROM ποια προτεινετε? thanks Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 6, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 (edited) Δώσε μας link ακριβώς της συσκευής σου. Αν λες αυτή δεν έχεις πρόβλημα. Μπορείς να βάλεις και την ελληνική μετά από hard-spl. Edited December 6, 2010 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Δώσε μας link ακριβώς της συσκευής σου. Αν λες αυτή δεν έχεις πρόβλημα. Μπορείς να βάλεις και την ελληνική μετά από hard-spl. Aυτη ειναι Γιαννη http://www.digigood.com/items/htc_touch_pro2/1.png http://www.digigood.com/items/htc_touch_pro2/3.png Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 6, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Ισχύει ότι και για το κλασσικό HTC Touch Pro 2. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Ισχύει ότι και για το κλασσικό HTC Touch Pro 2. :rolleyes: ευχαριστω Γιαννη δηλαδη προχωραω και κανω σαν να ειχα ενα κλασσικο PRO 2 σωστα? και με τα Ελληνικα στο hardware πληκτρολογιο? δεν...συμπαθω τις Ελληνικες ROM thanks Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 6, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 δηλαδη προχωραω και κανω σαν να ειχα ενα κλασσικο PRO 2 σωστα? Ναι. Διάβασε βέβαια και εδώ για να το διασταυρώσεις. και με τα Ελληνικα στο hardware πληκτρολογιο? δεν...συμπαθω τις Ελληνικες ROM http://rapidshare.com/files/374747189/b16b_EZinput_2.1.2011_Greek.cab Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Ναι. Διάβασε βέβαια και εδώ για να το διασταυρώσεις. http://rapidshare.com/files/374747189/b16b_EZinput_2.1.2011_Greek.cab να σαι καλα Γιαννη ευχαριστω πολυ Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 7, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Πες μας αν σου δούλεψε. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Πες μας αν σου δούλεψε. :rolleyes: ναι εννοειται μια καλη ROM (ξενη) ? τρεχω hard spl και μετα ετοιμος σωστα? Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 7, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Από rom δεν είμαι σε θέση να προτείνω κάτι καινούργιο μιας και δεν έχω (εδώ και πολύ καιρό) τη συγκεκριμένη συσκευή. Όσον αφορά το hard-spl, ρίξε μια ματιά στο link που σου έδωσα και είσαι πλήρως καλυμμένος. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Από rom δεν είμαι σε θέση να προτείνω κάτι καινούργιο μιας και δεν έχω (εδώ και πολύ καιρό) τη συγκεκριμένη συσκευή. Όσον αφορά το hard-spl, ρίξε μια ματιά στο link που σου έδωσα και είσαι πλήρως καλυμμένος. :rolleyes: οκ φιλε μου νομιζω αυτη ειναι καλη http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=571892 Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 7, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Ψάξτο λίγο. Δεν έχω άποψη για τον συγκεκριμένο cooker. Καλή δουλειά θυμάμαι ότι έκανε και ο Κωνσταντίνος (b16b) αν και νομίζω ότι έχει καιρό να βγάλει κάτι αναβαθμισμένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Ψάξτο λίγο. Δεν έχω άποψη για τον συγκεκριμένο cooker. Καλή δουλειά θυμάμαι ότι έκανε και ο Κωνσταντίνος (b16b) αν και νομίζω ότι έχει καιρό να βγάλει κάτι αναβαθμισμένο. ΟΚ Γιαννη θα το κοιταξω δεν βιαζομαι σε ευχαριστω και παλι Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gallagher Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 Kαλησπερα παιδια. Προχθες ειδα σε μια htc συσκευη που τρεχει σε androit, ενα προγραματακι το οποιο σου δινει την δυνατοτητα να εχεις ελεγχο και προσβαση στο pc σου απο μακρια μεσω του κινητου σου. Το προγραμμα νομιζω οτι λεγεται phonemypc. Ξερετε αν υπαρχει κατι αναλογο για win mobile? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GabrielGSXR Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 Kαλησπερα παιδια. Προχθες ειδα σε μια htc συσκευη που τρεχει σε androit, ενα προγραματακι το οποιο σου δινει την δυνατοτητα να εχεις ελεγχο και προσβαση στο pc σου απο μακρια μεσω του κινητου σου. Το προγραμμα νομιζω οτι λεγεται phonemypc. Ξερετε αν υπαρχει κατι αναλογο για win mobile? Το Remote Desktop Mobile, υπάρχει προεγκατεστημένο στα WM6.5. Παράθεση Past devices: Nokia 7110, Nokia 7650, Nokia N95, HTC Touch Pro2, Samsung Galaxy Note 3, Apple iPhone XS Max Current device: Apple iPhone 13 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gallagher Δημ. December 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 Στα WM6.1 θα δουλεψει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 17, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 Για ποιο λόγο να έχεις WM6.1; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeass Δημ. December 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 (edited) Έχω λίγες μέρες που πέρασα τη ROM simplicity από τους xda και το ελληνικό πληκτρολόγιο του b16b. Έχω συνδέσει δύο mail accounts ένα hotmail και ένα gmail Το πρόβλημα είναι ότι όταν στέλνω mail από το hotmail ο παραλήπτης παίρνει ερωτηματικά. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Παιδιά κάνεις καμιά ιδέα... δεν έχω βρει ακόμη λύση. Ευχαριστώ Edited December 20, 2010 by morfeass refresh Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavlos3 Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 Παιδιά δύο ερωτήσεις . Πρώτον στο site της htc είδα ότι υπάρχει μια καινούργια rom winmo 6.5 . Να την βάλω θα δώ κάποιες διαφορε΄ς ? Και επίσης είδα στο xda ότι περνάνε android στην κάρτα και το τρέχουν απο εκεί . Το έχιε κάνει κανένας απο εδώ να μου πεί την γνώμη του ? Παράθεση LiteStep User Παύλος :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 22, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 Όσον αφορά τη rom, διάβασε πιο πίσω για εντυπώσεις. Είναι πιο καινούργια αλλά και λίγο πιο "βαριά". Όσον αφορά το Android, δεν έχεις να χάσεις τίποτα να δοκιμάσεις, στο HD2 το δουλεύουμε καιρό μέσω της κάρτας μνήμης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALOY8020 Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Ναι. Διάβασε βέβαια και εδώ για να το διασταυρώσεις. http://rapidshare.com/files/374747189/b16b_EZinput_2.1.2011_Greek.cab χρονια πολλα σε ολους! το συγκεκριμενο δεν παιζει .. κολαει τη συσκευη και χρειαζεται να κανεις χ.ρεσετ δεν μπουταρει καθολου... μηπως μου διεφυγε κατι? ισως χρειαζετε να κανω Hspl πρωτα?:) edit: η συσκευη μου ειναι απο τμομπαιλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts