Administrators athanaso77 Δημ. November 18, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 σαν επαγγελματικο θα με καλυψει λες απο την εμπειρια σου? Επαγγελματικό εννοώντας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALOY8020 Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 για αρκετα τηλεφωνα πολλα μηνυματα εκτακτα μειλς αν χρειαστει να μην ανοιγω το πισι(η οταν δεν ειναι δυνατο) γενικα για σοβαρη χρηση ειπε ο αλλος φιλος οτι δεν θα με κρεμασει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 18, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 Ε ναι, δεν θα έχεις πρόβλημα σε τέτοια θέματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GabrielGSXR Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 σαν επαγγελματικο θα με καλυψει λες απο την εμπειρια σου? Ναι ναι εννοείτε, θα είσαι comple. Παράθεση Past devices: Nokia 7110, Nokia 7650, Nokia N95, HTC Touch Pro2, Samsung Galaxy Note 3, Apple iPhone XS Max Current device: Apple iPhone 13 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALOY8020 Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 ευχαριστω παιδια οταν βγαλω συμπερασμα θα το καταλαβετε απο το αβαταρ :-P :-D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 18, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 Εν τέλει πάντως... για τα χρήματα της όντως αξίζει κατά τη γνώμη μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bonjovi10gr Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 Θα μπορείς, αρκεί να είναι η ίδια συσκευή και όχι "σαν" το TP2. Τι είναι το TP2? Επειδή στο ebay έχω δει πολλά Τ mobile και Sprint. Έχει καμιά σχέση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALOY8020 Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 το qwerty σας εχει βολεψει? φαινετε απο τα καλυτερα και διαβασα καλα λογια. ειναι και απο τα μεγαλυτερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GabrielGSXR Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 το qwerty σας εχει βολεψει? φαινετε απο τα καλυτερα και διαβασα καλα λογια. ειναι και απο τα μεγαλυτερα? Ναι πάρα πολύ. Για μένα είναι το καλύτερο που κυκλοφορεί στην αγορά. Παράθεση Past devices: Nokia 7110, Nokia 7650, Nokia N95, HTC Touch Pro2, Samsung Galaxy Note 3, Apple iPhone XS Max Current device: Apple iPhone 13 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madhack Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 Τι είναι το TP2? Επειδή στο ebay έχω δει πολλά Τ mobile και Sprint. Έχει καμιά σχέση? Nαι είναι το ίδιο κινητό. Αυτά που έχεις δει στο ebay είναι κλειδωμένες version από carriers του εξωτερικού όπως είναι εδώ μερικά vodafone πχ..όλα ξεκλειδώνουν βέβαια. TP2 = Touch Pro2 aka Tilt2 το qwerty σας εχει βολεψει? φαινετε απο τα καλυτερα και διαβασα καλα λογια. ειναι και απο τα μεγαλυτερα? Ναι είναι απίστευτο το πληκτρολόγιο αυτό είναι από τους βασικούς λόγους που το πήρα. είναι τεράστιο και είναι το μόνο με 5 σειρές που δεν έχει τα κουμπιά το ένα κάτω από το άλλο. Τελικά ξέρει κανείς πως βάζουμε τόνους? :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stranger72 Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 Τελικά ξέρει κανείς πως βάζουμε τόνους? :D Optical: Παρατεταμένο click σε φωνήεν. Hardware: "q" πριν από φωνήεν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 18, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 Τι είναι το TP2? Επειδή στο ebay έχω δει πολλά Τ mobile και Sprint. Έχει καμιά σχέση? Πρόσεξε τις αγορές από Αμερική να μην πάρεις καμία CDMA έκδοση γιατί αυτά δεν υποστηρίζουν το GSM και δεν παίζουν στη χώρα μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madhack Δημ. November 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2010 Optical: Παρατεταμένο click σε φωνήεν. Hardware: "q" πριν από φωνήεν. Επιτέλους...θεός μαν thanks Πρόσεξε τις αγορές από Αμερική να μην πάρεις καμία CDMA έκδοση γιατί αυτά δεν υποστηρίζουν το GSM και δεν παίζουν στη χώρα μας. Αμάν πια με αυτές τις CDMA. τι είναι αυτές οι εκδόσεις? κάτι έχει πάρει το μάτι μου για συσκευές χωρίς SIM και τέτοια...πολύ μπροστά οι άνθρωποι...:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 19, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2010 Αμάν πια με αυτές τις CDMA. τι είναι αυτές οι εκδόσεις? http://en.wikipedia.org/wiki/Code_division_multiple_access Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALOY8020 Δημ. November 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2010 παιδια τι microsd φορατε?> και τι προτεινετε? αν θελω ταχυτητα τι να παρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GabrielGSXR Δημ. November 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2010 παιδια τι microsd φορατε?> και τι προτεινετε? αν θελω ταχυτητα τι να παρω? Εγώ έχω αυτό εδώ. Παράθεση Past devices: Nokia 7110, Nokia 7650, Nokia N95, HTC Touch Pro2, Samsung Galaxy Note 3, Apple iPhone XS Max Current device: Apple iPhone 13 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 20, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2010 παιδια τι microsd φορατε?> και τι προτεινετε? αν θελω ταχυτητα τι να παρω? Μία class6 πιστεύω ότι είναι υπεραρκετή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madhack Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Αφού δοκίμασα 10-15 διαφορετικές ROM κατέληξα στο go back to stock..άλλες αργές, άλλες υπερφορτωμένες καμμία δεν με άφησε ικανοποιημένο 100%. Το θέμα μου είναι ότι θέλω αγγλικά windows οπότε νομίζω πως δεν μου κάνουν οι rom που έχει το ελληνικό site της htc έτσι? γίνεται από αυτές τις rom να γυρίσω σε αγγλικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 25, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Αφού έχεις κάνει hardspl στη συσκευή σου, μπορείς να βάλεις την αγγλική official. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCHUMIFER Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Αφού δοκίμασα 10-15 διαφορετικές ROM κατέληξα στο go back to stock..άλλες αργές, άλλες υπερφορτωμένες καμμία δεν με άφησε ικανοποιημένο 100%. Το θέμα μου είναι ότι θέλω αγγλικά windows οπότε νομίζω πως δεν μου κάνουν οι rom που έχει το ελληνικό site της htc έτσι? γίνεται από αυτές τις rom να γυρίσω σε αγγλικά? Ο NRG έχει και τις reference αν δεν κάνω λάθος (αν θυμάμαι καλά είναι πολύ κοντά στις stock αυτές και είναι και αγγλικά! Πάντως, αν ήσουν φίλος μου θα προσπαθούσα να σε πείσω ότι κάνεις κάτι λάθος. Πιθανότατα αυτό είναι να επιλέγεις ρομ με βάση τα screenshots οπότε λογικό είναι να βρήκες τις πιο βαριές. Όπως και να έχει , βάλε την ακόλουθη ρομ και θα με θυμηθείς. Αν ούτε αυτή σου κάνει παραδίνομαι! http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=7990149&postcount=1198 Πας λοιπόν εκεί και διαλέγεις να κατεβάσεις την έκδοση 21887. Αυτή υπάρχει σε 2 ημερομηνίες και με 2 μορφές. Η πλέον πρόσφατη του Νοεμβρίου υπάρχει με και χωρίς cht2. Προσωπικά sense χωρίς cht είναι φραπές χωρίς ζάχαρη και γάλα...και χωρίς νερό και καλαμάκι τώρα που το σκέφτομαι. Αλλά επειδή ο καθείς έχει τα γούστα του ο seem φτιάχνει και τα δύο. Αν λοιπόν θες cht αλλά δε θες να ασχοληθείς με τα ομολογουμένως εντυπωσιακά κόλπα του cht2 τότε πάγαινε στο Mirrors for: simplicity_3_September_21887_2016CHT.7z: το οποίο περιέχει cht 1.8.5. Πρόκειται συνολικά για μια ρομ που στόχο έχει την απλότητα στη δημιουργία της και ενσωματώνει τα απολύτως απαραίτητα. Από εκεί και πέρα μπορεί ο καθένας να βάλει ό,τι πρόγραμμα θέλει με cab. Αν αυτή η ρομ σου προκαλέσει την ανάγκη να επιστρέψεις στη μαμά, τότε ΟΚ (αλλά μάλλον δε θυμάσαι για τι ταλαιπωρία μιλάμε ότι είναι η μαμά ρομ!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALOY8020 Δημ. November 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 η συσκευη καταργηθηκε ή ειναι εντυπωση μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 26, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 Αν εννοείς ότι δεν παράγεται πλέον ναι, όπως είναι αναμενόμενο άλλωστε αφού έτσι γίνεται με όλες τις συσκευές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ypoptos Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 (edited) Γεια σας παιδια, ως νεος φανταρος δεν νοειται να μην εχω το leleja στο tp2 μου αλλα το αρχειακι ειναι jar και δεν τρεχει... any help...? Επισης... Energy.RHODIUM.23149.Sense2.5.Cookie.Touch.Of.Glass.Dec.01.7z VS simplicity_15_November_21887CHT.7z τα φωτα σας... τωρα φοραω --> Energy.RHODIUM.21681.Sense2.5.Cookie.Touch.Of.Glass.Oct.13 thnx Edited December 5, 2010 by Ypoptos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCHUMIFER Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 (edited) Γεια σας παιδια, ως νεος φανταρος δεν νοειται να μην εχω το leleja στο tp2 μου αλλα το αρχειακι ειναι jar και δεν τρεχει... any help...? Επισης... Energy.RHODIUM.23149.Sense2.5.Cookie.Touch.Of.Glass.Dec.01.7z VS simplicity_15_November_21887CHT.7z τα φωτα σας... τωρα φοραω --> Energy.RHODIUM.21681.Sense2.5.Cookie.Touch.Of.Glass.Oct.13 thnx http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=407667 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=501032&highlight=Jbed+Midlet+Manager simplicity_15_November_21887CHT.7z Αυτή φοράω καιρό τώρα. Δε συγκρίνεται λέμεεεεεεεεεε Edited December 5, 2010 by SCHUMIFER Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 5, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 Ο NRG φτιάχνει rom για όλες τις συσκευές χωρίς να είναι σε θέση να τις δοκιμάσει μιας και απλά δεν έχει τις συσκευές. :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts