thetruedani Δημ. March 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 Παιδιά έχω πρόβλημα με το Nokia E75. Απο τότε που το εκανα αναβάθμιση στην έκδοση 202.12.01 οι ρυθμίσεις για τον αισθητήρα εξαφανίστηκαν εκτος από την περιστροφή οθόνης, δηλαδή η σίγαση κλήσης με περιστροφή του κινητού πλέον δεν υπάρχει όπως και η διακοπή του ξυπνητηριού με ελαφρό διπλό χτυπημα!!! Δεν ξέρω γιατί εξαφανίστηκε με την καινουργια εκδοση, την οποία την έκανα και δεύτερη φορά εγκατάσταση. Αντιμετωπίζει κανένας άλλος το ιδιο πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savevski Δημ. March 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2010 Δεν έχει πρόβλημα η συσκευή. Το φαινόμενο που αναφέρεις έχει να κάνει με τον αισθητήρας φωτός. Σε δυνατό φωτισμό, μειώνεται ή σβήνει ο φωτισμός στα πλήκτρα και αυξάνεται ο φωτισμός της οθόνης και σε χαμηλό φωτισμό αυξάνεται η ένταση στα πλήκτρα και μειώνεται η φωτεινότητα της οθόνης. Πράγματι! Δεν το είχα προσέξει αυτό! Σ' ευχαριστώ! Όσο για το άλλο που δεν μπορώ να δω τα μέλη μιας ομάδας στις επαφές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvg Δημ. March 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2010 καλημερα ξαναπηρα το κινητο το οποιο το θεωρω απο τα καλυτερα κ εχω ενα θεματακι με τα μαιλ..εκανα το set up ολα καλα απλα δεν εχει την επιλογη να επιλεγεις εσυ με τι θα συνδεθεις..ασυρματο δικτυο η πακετο δεδομενων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 15, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2010 Λογικά μέσα τις ρυθμίσεις του προγράμματος που χρησιμοποιείς για τα e-mail σου θα υπάρχει μια επιλογή με ποιο τρόπο θέλεις να συνδέεσαι. Εκεί σίγουρα θα έχει και την επιλογή Ερώτηση πάντα. Αλλιώς πηγαίνεις στις γενικές Ρυθμίσεις, στους Προορισμούς (σημεία πρόσβασης) και πατάς Επιλογές > Προεπιλεγμένη σύνδεση > Ερώτηση πάντα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvg Δημ. March 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2010 καλημερα κ γω αυτα ψαχνω αλλα δεν τα εχει....εχει στο μαιλ να επιλεξεις δικτυα τα οποια εχεις συνδεθει κ την επιλογ"κανενα"???καποιος που να χει το τηλεφωνο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nkapa Δημ. March 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2010 Εγώ από τις συνδέσεις internet epιτρέπω μόνο WiFi και μου κατεβάζει email μόνo όταν βρεθώ σε AP που έχω συνδεθεί και άλλη φορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvg Δημ. March 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2010 καλημερα κ γω αυτα ψαχνω αλλα δεν τα εχει....εχει στο μαιλ να επιλεξεις δικτυα τα οποια εχεις συνδεθει κ την επιλογ"κανενα"???καποιος που να χει το τηλεφωνο? το φτιαξα τελικα βαζοντας το στο μαιλ συγχρονισμου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thetruedani Δημ. March 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2010 Παιδιά έχω πρόβλημα με το Nokia E75. Απο τότε που το εκανα αναβάθμιση στην έκδοση 202.12.01 οι ρυθμίσεις για τον αισθητήρα εξαφανίστηκαν εκτος από την περιστροφή οθόνης, δηλαδή η σίγαση κλήσης με περιστροφή του κινητού πλέον δεν υπάρχει όπως και η διακοπή του ξυπνητηριού με ελαφρό διπλό χτυπημα!!! Δεν ξέρω γιατί εξαφανίστηκε με την καινουργια εκδοση, την οποία την έκανα και δεύτερη φορά εγκατάσταση. Αντιμετωπίζει κανένας άλλος το ιδιο πρόβλημα? Παιδιά κάποιος άλλος, που έχει το Ε75, και του εχει παρουσιαστεί το ίδιο με εμενα δεν υπαρχει? ή είμαι ο μόνος :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 Καλημερα σας, εχω παρει ενα νοκια Ε75 και 8α ηθελα να μου πειτε πως γινεται. στα παλια κινητα νοκια πηγαινες στο ονομα και του προσθετες εσυ την φραση για voice dialing. Στα καινουργια πως??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 Καλημερα σας, εχω παρει ενα νοκια Ε75 και 8α ηθελα να μου πειτε πως γινεται. στα παλια κινητα νοκια πηγαινες στο ονομα και του προσθετες εσυ την φραση για voice dialing. Στα καινουργια πως??? Στα καινουργια δεν κανεις τιποτα, απλα λες το ονομα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 Στα καινουργια δεν κανεις τιποτα, απλα λες το ονομα! και εγω που τα contacts μου ειναι στα greeklish τι να κανω???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 και εγω που τα contacts μου ειναι στα greeklish τι να κανω???? Δεν υπαρχει προβλημα που ειναι greeklish. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 Δεν υπαρχει προβλημα που ειναι greeklish. και εγω το π.χ GIANNIS LAMBRAKIS πως θα του το πω???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 και εγω το π.χ GIANNIS LAMBRAKIS πως θα του το πω???? Κανονικα οπως ειναι, το δοκιμασα στο Ε71 και οπως και αν ειναι γραμμενο το ονομα δουλευει η φωνητικη κληση. Το προσπαθησες και δεν γινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nkapa Δημ. March 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2010 Δε χρειάζεται να διαβάσεις τίποτα αν έχεις κάνει τη ρύθμιση να εκφωνεί το όνομα της επαφής που σε καλεί τότε διαβάζει από μόνο του αυτό που γράφει η επαφή που σε καλεί. Επειδή προκαθορισμένα έχει το τηλέφωνο να εκφωνεί στα Αγγλικά (Άνδρας - Γυναίκα) θα δεις μεγάλη διαφορά αν εγκαταστήσεις Ελληνική εκφώνηση (νομίζω Πέτρος λέγεται) τη κατεβάζεις από το site της Nokia και την κάνεις εγκατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savevski Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 (edited) Ρε παιδιά, εγώ όταν εκφωνώ ένα όνομα, μου βγάζει ότι έπαφή του κατέβει ή μου λέει πως δεν βρήκε τίποτα. Πρέπει να εγκαταστήσω την ελληνική εκφώνηση που έγραψε ο φίλος παραπάνω για να δουλέψει αυτό; Μιλάμε ότι μου βγάζει εντελώς άσχετες επαφές, με αποτέλεσμα να μη το χρησιμοποιώ Πάντως στο site της Nokia, όταν πάω να κατεβάσω τα δύο αρχεία για το text to speech, μου βγάζει λάθος (http://www.nokia.gr/support/software/text-to-speech) Δε χρειάζεται να διαβάσεις τίποτα αν έχεις κάνει τη ρύθμιση να εκφωνεί το όνομα της επαφής που σε καλεί τότε διαβάζει από μόνο του αυτό που γράφει η επαφή που σε καλεί. Επειδή προκαθορισμένα έχει το τηλέφωνο να εκφωνεί στα Αγγλικά (Άνδρας - Γυναίκα) θα δεις μεγάλη διαφορά αν εγκαταστήσεις Ελληνική εκφώνηση (νομίζω Πέτρος λέγεται) τη κατεβάζεις από το site της Nokia και την κάνεις εγκατάσταση. Edited March 20, 2010 by savevski Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 20, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 Όχι, δεν έχει σχέση αυτό. Αυτό είναι για την ανάγνωση των sms. Κατέβασε το από εδώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasakis Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 Καλησπέρα, πρώτη μέρα σήμερα με το e75 κ από την στιγμή που το άνοιξα αναβοσβήνει ο φάκελος για την ένδειξη νέου μηνύματος πάνω δεξία στην οθόνη. Πρίν λίγο έκανα κ την τελευταία αναβάθμιση αλλά η ένδειξη παραμένει,χωρίς να έχω προφανώς κάποιο νέο μήνυμα.Γνωρίζετε πώς βγαίνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 23, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 Έχεις μηνύματα στη κάρτα sim γι αυτό και εμφανίζει το εικονίδιο. Πήγαινε στα Μηνύματα > Επιλογές > Φάκελος SIM. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klm11 Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 Παιδια καλημερα και χρονια πολλα. Μολις χθες εχασα το Ε51 και δυστυχως δεν ειχα παρει προσφατο μπακ απ!!! Τεσπα απο εδω και περα θα βαζω υπενθυμιση για εβδομαδιαια ληψη μπακα απ. Η ερωτηση μου ειναι η εξης: Ειναι το περιβλημα του Ε75 μεταλλικο οπως το Ε51 ή μονο το πισω καπακι? Ποιο κινητο της σειρας Ε ειναι με μεταλλικο περιβλημα? Περιμενω την απαντηση σας Ενας στεναχωρημενος που εχασε το Ε51 του!!! Ατιμη τσεπη που δεν εκλεισα το φερμουαρ!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 25, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 Μεταλλικό είναι το πλαίσιο της συσκευής στο μπροστά μέρος καθώς και το πίσω κάλυμμα, οπως ακριβώς και το E51. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 Παιδια καλημερα και χρονια πολλα. Μολις χθες εχασα το Ε51 και δυστυχως δεν ειχα παρει προσφατο μπακ απ!!! Τεσπα απο εδω και περα θα βαζω υπενθυμιση για εβδομαδιαια ληψη μπακα απ. Η ερωτηση μου ειναι η εξης: Ειναι το περιβλημα του Ε75 μεταλλικο οπως το Ε51 ή μονο το πισω καπακι? Ποιο κινητο της σειρας Ε ειναι με μεταλλικο περιβλημα? Περιμενω την απαντηση σας Ενας στεναχωρημενος που εχασε το Ε51 του!!! Ατιμη τσεπη που δεν εκλεισα το φερμουαρ!!!!!!!!!!!!! Μεταλλικό περίβλημα εκτός από το Ε51 έχει και το Ε71 και δεν είμαι σίγουρος για το Ε72. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klm11 Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας παιδια. Ειμαι στο ψαξιμο και εχω τρελλαθει λιγακι. Διαβαζω για τα Ε αλλο ειναι καλο εδω αλλα τα χαλαει αλλου και αλλο ειναι καλο αλλου και κακο εδω. Τελικα μια συσκευη σταθερη χωρις πολλα μπαγκ και κολληματα δεν υπαρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. June 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2010 Καλησπέρα. Μου δωσε το ε75 ένας φίλος γιατί ξαφνηκά δεν έχει πρόσβαση στην κάρτα μνήμης ενώ ποτέ του δεν έκανε decrypt τα δεδομένα.Γνωστό bug των ε75? Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nkapa Δημ. June 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2010 Δε νομίζω να είναι γνωστό bug κάνε μια βόλτα από το service... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts