Jump to content

Sony Ericsson W995

nikos_se
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

το ξερω κουκλε αλλα εμενα εχει συντομευση για το myview\cosmote και κατι screensavers της cosmote που οταν απενεργοπειω το κηνητο εμφανιζετε αντι αυτο τou walkman..θελω να ειναι σαν ολλα τα αλλα κηνητα! να το παω στην cosmote γιατι δεν ξερω τιποτα πανω στο θεμα?

Άρα το τηλέφωνό σου θέλει debrand. Αυτό φυσικά και δε θα το κάνει η cosmote. Στο forum θα βρεις τη διαδικασία του debrand στο link που έδωσε ο proper_evolution τον οποίο ευχαριστώ.

Υ.Γ. Η αναβάθμιση σε λογισμικό R1GA026 ισχύει 100%. Την έκανα χτες.

I watched a snail crawl along the edge of a straight razor. That's my dream! That's my nightmare. Crawling, slithering, along the edge of a straight razor... and surviving.

• Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Υ.Γ. Η αναβάθμιση σε λογισμικό R1GA026 ισχύει 100%. Την έκανα χτες.

Σ'ευχαριστω για την πληροφορια!!!!Πως σου φαινεται η αναβαθμιση???

Σ'ευχαριστω για την πληροφορια!!!!Πως σου φαινεται η αναβαθμιση???

Παραθέτω τις βελτιώσεις ακριβώς όπως αναγράφονται στο forums.se-nse.net:

- Better network coverage when switching to 3G / 2G

- Better memory management for the messaging application

- Better sound for audio output speaker

- Better Bluetooth connectivity between the phone and a PC

I watched a snail crawl along the edge of a straight razor. That's my dream! That's my nightmare. Crawling, slithering, along the edge of a straight razor... and surviving.

Υπαρχουν Region Codes για τα updates ωστε να δεις που ειναι διαθεσιμα και στα GENERIC-UNBRANDED W995....

Προφανως μιλαμε για την περιοχη μας για σε αλλες περιοχες εχει βγει το νεο firmware...

Μπορεις να μας παραθέσεις(ή και οποιος αλλος!) καποιο Link που να επιβεβαιωνει τους ισχυρισμους σου???????

Εχω ακουσει πως το λογισμικο της καμερας μενει στην 1.7 version ιδια δηλαδη αλλα ο ηχος βελτιωνεται ακομα περρισοτερο!!!!!

Είναι διαθέσιμο κανονικά στην ΕΜΜΑ 3.

Παραθέτω τις βελτιώσεις ακριβώς όπως αναγράφονται στο forums.se-nse.net:

- Better network coverage when switching to 3G / 2G

- Better memory management for the messaging application

- Better sound for audio output speaker

- Better Bluetooth connectivity between the phone and a PC

Να ρωτησω κι εγω ο ταλας κατι.

Τελικα,ποια ειναι η τελικη γνωμη,για το συγκεκριμενο τηλεφωνο;Θετικη,ή αρνητικη;

Και ειδικα η φωτ. μηχανη,τι λεει;

Ρωταω,γιατι θελω να παρω καποιο,και τα μελεταω ολα τα SE.

Επειδη δε,βγαινει οπου ναναι και το Aino,περιμενω να δω,ποιο απ τα δυο,ειναι καλυτερο.

Κι αυτο,γιατι φοβαμαι οτι το Σατιο,που ειναι οπεν,θα με μπερδεψει πολυ,μιας και λογω ηλικιας,δεν τα καταφερνω και ιδιαιτερα με τα καινουρια πραγματακια.

Χαιρετω,

Θοδωρος.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Να ρωτησω κι εγω ο ταλας κατι.

Τελικα,ποια ειναι η τελικη γνωμη,για το συγκεκριμενο τηλεφωνο;Θετικη,ή αρνητικη;

Και ειδικα η φωτ. μηχανη,τι λεει;

Ρωταω,γιατι θελω να παρω καποιο,και τα μελεταω ολα τα SE.

Επειδη δε,βγαινει οπου ναναι και το Aino,περιμενω να δω,ποιο απ τα δυο,ειναι καλυτερο.

Κι αυτο,γιατι φοβαμαι οτι το Σατιο,που ειναι οπεν,θα με μπερδεψει πολυ,μιας και λογω ηλικιας,δεν τα καταφερνω και ιδιαιτερα με τα καινουρια πραγματακια.

Χαιρετω,

Θοδωρος.

Έδωσα 455 (ζεστά και μετρητά) ευρωπουλάκια (προφανώς και οι υπόλοιποι στο topic περίπου τόσα έδωσαν). Η τιμή αυτή είναι τρομακτικά μεγάλη για τηλέφωνο και καλύπτει περισσότερο τη ματαιοδοξία μου παρά τις ανάγκες μου από μια τηλεφωνική συσκευή. Σε μια τέτοια κατηγορία τιμής λοιπόν, είναι δύσκολο να πεις πως ένα κινητό που κοστίζει τόσο πολύ, δεν είναι καλό. Είναι ΤΗΛΕΦΩΝΑΡΑ. Κι αν σου φαίνεται περίεργο που χτυπιόμαστε να βρούμε αναβαθμίσεις, βελτιώσεις, drivers, κτλ. είναι γιατί εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και δεν έχει να κάνει με το ότι η συσκευή δεν είναι καλή.

Εγώ προσωπικά, όντας υπερήφανος κάτοχος ενός w995 εδώ και 2.5 μήνες, σου προτείνω ανεπιφύλακτα την αγορά του. Αλλά για να μη σε πάρω στον λαιμό μου, περίμενε να δεις και τα άλλα δύο. Ίσως να σου αρέσουν πιο πολύ. Γούστα είναι αυτά.

Στην τιμη του (αυτη την στιγμη) πιστευω οτι ειναι πολυ καλη επιλογη!

το κινητο το εχει φιλος μου εδω και 3 μηνες περιπου και χωρις αναβαθμιση το κινητο πεταει.

Theodore41 στο πρτεινω ανεπιφυλακτα.:up:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ευχαριστω πολυ παιδια.Να ειστε καλα.

Κοσμοτε,100Mbps.

Το κινητο το εχω λιγες μερες και με εχει αφησει σχεδον ΑΠΟΛΥΤΑ ικανοποιημενο!!:)

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Κι από δω τα ίδια.

Εξαιρετικό σε όλους τους τομείς.

Currently using:

Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch

Νίκος

Ευχαριστω πολυ παιδια.Να ειστε καλα.

Δες και το Aino πάντως πριν κατασταλάξεις..Έρχεται σε λίγες μέρες στην αρχική τιμή του W995.

καλησπέρα,

είμαι κάτοχος του w995 εδώ και κάτι μήνες, πήρα συσκευή από την πρώτη παραλαβή του Πλαισίου. Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος αλλά το θεωρώ απαράδεκτο να φθείρονται τόσο γρήγορα τα γράμματα πάνω στην συσκευή, δηλαδή στην πρόσοψη το Sony Ericcson και από πίσω το 8.1 megapixel.

καλησπέρα,

είμαι κάτοχος του w995 εδώ και κάτι μήνες, πήρα συσκευή από την πρώτη παραλαβή του Πλαισίου. Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος αλλά το θεωρώ απαράδεκτο να φθείρονται τόσο γρήγορα τα γράμματα πάνω στην συσκευή, δηλαδή στην πρόσοψη το Sony Ericcson και από πίσω το 8.1 megapixel.

Η αλήθεια είναι πως με παραξένεψε κι εμένα αυτό (αν και ήμουν προετοιμασμένος για κάτι τέτοιο αφού το είχα διαβάσει στο forum πως τα γράμματα φθείρονται). Πάντως δεν έχει να κάνει με τη γενικότερη ποιότητα κατασκευής του κινητού και κατά συνέπεια δε με ενόχλησε παρά μόνο εμφανισιακά. Γι' αυτό και τα αφαίρεσα τελείως όταν άρχισαν να φεύγουν, ξύνοντας τα.:cool:

Η αλήθεια είναι πως με παραξένεψε κι εμένα αυτό (αν και ήμουν προετοιμασμένος για κάτι τέτοιο αφού το είχα διαβάσει στο forum πως τα γράμματα φθείρονται). Πάντως δεν έχει να κάνει με τη γενικότερη ποιότητα κατασκευής του κινητού και κατά συνέπεια δε με ενόχλησε παρά μόνο εμφανισιακά. Γι' αυτό και τα αφαίρεσα τελείως όταν άρχισαν να φεύγουν, ξύνοντας τα.:cool:

Φαντάζομαι πως θα το διορθώσουν σε νεότερες συσκευες. Με εγγύηση παίζει καμιά διόρθωση?

Φαντάζομαι πως θα το διορθώσουν σε νεότερες συσκευες. Με εγγύηση παίζει καμιά διόρθωση?

Φυσιολογικη φθορα ειναι αυτο.Η εγγυηση δεν μπορει να σου καλυψει κατι τετοιο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Φυσιολογικη φθορα ειναι αυτο.Η εγγυηση δεν μπορει να σου καλυψει κατι τετοιο.

φυσιολογική, από τον πρώτο μήνα χρήσης, δεν μου φαίνεται

απο μπαταρία πως τα πάει παιδία?. το σκέφτομαι για αγορά και με ενδιαφέρει η αυτονομία με μέτρια χρήση

απο μπαταρία πως τα πάει παιδία?. το σκέφτομαι για αγορά και με ενδιαφέρει η αυτονομία με μέτρια χρήση

μία χαρά μπαταρία έχει. με μέτρια χρήση άνετα βγάζει 2 μέρες

Με μετρια χρηση μου βγαζει ανετα 3 μερες,ειναι καλο!:)

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Sony Ericsson Walkman W995 Red

τιμή: 408,00 Ευρώ (Πλαίσιο)

http://www.plaisio.gr/ProductImages/600x600/1348493.jpg

κυκλοφορει καιρο σε αυτο το χρωμα,αλλα το συγκεκριμενο καταστημα το εχει πολυ ακριβα :down:.To κινητο μπορεις να το βρεις στα περισσοτερα ηλεκτρονικα καταστηματα κατω απο 370 ευρο.(νομιζω το εχω δει και 350).:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μια προειδοποιηση.

Μην αφηνετε τετοια τηλεφωνα,"προκλητικα",λογω χρωματος,η αλλου εξτραβαγκαν χαρακτηριστικου, σε τραπεζια απο καφετεριες,γιατι τα βουτανε μερικες φορες,κατι γυφτακια,και γινονται καπνος.

Εγω προτιμω,κατι πιο κοινοτυπο,γι αυτο και μονο τον λογο.

Κοσμοτε,100Mbps.

Η cosmote δεν θα το κάνει αυτό. Ρίξε μια ματιά εδώ...

βρε αγαπη το καταλαβα αυτο αλλα θελω να με βοηθισει καποιος να το κανω απο κοντα γιατι φοβαμε μην κανω κανα λαθως..που θα κανω συγουρα! για αυτο..μενω πειραια και θα εκτιμουσα αν καποιος μενει εκει κοντα να με βοηθισει..

Μια προειδοποιηση.

Μην αφηνετε τετοια τηλεφωνα,"προκλητικα",λογω χρωματος,η αλλου εξτραβαγκαν χαρακτηριστικου, σε τραπεζια απο καφετεριες,γιατι τα βουτανε μερικες φορες,κατι γυφτακια,και γινονται καπνος.

Εγω προτιμω,κατι πιο κοινοτυπο,γι αυτο και μονο τον λογο.

καλα που το ειπες θοδορη..γιατι το δικο μου κοκκινο ειναι..αλλα παντα το προσεχω..στο χερι μου συνεχεια το εχω βασικα και δεν το αφινω απ'τα ματια μου..πιστευω πως κανενας με αυτο το μοντελο δεν ειναι απροσεχτος!!;)

Επειδή ενδιαφέρομαι για το κινητό γνωρίζει κανείς αν ο media player του υποστηρίζει τα id3 tags που είναι στα ελληνικά?

Ξέρω ότι Κ800, Κ810 και W715 δεν υποστηρίζουν ελληνικά και οι τίτλοι τραγουδι'ων και οι καλιτέχνες εμφανίζονται στα κινέζικα αν δεν είναι γραμμένα στα greeklish.

Ελπίζω να έχει διορθωθεί σε αυτό το κινητό.

http://www.plaisio.gr/ProductImages/600x600/1348493.jpg

Πως σας φαινονται αυτες οι τιμες;

http://www.amazon.de/s/qid=1255360757/ref=sr_st?__mk_de_DE=%C5M%C5Z%D5%D1&rs=307701031&page=1&me=A8KICS1PHF7ZO&rh=n%3A307701031&sort=-price

Κοσμοτε,100Mbps.

• The title was changed to Sony Ericsson W995