RAVEN_ Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 τις κανεις μπακαπ (αντιγραφο) στην καρτα μνημης( και απο εκει τις συγχρονιζεις με τον υπολογιστη.τωρα σε τι κινητο θελεις να τις περασεις να σου πω ακριβως τον τροπο. στον υπολογιστη θελω να τις περασω. ωστε αν χαθουν απο το κινητο να τις περασω. Παράθεση Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 MyPhoneExplorer Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. December 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2011 Ξαναρωταω,μπας και βρεθει καποιος που να ξερει. Υποτιθεται οτο το τηλεφωνο,δινει τη δυνατοτητα,να το ρυθμιζεις,ετσι ωστε,οταν το "μαζεψεις",οταν τελειωνει το τηλεφωνημα,να κλεινει η γραμμη αυτοματα. Εγω την πατησα καποια φορα,γιατι το μαζεψα μετα το τελος του τηλεφωνηματος,και δεν εκλεισε τη γραμμη μετά,και απο ο,τι βλεπω,δεν το κανει συνηθως. Τι ακριβως συμβαινει;Εγω κανω καποια βλακεια,ή το τηλεφωνο εχει καποια βλαβη στο συστημα αυτο; Για πεστε κατι,γιατι απο ο,τι βλεπω,ωσπου να βγει κανα SGIII,που αποφασισα οτι θα το παρω αν βγει,(και αν μεχρι τοτε,δεν εχουμε πτωχευσει,και ψαχνουμε για φαι),θα ηθελα να δουλευει καλα αυτο που εχω τωρα,και που ειναι ενα καλο τηλεφωνο. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. December 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2011 Ξαναρωταω,μπας και βρεθει καποιος που να ξερει. Υποτιθεται οτο το τηλεφωνο,δινει τη δυνατοτητα,να το ρυθμιζεις,ετσι ωστε,οταν το "μαζεψεις",οταν τελειωνει το τηλεφωνημα,να κλεινει η γραμμη αυτοματα. Εγω την πατησα καποια φορα,γιατι το μαζεψα μετα το τελος του τηλεφωνηματος,και δεν εκλεισε τη γραμμη μετά,και απο ο,τι βλεπω,δεν το κανει συνηθως. Τι ακριβως συμβαινει;Εγω κανω καποια βλακεια,ή το τηλεφωνο εχει καποια βλαβη στο συστημα αυτο; Για πεστε κατι,γιατι απο ο,τι βλεπω,ωσπου να βγει κανα SGIII,που αποφασισα οτι θα το παρω αν βγει,(και αν μεχρι τοτε,δεν εχουμε πτωχευσει,και ψαχνουμε για φαι),θα ηθελα να δουλευει καλα αυτο που εχω τωρα,και που ειναι ενα καλο τηλεφωνο. Ρυθμισεις>>> κλησεις>>> απαντηση με ανοιγμα + τερματισμος με κλεισιμο (Eνεργο- μη ενεργο) :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. December 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2011 Αφου σε ευχαριστησω,θα σου πω οτι την πατατα,φαινεται οτι την ειχα κανει,διοτι δεν ειχα βαλει ενεργο ΚΑΙ το απαντηση με ανοιγμα. Χρονια πολλα. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 Καταρχήν να τονίσω ότι δεν έχω (ακόμα) διαβάσει το thread αλλά θα ξεκινήσω άμεσα. Θα ήθελα όμως να θέσω τα παρακάτω ερωτήματα: 1)Υπάρχει το tapatalk ή άλλη παρόμοια εφαρμογή για αυτό το κινητό; 2)Υπάρχει navigator με offline χάρτες; Αυτά για την ώρα. Αν χρειαστώ κάτι άλλο θα επανέλθω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 Επανερχομαι,για να δηλωσω οτι το προβλημα εξακολουθει να υπαρχει,και αφου εκανα τις ρυθμισεις που προταθηκαν.Ενω κατεβαζω το πανω κομματι του κινητου για να το κλεισω,μετα το περας της συνομιλιας,η κληση,δεν τερματιζεται. Το εχει αντιμετωπισει αλλος το προβλημα αυτο; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 Επανερχομαι,για να δηλωσω οτι το προβλημα εξακολουθει να υπαρχει,και αφου εκανα τις ρυθμισεις που προταθηκαν.Ενω κατεβαζω το πανω κομματι του κινητου για να το κλεισω,μετα το περας της συνομιλιας,η κληση,δεν τερματιζεται. Το εχει αντιμετωπισει αλλος το προβλημα αυτο; εχει χαλασει ο αισθητηρας.φιλος μου εχει παθει το ιδιο.αυτουνου βεβαια δεν κλειδωνει και το κινητο.στειλ'το σε εξουσιοδοτημενο service point. του φιλου μου μετα απο service δεν φτιαχτηκε.και ενω το κινητο δουλευει μια χαρα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 (edited) Επανερχομαι,για να δηλωσω οτι το προβλημα εξακολουθει να υπαρχει,και αφου εκανα τις ρυθμισεις που προταθηκαν.Ενω κατεβαζω το πανω κομματι του κινητου για να το κλεισω,μετα το περας της συνομιλιας,η κληση,δεν τερματιζεται. Το εχει αντιμετωπισει αλλος το προβλημα αυτο; Εγώ τώρα το έχω ανενεργό αλλά όταν το δούλευα δεν είχα κανένα θέμα.Πάντως αν είναι εκτός εγγύησης λογικά δεν θα αξίζει με τα λεφτά που συνήθως ζητάνε για επισκευές... Εμένα πάντως μου πετάγονται τα μάτια έξω:blink: όταν τις ακούω από φίλους και γνωστούς τιμές που τους έχουν ζητηθεί ανά καιρούς. Καλύτερα δηλαδή να έπαιρναν καινούριο... εχει χαλασει ο αισθητηρας.φιλος μου εχει παθει το ιδιο.αυτουνου βεβαια δεν κλειδωνει και το κινητο.στειλ'το σε εξουσιοδοτημενο service point. του φιλου μου μετα απο service δεν φτιαχτηκε.και ενω το κινητο δουλευει μια χαρα. Από προσωπική εμπειρία αν δεν πιέσεις/φωνάξεις/βρίσεις και τα σχετικά συνήθως άκρη δεν βγάζεις. Δυστυχώς... Edited January 3, 2012 by al3x1k0 Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 Ενω κατεβαζω το πανω κομματι του κινητου για να το κλεισω,μετα το περας της συνομιλιας,η κληση,δεν τερματιζεται. Μαλλον θα πρεπει καλυτερα να "σηκωνεις" το "κατω" κομματι του κινητου για να κλεισει..:lol: Πλακα κανω.. Παιζει, ναι, να εχει προβλημα μαλλον. Εγω δεν τις εχω ενεργοποιησει αυτες τις λειτουργιες και προτιμω να κλεινω την συνομιλια απο το δεξι κουμπακι. Αν δεν εχεις αλλα προβληματα με το κινητο σου (πχ κλειδωμα με το που κλεινεις τα πορτακια), δεν αξιζει να το επισκευασεις. Αν παλι οπως ειπε ο πιο πανω εχεις προβλημα και να το κλειδωνεις (μετα απο κλεισιμο πορτακίων), υπαρχει και το αυτοματο κλειδωμα.. εαν δεν θελεις να δωσεις λεφτα στο servis. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 1)Υπάρχει το tapatalk ή άλλη παρόμοια εφαρμογή για αυτό το κινητό; 2)Υπάρχει navigator με offline χάρτες; 1) Όχι 2) Όχι Επανερχομαι,για να δηλωσω οτι το προβλημα εξακολουθει να υπαρχει,και αφου εκανα τις ρυθμισεις που προταθηκαν.Ενω κατεβαζω το πανω κομματι του κινητου για να το κλεισω,μετα το περας της συνομιλιας,η κληση,δεν τερματιζεται. Το εχει αντιμετωπισει αλλος το προβλημα αυτο; Ή έχει χαλάσει ο αισθητήρας όπως λεει ο RAVER ή έχει φύγει το μαγνητάκι (έτσι "καταλαβαίνει" το κινητό, με χρήση μαγνήτη) από τη θέση του. Και στις δυο περιπτώσεις το κινητό πρέπει να ανοιχτεί οπότε σκέψου αν αξίζει. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 1) Όχι 2) Όχι Ok ευχαριστώ. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skakinen Δημ. January 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2012 Είμαι κάτοχος του W995 και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα για το οποίο δεν ξέρω αν υπάρχει λύση: όταν προσπαθώ να βάλω στο Memory Stick αρχεία mp3 τα οποία είναι διάρκειας μεγαλύτερης από περίπου 16 λεπτά παίρνω το μήνυμα που βλέπετε στη συνημμένη εικόνα. Δεν είναι θέμα μεγέθους του αρχείου διότι έκανα μια δοκιμή με ένα αρχείο mp3 διάρκειας 17 λεπτών και 15,5 Mb για το οποίο όταν το μετέτρεψα σε mp3 μεγέθους 8 Mb, πάλι βγήκε το ίδιο μήνυμα. Είναι κάποιο όριο που έχει η συσκευή ή κάποιος περιορισμός του software του player ή κάτι άλλο; Καμμιά ιδέα; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. January 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2012 Την αντιγραφή την κάνεις από το pc συνδέοντας το κινητό μέσω καλωδίου; Δοκίμασες να βάλεις μόνο την κάρτα στον υπολογιστή, να αντιγράψεις το αρχείο και στη συνέχεια να την βάλεις στο κινητό; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skakinen Δημ. January 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2012 Την αντιγραφή την κάνεις από το pc συνδέοντας το κινητό μέσω καλωδίου; Ακριβώς. Δοκίμασες να βάλεις μόνο την κάρτα στον υπολογιστή, να αντιγράψεις το αρχείο και στη συνέχεια να την βάλεις στο κινητό; Θα πάρω έναν card reader και θα το δοκιμάσω αν και φοβάμαι ότι θα συμβεί αυτό που λέει στο μήνυμα που μου βγάζει το κινητό, ότι δηλαδή θα μεταφερθεί το αρχείο αλλά δεν θα το διαβάζει η συσκευή. ............. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 Θα πάρω έναν card reader και θα το δοκιμάσω αν και φοβάμαι ότι θα συμβεί αυτό που λέει στο μήνυμα που μου βγάζει το κινητό, ότι δηλαδή θα μεταφερθεί το αρχείο αλλά δεν θα το διαβάζει η συσκευή. Είναι πολύ πιθανό να είναι αδυναμία του λειτουργικού. Δοκίμασε το και αν δεν πιάσει βλέπουμε. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLY5 Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 (edited) δεν ξερω αν ειναι καταλιλο εδω να μπει η ιστορια που μου συμβενει απο την δευτερα που μας περασε. λιπον.την προηγουμενη εβδομαδα μου χαλασε για κακη μου τυχη το μπριζακι της φωρτισης. αυτην εδω την εβδομαδα προτιμησα ενα κοντινο καταστημα που κανει υπηρεσία απο οτι λεει στα κινητα. το πηγα την δευτερα που μας περασε να μου αλαξει το μπριζακι φωρτισης το κινητο σε αριστη κατασταση μεχρι τοτε μονο το μπριζακι δεν δουλευε κουνιοταν απο την πλακετα το αφηνο οπως μου ειπε για μια ημερα τριτη περναω να δω κατα της 11 το πρωι τι γινεται και την βλεπω την εν λογο κυρια τεχνικος και καλα να το ξεβιδωνει στα χρηγορα και μου λεει περαστε σε 1 ωρα να το παραλαβεται παω εγω κατα το μεσημερακι και το περνω ναι το μπριζακι δουλευη ως εδω καλα τωρα λυπει το πλαστικο καλημα απο το μπριζακι πανω απο την συσκευη ενα μικρο τετραγωνακι απαντιση την τεταρτη με θυμο και γκρινια για να βγει απο πανω κιολας. απαντιση της: οταν ανοικτει το κινητο αυτο σπαει απαντηση δικη μου εισαι υποχρεωμενη να μου το αντικαταστησεις φοναζε κ με εβριζε της κανω δεν δουλευει το ενα ηχειο το κατω ενω δουλευε οταν στο ειχα φερει απαντιση της δεν εχω πηραξει ηχειο της λεω κανε εναν ελενχο μπορει απο την βιασηνισου να το ξεχασες να το βαλεις στην πλακετα επανω ουρλιαζει και φοναζει εκει εκνεβρισμενη σαν τρελη λες και ειναι δικο της το κινητο μου μου φερνει απο μεσα ενα αλο W995 αλου παιλατη και της κανω να το δω λιγο το πλαισιο και τρεχει και το αρπαζει και το ξανα βαζει παλι μεσα το μπολ με το αλο κινητο. δεν με αφηνε να μιλησω να πω τα παραπωνα μου δεν δουλευη τωρα και το νουμερο 1 στα κουμπακια ειναι μονια πατιμενο και οταν το πατας δεν κανει κλικ σαν τα αλα το επανω ηχειο κανει καποια παρασιτα κ λεω εγω τωρα 1. μου εφαγε το ηχειο το κατω 2. μου εφαγε και το καλημα απο το μπριζακι 3. για να το βαλει στο αλο κινητο 4. αν το παω σε επισημο υπηρεσία se τωρα και του πω φτιαξτε το οτι λυπει και μετα της κανω καταγγελεια στην προστασια καταναλωτη για το κινητο με το χαρτι απο το επισημο υπηρεσία τι λυπει απο την συσκευη μου και μετα μια ορεα μινηση οστε να τρεχει και να μην φτανει το εχω και φοτο πριν της το παω πως ηταν και πως εγινε μετα πεστε καμια γνωμη γιατι η ηρωνια της μου την δινει στα νευρα ευχαριστω και περιμενω ..... Edited January 12, 2012 by BILLY5 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-a40/firmware/SM-A405FN/VGR/#SM-A405FN https://www.sammobile.com/firmwares/SM-A750FN/EUR/ https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-tab-a/SM-T590/ https://www.kimovil.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 δεν ξερω αν βγαλεις ακρη.εφοσον δεν εχεις καποιο χαρτι απο το μαγαζι που πηγες το κινητο δεν νομιζω να βρεις ακρη.αμα το πας σε service point θα πληρωσεις αρκετα αλλα ατο κινητο θα στο φτιαξουν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skakinen Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 Είμαι κάτοχος του W995 και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα για το οποίο δεν ξέρω αν υπάρχει λύση: όταν προσπαθώ να βάλω στο Memory Stick αρχεία mp3 τα οποία είναι διάρκειας μεγαλύτερης από περίπου 16 λεπτά παίρνω το μήνυμα που βλέπετε στη συνημμένη εικόνα. Δεν είναι θέμα μεγέθους του αρχείου διότι έκανα μια δοκιμή με ένα αρχείο mp3 διάρκειας 17 λεπτών και 15,5 Mb για το οποίο όταν το μετέτρεψα σε mp3 μεγέθους 8 Mb, πάλι βγήκε το ίδιο μήνυμα. Είναι κάποιο όριο που έχει η συσκευή ή κάποιος περιορισμός του software του player ή κάτι άλλο; Καμμιά ιδέα; Ευχαριστώ Την αντιγραφή την κάνεις από το pc συνδέοντας το κινητό μέσω καλωδίου; Δοκίμασες να βάλεις μόνο την κάρτα στον υπολογιστή, να αντιγράψεις το αρχείο και στη συνέχεια να την βάλεις στο κινητό; Λοιπόν, φόρτωσα τα αρχεία στην κάρτα από τον υπολογιστή μέσω card reader. Η συσκευή διαβάζει και παίζει όλα τα αρχεία κανονικότατα!!! Θερμές ευχαριστίες για τη βοήθεια. :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLY5 Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 εχω αποδηξει οτι εχω παει στο μαγαζι της για να μου αλαξει το μπριζακι την ημερα που το παρελαβα απο εκεινη Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-a40/firmware/SM-A405FN/VGR/#SM-A405FN https://www.sammobile.com/firmwares/SM-A750FN/EUR/ https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-tab-a/SM-T590/ https://www.kimovil.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 εγώ γιαυτό αποφεύγω σα το διάολο με το λιβάνη τέτοια "μαγαζάκια" Εδώ σε επίσημα service points κ έχεις άγχος όχι σε αυτα. Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. January 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 εγώ γιαυτό αποφεύγω σα το διάολο με το λιβάνη τέτοια "μαγαζάκια" Εδώ σε επίσημα service points κ έχεις άγχος όχι σε αυτα. Τετοια μαγαζακια, στην πλεοψηφια τους αποτελουν απλως τον μεσαζοντα. Καθως και οι ιδιοι, αφου τους παραδωσεις τη συσκευη, τη στελνουν μετεπειτα σε εξουσιοδοτημενο service point και αππλως στο τελος απο την τιμη της διορθωσης παιρνουν ποσοστα. Σπανια πιστευω μπορουν να την επισκευασουν μονοι τους, εκτος βεβαια απο την πανευκολη αλλαγη λοσμικου-αφαιρεση βονταφον μενου,κτλ που αν εισαι ψαγμενος την κανεις και μονος σου. Παρομοια περιπου εμπειρια ειχε και γω με ενα αλλο sony ericsson. Πριν καιρο, που με επιασε η τρελα με τα flash themes, εψαχνα συνεχως τροπους να ενσωματωσω στο 995. Ειχα παει σε ενα μαγαζι της γειτονιας που πουλαει κινητα χρονια, τα ανταλασει και τα "κατασκευαζει-διορθωνει(σπανια τελικως)", και ζητησα να μου βγαλουν απο ενα αλλο sony ericsson c510 το μενου της cosmote. Αφου το εκαναν, τους ρωταγα πως να βαλω και αλλα flash themes που βρισκω στο ιντερνετ, αλλα δεν ειχαν ιδεα. Τελικα βρηκα την ακρη μονος μου:p.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLY5 Δημ. January 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 (edited) οχι το συγκεριμενο μαγαζακι το επισκευαζει η ιδια το παιζει τεχνικος μολις παρω το χαρτι με τι λυπει απο απο το επισημο επισκευαστη θα προχωρισω σε καταγγελια αν δεν μου πληρωσει την ζημια που μου προκαλεσε αυτη και ολα τα κοστη καταγγελεια στην προστασια του καταναλωτη με εγραφα και μετα θα της κανω και μινηση αν χρειαστει οποτε θα ψαχνεται εδω που εχω φτασει δεν με νιαζει να χασω λιγα ευρω παραπανω και εγω απο εδω βρικα πως να βγαλω το menu της cosmote στο παλιο μου c902 εμενα ειναι αλη η περιπτωση πηγα για μπριζακι και βγηκα ηλεκτρισμενος πας να σου αλαξουν ενα μπριζακι φωτισεις και καταληγεις να μην παιζουν τα ηχεια να μην εχουν μπει καλα τα κουμπια στο πληκτρολογιο και απο οτι μου ειπε το παιδι ο τεχνικος λεει δεν πατανε καλα τα πληκτρα και να λυπουν και τα καληματα ε οχι δεν το αφηνω να περασει ετσι ΕDIT: πηγα σε γνωστη αλισιδα που με ξερουν και φτιαξανε το πληκτρολογειο και το κουμποσανε καλα χωρις χρεωσει τους ειχα ενημερωση οτι θελω το χαρτι για να της κανω μηνιση και καταγγελια και τα παιδια μου διορθοσανε τα προβληματα που ειχε αλα δεν βρηκαν στο μπριζακι το καλημα δυστηχως Edited January 14, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-a40/firmware/SM-A405FN/VGR/#SM-A405FN https://www.sammobile.com/firmwares/SM-A750FN/EUR/ https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-tab-a/SM-T590/ https://www.kimovil.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skakinen Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 Αφού λύθηκε το πρόβλημα της μεταφοράς στην κάρτα, mp3 αρχείων μεγαλύτερων των16 λεπτών (post 1994) εμφανίστηκε ένα λιγότερο σοβαρό πρόβλημα αλλά που δεν παύει να είναι ενοχλητικό. Έχει να κάνει με την αλφαβητική σειρά των αρχείων. Από τα 900 περίπου αρχεία mp3 τα οποία περιέχει η κάρτα (M2), κάποια δεν είναι ταξινομημένα με αλφαβητική σειρά. Όλα είναι γραμμένα με λατινικά στοιχεία και η Ταξινόμηση είναι τσεκαρισμένη να είναι ανάλογα με το όνομα. Ιδού η σειρά: A-C κανονικά, μετά G, μετά D (μάλιστα Dv και μετά De), μετά κανονικά μέχρι τέλος και μετά F, C . Η σειρά είναι όπως σας είπα, είτε βλέπω τα αρχεία στον Player του τηλεφώνου είτε από τη Διαχείριση αρχείων. Όταν όμως βλέπω την κάρτα μέσω reader στο pc, όλα τα αρχεία εμφανίζονται με τη σωστή αλφαβητική σειρά. Τι λέτε για το περίεργο αυτό φαινόμενο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 Είμαι κάτοχος του W995 και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα για το οποίο δεν ξέρω αν υπάρχει λύση: όταν προσπαθώ να βάλω στο Memory Stick αρχεία mp3 τα οποία είναι διάρκειας μεγαλύτερης από περίπου 16 λεπτά παίρνω το μήνυμα που βλέπετε στη συνημμένη εικόνα. Δεν είναι θέμα μεγέθους του αρχείου διότι έκανα μια δοκιμή με ένα αρχείο mp3 διάρκειας 17 λεπτών και 15,5 Mb για το οποίο όταν το μετέτρεψα σε mp3 μεγέθους 8 Mb, πάλι βγήκε το ίδιο μήνυμα. Είναι κάποιο όριο που έχει η συσκευή ή κάποιος περιορισμός του software του player ή κάτι άλλο; Καμμιά ιδέα; Ευχαριστώ Πάτησες ναι ή ναι σε όλα για μα δεις τι θα γίνει; Αφού λύθηκε το πρόβλημα της μεταφοράς στην κάρτα, mp3 αρχείων μεγαλύτερων των16 λεπτών (post 1994) εμφανίστηκε ένα λιγότερο σοβαρό πρόβλημα αλλά που δεν παύει να είναι ενοχλητικό. Έχει να κάνει με την αλφαβητική σειρά των αρχείων. Από τα 900 περίπου αρχεία mp3 τα οποία περιέχει η κάρτα (M2), κάποια δεν είναι ταξινομημένα με αλφαβητική σειρά. Όλα είναι γραμμένα με λατινικά στοιχεία και η Ταξινόμηση είναι τσεκαρισμένη να είναι ανάλογα με το όνομα. Ιδού η σειρά: A-C κανονικά, μετά G, μετά D (μάλιστα Dv και μετά De), μετά κανονικά μέχρι τέλος και μετά F, C . Η σειρά είναι όπως σας είπα, είτε βλέπω τα αρχεία στον Player του τηλεφώνου είτε από τη Διαχείριση αρχείων. Όταν όμως βλέπω την κάρτα μέσω reader στο pc, όλα τα αρχεία εμφανίζονται με τη σωστή αλφαβητική σειρά. Τι λέτε για το περίεργο αυτό φαινόμενο; Και εγώ το έχω προσέξει αυτό... Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts