DarksonDAP Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 Το ιδιο χρησιμοποιουμε...και εμενα εχει αρχισει να κανει βλακειες το fastport... Οσο για το γιατι χρησιμοποιω αυτο,κατα την αποψη μου εχει καλυτερη αποδοση στην καθαροτητα ενω ανεβαζει αισθητα την ενταση.Εμενα ενω στου rodriguez μου "εσπαγε" (c r a c k l e) ο ηχος μετα την 6η βουλα,τωρα ακομα και στην 8η,ενω ακουγεται δυνατα,ο ηχος δεν σπαει(αρκει να ειναι ποιοτικα τα mp3) Παράθεση Knight Rider, a shadowy flight into the dangerous world of a man who does not exist. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ant_kam12 Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 Το ιδιο χρησιμοποιουμε...και εμενα εχει αρχισει να κανει βλακειες το fastport... Οσο για το γιατι χρησιμοποιω αυτο,κατα την αποψη μου εχει καλυτερη αποδοση στην καθαροτητα ενω ανεβαζει αισθητα την ενταση.Εμενα ενω στου rodriguez μου "εσπαγε" (c r a c k l e) ο ηχος μετα την 6η βουλα,τωρα ακομα και στην 8η,ενω ακουγεται δυνατα,ο ηχος δεν σπαει(αρκει να ειναι ποιοτικα τα mp3) Για τον CAΜDRIVER εννοούσα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DarksonDAP Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 (edited) ααααααααα σορι....Οπως ειπες και εσυ,ενω στην R1HA036 το ντραιβερ του rodriguez ηταν και μαμω.Στην 35 ομως πιστευω εχανε λιγο σε sharpness,και επομενως σε λεπτομερειες...η extreme sharpness παλι στην 35 ειναι πολυ καλη,και συλλαμβανει ολες τις λεπτομερειες που χρειαζονται στην πικ,παιρνοντας ως δεδομενο οτι μιλαμε για μια καμερα 8 megapixel...Μου αρεσει επισης που εχουν κρατησει την αυτοματη λειτουργια στο φλας,αλλα με χαλανε 2 πραγματα: Στο βιντεο η φωτεινοτητα εχει αντικατασταθει απο μικροζουμ,και οπως ειπα και πιο πανω,τα εφε στην φωτογραφια εχουν αντικατασταθει απο τα iso settings Αυτα απο μενα Edited December 14, 2010 by DarksonDAP Παράθεση Knight Rider, a shadowy flight into the dangerous world of a man who does not exist. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. December 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2010 Η καρτα που υποστηριζει,τι μεγιστη χωρητικοτητα,μπορει να εχει;Παει μεχρι 32Gb; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DarksonDAP Δημ. December 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2010 νομιζω 16 χωρις να ειμαι εντελως σιγουρος Παράθεση Knight Rider, a shadowy flight into the dangerous world of a man who does not exist. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThanosR92 Δημ. December 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 Γεια σας...Ειμαι καινουργιος στο foroum!Καλος σας βρηκα...:D Θα ηθελα καποιος να μου πει που μπορω να βρω τους driver του w995...Σας ευχαριστω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DarksonDAP Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 (edited) Καλωσηρθες Θανο....οι ντραιβερ για να μονταρεις το 995 ειναι σε αυτο το φορουμ http://forums.se-nse.net/index.php?act=home Θα κανεις μια εγγραφη και μετα θα αριχσεις το κατεβασμα...Επισης εκει θα βρεις οδηγιες για το πως να τους περασεις καθως και το προγραμμα που θα χρειαστεις Edited December 19, 2010 by DarksonDAP Παράθεση Knight Rider, a shadowy flight into the dangerous world of a man who does not exist. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliannantsk Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 Καλησπέρα σας!!! Ειμαι καινούργια στο φορουμ και ειμαι πολυ χαρουμενη που το βρηκα γιατι αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το W995 μου. Οποτε το ανοιγω κολλαει στην αρχικη σελιδα του και δεν μπορω ουτε καν στο μενου να μπω.αμεσως σκεφτηκα να κανω ενα update στο λογισμικο αλλα το προγραμμα μου λεει οτι εχω ηδη το νεοτερο λογισμικο... τι θα κανω?? υπαρχει καποιος τροπος να εγκαταστησω το ιδιο? δεν εχω ιδεα.. και το χρειαζομαι το κινητο συντομα γιατι η αναπληρωματικη μου (παλια)συσκευη που χρησιμοποιω προσωρινα βεβαια ειναι κι αυτη σχεδον χαλασμενη.. ευχαριστω, ηλιαννα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empathis Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Καλησπέρα σας!!! Ειμαι καινούργια στο φορουμ και ειμαι πολυ χαρουμενη που το βρηκα γιατι αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το W995 μου. Οποτε το ανοιγω κολλαει στην αρχικη σελιδα του και δεν μπορω ουτε καν στο μενου να μπω.αμεσως σκεφτηκα να κανω ενα update στο λογισμικο αλλα το προγραμμα μου λεει οτι εχω ηδη το νεοτερο λογισμικο... τι θα κανω?? υπαρχει καποιος τροπος να εγκαταστησω το ιδιο? δεν εχω ιδεα.. και το χρειαζομαι το κινητο συντομα γιατι η αναπληρωματικη μου (παλια)συσκευη που χρησιμοποιω προσωρινα βεβαια ειναι κι αυτη σχεδον χαλασμενη.. ευχαριστω, ηλιαννα Καλησπέρα και χρόνια πολλά Ηλιάννα. :) Με την προϋπόθεση πως χρησιμοποιείς το Sony Ericsson Update Service για να επανεγκαταστήσεις το λογισμικό του τηλεφώνου σου, όταν σου βγάζει το μήνυμα πως έχεις ήδη το νεότερο λογισμικό, κάτω δεξιά σου βγάζει 2 κουμπια. "Άκυρο" & "εγκατάσταση". Αν πατήσεις το "εγκατάσταση" θα εγκατασταθεί το ίδιο λογισμικό ξανά. Παράθεση I watched a snail crawl along the edge of a straight razor. That's my dream! That's my nightmare. Crawling, slithering, along the edge of a straight razor... and surviving. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliannantsk Δημ. December 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2010 Χρονια πολλα και καλα και σε σενα!!:):):) Δυστυχως μου εμφανιζει μονο ενα κουμπι που λεει "Εξοδος" και εχω πραγματικα απελπιστει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 Προχτες εβαλα κοσμοκαρτα των δεκα ευρω στο w995 και μεσα ειχα 6μιση ευρω περιπου(επειδη ειχα χρησιμοποιησει τη προηγουμενη φορα την υπηρεσια επεκτασης 3 ευρω).ΟΛΑ καλα μεχρι εδω. Μετα εστειλα μυνημα (60 στο 1333 με χρεωση 5 ευρω) ωστε να εχω ιντερνετ στο κινητο μου μεσω gprs ή 3g (το εχω ξανακανει πολλες φορες).Μου ηρθε κανονικοτατα το ενα μυνημα (το μυνημα σας ειναι υπο επεξεργασια) και το δευτερο μυνημα (το ετημα σας εχει καταχωρηθει επιτυχως-εχετε 60 μεγκαμαητ για ενα μηνα κτλ κτλ..). ΟΛΑ καλα μεχρι εδω. Επειτα αφου μπηκα για περιπου 5-10 λεπτα στο youtube καπου στη διαρκεια μου ειχε κολλησει(μου εβγαζε κατι σαν error..).Δεν μου ειχε ξανασυμβει.Και μετα απο την απορεια μου ειπα να παρω το 1314 για να δω ποσο υπολοιπο εχω,,και ακουω αντι για 1μιση ευρω περιπου εχω 0.07 λεπτα!!! --(και δεν ειχα ξοδεψει ουτω η αλλως αυτα τα 1μιση ευρω πουθενα αλλου απο κεινη τη στιγμη που εβαλα καρτα εκτος για το ιντερνετ μονο με 5 ευρω--) Επειτα πηρα στο 1313 για να παραπονεθω, και για να μην πολυλογω..τι ειχε γινει? Στις ρυθμισεις ιντερνετ υπηρχε η ρυθμιση cosmote_wap και ΟΧΙ η cosmote_internet!!:X Το θεμα ειναι οτι εγω ποτε δεν πειραξα αυτη τη ρυθμιση και οποτε αλλαζω τις συσκευες μου για να μπαινω στο ιντερνετ (c510-w995) δεν με ενδιαφερει να την αλλαξω καθως ηταν εγκατεστημενη ετσι κ αλλιως τοσο καιρο και δε χρειαζοταν. Μεχρι χτες ομως που μου βγηκε αυτο το σφαλμα. Και οπως μου ειπε η τηλεφωνητρια κατι παιζει με αυτες τις καινουριες συσκευες κ αλλαζει απο μονη της αυτη η ρυθμιση(εμμεσως δηλαδη...... μου ελεγε οτι γινεται επιτηδες απο το δικτυο και να χρεωνομαστε και καλα κατα λαθος(αλλα οχι δικο μας)) και πρεπει να ελενχουμε συνεχως αν υπαρχει αυτη η ρυθμιση οποτε ενεργοποιουμε το τηλεφωνο μας!! Ρε παν καλα? :mad: Ευτηχως τελος αφου ενεργοποιησα το πακετο μπορω να μπαινω στο ιντερνετ και ας ειχα λιγες μοναδες εκανα κ αλλη επεκταση υπολοιπου 3 ευρω. Δυστηχως τα 1μιση ευρω φαγωθηκαν τζαμπα αφου δεν ειχα προηδοποιειθει οτι μπαινω στο ιντερνετ μεσω wap..! Ενημερωτικα σας εγραψα αυτο το κειμενο για να αποκλεισεται και αυτη τη πιθανοτητα εσεις οι κατοχοι sony ericsson να μης σας συμβει..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasgr86 Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 Ειναι να μην σου τυχει.Ο τιτλος σου παντως ειναι λιγο αστοχος , δε νομιζω οτι η cosmote ηθελε να σε κλεψει. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 Mα για να μπορει το δικτυο της να αλλαξει τη ρυθμιση του κινητου μου που ρυθμιζει τα περι του ιντερνετ, πιστευω πως κατι.. μπορει να επαιξε απο την εταιρια.. Εχω επανεκινησει πολλες φορες τη συσκευη δε μου ειχε προκυψει κατι παρομοιο πιστευω απλως μαλλον προχτες..ετυχε μαλλον..ισως..θα δω και τον επομενο μηνα..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 Όπως είπε και ο tasgr86 μάλλον ήσουν άτυχος. Κάτι τέτοιο δεν έχει αναφερθεί από κάποιον άλλον. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliannantsk Δημ. December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 παιδια καποιος να βοηθησει κι εμενα σας παρακαλω...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 Κοίτα αν το πρόγραμμα που χρησιμοποιείς σου δίνει τη δυνατότητα να επανεγκαταστήσεις το λογισμικό διαφορετικά πήγαινε σε κάποιο Sony Ericsson Service Point Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DarksonDAP Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 Aν εισαι εξοικιωμενη με το μονταρισμα της συσκευης θα μπορουσες να αλλαξεις το cda της. Το cda οριζει σε πιο region εισαι ωστε να αναβαθμισεις στο αντιστοιχο λογισμικο..Αφου το αλλαξεις κανεις update σε λογισμικο για αλλο region(αναλογα το cda που θα φορτωσεις),και μετα ξαναλλαζεις το cda και κανεις αναβαθμιση σε λογισμικο για Ελλαδα... Παράθεση Knight Rider, a shadowy flight into the dangerous world of a man who does not exist. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliannantsk Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 Aν εισαι εξοικιωμενη με το μονταρισμα της συσκευης θα μπορουσες να αλλαξεις το cda της. Το cda οριζει σε πιο region εισαι ωστε να αναβαθμισεις στο αντιστοιχο λογισμικο..Αφου το αλλαξεις κανεις update σε λογισμικο για αλλο region(αναλογα το cda που θα φορτωσεις),και μετα ξαναλλαζεις το cda και κανεις αναβαθμιση σε λογισμικο για Ελλαδα... Αυτο ακουγεται σαν μια πολυ καλη ιδεα θα μπορουσε ακριβως να μου πει καποιος ποια βηματα πρεπει να ακολουθησω για να το κανω αυτο? Θα σας ειμαι αιωνια ευγνώμων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirinigag Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 (edited) ΠΑΙΔΙΑ...ΜΙΑ ΑΣΧΕΤΗ ΕΡΩΤΗΣΗ...:) ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΤΟ W995 ΩΣ ΚΙΝΙΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ??? ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΛΑΒΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Κ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ...Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΓΝΩΜΗ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ??? ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Κ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΜΦΑΝΙΣΙΑΚΑ Κ ΔΝ ΕΙΧΑ ΠΟΤΕ ΣΟΝΥ ΕΡΙΚΣΟΝ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΥΤΟ... ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ...Κ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΝΤΟΧΗ ΕΧΕΙ Κ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΤΟΥ.... :!:Θα σε παρακαλούσα θερμά να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.:!: Edited January 5, 2011 by zxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Καλως ηρθες στο φορουμ κ Καλη Χρονια..Προσωπικα για εμενα το 995 ειναι το νο1 κινητο για την Sony ericsson,που εβγαλε ποτε τοσο απο ποιοτητα κατασκευης-διαρκεια μπαταριας-χαρακτηριστικων συσκευης κ φυσικα ομορφιας μιας κ ειναι κ πολυ μικρη κ ομορφη κατ εμε παντα..Εχει πολυ καλη οθονη,αριστα ηχεια καλη καμερα(μονο για ημερησιες ληψεις λογω της απουσιας ξενον φλας)..Ελπιζω να σε καλυψα κ καλοριζικο... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 Καλως ηρθες στο φορουμ κ Καλη Χρονια..Προσωπικα για εμενα το 995 ειναι το νο1 κινητο για την Sony ericsson,που εβγαλε ποτε τοσο απο ποιοτητα κατασκευης-διαρκεια μπαταριας-χαρακτηριστικων συσκευης κ φυσικα ομορφιας μιας κ ειναι κ πολυ μικρη κ ομορφη κατ εμε παντα..Εχει πολυ καλη οθονη,αριστα ηχεια καλη καμερα(μονο για ημερησιες ληψεις λογω της απουσιας ξενον φλας)..Ελπιζω να σε καλυψα κ καλοριζικο... Ξεχασες τπ κυριοτερο...ΦΟΒΕΡΗ ΕΥΧΡΗΣΤΙΑ για ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ χρηση εξω στο πραγματικο κοσμο και οχι στο κοσμο του καναπε η του γραφειου!!!:lol::p Πραγματικα το τηλεφωνακιο ειναι σουπερ εχω αγορασει το Ν8 για δοκιμη να δω αν το αντικαταστησω για 1ο μου τηλεφωνο αλλα ΧΛΩΜΟ εως πολυ κιτρινο το κοβο μιας και δε το φτανει με τη καμια και σε ευχρηστια και σε αυτονομια!! Οσο για το πιθανο αντικατασταστη του θα θελα να κρατηση ολα τα καλα και να προσθεσει επιτελους και αυτη η SE 1 ευκρινες ρολοι και ειδοποιησεις με κλειδωμενη οθονη σε στυλ π.χ. Aino,αυτα.....:) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonio_r Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 κι ενα φωτακι να σε ειδοποιει για τις αναπαντητες και τα μηνυματα Μανο!!! (Χριστε μου, ειχε το θρυλικο Τ39 πριν τοσα χρονια... και δεν εχουν στο 2011..) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 κι ενα φωτακι να σε ειδοποιει για τις αναπαντητες και τα μηνυματα Μανο!!! (Χριστε μου, ειχε το θρυλικο Τ39 πριν τοσα χρονια... και δεν εχουν στο 2011..) Σωστοτατος φιλε Αντωνη!! Απλα το ξεχασα να το αναφερω!!:p:D Και οσο για τη 2η παρατηρηση σου να μην αναφερω τι ελειψεις σε ευχρηστια εχει η "ναυαρχιδα"της Νοκια το Ν8 που εχω λιγες μερες στα χερια μου(και το πηρα να αντικαταστησω το 995 μου κατα τα αλλα) γιατι θα γινω κακος στους φαν του συμπιαν και θα ειμαι και off topic και δε το θελω!!;):wacko: Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonio_r Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 Μανο, το σουταρα την ιδια μερα που το πηρα (Ν8).. Μα, να χει το c905, δυο χρονων και βαλε μοντελο, xenon ΚΑΙ διπλο λεντακι για το βιντεο, και το Ν8, να μην εχει τιποτα για βιντεο..? Και με τοσα χρηματα..? Για γελια.. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 Μανο, το σουταρα την ιδια μερα που το πηρα (Ν8).. Μα, να χει το c905, δυο χρονων και βαλε μοντελο, xenon ΚΑΙ διπλο λεντακι για το βιντεο, και το Ν8, να μην εχει τιποτα για βιντεο..? Και με τοσα χρηματα..? Για γελια.. :lol: Αντωνη οταν λεω ευχρηστια ΔΕΝ ενοω αυτα!:) Μιλαω για καθημερινη πιο σκληρη εξωτερικη χρηση που τα κλασικα μοντελα με πληκτρολογειο και ειδικα τα slide ειναι απαιχτα ακομα!;) Κατα τα αλλα το Ν8 σε φωτο ΚΑΙ Video ειναι ΚΟΡΥΦΗ αλλα αυτα τα συζηταμε με ΡΜ η στο αλλο thred γιατι θα μας φωναξουν εδω φιλε!:p:D Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts