REDHOTSTEF Δημ. September 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2010 Το βιντεο εχει αναλυση 240 επι 320 πιξελ (οσο κ η οθονη του κινητου) και φαινεται καλο εξαιτιας ισως και της 2,6 ιντσων οθονη που εχει το κινητο. Αλλα θα παρατηρησεις οτι ψιλοκολλαει το βιντεο σε κλασματα δευτερολεπτου ισως επειδη τρεχει το βιντεο σε 20-25 καρε το δευτερολεπτο και οχι σε 30 που θα επρεπε κανονικα. Επισης ο ηχος του βιντεο ειναι σε μορφη aac που σημαινει οτι ακουγονται ωραια οι ηχοι του βιντεο που τραβας σε εφαμιλη ποιοτητα των mp3! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
picollo Δημ. September 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2010 Ακριβως οπως τα λεει ο απο πσνω. Το βιντεο στην οθονη του φαινεται ποιοτικο..Οταν ειπα οτι υστερει στο βιντεο εννουσα οταν το περασεις στον υπολογιστη και το δεις εκει σε μεγαλυτερη οθονη..Εκει υστερει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redvirus7 Δημ. September 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2010 στον υπολογιστή φαίνονται τα ψεγάδια :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
temeraire Δημ. September 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2010 Θα ήθελα τη γνώμη κάποιου που έχει το κινητό από χρόνο και πάνω: Τί λέει από αξιοπιστία, αντοχή, διάρκεια; Δε θέλω να πάρω καινούριο κινητό και να έχω επεισόδια, τουλάχιστον για 1 ή 2 χρόνια. Άλλο η φθορά λόγω χρήσης, αυτή τη δεχόμαστε. Θέλω αν το προσέχω να το έχω, μη δώσω ένα σωρό λεφτά και ταλαιπωρούμαι με επισκευές, ακουστικά που χαλάνε και σβησίματα χωρίς λόγο... Τα έχω δει κάτι τέτοια, γι' αυτό το λέω. Οι χρήστες που το έχετε αρκετό καιρό, πόσο ικανοποιημένοι είστε τώρα; Θα το προτείνατε σε κάποιον που εκτιμάει την αξιοπιστία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 Γεια χαρα στην παρεα.. ισως να εχει αναφερθει σε προηγουμενες σελλιδες.. πως απενεργοποιω το internet μεσω δικτυου?θελει ενας φιλος να μπαινει μονο μεσω wifi γιατι τον εχει λιωσει στις χρεωσεις η cosmote... ευχαριστω πολυ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeovani Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 Παιδιά γνωρίζετε κάποιο καλό μαγαζί στην Αθήνα που να το πουλάει μεταχειρισμένο και να παρέχει καλό after sales service? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel7 Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 Θα ήθελα τη γνώμη κάποιου που έχει το κινητό από χρόνο και πάνω: Τί λέει από αξιοπιστία, αντοχή, διάρκεια; Δε θέλω να πάρω καινούριο κινητό και να έχω επεισόδια, τουλάχιστον για 1 ή 2 χρόνια. Άλλο η φθορά λόγω χρήσης, αυτή τη δεχόμαστε. Θέλω αν το προσέχω να το έχω, μη δώσω ένα σωρό λεφτά και ταλαιπωρούμαι με επισκευές, ακουστικά που χαλάνε και σβησίματα χωρίς λόγο... Τα έχω δει κάτι τέτοια, γι' αυτό το λέω. Οι χρήστες που το έχετε αρκετό καιρό, πόσο ικανοποιημένοι είστε τώρα; Θα το προτείνατε σε κάποιον που εκτιμάει την αξιοπιστία; Καλό είναι και χωρίς προβλήματα, αξιόπιστο και με καλή διάρκεια μπαταρίας. Γεια χαρα στην παρεα.. ισως να εχει αναφερθει σε προηγουμενες σελλιδες.. πως απενεργοποιω το internet μεσω δικτυου?θελει ενας φιλος να μπαινει μονο μεσω wifi γιατι τον εχει λιωσει στις χρεωσεις η cosmote... ευχαριστω πολυ!! Θα απενεργοποιήσεις το προφίλ του ιντερνετ της cosmote, αν και δεν είναι απαραίτητο, καθότι όταν έχεις ενεργοποιήσει το WiFi, τότε δεν συνδέετε με 3G. Παράθεση Racing because all other sports require one ball only! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorillaz_gr Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 ας κάνω κ εγώ μια ερώτηση. έχει ασχοληθεί κανείς με το Τ9? από τότε που έβγαλα το λογισμικό της ΚΟΣΜΟΤΕ κ έβαλα το αυθεντικό της SE αντιμετωπίζω κάποια προβλήματα. Καταρχάς πλεον γράφει τα ελληνικά μόνο στα κεφαλαία, κ δεν έχει τελικό σίγμα άν γράψεις με πεζούς χαρακτήρες. Δευτερον, αν επιλέξεις Αγγλική γλώσσα άλλα με Τ9 , ξεκινας να πληκτρολογείς κ εμφανίζονται ελληνικές λέξεις στα κεφαλαία ή ίσως κ σε μερικές πολύ κοινές, τις γράφει στα Αγγλικά αλλά με πεζά.Δηλαδή ένας αχταρμάς. Πώς παραμετροποιούμε το Τ9, αν υπάρχει κάτι , λοιπόν? Παράθεση Xiaomi Firmware Updater [Stable] MIUI V12.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 ROM) Xiaomi Poco X3 NFC ROMs, Kernels, Recoveries Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. October 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2010 (edited) Γεια σας,εχω το ενλογο κινητο σαν δευτερο(καρτοκινητο) και δεν πολυασχολουμαι.\ Απο εχτες στην πανω μπαρα διπλα απο την ισχυ του σηματος μου εχει βγαλει ενα σηματακι κινητου με ενα χ πανω του.Τι σημαινει αυτο? Το κινητο λειτουργει κανονικα με τις ρυθμισεις του δλδ ηχος,ηχος κλησης κλπ κλπ --- κανείς....? Edited October 15, 2010 by multiPetros Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2010 κανείς....? Γιατι δεν διαβαζεις το μανουαλ?? εχω την εντυπωση οτι κατι με δικτυο ειναι..η εχεις επιλεξει καποιο αλλο προφιλ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ivann78 Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 καλησπερα παιδια.εχω 2 μερες εχς το κινητο κ ειμαι ακομα στο ψαξιμο του.εχω προβλημα με την μεταφορα δεδωμενων απο κ προς το κινητο απο τον υπολογιστη.εχω κατεβασει το mediago k to pcsuite αλλα κ παλι δεν τα καταφερνω.κανεις καμμια βοηθεια Παράθεση θεε μου για σενα τον τρελλογιατρο τον επισκεφτομαι συχνα,δεν εχω σπιτι δεν εχω δουλεια δεν εχω γκομενα δεν εχω λεφτα---ΑΡΗΣ Κ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 καλησπερα παιδια.εχω 2 μερες εχς το κινητο κ ειμαι ακομα στο ψαξιμο του.εχω προβλημα με την μεταφορα δεδωμενων απο κ προς το κινητο απο τον υπολογιστη.εχω κατεβασει το mediago k to pcsuite αλλα κ παλι δεν τα καταφερνω.κανεις καμμια βοηθεια κατεβασε το myphonexplorer που ειναι το καλυτερο προγραμμα.οι περισσοτεροι αυτο χρησιμοποιουμε ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ivann78 Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 κατεβασε το myphonexplorer που ειναι το καλυτερο προγραμμα.οι περισσοτεροι αυτο χρησιμοποιουμε ;) να σαι καλα φιλε μου,θα το δοκιμασω κ θα επανελθω Παράθεση θεε μου για σενα τον τρελλογιατρο τον επισκεφτομαι συχνα,δεν εχω σπιτι δεν εχω δουλεια δεν εχω γκομενα δεν εχω λεφτα---ΑΡΗΣ Κ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 Το w995 μπορει καποιος να το κρεμασει και στον τοιχο σαν κορνιζα με αυτο που εχει απο πισω..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimBoud Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 Υπάρχει κανείς που να ενδιαφέρεται για ανταλλαγή ολοκαίνουργιου ΗΤC Wildfire με ίδιας κατάστασης SE W995? Θέλω το W995 και επειδή η Vodafone δεν το έχει, λέω να πάρω το Wildfire και να το ανταλλάξω με κάποιον (περιοχή Θεσσαλίας) που έχει απείραχτο στο κουτί του to W995.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trouvas Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 (edited) Παιδιά αγόρασα χθες το W995 και έχει τις *** της Cosmote myview... etc Θέλω να το κάνω debrand... για να μην έχει στο μενού το myview! Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με την διαδικασία? :cry: Στείλτε pm Edited October 20, 2010 by zxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
temeraire Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 Υπάρχει κανείς που να ενδιαφέρεται για ανταλλαγή ολοκαίνουργιου ΗΤC Wildfire με ίδιας κατάστασης SE W995? Θέλω το W995 και επειδή η Vodafone δεν το έχει, λέω να πάρω το Wildfire και να το ανταλλάξω με κάποιον (περιοχή Θεσσαλίας) που έχει απείραχτο στο κουτί του to W995.. Φαντάζομαι θα είναι λίγο δύσκολο να πετύχεις την ανταλλαγή που θες... Γιατί δεν κοιτάς σε online καταστήματα για το 995; Είδες στο skroutz.gr ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 Φαντάζομαι θα είναι λίγο δύσκολο να πετύχεις την ανταλλαγή που θες... Γιατί δεν κοιτάς σε online καταστήματα για το 995; Είδες στο skroutz.gr ; αφου το κινητο θα το παρει με επιδοτηση αναγκαστικα απο καταστημα vodafone :blink: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
temeraire Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 αφου το κινητο θα το παρει με επιδοτηση αναγκαστικα απο καταστημα vodafone :blink: Μπορεί να το πάρει και από ορισμένα άλλα καταστήματα. πχ Πλαίσιο, Media Markt και άλλα. Ίσως να γίνεται και από κάποιο online μαγαζί με επιδότηση -- από το Πλαίσιο γίνεται, κάνεις την αγορά τηλεφωνικά. Πάντως εγώ φίλε DimBoud έκανα κάτι πιο εύκολο: Αγόρασα το 995 κανονικά, και θα πάρω με την επιδότηση κάτι άλλο (που δεν έχω αποφασίσει ακόμα τί θα είναι) και θα βάλω αγγελία να το πουλήσω. :D Νομίζω ότι αυτή είναι σχετικά ευκολότερη λύση από το να ψάχνεις κάποιον για ανταλλαγή. (Επίσης αγοράζεις το 995 χωρίς να είναι branded από τη Vodafone!) ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimBoud Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 Πάντως εγώ φίλε DimBoud έκανα κάτι πιο εύκολο: Αγόρασα το 995 κανονικά, και θα πάρω με την επιδότηση κάτι άλλο (που δεν έχω αποφασίσει ακόμα τί θα είναι) και θα βάλω αγγελία να το πουλήσω. :D;) Αυτό βλέπω να κάνω στο τέλος.. Και το πουλάω 250€ και τελειώνω. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
temeraire Δημ. October 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2010 Γιατί ένα τόσο ενδιαφέρον (και αρκετά ακριβό) τηλέφωνο δεν έχει επιλογή για ενεργοποίηση του flight mode, παρά μόνο αν επιλέξεις να σε ρωτάει στην εκκίνηση; :confused: Φαίνεται να είναι το μόνο πράγμα που λείπει από τη συσκευή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. October 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2010 Στο c510 υπάρχει στο μενού "ρυθμίσεις", "γενικές". Δεν ισχύει το ίδιο στο w995; Παράθεση 😅 "Πλήρες έλεγχος": όταν οι "ειδήμονες" γράφουν ιστορία και μετά απαιτούν και λογοκρισία... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
temeraire Δημ. October 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2010 Στο c510 υπάρχει στο μενού "ρυθμίσεις", "γενικές". Δεν ισχύει το ίδιο στο w995; Ναι, υπάρχει, αλλά από εκεί απλά επιλέγεις να σε ρωτάει όταν ανοίγεις το τηλέφωνο αν θέλεις flight mode ή κανονική λειτουργία. Αν θες δηλαδή να ενεργοποιήσεις το flight mode όταν η συσκευή είναι ανοιχτή, πρέπει πρώτα να έχεις ενεργοποιημένη την πιο πάνω ρύθμιση, μετά να σβήσεις τη συσκευή, να την ανοίξεις ξανά, και τότε θα σε ρωτήσει αν θες flight mode και μπορείς να επιλέξεις. Φέξε μου και γλίστρησα δηλαδή... Το σενάριο να έχει κάποιος το τηλέφωνο σε λειτουργία και να θέλει απλά να το θέσει σε flight mode δεν τους έχει περάσει από το μυαλό; Απορώ μερικές φορές... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koufoulis Δημ. October 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2010 καλημέρα σε όλα τα μέλη θα ήθελα να ρωτήσω μερικά πράγματα από ένα ποιον προχωρημένο χρήστη, από μένα... 1) πως μπορώ μέσο του προγράμματος Media Go να μετατρέψω ταινίες για το W995 η με κάποιο άλλο πρόγραμμα αλλά που να αφορά όμως το w995 και μόνο,και σε τι κωδικοποίηση που να μην κάνει όμως το αρχείο μεγάλο σε μέγεθος (Mb) 2) μεταξύ του W995 και του C905 πιο προτείνετε εσείς ? με το τηλέφωνο είμαι πολλή ικανοποιημένος απλά θα ήθελα να τραβάω και βίντεο πιο από τα 2 προτείνετε... Ευχαριστώ εκ τον προτέρων!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. October 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2010 To w995 δεν το έχω δουλέψει αλλά από φίλους που το έχουν και έχοντας δοκιμάσει λιγάκι, είναι από τα καλύτερα κινητά που έβγαλε τα τελευταία χρόνια η SE. Ως παλιός κάτοχος του c905 σε συμβουλεύω να κρατήσεις το w995 γιατί το άλλο θα σε ταλαιπωρήσει πολύ φίλε μου, τρώει τρελά κολλήματα. Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts