Jump to content

Sony Ericsson W995

nikos_se
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το βιντεο εχει αναλυση 240 επι 320 πιξελ (οσο κ η οθονη του κινητου) και φαινεται καλο εξαιτιας ισως και της 2,6 ιντσων οθονη που εχει το κινητο. Αλλα θα παρατηρησεις οτι ψιλοκολλαει το βιντεο σε κλασματα δευτερολεπτου ισως επειδη τρεχει το βιντεο σε 20-25 καρε το δευτερολεπτο και οχι σε 30 που θα επρεπε κανονικα. Επισης ο ηχος του βιντεο ειναι σε μορφη aac που σημαινει οτι ακουγονται ωραια οι ηχοι του βιντεο που τραβας σε εφαμιλη ποιοτητα των mp3!

• Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ακριβως οπως τα λεει ο απο πσνω.

Το βιντεο στην οθονη του φαινεται ποιοτικο..Οταν ειπα οτι υστερει στο βιντεο εννουσα οταν το περασεις στον υπολογιστη και το δεις εκει σε μεγαλυτερη οθονη..Εκει υστερει..

Θα ήθελα τη γνώμη κάποιου που έχει το κινητό από χρόνο και πάνω: Τί λέει από αξιοπιστία, αντοχή, διάρκεια;

Δε θέλω να πάρω καινούριο κινητό και να έχω επεισόδια, τουλάχιστον για 1 ή 2 χρόνια. Άλλο η φθορά λόγω χρήσης, αυτή τη δεχόμαστε. Θέλω αν το προσέχω να το έχω, μη δώσω ένα σωρό λεφτά και ταλαιπωρούμαι με επισκευές, ακουστικά που χαλάνε και σβησίματα χωρίς λόγο...

Τα έχω δει κάτι τέτοια, γι' αυτό το λέω. Οι χρήστες που το έχετε αρκετό καιρό, πόσο ικανοποιημένοι είστε τώρα; Θα το προτείνατε σε κάποιον που εκτιμάει την αξιοπιστία;

Γεια χαρα στην παρεα..

ισως να εχει αναφερθει σε προηγουμενες σελλιδες..

πως απενεργοποιω το internet μεσω δικτυου?θελει ενας φιλος να μπαινει

μονο μεσω wifi γιατι τον εχει λιωσει στις χρεωσεις η cosmote...

ευχαριστω πολυ!!

Παιδιά γνωρίζετε κάποιο καλό μαγαζί στην Αθήνα που να το πουλάει μεταχειρισμένο και να παρέχει καλό after sales service?

Ευχαριστώ

Θα ήθελα τη γνώμη κάποιου που έχει το κινητό από χρόνο και πάνω: Τί λέει από αξιοπιστία, αντοχή, διάρκεια;

Δε θέλω να πάρω καινούριο κινητό και να έχω επεισόδια, τουλάχιστον για 1 ή 2 χρόνια. Άλλο η φθορά λόγω χρήσης, αυτή τη δεχόμαστε. Θέλω αν το προσέχω να το έχω, μη δώσω ένα σωρό λεφτά και ταλαιπωρούμαι με επισκευές, ακουστικά που χαλάνε και σβησίματα χωρίς λόγο...

Τα έχω δει κάτι τέτοια, γι' αυτό το λέω. Οι χρήστες που το έχετε αρκετό καιρό, πόσο ικανοποιημένοι είστε τώρα; Θα το προτείνατε σε κάποιον που εκτιμάει την αξιοπιστία;

Καλό είναι και χωρίς προβλήματα, αξιόπιστο και με καλή διάρκεια μπαταρίας.

Γεια χαρα στην παρεα..

ισως να εχει αναφερθει σε προηγουμενες σελλιδες..

πως απενεργοποιω το internet μεσω δικτυου?θελει ενας φιλος να μπαινει

μονο μεσω wifi γιατι τον εχει λιωσει στις χρεωσεις η cosmote...

ευχαριστω πολυ!!

Θα απενεργοποιήσεις το προφίλ του ιντερνετ της cosmote, αν και δεν είναι απαραίτητο, καθότι όταν έχεις ενεργοποιήσει το WiFi, τότε δεν συνδέετε με 3G.

Racing because all other sports require one ball only!

ας κάνω κ εγώ μια ερώτηση. έχει ασχοληθεί κανείς με το Τ9? από τότε που έβγαλα το λογισμικό της ΚΟΣΜΟΤΕ κ έβαλα το αυθεντικό της SE αντιμετωπίζω κάποια προβλήματα.

Καταρχάς πλεον γράφει τα ελληνικά μόνο στα κεφαλαία, κ δεν έχει τελικό σίγμα άν γράψεις με πεζούς χαρακτήρες.

Δευτερον, αν επιλέξεις Αγγλική γλώσσα άλλα με Τ9 , ξεκινας να πληκτρολογείς κ εμφανίζονται ελληνικές λέξεις στα κεφαλαία ή ίσως κ σε μερικές πολύ κοινές, τις γράφει στα Αγγλικά αλλά με πεζά.Δηλαδή ένας αχταρμάς.

Πώς παραμετροποιούμε το Τ9, αν υπάρχει κάτι , λοιπόν?

Γεια σας,εχω το ενλογο κινητο σαν δευτερο(καρτοκινητο) και δεν πολυασχολουμαι.\

Απο εχτες στην πανω μπαρα διπλα απο την ισχυ του σηματος μου εχει βγαλει ενα σηματακι κινητου με ενα χ πανω του.Τι σημαινει αυτο? Το κινητο λειτουργει κανονικα με τις ρυθμισεις του δλδ ηχος,ηχος κλησης κλπ κλπ

---

κανείς....?

Edited by multiPetros
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων

κανείς....?

Γιατι δεν διαβαζεις το μανουαλ?? εχω την εντυπωση οτι κατι με δικτυο ειναι..η εχεις επιλεξει καποιο αλλο προφιλ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλησπερα παιδια.εχω 2 μερες εχς το κινητο κ ειμαι ακομα στο ψαξιμο του.εχω προβλημα με την μεταφορα δεδωμενων απο κ προς το κινητο απο τον υπολογιστη.εχω κατεβασει το mediago k to pcsuite αλλα κ παλι δεν τα καταφερνω.κανεις καμμια βοηθεια
θεε μου για σενα τον τρελλογιατρο τον επισκεφτομαι συχνα,δεν εχω σπιτι δεν εχω δουλεια δεν εχω γκομενα δεν εχω λεφτα---ΑΡΗΣ Κ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ

καλησπερα παιδια.εχω 2 μερες εχς το κινητο κ ειμαι ακομα στο ψαξιμο του.εχω προβλημα με την μεταφορα δεδωμενων απο κ προς το κινητο απο τον υπολογιστη.εχω κατεβασει το mediago k to pcsuite αλλα κ παλι δεν τα καταφερνω.κανεις καμμια βοηθεια

κατεβασε το myphonexplorer που ειναι το καλυτερο προγραμμα.οι περισσοτεροι αυτο χρησιμοποιουμε ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

κατεβασε το myphonexplorer που ειναι το καλυτερο προγραμμα.οι περισσοτεροι αυτο χρησιμοποιουμε ;)

να σαι καλα φιλε μου,θα το δοκιμασω κ θα επανελθω

θεε μου για σενα τον τρελλογιατρο τον επισκεφτομαι συχνα,δεν εχω σπιτι δεν εχω δουλεια δεν εχω γκομενα δεν εχω λεφτα---ΑΡΗΣ Κ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ

Το w995 μπορει καποιος να το κρεμασει και στον τοιχο σαν κορνιζα με αυτο που εχει απο πισω..!

Υπάρχει κανείς που να ενδιαφέρεται για ανταλλαγή ολοκαίνουργιου ΗΤC Wildfire με ίδιας κατάστασης SE W995?

Θέλω το W995 και επειδή η Vodafone δεν το έχει, λέω να πάρω το Wildfire και να το ανταλλάξω με κάποιον (περιοχή Θεσσαλίας) που έχει απείραχτο στο κουτί του to W995..

Παιδιά αγόρασα χθες το W995 και έχει τις *** της Cosmote myview... etc

Θέλω να το κάνω debrand... για να μην έχει στο μενού το myview! Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με την διαδικασία? :cry:

Στείλτε pm

Edited by zxr

Υπάρχει κανείς που να ενδιαφέρεται για ανταλλαγή ολοκαίνουργιου ΗΤC Wildfire με ίδιας κατάστασης SE W995?

Θέλω το W995 και επειδή η Vodafone δεν το έχει, λέω να πάρω το Wildfire και να το ανταλλάξω με κάποιον (περιοχή Θεσσαλίας) που έχει απείραχτο στο κουτί του to W995..

Φαντάζομαι θα είναι λίγο δύσκολο να πετύχεις την ανταλλαγή που θες... Γιατί δεν κοιτάς σε online καταστήματα για το 995; Είδες στο skroutz.gr ;

Φαντάζομαι θα είναι λίγο δύσκολο να πετύχεις την ανταλλαγή που θες... Γιατί δεν κοιτάς σε online καταστήματα για το 995; Είδες στο skroutz.gr ;

αφου το κινητο θα το παρει με επιδοτηση αναγκαστικα απο καταστημα vodafone :blink:

[sIGPIC][/sIGPIC]

αφου το κινητο θα το παρει με επιδοτηση αναγκαστικα απο καταστημα vodafone :blink:

Μπορεί να το πάρει και από ορισμένα άλλα καταστήματα. πχ Πλαίσιο, Media Markt και άλλα. Ίσως να γίνεται και από κάποιο online μαγαζί με επιδότηση -- από το Πλαίσιο γίνεται, κάνεις την αγορά τηλεφωνικά.

Πάντως εγώ φίλε DimBoud έκανα κάτι πιο εύκολο: Αγόρασα το 995 κανονικά, και θα πάρω με την επιδότηση κάτι άλλο (που δεν έχω αποφασίσει ακόμα τί θα είναι) και θα βάλω αγγελία να το πουλήσω. :D

Νομίζω ότι αυτή είναι σχετικά ευκολότερη λύση από το να ψάχνεις κάποιον για ανταλλαγή. (Επίσης αγοράζεις το 995 χωρίς να είναι branded από τη Vodafone!)

;)

Πάντως εγώ φίλε DimBoud έκανα κάτι πιο εύκολο: Αγόρασα το 995 κανονικά, και θα πάρω με την επιδότηση κάτι άλλο (που δεν έχω αποφασίσει ακόμα τί θα είναι) και θα βάλω αγγελία να το πουλήσω. :D;)

Αυτό βλέπω να κάνω στο τέλος.. Και το πουλάω 250€ και τελειώνω. ;)

Γιατί ένα τόσο ενδιαφέρον (και αρκετά ακριβό) τηλέφωνο δεν έχει επιλογή για ενεργοποίηση του flight mode, παρά μόνο αν επιλέξεις να σε ρωτάει στην εκκίνηση; :confused:

Φαίνεται να είναι το μόνο πράγμα που λείπει από τη συσκευή...

Στο c510 υπάρχει στο μενού "ρυθμίσεις", "γενικές". Δεν ισχύει το ίδιο στο w995;

😅 "Πλήρες έλεγχος": όταν οι "ειδήμονες" γράφουν ιστορία και μετά απαιτούν και λογοκρισία...

Στο c510 υπάρχει στο μενού "ρυθμίσεις", "γενικές". Δεν ισχύει το ίδιο στο w995;

Ναι, υπάρχει, αλλά από εκεί απλά επιλέγεις να σε ρωτάει όταν ανοίγεις το τηλέφωνο αν θέλεις flight mode ή κανονική λειτουργία.

Αν θες δηλαδή να ενεργοποιήσεις το flight mode όταν η συσκευή είναι ανοιχτή, πρέπει πρώτα να έχεις ενεργοποιημένη την πιο πάνω ρύθμιση, μετά να σβήσεις τη συσκευή, να την ανοίξεις ξανά, και τότε θα σε ρωτήσει αν θες flight mode και μπορείς να επιλέξεις. Φέξε μου και γλίστρησα δηλαδή...

Το σενάριο να έχει κάποιος το τηλέφωνο σε λειτουργία και να θέλει απλά να το θέσει σε flight mode δεν τους έχει περάσει από το μυαλό; Απορώ μερικές φορές...

καλημέρα σε όλα τα μέλη θα ήθελα να ρωτήσω μερικά πράγματα από ένα ποιον προχωρημένο χρήστη, από μένα...

1) πως μπορώ μέσο του προγράμματος Media Go να μετατρέψω ταινίες για το W995

η με κάποιο άλλο πρόγραμμα αλλά που να αφορά όμως το w995 και μόνο,και σε τι κωδικοποίηση που να μην κάνει όμως το αρχείο μεγάλο σε μέγεθος (Mb)

2) μεταξύ του W995 και του C905 πιο προτείνετε εσείς ? με το τηλέφωνο είμαι πολλή ικανοποιημένος απλά θα ήθελα να τραβάω και βίντεο πιο από τα 2 προτείνετε...

Ευχαριστώ εκ τον προτέρων!!!

To w995 δεν το έχω δουλέψει αλλά από φίλους που το έχουν και έχοντας δοκιμάσει λιγάκι, είναι από τα καλύτερα κινητά που έβγαλε τα τελευταία χρόνια η SE. Ως παλιός κάτοχος του c905 σε συμβουλεύω να κρατήσεις το w995 γιατί το άλλο θα σε ταλαιπωρήσει πολύ φίλε μου, τρώει τρελά κολλήματα.

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

• The title was changed to Sony Ericsson W995