Jump to content

Sony Ericsson W995

nikos_se
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα απο την ζεστη Κρητη και καλως σας βρηκα στο φορουμ σας! Μολις απεκτησα και εγω το φανταστικο w995 και εχω ξεσκονισει το φορουμ ολη μερα να βρισκω πληροφοριες!

Εαν δεν ειναι βαρος σε κανεναν θα ηθελα να μου δωσετε τα φωτα σας για το πως θα τροποποιησω γενικως το νεο μου κινητο,πχ πως μπορω να ενεργοποιησω το gps,το ασυρματο ιντερνετ και γενικα πως να αξιοποιησω τις λειτουργιες του w995.

Ευχαριστω προκαταβολικα και παλι καλως σας βρηκα!:)

το gps για να δουλεψει θελει πρωτα να συνδεθεις στο ιντερνετ.

τωρα το wifi θα πας ρυθμισεις-συνδεσιμοτητα..και θα πατησεις wifi ενεργο και αμα βρει ελευθερο δικτυο θα στα βγαλει στην οθονη.και θα πατησεις συνδεση σε οποιο θελεις,και μετα ανοιγεις τον explorer του κινητου,για μενα να βαλεις τον mini opera που ειναι ο καλυτερος..και μπορεις να σερφαρεις ανετα.;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπερα και παλι,σε τι ακριβως βοηθαει το debrand? αξιζει το "ρισκο"?

Για τον opera mini 1.5 θα κατεβασω το αρχειο .jar ή .jad,θα πρεπει να τον προεπιλεξω σαν browser η απλα οταν συνδεομαι στο νετ θα τρεχω την εφαρμογη?

thanks again:)

Καλησπέρα σε όλους!

Πρόσφατα αγόρασα το W995 και είναι κλειδωμένο.

Υπάρχει κάποιο προγραμματάκι που να το ξεκλειδώνει?

Σας ευχαριστώ

παίδεσ έχω πρόβλημα...χθέσ τράβηξα με το κινητό 2-3 φωτογραφίεσ και μόλισ τισ πέρασα στον υπολογιστή μου τισ εμφάνισε ανάποδα...δέν ξέρω για πιο λόγο...ενώ στο κινητό είναι κανονικά και έχουν τραβιχθεί με το κινητό να είναι σε κάθετη θέση...τί μπορώ να κάνω...πάρτε υποψιν σασ το γεγονόσ οτι στον υπολογιστή δέν μπορώ να αντιστρώψω την εικόνα αφού δέν μου το επιτρέπει...

ευχαριστώ προκαταβολικά

μην ακουω για το κ750i :X

δεν εχω και τις καλυτερες εμπειριες :)

ανηκεις σε ενα μικρο ποσοστο 10% που ειναι δυσαρεστημενοι.

παντως το συγκεκριμενο κινητο ηταν κορυφαιο...και με μπαταρια σκυλι..χαλαρα 1 βδομαδα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γεια σας παιδια! Μπορει να μου πει καποιος που μπορουμε να βρουμε κανα προγραμματακι java για αυτο το κινητο??

Γεια σας παιδια! Μπορει να μου πει καποιος που μπορουμε να βρουμε κανα προγραμματακι java για αυτο το κινητο??

http://phone.mobile9.com/i/sony+ericsson+w995/

http://www.getjar.com αλλα μην περιμενεις και πολλα προγραμματα γι'αυτο το κινητο.:cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπερα 8α ηθελα την βοηθεια καποιου ειδικου επι αυτου του θεματος.

Σημερα αγορασα το Sony Ericsson W995 απο γνωστη αλυσιδα καταστηματων (γερμανο) με το καρτοσυμβολαιο 20 της cosmote..

Μεσα ειχε το μενου της cosmote το my view ως αρχικη συντομευση και αλλα τετοια.

Εγω καταλαβα οτι το κινητο μαλον δεν ειναι debranded και δεν μπορω να βαλω flash themes.

Θα ηθελα καποιος να με βοηθησει-καθοδηγειση βημα βημα πως να το κανω debrand και να βαλω flash themes.

διαβασα πανω απο 5 φορες το αρχικο Post αλλα χαθηκα και δν καταλαβα τι επρεπε να κανω..

παρακατω θα σας δοσο τις πληροφοριες του κινητου..

R1HA035

prg1215-7995_GENERIC_HI R1HA035

EROM: 1200-4341

SEMCBOOT R6A019

ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ

1224-1491 R7A

1215-7993 R1HA035

ADRIATIC

οποιος μπορεσει και με βοηθειση θα του ειμαι ευγνομον..!!

παιδια σκεφτομαι να παρω το συγκεκριμενο κινητο.αυτο που δεν εχω καταλαβει ειναι αν το παρω απο την cosmote και εχει αλλο μενου τι διαφορα θα εχει? Edited by Fernando_Sucre

παιδια σκεφτομαι να παρω το συγκεκριμενο κινητο.αυτο που δεν εχω καταλαβει ειναι αν το παρω απο την cosmote και εχει αλλο μενου τι διαφορα θα εχει?

τις χαζες συντομευσεις και δεν θα μπορεις να βαλεις flash themes.

καλυτερα παρτο με κανονικο μενου.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά καλησπέρα! Μία απλή ερώτηση: το internet "κυλάει" εύκολα με WiFi στο κινητό; Θα μπορώ να τσεκάρω που και που το mail και να μπαίνω για λίγο στο internet, είναι εύχρηστο στην πλοήγηση; Αυτά σε αντίθεση με το HTC Wildfire που όμως δεν έχει καλή ανάλυση οθόνης και όχι την εγγύηση walkman και φωτο του 995..

Παιδιά καλησπέρα! Μία απλή ερώτηση: το internet "κυλάει" εύκολα με WiFi στο κινητό; Θα μπορώ να τσεκάρω που και που το mail και να μπαίνω για λίγο στο internet, είναι εύχρηστο στην πλοήγηση; Αυτά σε αντίθεση με το HTC Wildfire που όμως δεν έχει καλή ανάλυση οθόνης και όχι την εγγύηση walkman και φωτο του 995..

Ναι μια χαρα μπορεις! εγω με το δικο μου σερφαρω πολυ ανετα!

π.χ. εφαρμογες facebook-youtube τις εχεις για πλακα.τωρα το συγκεκριμενο κινητο δεν εχει και την καλυτερη αναλυση,στην θεση σου θα προτιμουσα κινητο με τουλαχιστον 3.0 ιντσες οθονη.

[sIGPIC][/sIGPIC]

επειδη το εχω σε ασημενιο θα ηθελα να μαθω πως γινετε να του βαλω την μαυρη προσοψη. που πρεπει να παω?

Παιδιά ποια είναι η τελευταία έκδοση FW του κινητού μας? Το έχω πάρει χθες και λέει ότι δεν υπάρχει ποιο καινούργια έκδοση.

Η Εκδοση που εχει πανω ειναι αυτη:

1215-7995

R1GA031

091005

Υπάρχει ποιο καινούργια?

tex

εμενα αυτην εχει R1HA035

Γιατί σε μένα όταν πάω να κάνω αναβάθμιση μου λέει ότι έχω την ποιο πρόσφατη και δεν χρειάζεται. Το Δοκίμασα και από το κινητό και το ίδιο μου λέει. ότι δεν υπάρχει ποιο καινούργια έκδοση.

tex

επειδη το εχω σε ασημενιο θα ηθελα να μαθω πως γινετε να του βαλω την μαυρη προσοψη. που πρεπει να παω?

κανεις?plz ρε guys οποιος ξερει...:)

κανεις?plz ρε guys οποιος ξερει...:)

δεν μπορεις να το αλλαξεις προσοψη,εκτος και αν παρεις την ευθυνη και ανοιξεις μονος σου το κινητο.πηγαινε ρωτα σε ενα sony ericsson service point ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

γεια σας παιδια απο χθεs ειμαι και εγω κατοχοs του το ερωτημα μου ειναι το εξηs μπορω να βαλω gps στο κινητο?δεκτα και πμ ευχαριστω

γεια σας παιδια απο χθεs ειμαι και εγω κατοχοs του το ερωτημα μου ειναι το εξηs μπορω να βαλω gps στο κινητο?δεκτα και πμ ευχαριστω

διαβασε παλιοτερες σελιδες και θα βρεις αναλυτικα τι πρεπει να κανεις για να εχεις gps στο κινητο σου.γινετε αλλα δεν θυμαμαι τον τροπο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μια ερώτηση παρακαλώ;Μεταξύ μιας θήκης κρύσταλ και μιας δερμάτινης τι προτιμάτε;Είμαι πολύ άτσαλος κι απρόσεκτος.Το 995 το αγόρασα μόλις προχθές και μου έχει πέσει κάτω ήδη 2 με 3 φορές.Το προηγούμενο κινητό ένα σαμσουνγκ τζετ διαλύθηκε μόλις σε 3 περίπου μήνες!Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Μια ερώτηση παρακαλώ;Μεταξύ μιας θήκης κρύσταλ και μιας δερμάτινης τι προτιμάτε;Είμαι πολύ άτσαλος κι απρόσεκτος.Το 995 το αγόρασα μόλις προχθές και μου έχει πέσει κάτω ήδη 2 με 3 φορές.Το προηγούμενο κινητό ένα σαμσουνγκ τζετ διαλύθηκε μόλις σε 3 περίπου μήνες!Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

εγω προτιμω δερματινη.η κρυσταλ το χαλαει πολυ το κινητο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Sony Ericsson W995