Jump to content

ultrobyr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About ultrobyr

  • Ημ. Γέννησης 27/10/1987

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

ultrobyr's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. καλησπερα και παλι σε ολους! το κινητο επισκευαστηκε-δεν ειχε κατι το ιδιαιτερο και πλεον μπηκα στον πειρασμο μιας και δεν παω σε smartphone ακομα να το πειραξω οσο μπορω. υπαρχει καποιος να με ενημερωσει με τα στοιχειωδη ως το προς τι μπορω να του κανω? απο καλυτερη αποδοση καμερας και ηχου μεχρι και αλλα flashαρισματα που ακουω και διαβαζω εδω στο θεμα.
  2. ευχαριστω για τις απαντησεις guys! μακαρι να παιξει καμια εκπτωση-αντικατασταση μιας κ εχουμε βαλει στο ματι το xperia neo v:lol:
  3. Καλησπερα παιδες,ειχα παρει το κινητο απο vodafone πριν περιπου 1,5 χρονο. Στα ξαφνικα εκει που μιλουσα εκλεισε η γραμμη και χαλασαν τα χρωματα της οθονης-φαινεται σαν να ειναι οπως το νοβα που φαινεται καμια φορα το σημα της στη τηλεοραση μας. Κλεινω το κινητο και το ξαναναοιγω,για 3-4 δευτερολεπτα ειναι ενταξει-μπαινω στο μενου και μετα ξαφνικα ξαναχαλανε τα χρωματα ή εμφανιζεται μια μονιμη λωριδα με χιονακια στα αριστερα και παγωνει εντελως μεχρι να το ξανακλεισω. Το περιεργο σε ολη την ιστορια ειναι οτι δεν το επαθε απο πτωση κτλ. αλλα στα ξαφνικα ενω μιλουσα... Το θεμα ειναι τωρα οτι δεν βρισκω με τιποτα την αποδειξη αγορας και δεν γνωριζω εαν μπορει η vodafone να το δεχθει ετσι...η εαν πρεπει να το παω στην επισημη αντιπροσωπεια της SE στο Ηρακλειο Κρητης που μενω. Εαν μπορειτε τα φωτα σας παρακαλω πως να κινηθω και ευχαριστω εκ των προτερων!! Υ.Γ Η εγγυηση ειναι για 2 ετη,σωστα?
  4. Τωρα τελευταια μου εβγαλε και εμενα μια διαθεσιμη αναβαθμιση το κινητο αλλα επρεπε να ειμαι συνδεμενος στο νετ εαν δεν κανω λαθος. εαν συνδεθω η απο τον υπολογιστη μπω στο pc suite λετε να την κατεβασει μονο του?
  5. RAVER επειδη σε βλεπω και σχολησε αρκετα ενεργα με το W995 θα μπορουσες περιπου να μας δωσεις μια λιστα με απαραιτητα προσθετα για το κινητο κατα τη γνωμη σου καθως και flash themes,προγραμματακια κ γενικως οτιδηποτε χρησιμο? θα σου ημουν υποχρεος. :)
  6. Καλησπερα και παλι,σε τι ακριβως βοηθαει το debrand? αξιζει το "ρισκο"? Για τον opera mini 1.5 θα κατεβασω το αρχειο .jar ή .jad,θα πρεπει να τον προεπιλεξω σαν browser η απλα οταν συνδεομαι στο νετ θα τρεχω την εφαρμογη? thanks again:)
  7. Καλησπερα απο την ζεστη Κρητη και καλως σας βρηκα στο φορουμ σας! Μολις απεκτησα και εγω το φανταστικο w995 και εχω ξεσκονισει το φορουμ ολη μερα να βρισκω πληροφοριες! Εαν δεν ειναι βαρος σε κανεναν θα ηθελα να μου δωσετε τα φωτα σας για το πως θα τροποποιησω γενικως το νεο μου κινητο,πχ πως μπορω να ενεργοποιησω το gps,το ασυρματο ιντερνετ και γενικα πως να αξιοποιησω τις λειτουργιες του w995. Ευχαριστω προκαταβολικα και παλι καλως σας βρηκα!:)
×
×
  • Create New...