dnik69 Δημ. August 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2009 μια ερώτηση και απο μένα... Το update το κατάλαβα και αποτι είδα χρειάζεται... Το gps ρε παιδιά πως το εκμεταλευόμαστε; Μπορώ να βάλω π.χ. το garmin; Τι λογισμικό τρέχει το SE δεν το γράφει καπου εδώ; Είναι ενός φίλου μου ο οποίος δεν ξέρει πολλά και γι αυτό ψάχνω... Παράθεση iMac 21.5'', Apple iPhone 6s Rose Gold... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnik69 Δημ. August 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2009 Δεν δουλεύει κανονικά το gps παιδιά; Μόνο με το google maps που έχει; Παράθεση iMac 21.5'', Apple iPhone 6s Rose Gold... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themiltos1994 Δημ. August 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2009 ναι νομιζω οτι το gps δουλευει μονο με το google maps που προυπαρχει στο κινητο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. August 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2009 Το gps δουλευει και με το google maps και με το wayfinder navigator που εχει 3 μηνες δωρεαν χρηση. Ειδικα για τo wayfinder, εγω κατεβασα απο την ιστοσελιδα τους το maploader, με το οποιο περνας μεσα στο κινητο οσους και οποιους χαρτες θελεις, ωστε ναμην συνδεεται καθολου στο ιντερνετ μετα ;) Το κινητο το εχω μια εβδομαδα και ειμαι υπερ-ευχαριστημενος, ειναι πολυ καλο. Η καμερα για 8.1 βεβαια θα μπορουσε να ηταν καλυτερη, οταν τις βλεπεις στο pc τις φωτο δεν βρισκεις διαφορες απο μια 5mp, εκτος κι αν τραβηξεις με ιδανικες συνθηκες φωτισμου κλπ οποτε και βγαζει φοβερες φωτο. Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themiltos1994 Δημ. August 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2009 παιδια πηρα και εγω χθες το κινητο και μου αρεσει πολυ!!!τοσο εμφανισιακα οσο και στις λειτουργιες του.μονο η καμερα θα μπορουσε να ηταν καλυτερη αλλα νταξει και αυτη δν ειναι χαλια...θα ηθελα να ρωτησω κατι για την αναβαθμιση...εχω κατεβασει το update service απ τ site της sony ericsson και λεω να κανω την αναβαθμιση...υπαρχει καποιος κινδυνος για το κινητο?και επισης θα σβηστουν τιποτα επαφες απ την μνημη τηλεφωνου?οι διαφορες θα ειναι εμφνεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klis Δημ. August 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2009 Tο πήρα και εγώ το κινητακί και τα σπαει!!! Αλλά έχς δυο ερωτησούλες: 1) τι ειναι αυτο Η που βγάζει δίπλα από το σήμα?? 2) μήπως ξέρετε τι είδους βίντεο αρχεία παίζει?? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/45941shmaia.gif Στις χαρές και στις λύπες μαζί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trezos Δημ. August 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2009 Το gps δουλευει και με το google maps και με το wayfinder navigator που εχει 3 μηνες δωρεαν χρηση. Ειδικα για τo wayfinder, εγω κατεβασα απο την ιστοσελιδα τους το maploader, με το οποιο περνας μεσα στο κινητο οσους και οποιους χαρτες θελεις, ωστε ναμην συνδεεται καθολου στο ιντερνετ μετα ;) κ εγω κατεβασα το maploader αλλα δεν αναγνωριζει το τηλ..??εχω κανι τιποτα λαθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trezos Δημ. August 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2009 το εκανα κ εγω αλλα δεν αναγνωριζει το τηλ..γιατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empathis Δημ. August 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2009 Όταν συνδέετε το τηλ. με το P/C σας εμφανίζει ένα μενού με 4 επιλογές. Θα επιλέξετε το: μαζική αποθήκ. Μόλις το κάνετε, περιμένετε λίγο για να συνδεθεί και από εκεί και πέρα ακολουθήστε τη διαδικασία κανονικά. Το τηλ. θα αναγνωριστεί. Παράθεση I watched a snail crawl along the edge of a straight razor. That's my dream! That's my nightmare. Crawling, slithering, along the edge of a straight razor... and surviving. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themiltos1994 Δημ. August 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2009 παιδια ας απαντησει καποιος στην ερωτηση μου λιγο πιο πανω!!!πληζ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2009 παιδια πηρα και εγω χθες το κινητο και μου αρεσει πολυ!!!τοσο εμφανισιακα οσο και στις λειτουργιες του.μονο η καμερα θα μπορουσε να ηταν καλυτερη αλλα νταξει και αυτη δν ειναι χαλια...θα ηθελα να ρωτησω κατι για την αναβαθμιση...εχω κατεβασει το update service απ τ site της sony ericsson και λεω να κανω την αναβαθμιση...υπαρχει καποιος κινδυνος για το κινητο?και επισης θα σβηστουν τιποτα επαφες απ την μνημη τηλεφωνου?οι διαφορες θα ειναι εμφνεις? γιατι να κανεις αναβαθμιση?? υπαρχει λογος?? δουλεψε'το το κινητο..και αν αντιμετωπισεις προβλημα στο software τοτε κανε το update. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empathis Δημ. August 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2009 "To keep your phone performing at its best, it's a good idea to perform a software update regularly. You might not always notice what an update has done, but it can prevent future problems." Από το site της Sony Ericsson. Αυτό διάβασα κι εγώ και σκέφτομαι να κάνω αναβάθμιση. Δε χρειάζεται;:confused: Παράθεση I watched a snail crawl along the edge of a straight razor. That's my dream! That's my nightmare. Crawling, slithering, along the edge of a straight razor... and surviving. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themiltos1994 Δημ. August 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2009 εγω ξερω οτι απλα η αναβαθμιση βελτιωνει καποια πραγματα στο κινητο και γι αυτο ελεγα να κανω...αλλα τεσπα...παιδια το κινητο το πηρα απο vodafone μπορω να βαλω φλας themes με κπ ασφαλη τροπο?διαβαζα πιο πανω οτι για να παιρνει τετοια θεματα πρεπει να εχω κανει κατι αλλες διαδικασιες αλλα δεν τις πολυκαταλαβα γτ ειμαι κ λιγο ασχετος..μπορει καποιος να μ εξηγησει πιο απλα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2009 εγω ξερω οτι απλα η αναβαθμιση βελτιωνει καποια πραγματα στο κινητο και γι αυτο ελεγα να κανω...αλλα τεσπα...παιδια το κινητο το πηρα απο vodafone μπορω να βαλω φλας themes με κπ ασφαλη τροπο?διαβαζα πιο πανω οτι για να παιρνει τετοια θεματα πρεπει να εχω κανει κατι αλλες διαδικασιες αλλα δεν τις πολυκαταλαβα γτ ειμαι κ λιγο ασχετος..μπορει καποιος να μ εξηγησει πιο απλα? σε "τροποιημενο" κινητο δεν μπορεις να βαλεις flash themes! μονο αμα το κανεις unbranded..και παλι θελει μια διαδικασια.στα υποψην οτι αμα το κανεις χανεις την 2ετη εγγυηση σου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themiltos1994 Δημ. August 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2009 α καλα αν ειναι ετσι δεν αξιζει κατα τη γνωμη μου...παντως ειναι στανταρ "τροποποιημενο"?γιατι δεν υπαρχει καποια διαφορα στ μενου με το κανονικο κινητο και επισης δεν εχει vodafone live..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2009 αμα δεν εχει vodafone live menu τοτε απο μονο του εχει καποια στανταρ flash θεματα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themiltos1994 Δημ. August 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2009 ναι εχει ηδη 3..μπορω να βαλω και αλλα ομως?χωρις να κανω αυτο π ηπες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2009 ναι εχει ηδη 3..μπορω να βαλω και αλλα ομως?χωρις να κανω αυτο π ηπες? αυτο επρεπε να το πεις απο την αρχη.:whistle: Ναι μπορεις να βαλεις flash themes αλλα θελει μια διαδικασια.(την οποια δεν θυμαμαι τωρα..γιατι δεν βρισκω το λινκ) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. August 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2009 Ρε παιδια οταν μπανω στο "κρυφο" μενου πατωντας -> * <- <- * <- * και παω να ενεργοποιησω την φορτιση μεσω usb μου γραφει συνεχεια "Φορτιση USB οχι" και οποτε παταω αλλαγη γραφει παντα η φορτιση usb απενεργοποιηθηκε.Ποτε δεν την ενεργοποιει.Τι φταιει? Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antoniodel8430 Δημ. August 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2009 paidia kalispera ...as mou apantisei kapoios se oti afora to gps .....exo wind me syndesi kai to kinito einai apo germano myview diladi ...mporo na kano dorean ploighsh me to gps ...den exo wi fi edo pou eimai ...kai an mporo na xrisimopoihso to gps as mou pei kapoios ton tropo? eyxaristo συγγνώμη για τα γρεεκ εινγκλισ :!: Επισήμανση modetator :!: Από την 1η Σεπτεμβρίου 2009, [highlight]δεν θα επιτρέπεται η χρήση των «greeklish»[/highlight]. Τα μηνύματα που έχουν γραφτεί με αυτήν την πρακτική θα διαγράφονται, χωρίς προειδοποίηση. Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2009 paidia kalispera ...as mou apantisei kapoios se oti afora to gps .....exo wind me syndesi kai to kinito einai apo germano myview diladi ...mporo na kano dorean ploighsh me to gps ...den exo wi fi edo pou eimai ...kai an mporo na xrisimopoihso to gps as mou pei kapoios ton tropo? eyxaristo μονο με συνδεση στο ιντερνετ μπορεις να χρησιμοποιησεις το gps. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themiltos1994 Δημ. August 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2009 νoμιζω οτι το gps δεν μπορεις να το χρησιμοποιησεις μεσω wifi...εγω π εχω vodafone cu απλα ενεργοποιησα το ιντερνετ και επειδη εχω ενα πακετο π προσφερει και 30 mb ελευθερο ιντερνετ μπαινω δωρεαν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ant_kam12 Δημ. August 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2009 Περαν του wayfinder navigator ξερουμε κανενα αλλο συμβατο FREEWARE προγραμμα να λειτουργει με preinstalled maps ετσι ωστε να μην χρειαζεται η συνδεση στο internet??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. August 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2009 Με τους χάρτες και τις λειτουργίες του Wayfinder όχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klis Δημ. August 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2009 Tο πήρα και εγώ το κινητακί και τα σπαει!!! Αλλά έχς δυο ερωτησούλες: 1) τι ειναι αυτο Η που βγάζει δίπλα από το σήμα?? 2) μήπως ξέρετε τι είδους βίντεο αρχεία παίζει?? ξέρει κανείς?? Επισής κανένα site για παιχνιδακια υπάρχει? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/45941shmaia.gif Στις χαρές και στις λύπες μαζί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts