Jump to content

Samsung S7550 Blue Earth

NTROPIC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

http://img26.imageshack.us/img26/5716/samsungblueearthawesomejl2.jpg

Samsung has been spamming everyone with new phones lately and most of them will probably be available at MWC. Here we have a new handset, but this one is a very eco-friendly phone. The Blue Earth phone is made by PCM a material derived from recycled plastic water bottles. The phone comes also with an economy mode planned to increase its efficiency. The Blue Earth knows how to adjust screen brightness, backlight duration and Bluetooth usage. It also has an interesting application which you might not use that much. A built-in pedometer will tell you how much CO2 emission you have saved by walking instead of driving. The solar panel on the back will charge your phone enough to make a phone call anytime you’re in the sun.

Samsung does have a phone made out of corn but Blue Earth is a much better eco-friendly phone. We have no idea how much it will cost or what it has inside but we know it’s coming some time in the second half of the year.

http://www.mobilewhack.com/samsung-blue-earth-handset/

http://www.engadget.com/2009/02/12/samsung-unveils-blue-earth-a-solar-powered-mobile-phone/

Δείκτης SAR:

0.684 W/kg

Edited by gianpithio
Ενημέρωση πρώτου ποστ θέματος
"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

και η LG θα βγάλει. Μπράβο στην Samsung όμως. + ότι έχει και οθόνη αφής
~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

• 7 months later...
  • 4 weeks later...

Ξεκινάει η διάθεση του στην αγορά από αύριο στην Σουηδία. Οι υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες θα ακολουθήσουν στην συνέχεια...

http://press.samsungmobile.com/press.view.do?boardName=press&messageId=883

Open your Windows to Freedom!

[sIGPIC][/sIGPIC]

http://www.reactos.org

• 3 months later...

Η απόλαυση ξεκινάει στις 6 ίντσες και εκτοξεύεται στις 6.99...

🥰 Poco F3 🥰 + Redmi Note 10 pro
 Greek Xiaomi Lovers

Ε δε το λες και καλη τιμη..δεν εχει και τιποτα ιδιαιτερο απο δυνατοτητες!Τουλαχιστον αν το παρεις δε θα χρειαζεται να χεις το φορτιστη μαζι στις διακοπες,εχουμε μπολικο ηλιο το καλοκαιρακι :p

H οικολογία πρέπει να είναι προσιτή, είναι ανάγκη και όχι πολυτέλεια..

Η τιμή θα πρέπει να είναι αρκετά πιο κάτω.

• 1 month later...

Το έχω εδώ και 2 εβδομάδες περίπου! Πολύ καλό τηλέφωνο όπως πάντα απο την samsung.Τα αρνητικά είναι:

Δύσχρηστη λειτουργία sms (δεν μπορω να συνηθίσω εύκολα!!!)

Αδύναμη μπαταρία (μιαμιση μέρα με ψιλοδυνατή χρήση)

Μια στο τόσο ψιλοκολλάει (κανει επανεκκίνηση)

Κατα τα άλλα τα σπάει!

338ε απο vodafone.

• 5 weeks later...

Καλή σας μέρα, έχω εδώ κ 2 μέρες αυτό το κινητό, κ ψάχνω να βρω κάποιο λογισμικό για να έχω οδικό gps, εννοώ με χάρτες κ λοιπά... γνωρίζω ότι έχει Α-gps κ από ότι ξέρω έχει υποστήριξη για κανονικό gps! Απλά δε γνωρίζω κ δε μπορώ να βρω στο νετ τπτ για λογισμικό. Γνωρίζει κάποιος κάτι να μπορεί να με βοηθήσει???

Σας ευχαριστώ πολύ!

Καλή σας μέρα, έχω εδώ κ 2 μέρες αυτό το κινητό, κ ψάχνω να βρω κάποιο λογισμικό για να έχω οδικό gps, εννοώ με χάρτες κ λοιπά... γνωρίζω ότι έχει Α-gps κ από ότι ξέρω έχει υποστήριξη για κανονικό gps! Απλά δε γνωρίζω κ δε μπορώ να βρω στο νετ τπτ για λογισμικό. Γνωρίζει κάποιος κάτι να μπορεί να με βοηθήσει???

Σας ευχαριστώ πολύ!

Ρε παιδιά...καμιά απάντηση δεν έχουμε γι'αυτο π ρωτάω??

• 2 weeks later...
να σας ρωτήσω εσας που το έχετε πάρει το τηλέφωνο αυτό... έχει τελικά ή όχι wifi, γιατί στα site που το πουλάνε (e-shop, you, πλαίσιο κλπ) βλέπω ότι το δίνουν σαν να έχει wifi, αλλά η ίδια η εταιρεία στο site της αναφέρει ότι δεν έχει wifi (http://www.samsung.com/gr/consumer/mobile-phone/mobile-phone/basic-phones/GT-S7550EBAEUR/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=spec)

Ναι εχει wifi...Το εχω το κινητο εδω κ κανα μηνα...αυτο π δεν εχει ειναι καλωδιο μεταφορας δεδομενων με το Pc...(Ελλαδα ειναι πανακριβο...για καλωδιο παντα!Με μια συντομη ερευνα κανει γυρο στα 15€ στην καλυτερη,οποτε το περνεις απο εξω...εγω το περιμενω να ερθει)

• 2 weeks later...

Κάπου διάβασα οτι η μπαταρία δεν φορτίζει με τον ήλιο παρα για 10 λεπτα το ανώτερο και οτι δεν αρκει για να το ανοιξει από τελειως άδειο ! http://techblog.gr/mobile/samsung-blue-earth-mobile-phone/

Ισχύει? Γιατι μ'ενδιαφερει η αγορά του, αλλα αν ειναι έτσι, δεν αξιζει μόνο η μόστρα!

Γεια σου jacobs, ειμαστε κ συντοπιτες, κ εγω κομοτηναιος ειμαι...

Ουσιαστικα αυτο π σου λεει η samsung ειναι οτι με μια ωρα εκθεσης του κινητου στον ηλιο εχεις 10 λεπτα ομιλιας...αρα αναμονης παραπανω. Συνεπως 2 ωρες στον ηλιο 20 λεπτα ομιλιας.

Ωστοσω αν το κινητο εχει κλεισει απο μπαταρια...οντως δε φορτιζει...

Εγω παντως ειμαι στην διαδικασια αναζητησεις λογισμικου για το GPS,αν εχω νεοτρερα θα ενημερωσω για τους ενδιαφερομενους

• 3 months later...

Καλησπέρα asourmelis.Πριν λίγο καιρό έγινα και γω κάτοχος του εν λόγω κινητού (πιο πολύ λόγω του ότι μου προσφέρθηκε με προσφορά και όχι τόσο γιατί έκανα καμιά τρομερή αναζήτηση συσκευής). Θα ήθελα να σε ρωτήσω τα εξής πράγματα:

1. Πως είμαι βέβαιος ότι όταν συνδέομαι στο internet είναι μέσω του wi-fi (αφού προφανώς έχω πρώτα συνδεθεί σε κάποιο δίκτυο) και όχι μέσω της wind,cosmote ή του οποιοδήποτε δικτύου κινητής τηλεφωνίας (με δυσάρεστα φυσικά αποτελέσματα στον λογαριασμό του κινητού);Υπάρχει τρόπος να απενεργοποιήσω όλους τους άλλους δυνατούς τρόπους σύνδεσης και να έχω μόνο το wi-fi σαν επιλογή (just in case....to be sure);

2. Μήπως έχεις βρει κάποιο αξιόλογο manual, γιατί το προσφερόμενο από την samsung (που βρίσκεται στην συσκευασία του κινητού) είναι αρκετά φτωχό;

3. Τελικά με το software για το GPS έβγαλες άκρη;Υποθέτω ότι η υπηρεσία προσφέρεται for free (όπως και στις κανονικές συσκευές GPS) ή κάνω λάθος;Δεν έχω ασχοληθεί με τις εν λόγω συσκευές και επομένως δεν γνωρίζω και πολλά επί τούτου...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις όποιες απαντήσεις σου και συγγνώμη για τον όγκο του συγκεκριμένου post. Φυσικά οποιοσδήποτε άλλος γνωρίζει κάτι, ευπρόσδεκτος!!

ρε παιδιά, είναι δυνατόν να μην ακούγεται ήχος κλήσης από τη συσκευή όταν είναι συνδεδεμένα τα ακουστικά ;;!!

Καλησπέρα asourmelis.Πριν λίγο καιρό έγινα και γω κάτοχος του εν λόγω κινητού (πιο πολύ λόγω του ότι μου προσφέρθηκε με προσφορά και όχι τόσο γιατί έκανα καμιά τρομερή αναζήτηση συσκευής). Θα ήθελα να σε ρωτήσω τα εξής πράγματα:

1. Πως είμαι βέβαιος ότι όταν συνδέομαι στο internet είναι μέσω του wi-fi (αφού προφανώς έχω πρώτα συνδεθεί σε κάποιο δίκτυο) και όχι μέσω της wind,cosmote ή του οποιοδήποτε δικτύου κινητής τηλεφωνίας (με δυσάρεστα φυσικά αποτελέσματα στον λογαριασμό του κινητού);Υπάρχει τρόπος να απενεργοποιήσω όλους τους άλλους δυνατούς τρόπους σύνδεσης και να έχω μόνο το wi-fi σαν επιλογή (just in case....to be sure);

2. Μήπως έχεις βρει κάποιο αξιόλογο manual, γιατί το προσφερόμενο από την samsung (που βρίσκεται στην συσκευασία του κινητού) είναι αρκετά φτωχό;

3. Τελικά με το software για το GPS έβγαλες άκρη;Υποθέτω ότι η υπηρεσία προσφέρεται for free (όπως και στις κανονικές συσκευές GPS) ή κάνω λάθος;Δεν έχω ασχοληθεί με τις εν λόγω συσκευές και επομένως δεν γνωρίζω και πολλά επί τούτου...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις όποιες απαντήσεις σου και συγγνώμη για τον όγκο του συγκεκριμένου post. Φυσικά οποιοσδήποτε άλλος γνωρίζει κάτι, ευπρόσδεκτος!!

1. Αν συνδεθεις με το 3G εκει π ειναι το εικονιδιακί του 3G θα γίνει κόκκινο κ αναβοσβήνει αν δε κάνω λάθος, ενω αν συνδεθεις με το WiFi εκει που ειναι το 3G θα βγεί μια γη.

2.Απο μάνουαλ μόνο αυτό που υπάρχει στο επισημα σιτε

3.Το GPS για μένα είναι η μεγαλύτερη απογοήτευση στο κινητό αυτό! Δυστυχός δεν εχω βρεί τπτ...κ ούτε απο επίσημα "χειλή". Το μόνο που διάβασα σε ενα φόρουμ οτι πιθανόν να είναι κ προβληματικό. Διότι αν το αφήσεις έξω εμένα τουλάχιστον με το ζόρι συνδέεται σε 1 δορυφόρο,με αποτέλεσμα να μην μου βγάζει ουτε την θέση που βρήσκομαι!

Ευχαριστώ asourmelis!Όντως, όσον αφορά το πρώτο μου ερώτημα έχεις δίκιο,έβγαλα άκρη και είναι όπως το αναφέρεις(αναφορικά με τα εικονίδια). Όσον αφορά το δεύτερο ερώτημα,το έχω διαβάσει το συγκεκριμένο manual.Για το τρίτο....μιά από τα ίδια και εγώ....

Θα ήθελα να ρωτήσω και κάνα 2 πραγματάκια εκ νέου:

1. Η αναβάθμιση του λογισμικού γίνεται μόνο με την χρήση του USB καλωδίου; Γιατί ενώ είμαι συνδεδεμένος μέσω Bluetooth, στο PC Studio, όταν πατάω το εικονίδιο για αναβάθμιση λογισμικού, δεν βρίσκει την συσκευή...Η ανταλλαγή των αρχείων γίνεται κανονικά μέσω bluetooth, στην αναβάθμιση έχω ένα πρόβλημα...

2. Τι τύποι αρχείων πρέπει να είναι τα applications για το κινητό; Γιατί δοκίμασα και για .jar και για .jad αρχεία, και και στις δύο περιπτώσεις που έβγαλε unsupported file type...Διευκρινίζω ότι από τότε που το πήρα δεν έχω κάνει κάποια αναβάθμιση λογισμικού....

Ευχαριστώ και πάλι για τις όποιες απαντήσεις!!

• 1 month later...

Καλησπέρα Asourmelis,

Κατάφερες τελικά να βρεις κάτι για το Gps? Γιατί σκέφτομαι να το αγοράσω το τηλέφωνο αλλά με προβληματίζει το γεγονός ότι δεν έχει Gps...

Σε ευχαριστώ πολύ

• The title was changed to Samsung S7550 Blue Earth