Nrg Δημοσιεύτηκε February 12, 2009 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 12, 2009 Ενας φιλος μου εφερε τον υπολογιστη του (οχι οτι εγω ξερω και πολλα) γιατι ξαφνικα εσβησε και οποτε τον αναβε επεφτε η ασφαλεια. Το τροφοδοτικο ακομα μυριζει οποτε εβαλα πανω ενα αλλο που ειχα. Τωρα εχουμε τα εξης: Φαινεται να δουλευουν τα παντα, δηλαδη σκληρος, cd player, dvd αντιγραφικο, ανεμιστηρακι καρτας γραφικων, κουτιου, επεξεργαστη, επισης το κοκκινο λαμπακι της μητρικης αναβει. Δεν δουλευουν τα μπροστινα λαμπακια του υπολογιστη και μαλλον ουτε τα usb. Επισης δεν ανοιγει η οθονη (δικια μου ειναι αυτη και δουλευει κανονικα σε αλλους υπολογιστες). Περα απο το τροφοδοτικο τι αλλες ζημιες εχουμε; Η μητρικη ειναι intel ps83 bc/cl ή ps85 bc/bl και ο επεξεργαστης intel p4. Ευχαριστω! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argirisflikas Δημ. February 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2009 οταν λες δεν αναβει η οθονη?αναβει το λαμπακι της?παιρνει ρευμα δηλαδη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. February 12, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2009 Ναι παιρνει ρευμα, αλλωστε γιατι να μη παιρνει ; Η οθονη ειναι δικια μου και λειτουργει κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tria12345_ Δημ. February 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2009 Περα απο το τροφοδοτικο τι αλλες ζημιες εχουμε; Motherboard.Δυστηχώς.:( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hawkpilot Δημ. February 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2009 Το motherboard μάλλον τελείωσε... Αν θες δοκίμασε να κάνεις clear τη cmos μήπως και έχει φάει εμπλοκή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. February 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2009 Στάνταρ μητρική. Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts