Ulticool Δημοσιεύτηκε January 30, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 30, 2004 Ναι καλά ακούσατε η οθόνη Hundai s560 (CRT...έτσι λέγονται οι κλασσικές?) αρχίζει και τα παίζει. Η εικόνα τρέμει έντονα και αυτό μου προκαλεί ανακάτεμα :down: Επειδή θέλω πολύ να παω να πάρω μια 17αρα TFT αλλά δεν έχω και πολλά λεφτά για ξόδεμα,υπάρχει καμια λύση ή να το πάρω απόφαση να σκάσω τα 500+ Euro για την TFT? Παράθεση www.valder.tk Η νεα εποχή έφτασε! Επίσης επισκεφθείτε το forum μας! Όλοι μια παρέα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lospsi Δημ. January 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2004 mallon 8a ta prepei na ta xwseis... :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
David Δημ. January 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Ulticool (30 Ιαν. 2004 , 14:59) Ναι καλά ακούσατε η οθόνη Hundai s560 (CRT...έτσι λέγονται οι κλασσικές?) αρχίζει και τα παίζει. Η εικόνα τρέμει έντονα και αυτό μου προκαλεί ανακάτεμα :down: Επειδή θέλω πολύ να παω να πάρω μια 17αρα TFT αλλά δεν έχω και πολλά λεφτά για ξόδεμα,υπάρχει καμια λύση ή να το πάρω απόφαση να σκάσω τα 500+ Euro για την TFT? H εικόνα τρέμει ανεξάρτητα απο τα Hz σάρωσης που βάζεις;; Κοίτα μήπως έχει καλώδια ρεύματος κοντά και επηρεάζουν. Συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις, ένας φερίτης κάνει δουλειά (είναι αυτο το πραγματάκι που αγκαλιάζει το καλώδιο κοντά στο monitor) Παράθεση HTC Desire Root User Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. January 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2004 Μήπως έχεις ηχεία κοντά στην οθόνη; Ανάλογα με την κατασκευή τους μπορεί και αυτά να προκαλούν τέτοιου είδους προβλήματα. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. January 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2004 Ti einai aftos o feritis?? Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
David Δημ. January 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος aggelopas (30 Ιαν. 2004 , 22:54) Ti einai aftos o feritis?? Ελπίζω να μην κάνω λάθος στο όνομα. Είναι ένα υλικό/κράμα σαν μέταλλο, που προφανώς έχει την ιδιότητα να κόβει τις χαμηλές αρμονικές, γι αυτό το βάζουν να αγκαλιάζει το καλώδιο για να κόβει τα 50Hz του δικτύου της ΔΕΗ Παράθεση HTC Desire Root User Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos69 Δημ. January 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2004 μηπως αφήνεις το κινητο διπλα στην οθονη? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. January 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος xristos69 (31 Ιαν. 2004 , 17:13) μηπως αφήνεις το κινητο διπλα στην οθονη? :) και πάλι να το κάνει αυτό πρέπει να του έρχονται συνέχεια μυνήματα η τηλ ώστε το κινητό να κάνει παραβολές στην οθόνη ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos69 Δημ. January 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jog (31 Ιαν. 2004 , 18:11) και πάλι να το κάνει αυτό πρέπει να του έρχονται συνέχεια μυνήματα η τηλ ώστε το κινητό να κάνει παραβολές στην οθόνη ;) μην το λες.αυτο συμβαινει ακομα και οταν δεν εχει καλο σημα και το κινητο προσπαθει να συνδεθει στο δυκτιο.επισεις γινεται συχνα οταν ειναι ενεργοποιημενο το GPRS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ulticool Δημ. February 1, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2004 1 φορά στις 5-10 μέρες το κάνει ανεξάρτητα απ τα Ηz και ολα τα καλώδια ή ηχεια γύρω της. Σίγουρα δεν είναι απ τα κινητά παντως. :o Εχω δει δηλαδή σε άλλη οθόνη τις παρεμβολές απ τα κινητά και δεν είναι το ιδιο τρέμουλο. Maybe it depends on her mood :mad: Παράθεση www.valder.tk Η νεα εποχή έφτασε! Επίσης επισκεφθείτε το forum μας! Όλοι μια παρέα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. February 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Ulticool (30 Ιαν. 2004 , 14:59) Ναι καλά ακούσατε η οθόνη Hundai s560 (CRT...έτσι λέγονται οι κλασσικές?) αρχίζει και τα παίζει. Η εικόνα τρέμει έντονα και αυτό μου προκαλεί ανακάτεμα :down: Επειδή θέλω πολύ να παω να πάρω μια 17αρα TFT αλλά δεν έχω και πολλά λεφτά για ξόδεμα,υπάρχει καμια λύση ή να το πάρω απόφαση να σκάσω τα 500+ Euro για την TFT? Πήρες Hundai? Καλά να πάθεις! Δεν έχεις ακούσει το γνωστό: Εγώ δεν μπαίνω μέσα σε Hundai γιατί μετά die? Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι για τις οθόνες ισχύει κάτι διαφορετικό? :lol: :D :cry: Πάντως δεν νομίζω ότι αν αποφασίσεις να την πετάξεις αξίζει τον κόπο να πας σε TFT... με 200 ευρώ παίρνεις ωραιότατη NEC 19 ιντσών καινούρια ;) ;) ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkantemis Δημ. February 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2004 Μηπως εχεις τιποτα ηχεια εκει κοντα? γενικα καποια συσκευη που εκπεμπει ηλεκτρομαγνητικα κυματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts