theovav Δημοσιεύτηκε February 11, 2009 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 11, 2009 Καλημέρα αγαπητοί, πώς θα μπορούσα να αποκτήσω ασύρματο έλεγχο του PC μου; Είναι μπασταρδεμένο και δεν περιλαμβάνεται στους κωδικούς των universal RC. Στην κατοχή μου έχω ένα logitech harmony 890 (με RF) και έναν δέκτη υπέρυθρων RS232 από μία παλιά Pinnacle PCTV Pro. Έχετε καμιά ιδέα για το πώς θα μπορούσα να το συνδυάσω; Θά ήθελα να μπορώ να ελέγξω προγράμματα για μουσική και προβολή φωτογραφιών. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberrobots Δημ. February 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2009 το πιο απλο για να μην σε μπλεξω εινα το logmein οπου πρεπει να πληρωσεις για εχεις τις παραπανω ευκολιες και μετα το remote desktop κλασσικο μπορεισ να κανεις πολλα, αλλα θελει λιγη δουλειτσα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. February 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2009 Μήπως να έπαιρνες έναν αντάπτορα usb bluetooth και να κάνεις ό,τι θες από το κινητό σου; Κοίτα μόνο να έχει το Bluesoleil για software. Με το SE W810i που είχα λειτουργούσαν όλα άψογα! Με το Ε51 δεν το έχω δοκιμάσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2009 Εγώ με μια παλιά κάρτα TV και με το Remote control που είχε, θυμάμαι έκανα τα πάντα. Παίξιμο ταινιών, έλεγχο του winamp ακόμα και shutdown των windows. Δηλαδή από το κρεβάτι έλεγχα απόλυτα τα βασικά. Το πρόγραμμα ήταν το girde αν θυμάμαι καλά.. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ladybirda Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 Γνωρίζει κανείς κάποιο πρόγραμμα εύκολο στη χρήση που να επιτρέπει remote contol του υπολογιστή μέσω κινητού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. February 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2009 Εγώ με μια παλιά κάρτα TV και με το Remote control που είχε, θυμάμαι έκανα τα πάντα. Παίξιμο ταινιών, έλεγχο του winamp ακόμα και shutdown των windows. Δηλαδή από το κρεβάτι έλεγχα απόλυτα τα βασικά. Το πρόγραμμα ήταν το girde αν θυμάμαι καλά.. Το Girder χρησιμοποιούσα κι εγώ, αλλά δούλευε μόνο με το μαμίσιο τηλεκοντρόλ. Δεν είχα δοκιμάσει ποτέ να βάλω ιμιτασιόν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts