Jump to content

PC Remote Control

theovav
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα αγαπητοί,

πώς θα μπορούσα να αποκτήσω ασύρματο έλεγχο του PC μου; Είναι μπασταρδεμένο και δεν περιλαμβάνεται στους κωδικούς των universal RC. Στην κατοχή μου έχω ένα logitech harmony 890 (με RF) και έναν δέκτη υπέρυθρων RS232 από μία παλιά Pinnacle PCTV Pro. Έχετε καμιά ιδέα για το πώς θα μπορούσα να το συνδυάσω; Θά ήθελα να μπορώ να ελέγξω προγράμματα για μουσική και προβολή φωτογραφιών.

Ευχαριστώ.

το πιο απλο για να μην σε μπλεξω εινα το logmein οπου πρεπει να πληρωσεις για εχεις τις παραπανω ευκολιες και μετα το remote desktop κλασσικο μπορεισ να κανεις πολλα, αλλα θελει λιγη δουλειτσα!

Μήπως να έπαιρνες έναν αντάπτορα usb bluetooth και να κάνεις ό,τι θες από το κινητό σου; Κοίτα μόνο να έχει το Bluesoleil για software. Με το SE W810i που είχα λειτουργούσαν όλα άψογα! Με το Ε51 δεν το έχω δοκιμάσει.

Εγώ με μια παλιά κάρτα TV και με το Remote control που είχε, θυμάμαι έκανα τα πάντα.

Παίξιμο ταινιών, έλεγχο του winamp ακόμα και shutdown των windows.

Δηλαδή από το κρεβάτι έλεγχα απόλυτα τα βασικά.

Το πρόγραμμα ήταν το girde αν θυμάμαι καλά..

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Γνωρίζει κανείς κάποιο πρόγραμμα εύκολο στη χρήση που να επιτρέπει remote contol του υπολογιστή μέσω κινητού;

Εγώ με μια παλιά κάρτα TV και με το Remote control που είχε, θυμάμαι έκανα τα πάντα.

Παίξιμο ταινιών, έλεγχο του winamp ακόμα και shutdown των windows.

Δηλαδή από το κρεβάτι έλεγχα απόλυτα τα βασικά.

Το πρόγραμμα ήταν το girde αν θυμάμαι καλά..

Το Girder χρησιμοποιούσα κι εγώ, αλλά δούλευε μόνο με το μαμίσιο τηλεκοντρόλ. Δεν είχα δοκιμάσει ποτέ να βάλω ιμιτασιόν!