alani_kir Δημοσιεύτηκε February 8, 2009 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 8, 2009 Καλημέρα σε όλους σας.Είμαι φοιτητής πληροφορικής και θέλω αν ξέρει κάποιος από σας η άν έχει να στείλει σειμειώσεις για διευθυνσιοδότηση χωρίς κλάσεις. Πρέπει να μάθω οπωσδήποτε.Με κλάσεις ξέρω να κάνω. :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosg Δημ. February 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2009 φοιτητης πληροφορικης ? το να μη ξερεις κατι ειναι καλυτερο απτο να το ξερεις λαθος αλλα παραλληλα χειροτερο απτο να μη ξερεις πως να το ψαξεις. το τελευτεο σημαινει οτι δεν εχεις καταλαβει καν το αντικειμενο που θελεις να ασχοληθεις. ενα μεγαλο εργαλειο που βοηθαει παντα (σχεδον) σε αυτον τον κλαδο ειναι το google. διαβαζοντας εδω, θα βρεις αυτο που θελεις. http://www.net.uom.gr/NET1/DOCS/18-19.pdf φιλικα, Γιωργος 6510 kai ta miala sth dixromia! :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorid Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 Ψαξε για vlsm, cidr, subnetting Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. February 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2009 ενα μεγαλο εργαλειο που βοηθαει παντα (σχεδον) σε αυτον τον κλαδο ειναι το google. Σε όλους τους κλάδους φίλε... Google is your friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts