Alexkass Δημ. April 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2009 θέμα τις κάθε κάθε εταιρίας. κρίμα πάντως. η lg δίνει 0 πίξελ. θα έπρεπε και η hp μιας και το προϊόν είναι από μόνο του μια οθόνη. μην τρελαίνεσαι όμως μικρό το κακό. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. April 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2009 μικρο το κακο...:O αλλα μου κανει εντυπωση που φαινεται και οταν κλεινω το pc.:ninja: μολις βρω χρονο θα σας γραψω εντυπωσεις. μεχρι τωρα σε πολλους τομεις ειμαι ικανοποιημενος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zografos Δημ. April 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2009 καλημερα!! ειδα σημερα ενα καμμενο pixel(λευκο) το θεμα ειναι οτι οταν κλεινω το pc φαινεται παλι:confused: ειναι πολυ μικρο,ειναι λογικο?? πηρα τηλ.την hp και μου ειπε οτι απο 10 και πανω πρεπει να εχω για να το στειλω.:!::!: μικρο το κακο...:O αλλα μου κανει εντυπωση που φαινεται και οταν κλεινω το pc.:ninja: μολις βρω χρονο θα σας γραψω εντυπωσεις. μεχρι τωρα σε πολλους τομεις ειμαι ικανοποιημενος. Δεν είναι δυνατόν κάποιο pixel, να φαίνεται όταν είναι κλειστός ο υπολογιστής ... Μήπως είναι ένας μικρός κόκκος σκόνης που εγκλωβίστηκε κάτω από το γυαλί ? Παράθεση ----------------- Σ.Ζωγράφος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. April 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2009 μακαρι να ητανε κοκκος... ημουνα μπροστα οταν εγινε ητανε ορατος μετα εγινε μια τελεια και τωρα ισα ισα που φαινεται. τι να πω παραξενα πραγματα.:X Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. April 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2009 ο υπολογιστης ειναι παραπολυ καλος γρηγοροσ και προπαντως εξυπνοσ.μαζευα τα χρηματα αλλα αξιζε τον κοπο Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. April 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2009 καλοριζικο και καλο... λιωσιμο!!:):) αντε να εχω παρεα..:lol::lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. April 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2009 να σαι καλα θα λεμε τον πονο μας για ολα Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. April 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2009 μια ερωτηση... στο δισκο D εχει μεσα το recovery.πως μπορω να το σωσω για να το εχω?? βαζω cd αλλα δεν μου γραφει τιποτα, στο vaio που ειχα το εκαιγα σε ενα dvd και ειχα και τα windows/drivers σε περιπτωση format.:worry: p.s μηπως απο το recovery manager γινεται?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. April 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2009 από εκεί πρέπει. μη το σβήσεις όμως. δεν αξίζει. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. April 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2009 δοκιμασα να κανω recovery απο εκει θελει 3dvd η αλλιως 2 dual. π.χ. κανω τα βηματα και μολις παει να ολοκληρωθει το πρωτο dvd μου βγαζει error. τι μπορει να φταει?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. April 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2009 για να μη πελαγώσεις. βάλε το acronis κάνε ένα disk clean up και κάνε πλήρες μπακάπ τον βασικό δίσκο και είσαι οκ ;) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. April 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2009 ευχαριστω για την βοηθεια και την 2επιλογη τελικα πηγα πηρα αλλα dvd και ολα οκ.:) χρονια πολλα alex!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. April 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2009 για να κανεις recovery disk θα χρησιμοπιησεις 3 dvd ή 2 double layer και θα ακολουθησεις την διαδικασια κανονικα Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolabrou Δημ. April 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2009 ο υπολογιστης ειναι παραπολυ καλος γρηγοροσ και προπαντως εξυπνοσ.μαζευα τα χρηματα αλλα αξιζε τον κοπο otan les oti o upologistis einai propantws eksupnos, ti akrivws ennoeis?mporeis na dwseis leptomeries..? Παράθεση IPHONE 4 The Ultimate Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. April 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2009 οταν κανεισβκαποιο λαθος χειρισμο το λογισμικο touchsmart σε ενημερωνει Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inspigr Δημ. June 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2009 Καλησπέρα σε όλους, Μήπως ρε παιδιά ξέρει κανείς που μπορεί να το βρει μεταχειρισμένο, μπας και καταφέρω να το πάρω:O? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppppetros Δημ. July 25, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2009 Καλησπέρα σε όλους, Μήπως ρε παιδιά ξέρει κανείς που μπορεί να το βρει μεταχειρισμένο, μπας και καταφέρω να το πάρω:O? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων Δεν νομιζω να το βρεις μεταχειρισμενο!! Παντως η τιμη του εχει πεσει λιγο http://www.skroutz.gr/s/70002/HP-TouchSmart-IQ525gr.html και αν το παρεις τωρα θα εχεις και τα win7 δωρεαν οταν βγουν νομιζω. Παράθεση ΦΙΛΙΚΑ ΠΕΤΡΟΣ:) Asus eee 1000H,NAVIGON 8310,HP 8730w Dreamcolor,iphone 3gs 32gb black,iPad,Nokia n97 black,Samsung Galaxy Note N7000,Sony Xperia Sole,Asus eee pad transformer TF101,Lumia 920, lumia 1020...... NaviFree.blogspot | NaviPhone-Hellas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. July 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2009 στο πλαισιο το εχει 1.099Ε. πολυ καλα. εγω το ειχα παρει 1500Ε.:wacko: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. July 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2009 Nαι αλλά είναι η ίδια έκδοση; Γιατί κυκλοφορεί και μία με Blu-ray και μια άλλη χωρίς και με χαμηλότερο επεξεργαστή. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. July 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2009 αυτο δεν το ηξερα. εγω εχω το IQ525GR εχει blu-ray. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppppetros Δημ. July 25, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2009 αυτο δεν το ηξερα. εγω εχω το IQ525GR εχει blu-ray. Εσυ εχεις το Κ Α Λ Ο !! :) Παράθεση ΦΙΛΙΚΑ ΠΕΤΡΟΣ:) Asus eee 1000H,NAVIGON 8310,HP 8730w Dreamcolor,iphone 3gs 32gb black,iPad,Nokia n97 black,Samsung Galaxy Note N7000,Sony Xperia Sole,Asus eee pad transformer TF101,Lumia 920, lumia 1020...... NaviFree.blogspot | NaviPhone-Hellas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KPERI Δημ. August 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2009 Τελικά η γνώμη όσων το έχουν το εν λόγω μηχάνημα είναι θετική? Η χρήση της αφής είναι απροβλημάτιστη? Είναι γρήγορο? Δηλαδή αξίζει τα χρήματα που θα δαπανήσει κάποιος η καλύτερα είναι να περιμένει κανείς κάτι ανάλογο με τα Windows 7 επάνω? Ευχαριστώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. August 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2009 εγω ειμαι ικανοποιημενος σε ολους τους τομεις και δεν μετανοιωσα για την αγορα του. δεν μου εχει παρουσιασει κανενα προβλημα και η οθονη αφης ανταποκρινεται αμεσα χωρις κολληματα, οσο για τα windows 7 μπορεις να τα περασεις αφοβα αφου συνεργαζονται με οθονες αφης. και πιο πολυ μ'αρεσει που δεν εχω καλωδια και πυργους και τα εχω ολα στην οθονη....:D:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KPERI Δημ. August 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2009 Thanks φίλε μου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdextremebody Δημ. October 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2009 Ηθελα να ρωτησω με τον (Touchsmart IQ 525 by HP) αν μπορουμε να στειλουμε εικονα σε αλλη TV μεγαλυτερη ψηφιακα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts