Jump to content

Ο υπολογιστής κλείνει μόνος του!

ramanujan
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ειμαι καπως ετσι: :blink::blink::blink:

Βασικα, ειμαι ψιλοαπειρος απο υπολογιστες οσον αφορα την εγχείρηση τους.. Δηλαδη δεν ξερω τι να κανω.. Να ανοιξω την Κ.Μ.Ε;

πως; αυτο το paste τι ειναι; πφ! μπερδεύτηκα πλήρως. Εν ολίγοις, τι πρέπει να κάνω για να συνεχίσω να έχω υπολογιστή; :worry:

καλυτερα να πας σε καποιο καταστημα να στο διορθωσουν η πες κανα γνωστο σου που σκαμπαζει απο pc.

οχι τιποτε αλλο, αλλα να μη κανεις καμια ζημια στο μηχανημα :)

Sent from my HTC Vision using Tapatalk 2 Beta-6

ειμαι καπως ετσι: :blink::blink::blink:

Βασικα, ειμαι ψιλοαπειρος απο υπολογιστες οσον αφορα την εγχείρηση τους.. Δηλαδη δεν ξερω τι να κανω.. Να ανοιξω την Κ.Μ.Ε;

πως; αυτο το paste τι ειναι; πφ! μπερδεύτηκα πλήρως. Εν ολίγοις, τι πρέπει να κάνω για να συνεχίσω να έχω υπολογιστή; :worry:

παντως αυτο το paste το εχουν ολα τα μαγαζια με υπολογιστες, 1-2 ευρω κοστιζει μονο, το video που σου εδωσα πριν λιγο περιγραφει την διαδικασια αναλυτικα (και μια που θα γινει, απο σενα η καποιον αλλον, καλο θα ειναι με την ευκαιρια να αλλαχτει και η ψυκτρα με μια καλυτερη) ;)

βρε, δεν ειναι θεμα αν εισαι αξιος η οχι! δεν ειναι/ηταν ολοι παντογνωστες ;)

μακαρι να το κανεις μονος, αλλα αν κανεις κατι στραβα ισως υπαρχουν αρνητικες συνεπειες για το μηχανημα :lol:

διαβασε δεξια αριστερα, ζητα βοηθεια! κατι θα καταφερεις

Sent from my HTC Vision using Tapatalk 2 Beta-6

Σας ευχαριστω! παει ο υπολογιστης θα τον στειλω για επισκευη αφου δεν ειμαι αξιος να το κανω μονος μου:cry:

παντως για μενα ειναι καλυτερα να το κανεις μονος σου, θα το προσεξεις πολυ περισσοτερο ετσι επειδη ειναι δικο σου και το πονας, θα το κανεις με την ησυχια σου στον δικο σου χρονο χωρις να βιαζεσαι (αν και 5-10 λεπτακια υποθεση ειναι βασικα), ενω αν το πας σε κανενα service μαγαζιου θα το ξεπεταξουνε σε 1-2 λεπτακια και δεν θα ξερεις τι εχουνε κανει (χωρια που θα σε χρεωσουνε κιολας οτι θελουνε). Για μενα δες το video που σου δωσα 2-3 φορες προκαταβολικα πριν ξεκινησεις και μετα θα σου φανει παιχνιδακι :) (διαλεξε και μια ψυκτρα της αρεσκειας σου με την ευκαιρια, μιας και θα τον ανοιξεις) ;)

ψυχτρα; αυτη την αγοραζεις; ποια μου προτεινεις; και που τη βαζω αυτη στον υπολογιστη; μου φαινονται κινεζικα :(

και πως θα ανοιξω την Κ.Μ.Ε;:worry:

ψυχτρα; αυτη την αγοραζεις; ποια μου προτεινεις; και που τη βαζω αυτη στον υπολογιστη; μου φαινονται κινεζικα :(

και πως θα ανοιξω την Κ.Μ.Ε;:worry:

χμμμ, τωρα που το ξανασκεφτομαι μαλλον καλυτερα να το πας καπου να στο αλλαξουνε εκει :D

την "K.M.E." (το κουτι που λεμε κοινως) απλα την ανοιγεις βγαζοντας κατι βιδουλες που εχει γυρω της (συνηθως στην πισω πλευρα). Και την ψυκτρα την αγοραζεις αφου πεις στο καταστημα τι επεξεργαστη εχεις ακριβως (δεν ταιριαζουν ολες σε ολους τους επεξεργαστες) ;)

χαχα σε φρικαρα:) καλως λοιπον, θα προτιμήσουμε εναν ειδικο:lol: δεν πιστευω να καει ετσι οπως ειναι τωρα που τον ανοιγω;

οχι, ενταξει, μπορεις να τον ανοιξεις, αμα ζεσταθει ετσι κι αλλιως θα ξανασβησει μονος του ... Για να βρεις τεχνικους στην περιοχη σου χτυπα στο google την αναζητηση "service υπολογιστων" και θα σου βγαλει πολλους, διαλεγεις ποιοι ειναι στην περιοχη σου, αλλα καλυτερα παρε μερικους τηλεφωνο και ρωτα τιμες (πες τους το προβλημα ακριβως) και μετα πηγαινε το κουτι στον χωρο τους, κι ας ειναι και λιγο μακρυτερα απο σενα αυτος που θα διαλεξεις, μια φορα το κανεις αυτο (μερικοι μαλιστα ερχονται και στον χωρο σου, απλα χρεωνουν λιγο παραπανω την επισκεψη) :)

μαλιστα:) ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον:)

ποιο ακριβως να αναφερω οτι ειναι το προβλημα;:p

οτι ο υπολογιστης σου κλεινει μονος του μετα απο λιγη ωρα, και οτι με το προγραμμα που ετρεξες σου εδειξε οτι η θερμοκρασια της cpu ειναι πολυ υψηλη (100 βαθμοι κελσιου), αρα προφανως κλεινει αυτοματα για να μην καψει την cpu του ... η οποια θελει καλυτερη ψυξη ωστε να μην θερμαινεται, και για να εχει καλυτερη ψυξη θελει μαλλον νεα ψυκτρα και νεα παστα μεταξυ ψυκτρας και cpu :)

Στο μεταξυ σου βρηκα και video με οδηγιες στα ελληνικα (το αγγλικο ηταν λιγο καλυτερο αλλα κι αυτο καλο ειναι), σε περιπτωση που αποφασισεις να το κανεις μονος σου (αλλα δες το ετσι κι αλλιως για να ξερεις τι θα κανουνε στο service στο pc σου), το video ειναι εδω:

Σας ευχαριστω! παει ο υπολογιστης θα τον στειλω για επισκευη αφου δεν ειμαι αξιος να το κανω μονος μου:cry:

Αυτό είναι το σωστό να κάνεις.

Να αρχίσεις να σκαλίζεις μέσα στο κουτί, χωρίς να έχεις προηγούμενη εμπειρία, το πιο πιθανό είναι να κάνεις χειρότερη ζημιά

Μακάρι να είχες κάποιον γνωστό να κάτσετε μαζί να στα δείξει από κοντά, αλλά δεν υπάρχει αυτό σαν επιλογή, τότε το πας πίσω στο μαγαζί που το πήρες (αφού είναι και ευθύνη τους) και να ζητήσεις να το κοιτάξουν.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

αν το πας πισω στο μαγαζι που το πηρες, λογικα θα στο φτιαξουν δωρεαν (αν ειναι εντος εγγυησης) η εστω θα σου κανουν καλυτερη τιμουλα για να στο φτιαξουν (να επιμεινεις οτι ηταν θεμα "κακοτεχνιας" απο την αρχη, η κακης συναρμολογησης, οπως και πιθανοτατα ειναι αλλωστε !! ... Αν το πας σε καποιο service υπολογιστων ασχετο, υπαρχει πιθανοτητα να σου ζητησουν πολλα ...

ποσο καιρο τον εχεις; αν δεν τον εχεις ανοιξει και τον πειραξει μονος σου ολα τα ηλεκτρικα εχουν 2 χρονια εγγυηση.

αν τον πας και σου κανουν νερα ειναι νομος.

γιατι πολλες μαγκιες κανουν και δινουν 1 χρονο. σε ολη την ΕΕ ολες οι ηλεκτρικες-ηλεκτρονικες συσκευες εχουν 2 χρονια εγγυηση

ποσο καιρο τον εχεις; αν δεν τον εχεις ανοιξει και τον πειραξει μονος σου ολα τα ηλεκτρικα εχουν 2 χρονια εγγυηση.

αν τον πας και σου κανουν νερα ειναι νομος.

γιατι πολλες μαγκιες κανουν και δινουν 1 χρονο. σε ολη την ΕΕ ολες οι ηλεκτρικες-ηλεκτρονικες συσκευες εχουν 2 χρονια εγγυηση

ναι, ετσι ειναι οντως, δεν το πολυδιαφημιζουν οι εταιρειες για την 2ετη εγγυηση (επειδη δεν τους συμφερει), αλλα υπαρχει νομος της Ευρωπαικης Ενωσης που το διευκρινιζει αυτο ...

και αν προσθεσω πως οσοι λενε 1 χρονο ειναι μουφα.

μην κολλατε αν σας εχουν πει ενα χρονο. με την αποδειξη αγορας εχετε αμεσα 2 χρονια.