Jump to content

[Carrier] Cosmote Blackberry Service

fwnakos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

http://www.cosmote.gr.blackberry.com/

μπαίνω στο site αλλα δεν με αφίνει να κανω λογαριασμό, μπήκα απο το τηλ. και μεσο email setup αλλα και παλι δεν κατάφερα κάτι

υπάρχει κάποιος τροπός? γνωρίζει κανείς?

• Απαντήσεις 292
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τι εννοείς δεν σε αφήνει? Σου βγάζει κάποιο σφάλμα?

Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη...

(Πλάτων πριν από 2400 χρόνια)

Απο τον PC μου γραφει please use your device to access blackberry internet service

απο το mail setup εφτιαξα το μαιλ blackberry cosmote αλλα δεν μπορω μα μπω

Κάτι έχεις κάνει λάθος. Εάν έχεις BIS τότε πας στην σελίδα, δημιουργείς account και δίνεις pin/imei.

Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη...

(Πλάτων πριν από 2400 χρόνια)

Εάν η αρχικοποίηση έγινε από τη συσκευή και όχι από το web interface, τότε μόνο από αυτή μπορούν να γίνουν αλλαγές. Το έχουν αλλάξει λιγάκι το σύστημα.

Στο email options της συσκευής τι σφάλμα βγάζει;

ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr

Th|eF

το κιν. είναι μεταχειρισμένο αλλα αν ήταν δεσμευμενο το pin δεν θα είχα πρόβλημα με το BIS?

απο το mail options δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη εκανα τον λογαριασμο cosmote.gr.blackberry.com αλλα μέχρι εκει

δοκίμασα πάλι σήμερα αλλα τίποτα

Edited by thief
Απαγορεύονται τα συνεχόμενα μηνύματα - παρακαλώ να χρησιμοποιείς την "τροποποίηση" κάτω από το αρχικό μήνυμα

Αν θες πες μας ακριβώς τα βήματα που ακολουθείς (συγκεκριμένα τι επιλέγεις δηλαδή από το μενού) καθώς και το σφάλμα που εμφανίζει μήπως και βγάλουμε άκρη.

Th|eF

Καταρχάς θελω να ευχαριστίσω τους χρήστες rokko1974 και thief για την βοήθεια που μου έχουν δωσει σε όλες τις απορίες που έχω μέχρι στιγμής.

Τωρα με το τηλ καταρχας το κιν. είναι μεταχειρισμένο το αγόρασα μέσω Internet, πήγα σε κατάστημα germanos και έκανα ενεργοποίηση του BIS δεν μου ζήτησαν το PIN ή το IMEI αν και τους ρωτησα μου είπαν δεν χρειάζεται. την επόμενη μέρα που έγινε η ενεργοποίηση εμφανίστικαν στο μενου του κιν. και ο Browser και map και διάφορα άλλα εικονίδια.

πλέων μπορώ και μπαίνω στο ιντερνετ στα mail που έχω και γενικά δεν βλεπω κάποιο πρόβλημα ενημέρωσα και την cosmote να μου βγάλουν και το wap internet για σιγουρια.

Τώρα οσον αφορα το προβλημα με το blackberry cosmote που δεν μπορώ να κανω λογαριασμό έκανα μέσο PC και μου βγάζει το μήνυμα. (Your accaount is not accessible via HTMLbrowser. Please use your device to access Blackberry Internet Service.) διαβάζοντας τα Post μπαινω απο την συσκευή Email setup, κάνω λογαριασμο στο @cosmote.gr.blackberry.com, αλλαμεχρι εκει δεν ξερω το παρακάτω.

εχθές κατέβασα μια εφαρμογή απο το app world. weather plus και όταν πάω να κάνω register μου γραφει οτι δεν μπορώ να το κάνω γιατι έχει λάθος PIN.

Όταν λες ότι "μπαίνεις στο ίντερνετ στα mail που έχεις", εννοείς ότι μπαίνεις στη σελίδα του email (πχ hotmail.com) και βλέπεις τα μηνύματά σου;

Το κινητό, από τη στιγμή που λειτουργεί το BIS, σημαίνει πως είναι "καθαρό", δηλαδή δεν υπάρχει πρόβλημα με το ότι είναι από το εξωτερικό ή με το PIN σου.

Από κει και πέρα, στο μενού πρέπει να πας "email settings". Εκεί κάνεις login και υποθέτω ότι τα προβλήματα που αναφέρεις είναι στην επόμενη σελίδα, στην επιλογή "create new address". Πάνω από αυτή, δεν έχει τις επιλογές "Yahoo, Gmail, Windows Live και Other", ώστε να προσθέσεις τα ήδη υπάρχοντα email σου; Εάν ναι, τα δέχεται;

Th|eF

Όταν λες ότι "μπαίνεις στο ίντερνετ στα mail που έχεις", εννοείς ότι μπαίνεις στη σελίδα του email (πχ hotmail.com) και βλέπεις τα μηνύματά σου;

Το κινητό, από τη στιγμή που λειτουργεί το BIS, σημαίνει πως είναι "καθαρό", δηλαδή δεν υπάρχει πρόβλημα με το ότι είναι από το εξωτερικό ή με το PIN σου.

Από κει και πέρα, στο μενού πρέπει να πας "email settings". Εκεί κάνεις login και υποθέτω ότι τα προβλήματα που αναφέρεις είναι στην επόμενη σελίδα, στην επιλογή "create new address". Πάνω από αυτή, δεν έχει τις επιλογές "Yahoo, Gmail, Windows Live και Other", ώστε να προσθέσεις τα ήδη υπάρχοντα email σου; Εάν ναι, τα δέχεται;

έχω κάνει λογαριασμους απο το email settings κανονικα και hotmail και yahoo mail και gmail, εχει όλες τις επιλογες που αναφέρεις και τα δέχωμαι κανονικά τα mail

Το πρόβλημα λοιπόν είναι καθαρά και μόνο στην ενεργοποίηση ενός λογαριασμού "@cosmote.gr.blackberry" κλπ;

Th|eF

Το πρόβλημα λοιπόν είναι καθαρά και μόνο στην ενεργοποίηση ενός λογαριασμού "@cosmote.gr.blackberry" κλπ;

μα εκει ειναι το προβλημα. ο λογαριασμος @cosmote.gr.blackberry δουλεωει κανονικα μπορω και στελνω αλλα και λαμβανω μαιλ

το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να μπω στο

Εάν η αρχικοποίηση έγινε από τη συσκευή και όχι από το web interface, τότε μόνο από αυτή μπορούν να γίνουν αλλαγές. Το έχουν αλλάξει λιγάκι το σύστημα.

Όπως σου είπα και αρχικά, δε θα μπορείς να μπεις στο link που λες. Οι ρυθμίσεις σου θα γίνονται από τα email settings της συσκευής.

Th|eF

Όπως σου είπα και αρχικά, δε θα μπορείς να μπεις στο link που λες. Οι ρυθμίσεις σου θα γίνονται από τα email settings της συσκευής.

αρα δεν υπαρχει τροπος, τοσοςλογος για το τιποτα

ισα ισα να σας πρηξω

• 2 weeks later...
μα εκει ειναι το προβλημα. ο λογαριασμος @cosmote.gr.blackberry δουλεωει κανονικα μπορω και στελνω αλλα και λαμβανω μαιλ

το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να μπω στο

κοίτα το http://www.blackberry.com/btsc/KB14378 και ακολούθησε τις οδηγίες να φτιάξεις account στο BIS administration site cosmote.gr.blackberry.com

• 2 months later...
Αν γνωρίζει κάποιος να βοηθήσει σε κάτι που μόλις προέκυψε. Αλλαξα sim καρτα με το ίδιο νούμεορ λόγω παλαιότητας της προηγούμενης. Τώρα που προσπαθώ να μπω στο BIS της cosmote μου γράφει ότι είναι suspended o λογαριασμός μου. Μάλλον λόγω ακύρωσης της παλιάς sim. Γνωρίζει κάποιος τι κάνουμε απο δω και πέρα?
BB 9000 / 9780, Samsung Galaxy S III min, Samsung I9505 Galaxy S4, Note 8.0, Blackberry Z3

αν θέλεις να κρατήσεις το ίδιο username στο BIS θα πρέπει να καλέσεις την εξυπηρέτηση πελατών να σου διαγράψουν τον παλιό λογαριασμό και μετά να φτιάξεις καινούργιο με το ίδιο username -δεν υπάρχει άλλη λύση

αν δεν σε πειράζει να αλλάξεις username τότε απλά μπες από την συσκευή στο mail settings και όταν συνδεθείς πάτα το μενού και "create user name" (δεν μπορείς φυσικά να χρησιμοποιήσεις το παλιό γιατί θα φαίνεται ότι υπάρχει ήδη).

Και στις 2 περιπτώσεις θα πρέπει να ξανασετάρεις τα email σου.

Ευχαριστώ πολύ! τελικά εκάνα πάλι απο την αρχη νέο account μέσω του bis cosmote βάζωτας ξανα PIN και ΙΜΕΙ της συσκευής.
BB 9000 / 9780, Samsung Galaxy S III min, Samsung I9505 Galaxy S4, Note 8.0, Blackberry Z3

• 1 month later...

Καλησπέρα,

Ανοίγω αυτό το θέμα γιατί ύστερα 11 μήνες καθημερινής χρήσης BIS από την κοσμοτέ βρέθηκα μπροστά σε μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη.

Συγκεκριμένα,ενώ έχω ενεργοποιημένο το πακέτο BIS με τα 7e πάγιο(150Mbites) ο τελευταίος λογαριασμός μου ήρθε με 100ε επιπλέον για χρέωση δεδομένων.

Κάνω πολύ συνετή χρήση του ίντερνετ από το κινητό και ενώ τους προηγούμενους 10 μήνες δεν είχα ποτέ πρόβλημα, τον τελευταίο μήνα μου ήρθε αυτή η χρέωση παρ όλο που και αυτό το διάστημα έκανα ακριβώς την ίδια χρήση με τον υπόλοιπo καιρό.Κοιτάω απλά τα mail μου,χρησιμοποιώ 3rd party applications μόνο κατεβασμένα από το appworld και κάνω ελάχιστο σερφάρισμα,τις περισσότερες μέρες δεν ανοίγω καν τον browser.

Tι μπορεί να έχει ξεφύγει από το data plan και να έχει χρεωθεί τόσο πολύ?Το μόνο ασυνήθιστο που έκανα ήταν να μπω για μία μόνο φορά στο youtube και να δω 2 μόνο βίντεο όλο τον μήνα,συνολικά όχι πάνω από 5 λεπτά streaming.

Επικοινώνησα με την κοσμοτέ και ζήτησα κάποιες διευκρινήσεις και μου είπαν πως το μόνο που μπορώ να κάνω είναι γραπτό αίτημα σε κάποιο κατάστημα ώστε να ελεγχθεί ο λογαριασμός για λεπτομέρειες,αλλά απ όσο μου είπε είναι σχεδόν απίθανο να έχει γίνει κάποιο λάθος στις χρεώσεις.

Να επισημάνω ότι όλο τον μήνα ήμουν στην Αθήνα οπότε αποκλείεται κάποια περίπτωση roaming.

Είχα παρόμοιο πρόβλημα με επιπλέον χρεώσεις WAP ¨ομως. Τελικα προέβηκα γραπτώς και ανφισβήτισα την εν λόγω χρέωση. "Αντιληφθήκαν" ξαφνικά ότι έγιναν χρεωσεις που δεν έπρεπε. Τελικως μου αφαιρούσαν ένα ποσό κάθε μήνα απο το πάγιο μου για 3 - 4 μήνες σαν "ένδειξη καλής θελήσεως λόγω παλαιού συνδρομητή"! Ζήτησα διακοπή της WAP υπηρεσίας ωστε να αποφύγω στο μέλλον "κρυφές wap χρεώσεις" που ουδέποτε φυσικά χρησιμοποίησα ( τι πληρώνουμε την BIS εξάλλου) Ισως φυσικά να μην είναι ίδια η περιπτώση η δική μου. Παρόλα αυτά μου φάινεται δύσκολο κάποιος να ξεπεράσει τα 150 ΜΒ (αν και έχω την εντύπωση ότι είναι 100 MB με 7 Ευρώ σωστά?) Δεν έχεις κάτι να χάσεις αρχικα να ζητήσεις αναλυτική και βλέπεις απο κει και πέρα.

Abarth_math, ο μόνος τρόπος να μάθεις τι έγινε είναι να περιμένεις την απάντηση από τον έλεγχο καθώς και να ελέγξεις την ανάλυση του λογαριασμού. Το "σχεδόν απίθανο να γίνει λάθος" σίγουρα δεν ισχύει, πολύ συχνά εμφανίζονται λάθος χρεώσεις για διάφορους λόγους.

Th|eF

• 2 weeks later...

Καλησπερα παιδια.Προκειται να παω απο vodafone σε cosmote. Tι πρεπει να κανω ωστε να λειτουργει και παλι το 9520? και εννοω την bis.

ευχαριστω πολυ . Κανετε απιστευτη δουλεια

Edited by lxias_pz
Ο καιρός γαρ εγγύς

παρε απλα ενα προγραμμα με internet και ζητα να σου ενεργοποιηθει το bis στην γραμμη σου.δεν εχει ξεχωριστα προγραματα bis στη vodafone και μπορεις να χρησιμοποεισεις το Internet Που σου δινει στο προγραμμα ως bis.ο χρονος ενεργοποιησης ειναι οσο χρειαζετε να κανεις battery pull.

Το ανάποδο κάνει, από vodafone σε cosmote πάει. Όπως το λέει ο dalton, ζητάς ενεργοποίηση bis, απλά θα έχει κάποια πάγια χρέωση που θα προστίθεται κάθε μήνα στον λογαριασμό σου.

Από κει και πέρα να ξέρεις ότι πλέον είσαι "νέος" συνδρομητής blackberry και θα πρέπει να κάνεις εξ αρχής τις ρυθμίσεις από το κινητό για τους λογαριασμούς email.

Th|eF

• The title was changed to [Carrier] Cosmote Blackberry Service