Jump to content

Samsung GT-i8910 HD

spazoklabanias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μηνύματα - Επιλογές - Ρυθμίσεις - Σύντομο μήνυμα - Κωδικοποίηση χαρακτήρων - Περιορισμένη υποστήριξη.

• Απαντήσεις 5,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μηνύματα - Επιλογές - Ρυθμίσεις - Σύντομο μήνυμα - Κωδικοποίηση χαρακτήρων - Περιορισμένη υποστήριξη.

μα το έχω ήδη στην πλήρη υποστήριξη και όχι στην περιορισμένη... :(

αυτο το τηλεφωνο ειναι τσακωμενο με το internet,wi-fi, ολο cosmote wap k cosmote mms για χρηση internet, για ασυρματα δυκτια ουτε κουβεντα, ας πουμε δεδομενα gps δεν εχει επιλογη για wi-fi. Ορισα προκαθωρισμενο σημειο προσβασης το δυκτιο του σπιτιου μου αλλα δεν υπαρχει η δυνατοτητα χρησης του σε ολες τις εφαρμογες. Οταν συνδεομαι κ προσπαθω να ανοιξω μια σελιδα ενω φορτωνει κολλαει κ ειτε με πεταει στο αρχικο μενου ειτε μαυριζει η οθονη κ τιποτα αλλο. Πολυ σπανια εντοπιζει το οικιο δυκτιο κ ακομα πιο σπανια να εχει πανω απο μια γραμμη. Υπαρχει τροπος να αλλαξουν ολα αυτα η απλα εμεις θα πρεπει να συμορφωθουμε κ να συμβιβαστουμε?
[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά καλησπέρα. Είμαι νέος ιδιοκτήτης του i8910 HD και θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο αντίστοιχο πρόγραμμα με το "Theme Creator" της SE για το SAMSUNG, γιατί από τα έτοιμα, σε άλλα δεν φαίνονται τα νούμερα όταν παίρνω τηλέφωνο πληκτρολογώντας τον αριθμό, ή δεν φαίνεται το πληκτρολόγιο όταν τροποποιώ μια επαφή κ.λ.π. Υπάρχει τρόπος να φτιάξω ένα δικό μου theme, όπως παλιά με το Ρ1i της SE;

Και κάτι ακόμη: Πώς μπορώ να εγκαταστήσω unsigned εφαρμογές;

Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.

Παιδιά καλησπέρα. Είμαι νέος ιδιοκτήτης του i8910 HD και θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο αντίστοιχο πρόγραμμα με το "Theme Creator" της SE για το SAMSUNG, γιατί από τα έτοιμα, σε άλλα δεν φαίνονται τα νούμερα όταν παίρνω τηλέφωνο πληκτρολογώντας τον αριθμό, ή δεν φαίνεται το πληκτρολόγιο όταν τροποποιώ μια επαφή κ.λ.π. Υπάρχει τρόπος να φτιάξω ένα δικό μου theme, όπως παλιά με το Ρ1i της SE;

Διαβασε αυτο για τις unsigned εφαρμογες . http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=227176

Διαβασε αυτο για τις unsigned εφαρμογες . http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=227176

Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια για τις unsigned εφαρμογες, θα τις προσπαθήσω.

Κάτι για τα themes;

Υπάρχουν αρκετά themes για s60v5 που δουλεύουν ικανοποιητικά και στο i8910HD, θα πρέπει να τα δοκιμάσεις όμως και να δεις.

Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια για τις unsigned εφαρμογες, θα τις προσπαθήσω.

Κάτι για τα themes;

Μεγαλη προσοχη με τα themes γιατι μερικα απο αυτα δημιουργουν προβληματα.

Μεγαλη προσοχη με τα themes γιατι μερικα απο αυτα δημιουργουν προβληματα.

με ενα θεμα που ειχα βαλει δεν μπορουσα να πληκτρολογησω το νουμερο να παρω τηλεφωνο .

και το ξηλωσα.

Δηλαδή, αν κατάλαβα καλά, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ τρόπος να φτιάξω εγώ, ένα δικό μου θέμα, όπως το θέλω εγώ. Αναρωτιέμαι όμως: Αυτά που υπάρχουν ήδη, μόνα τους έγιναν, ή αυτός που τα έφτιαξε τα φυλάει κρυφά σαν επτασφράγιστο μυστικό;

Στη εφαρμογή "Λεξικό" του τηλεφώνου υπάρχουν κάποια ενσωματωμένα λεξικά αλλά όλα με βάση την αγγλική π.χ Αγγλικά-Γερμανικά & Γερμανικά-Ελληνικά. Υπάρχει περίπτωση να κατεβάσω από κάπου το λεξικό για Ελληνικά-Γερμανικά & Γερμανικά-Ελληνικά;
Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

ξερει κανεις γιατι οταν παω να κανω εγκατασταση το samsung pc studio το οποιο το εχω κατεβασει απτο site της samsung μου βγαζει το εξης μηνυμα?...δεν εχετε τα καταλληλα δικαιωματα για να ολοκληρωσετε αυτην την εγκατασταση.συνδεθειτε ως διαχειριστης και επαναλαβετε την εγκατασταση.

ξερει κανεις γιατι οταν παω να κανω εγκατασταση το samsung pc studio το οποιο το εχω κατεβασει απτο site της samsung μου βγαζει το εξης μηνυμα?...δεν εχετε τα καταλληλα δικαιωματα για να ολοκληρωσετε αυτην την εγκατασταση.συνδεθειτε ως διαχειριστης και επαναλαβετε την εγκατασταση.

συνδεσου τοτε..δεξι κλικ-συνδεση ως διαχειριστης

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα ! Πήρα και εγώ το απίστευτο αυτό κινητό πριν 2 μέρες και σκέφτομαι τι να κάνω . Εννόω τι να βάλω (apps/firmwares κλπ). Εσείς τι προτείνεται να κάνω? ^^

EDIT: Αα κάτι πήρε το αυτί μου για Italian Firmware με τα πιο πρόσφατα fixes κλπ. Τι παίζει με αυτά ? Είμαι λίγο newbie με αυτά :p

Vi veri veniversum vivus vici

Πως μπορούμε να επιλέξουμε από την "Εκθεση" πολλές φωτογραφίες (με σκοπό π.χ. την μετακίνηση σε φάκελο) πέρα από το να πηγαίνουμε κάθε φορά στις επιλογές και να κάνουμε "επιλογή" μία προς μία; Μήπως υπάρχει κάποιο πλήκτρο που να λειτουργεί πατημένο ως shift;
Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

Πως μπορούμε να επιλέξουμε από την "Εκθεση" πολλές φωτογραφίες (με σκοπό π.χ. την μετακίνηση σε φάκελο) πέρα από το να πηγαίνουμε κάθε φορά στις επιλογές και να κάνουμε "επιλογή" μία προς μία; Μήπως υπάρχει κάποιο πλήκτρο που να λειτουργεί πατημένο ως shift;

Νομιζω πως γινεται με την εφαρμογη ''the pencil''

εζησα και γω την καταντια της vodafone.σημερα συμπληρωθηκε μια βδομαδα απο τοτε που τους πηγα το κινητο και ενω περιμενα τηλεφωνημα, τηλεφωνημα δεν πηρα.ετσι τους πηρα εγω.και μου ειπαν οτι το εστειλαν στη smartek το κινητο γιατι δεν μπορεσαν να το φτιαξουν αυτοι και μου ειπαν αλλη μια βδομαδα. 600euro ποσο ακομα θα περιμενω ρε παιδια ελεος....

εζησα και γω την καταντια της vodafone.σημερα συμπληρωθηκε μια βδομαδα απο τοτε που τους πηγα το κινητο και ενω περιμενα τηλεφωνημα, τηλεφωνημα δεν πηρα.ετσι τους πηρα εγω.και μου ειπαν οτι το εστειλαν στη smartek το κινητο γιατι δεν μπορεσαν να το φτιαξουν αυτοι και μου ειπαν αλλη μια βδομαδα. 600euro ποσο ακομα θα περιμενω ρε παιδια ελεος....

Το δικό σου είχε πρόβλημα με τα λευκά πιχελς στο βίντεο;

Είχαν περάσει οι 7 μέρες DOA που σου κάνει αντικατάσταση;

DiMkRoM

Δεν χρειάζεσαι shift.

Επιλογές - Επιλογή/Εξαίρεση - Επιλογή όλων. :)

Το δικό σου είχε πρόβλημα με τα λευκά πιχελς στο βίντεο;

Είχαν περάσει οι 7 μέρες DOA που σου κάνει αντικατάσταση;

οχι,το δικο μου ειχε προβλημα με τα widgets και οχι δεν περασαν οι 7μερες(DOA) με βαση αυτες το εχω παει.

οχι,το δικο μου ειχε προβλημα με τα widgets και οχι δεν περασαν οι 7μερες(DOA) με βαση αυτες το εχω παει.

Τότε γιατί δεν απαιτείς αντικατάσταση; Κάνε φασαρία, γιατί να το στείλουν για επισκευή δεν το κατάλαβα αυτό.

DiMkRoM

Τότε γιατί δεν απαιτείς αντικατάσταση; Κάνε φασαρία, γιατί να το στείλουν για επισκευή δεν το κατάλαβα αυτό.

ναι δικιο εχεις αυτο σκοπευω να κανω αλλα λενε δεν εχουν αλλα στην αποθηκη.τους λεω τοτε βρειτε μου μια λυση η το κινητο η τα λεφτα μου.μολις ακουσαν λεφτα μου λενε θα μαθουμε σημερα τι γινεται και αυριο θα σας παρουμε τηλεφωνο

• The title was changed to Samsung GT-i8910 HD