mirrorofsorrow Δημ. September 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2009 Μηνύματα - Επιλογές - Ρυθμίσεις - Σύντομο μήνυμα - Κωδικοποίηση χαρακτήρων - Περιορισμένη υποστήριξη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malmsteen Δημ. September 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2009 Μηνύματα - Επιλογές - Ρυθμίσεις - Σύντομο μήνυμα - Κωδικοποίηση χαρακτήρων - Περιορισμένη υποστήριξη. μα το έχω ήδη στην πλήρη υποστήριξη και όχι στην περιορισμένη... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. September 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2009 Γύρνα το στην περιορισμένη και θα έχεις 160 χαρακτήρες ανα μήνυμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mustanggre Δημ. September 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2009 αυτο το τηλεφωνο ειναι τσακωμενο με το internet,wi-fi, ολο cosmote wap k cosmote mms για χρηση internet, για ασυρματα δυκτια ουτε κουβεντα, ας πουμε δεδομενα gps δεν εχει επιλογη για wi-fi. Ορισα προκαθωρισμενο σημειο προσβασης το δυκτιο του σπιτιου μου αλλα δεν υπαρχει η δυνατοτητα χρησης του σε ολες τις εφαρμογες. Οταν συνδεομαι κ προσπαθω να ανοιξω μια σελιδα ενω φορτωνει κολλαει κ ειτε με πεταει στο αρχικο μενου ειτε μαυριζει η οθονη κ τιποτα αλλο. Πολυ σπανια εντοπιζει το οικιο δυκτιο κ ακομα πιο σπανια να εχει πανω απο μια γραμμη. Υπαρχει τροπος να αλλαξουν ολα αυτα η απλα εμεις θα πρεπει να συμορφωθουμε κ να συμβιβαστουμε? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JohnnyT Δημ. September 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2009 Παιδιά καλησπέρα. Είμαι νέος ιδιοκτήτης του i8910 HD και θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο αντίστοιχο πρόγραμμα με το "Theme Creator" της SE για το SAMSUNG, γιατί από τα έτοιμα, σε άλλα δεν φαίνονται τα νούμερα όταν παίρνω τηλέφωνο πληκτρολογώντας τον αριθμό, ή δεν φαίνεται το πληκτρολόγιο όταν τροποποιώ μια επαφή κ.λ.π. Υπάρχει τρόπος να φτιάξω ένα δικό μου theme, όπως παλιά με το Ρ1i της SE; Και κάτι ακόμη: Πώς μπορώ να εγκαταστήσω unsigned εφαρμογές; Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kompokompo Δημ. September 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2009 Παιδιά καλησπέρα. Είμαι νέος ιδιοκτήτης του i8910 HD και θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο αντίστοιχο πρόγραμμα με το "Theme Creator" της SE για το SAMSUNG, γιατί από τα έτοιμα, σε άλλα δεν φαίνονται τα νούμερα όταν παίρνω τηλέφωνο πληκτρολογώντας τον αριθμό, ή δεν φαίνεται το πληκτρολόγιο όταν τροποποιώ μια επαφή κ.λ.π. Υπάρχει τρόπος να φτιάξω ένα δικό μου theme, όπως παλιά με το Ρ1i της SE; Και κάτι ακόμη: Πώς μπορώ να εγκαταστήσω unsigned εφαρμογές; Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη. Διαβασε αυτο για τις unsigned εφαρμογες . http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=227176 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JohnnyT Δημ. September 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2009 Διαβασε αυτο για τις unsigned εφαρμογες . http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=227176 Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια για τις unsigned εφαρμογες, θα τις προσπαθήσω. Κάτι για τα themes; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. September 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2009 Υπάρχουν αρκετά themes για s60v5 που δουλεύουν ικανοποιητικά και στο i8910HD, θα πρέπει να τα δοκιμάσεις όμως και να δεις. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kompokompo Δημ. September 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2009 Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια για τις unsigned εφαρμογες, θα τις προσπαθήσω. Κάτι για τα themes; Μεγαλη προσοχη με τα themes γιατι μερικα απο αυτα δημιουργουν προβληματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. September 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2009 Μεγαλη προσοχη με τα themes γιατι μερικα απο αυτα δημιουργουν προβληματα. με ενα θεμα που ειχα βαλει δεν μπορουσα να πληκτρολογησω το νουμερο να παρω τηλεφωνο . και το ξηλωσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JohnnyT Δημ. September 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2009 Παιδιά καλησπέρα. Είμαι νέος ιδιοκτήτης του i8910 HD και θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο αντίστοιχο πρόγραμμα με το "Theme Creator" της SE για το SAMSUNG, γιατί από τα έτοιμα, σε άλλα δεν φαίνονται τα νούμερα όταν παίρνω τηλέφωνο πληκτρολογώντας τον αριθμό, ή δεν φαίνεται το πληκτρολόγιο όταν τροποποιώ μια επαφή κ.λ.π. Υπάρχει τρόπος να φτιάξω ένα δικό μου theme, όπως παλιά με το Ρ1i της SE; Και κάτι ακόμη: Πώς μπορώ να εγκαταστήσω unsigned εφαρμογές; Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη. Δηλαδή, αν κατάλαβα καλά, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ τρόπος να φτιάξω εγώ, ένα δικό μου θέμα, όπως το θέλω εγώ. Αναρωτιέμαι όμως: Αυτά που υπάρχουν ήδη, μόνα τους έγιναν, ή αυτός που τα έφτιαξε τα φυλάει κρυφά σαν επτασφράγιστο μυστικό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. September 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2009 Στη εφαρμογή "Λεξικό" του τηλεφώνου υπάρχουν κάποια ενσωματωμένα λεξικά αλλά όλα με βάση την αγγλική π.χ Αγγλικά-Γερμανικά & Γερμανικά-Ελληνικά. Υπάρχει περίπτωση να κατεβάσω από κάπου το λεξικό για Ελληνικά-Γερμανικά & Γερμανικά-Ελληνικά; Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sani_boy Δημ. September 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2009 ξερει κανεις γιατι οταν παω να κανω εγκατασταση το samsung pc studio το οποιο το εχω κατεβασει απτο site της samsung μου βγαζει το εξης μηνυμα?...δεν εχετε τα καταλληλα δικαιωματα για να ολοκληρωσετε αυτην την εγκατασταση.συνδεθειτε ως διαχειριστης και επαναλαβετε την εγκατασταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mustanggre Δημ. September 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2009 ξερει κανεις γιατι οταν παω να κανω εγκατασταση το samsung pc studio το οποιο το εχω κατεβασει απτο site της samsung μου βγαζει το εξης μηνυμα?...δεν εχετε τα καταλληλα δικαιωματα για να ολοκληρωσετε αυτην την εγκατασταση.συνδεθειτε ως διαχειριστης και επαναλαβετε την εγκατασταση. συνδεσου τοτε..δεξι κλικ-συνδεση ως διαχειριστης Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sani_boy Δημ. September 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2009 συνδεσου τοτε..δεξι κλικ-συνδεση ως διαχειριστης νομιζω το βρηκα.σε ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DoMx Δημ. September 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2009 Καλησπέρα ! Πήρα και εγώ το απίστευτο αυτό κινητό πριν 2 μέρες και σκέφτομαι τι να κάνω . Εννόω τι να βάλω (apps/firmwares κλπ). Εσείς τι προτείνεται να κάνω? ^^ EDIT: Αα κάτι πήρε το αυτί μου για Italian Firmware με τα πιο πρόσφατα fixes κλπ. Τι παίζει με αυτά ? Είμαι λίγο newbie με αυτά :p Παράθεση Vi veri veniversum vivus vici Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. September 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2009 Πως μπορούμε να επιλέξουμε από την "Εκθεση" πολλές φωτογραφίες (με σκοπό π.χ. την μετακίνηση σε φάκελο) πέρα από το να πηγαίνουμε κάθε φορά στις επιλογές και να κάνουμε "επιλογή" μία προς μία; Μήπως υπάρχει κάποιο πλήκτρο που να λειτουργεί πατημένο ως shift; Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kompokompo Δημ. September 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2009 Πως μπορούμε να επιλέξουμε από την "Εκθεση" πολλές φωτογραφίες (με σκοπό π.χ. την μετακίνηση σε φάκελο) πέρα από το να πηγαίνουμε κάθε φορά στις επιλογές και να κάνουμε "επιλογή" μία προς μία; Μήπως υπάρχει κάποιο πλήκτρο που να λειτουργεί πατημένο ως shift; Νομιζω πως γινεται με την εφαρμογη ''the pencil'' Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sani_boy Δημ. September 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2009 εζησα και γω την καταντια της vodafone.σημερα συμπληρωθηκε μια βδομαδα απο τοτε που τους πηγα το κινητο και ενω περιμενα τηλεφωνημα, τηλεφωνημα δεν πηρα.ετσι τους πηρα εγω.και μου ειπαν οτι το εστειλαν στη smartek το κινητο γιατι δεν μπορεσαν να το φτιαξουν αυτοι και μου ειπαν αλλη μια βδομαδα. 600euro ποσο ακομα θα περιμενω ρε παιδια ελεος.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos_theo_ Δημ. September 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2009 Επιτέλους το πλαίσιο έφερε θήκη για το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkrom Δημ. September 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2009 εζησα και γω την καταντια της vodafone.σημερα συμπληρωθηκε μια βδομαδα απο τοτε που τους πηγα το κινητο και ενω περιμενα τηλεφωνημα, τηλεφωνημα δεν πηρα.ετσι τους πηρα εγω.και μου ειπαν οτι το εστειλαν στη smartek το κινητο γιατι δεν μπορεσαν να το φτιαξουν αυτοι και μου ειπαν αλλη μια βδομαδα. 600euro ποσο ακομα θα περιμενω ρε παιδια ελεος.... Το δικό σου είχε πρόβλημα με τα λευκά πιχελς στο βίντεο; Είχαν περάσει οι 7 μέρες DOA που σου κάνει αντικατάσταση; Παράθεση DiMkRoM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. September 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2009 Πως μπορούμε να επιλέξουμε από την "Εκθεση" πολλές φωτογραφίες (με σκοπό π.χ. την μετακίνηση σε φάκελο) πέρα από το να πηγαίνουμε κάθε φορά στις επιλογές και να κάνουμε "επιλογή" μία προς μία; Μήπως υπάρχει κάποιο πλήκτρο που να λειτουργεί πατημένο ως shift; Δεν χρειάζεσαι shift. Επιλογές - Επιλογή/Εξαίρεση - Επιλογή όλων. :) Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sani_boy Δημ. September 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2009 Το δικό σου είχε πρόβλημα με τα λευκά πιχελς στο βίντεο; Είχαν περάσει οι 7 μέρες DOA που σου κάνει αντικατάσταση; οχι,το δικο μου ειχε προβλημα με τα widgets και οχι δεν περασαν οι 7μερες(DOA) με βαση αυτες το εχω παει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkrom Δημ. September 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2009 οχι,το δικο μου ειχε προβλημα με τα widgets και οχι δεν περασαν οι 7μερες(DOA) με βαση αυτες το εχω παει. Τότε γιατί δεν απαιτείς αντικατάσταση; Κάνε φασαρία, γιατί να το στείλουν για επισκευή δεν το κατάλαβα αυτό. Παράθεση DiMkRoM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sani_boy Δημ. September 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2009 Τότε γιατί δεν απαιτείς αντικατάσταση; Κάνε φασαρία, γιατί να το στείλουν για επισκευή δεν το κατάλαβα αυτό. ναι δικιο εχεις αυτο σκοπευω να κανω αλλα λενε δεν εχουν αλλα στην αποθηκη.τους λεω τοτε βρειτε μου μια λυση η το κινητο η τα λεφτα μου.μολις ακουσαν λεφτα μου λενε θα μαθουμε σημερα τι γινεται και αυριο θα σας παρουμε τηλεφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts