Jump to content

Samsung GT-i8910 HD

spazoklabanias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όλες οι τελευταίες series 60 συσκευές, έχουν το υποβοηθούμενο GPS που βοηθάει τα μέγιστα στο γρήγορο λοκάρισμα. Το 5800 που έχω τώρα, λοκάρει σε λίγα δευτερόλεπτα. Και στο HD, ισχύουν τα ίδια.

Στο HD εννοείται πως δεν ισχύουν τα ίδια . . . :)

Το 5800 όπως και το Ν97 λοκάρουν πολύ πιο αργά σε σχέσει με το HD.

Και νομίζω πως δεν παίζει και τον τόσο σημαντικό ρόλο εν τέλει το υποβοηθούμενο gps ή αν θές Agps. Κι άλλα κινητά έχουν Agps αλλά παρολ' αυτά καθυστερούν στο κλείδωμα.

Δεν ξέρω πως το έχουν καταφέρει αυτό οι κορεάτες αλλά αν δεν πείθεσαι ρίξε μια ματιά στο youtube και θα καταλάβεις τι εννοώ . . . Έπαθα πλάκα όταν είδα ένα συγκριτικό με το Ν97 . . . :)

• Απαντήσεις 5,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΟΜ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ:

GREECE(VGR) (Vodafone Greece Branded)

* Phone : I8910XXIE9 / CSC : I8910VGRIE3 / BB : I8910XXIEB...ΑΡΑ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ...:D

παρα πολυ ωραια νεα.

Στο HD εννοείται πως δεν ισχύουν τα ίδια . . . :)

Το 5800 όπως και το Ν97 λοκάρουν πολύ πιο αργά σε σχέσει με το HD.

Και νομίζω πως δεν παίζει και τον τόσο σημαντικό ρόλο εν τέλει το υποβοηθούμενο gps ή αν θές Agps. Κι άλλα κινητά έχουν Agps αλλά παρολ' αυτά καθυστερούν στο κλείδωμα.

Δεν ξέρω πως το έχουν καταφέρει αυτό οι κορεάτες αλλά αν δεν πείθεσαι ρίξε μια ματιά στο youtube και θα καταλάβεις τι εννοώ . . . Έπαθα πλάκα όταν είδα ένα συγκριτικό με το Ν97 . . . :)

Χρησιμοποιουν διαφορετικο ολοκληρωμενο κυκλωμα GPS . :)

Η ελληνική rom είναι γεγονός:

GREECE(VGR) (Vodafone Greece Branded)

* Phone : I8910XXIE9 / CSC : I8910VGRIE3 / BB : I8910XXIEB...ΑΡΑ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ...:D

τι διαφορες εχει φιλε μου απο την ΧΧΙΕ6 ξερουμε? κατι πραγματακια οτι παραλειπονται ισχυει?

Tο σοβαρο προβλημα του ηχου δεν λυθηκε παρα λιγο πιο γρηγορο εγινε το κιν + κατι λιγα ακομα..ομως το πρωτο σοβαρο update θα ειναι official και δεν αργει και πολυ:D...εγω δεν μπλεκω με vodafone branded σε καμια περιπτωση...δεν τα θελω αυτα τα ελληνικα...μια χαρα ειναι και τα english...μην ξεχνας και το θεμα της εγγυησης...απλα ενημερωσα οτι βγηκε...δεν σημαινει οτι θα την βαλω κιολας...αν ηθελα ελληνικα το ειχα κανει εδω και καιρο...(γνωστο το που:happy:)αλλα να αξιζει και η ρομ γιατι αλλιως θα ειμαστε συνεχεια στην αναβαθμιση....γνωμη μου:)

δεν καταλαβαινω γιατι κατω απο την παρατηρηση ενος πλεονεκτηματος της συσκευης

του ομνια παρεμβαινει καποιος και λεει οτι το ιδιο πλεονεκτημα το εχει και μια συσκευη νοκια...

θα μιλησω συγκεκριμενα για το σχολιο περι gps οπου εκανε παρεμβαση ο mirror και ειπε για το 5800 και το agps.

εκτος αυτου και παλιοτερα στον πρωτο σχολιασμο της συσκευης εκθειαζε το 5800 του και το ποσο καλο ειναι σε ολα .

αντικειμενικα οι δυο αυτες συσκευες ειναι χιλιομετρα μακρια η μια με την αλλη και ειναι αδικαιολογητος τετοιος σχολιασμος κατα τη γνωμη μου και τετοια υποστηριξη στη μονη μεχρι στιγμης διαθεσιμη touch συσκευη της νοκια.

τη συγκεκριμενη τακτικη τη θεωρω αναρμοστη κυριως και για το λογω του οτι οταν καποιος εκανε κατι παρομοιο στο thread της νοκια παραπεμποταν στους διαξιφισμους απο τους moderators(ειχα κανει μια αντιπαραβολη παλαιοτερα με τhw καινοτομιες της apple και τη στασιμοτητα της νοκια και μου εκαναν παρατηρηση οπως και σε αλλα μελη)

Αγγελίες μόνο στο Buy & Sell forum

δεν καταλαβαινω γιατι κατω απο την παρατηρηση ενος πλεονεκτηματος της συσκευης

του ομνια παρεμβαινει καποιος και λεει οτι το ιδιο πλεονεκτημα το εχει και μια συσκευη νοκια...

θα μιλησω συγκεκριμενα για το σχολιο περι gps οπου εκανε παρεμβαση ο mirror και ειπε για το 5800 και το agps.

εκτος αυτου και παλιοτερα στον πρωτο σχολιασμο της συσκευης εκθειαζε το 5800 του και το ποσο καλο ειναι σε ολα .

αντικειμενικα οι δυο αυτες συσκευες ειναι χιλιομετρα μακρια η μια με την αλλη και ειναι αδικαιολογητος τετοιος σχολιασμος κατα τη γνωμη μου και τετοια υποστηριξη στη μονη μεχρι στιγμης διαθεσιμη touch συσκευη της νοκια.

τη συγκεκριμενη τακτικη τη θεωρω αναρμοστη κυριως και για το λογω του οτι οταν καποιος εκανε κατι παρομοιο στο thread της νοκια παραπεμποταν στους διαξιφισμους απο τους moderators(ειχα κανει μια αντιπαραβολη παλαιοτερα με τhw καινοτομιες της apple και τη στασιμοτητα της νοκια και μου εκαναν παρατηρηση οπως και σε αλλα μελη)

Έχεις απόλυτο δίκιο παλληκάρι . . . ;) Δεν είμαι με το στρατόπεδο της νοκια η της sasmung αλλα παρολ' αυτά η αλήθεια να λέγεται. . . Το HD είναι μακράν καλύτερο του Ν97, ποιός μίλησε για το 5800( αυτό είναι πλέον ξεπερασμένο) ??? Καμία σχέση ή σύγκριση !!! Το ένα έχει σούπερ οθόνη και στο άλλο αχνοφαίνεται, το ένα έχει 8αρα κάμερα και HD VIDEO και το αλλο 3.2 ήμαρτον . . . Απλά είναι ξεκάθαρο πως κάποια στιγμή η νόκια είχε μείνει πολύ πίσω σε σχεσει με άλλες εταιρείες . . . Όταν παρουσιάστηκε το όμνια 1 ούτε κάν στα χαρτιά δεν υπήρχε το πρώτο touch phone της φινλανδικής εταιρίας (5800)... Οι κορεάτες έχουν φύγει μπροστά παιδιά . . . Ακόμα και στις τηλεοράσεις, σε όλα τα ηλεκτρονικά και σε αγορά αυτοκινήτου ακόμα...

Αυτά είναι απλά τα αποτελέσματα ενός θέμιτού και υγιούς ανταγωνισμού !!!:D

Ένα από τα "μειονεκτήματα" του συγκεκριμένου κινητού κατά την άποψη μου είναι η όχι και τόσο responsive; screen σε σχέση με άλλα, όπως το iPhone. Για παράδειγμα στο scrolling, ή στα swipes φαίνεται σαν να "κολλάει" λίγο. Αυτό φαντάζομαι έχει να κάνει με το λειτουργικό και όχι με το hardware;

Υπάρχει περίπτωση να βελτιωθεί στο μέλλον;

Θα το εχει μονο η voda???

Στην Ελλαδα ναι , και σαν αποτελεσμα δεν προκειται να κυκλοφορησει και εκδοση με Ελληνικη γλωσσα περα απο αυτη που θα κυκλοφορησει για την Vodafone .

Στην Ελλαδα ναι , και σαν αποτελεσμα δεν προκειται να κυκλοφορησει και εκδοση με Ελληνικη γλωσσα περα απο αυτη που θα κυκλοφορησει για την Vodafone .

Καλημέρα!!! Δηλαδή να μην το περιμένουμε από άλλες αλυσίδες όπως π.χ. Πλαίσιο, Wind κλπ???????

η ρομ της voda θα εχει και ελλειψεις σε σχεση με την αγγλικη?

Θα το εχει μονο η voda???

Έλα μου ντε... :worry::worry:

Για να καταλάβω ?

Επειδή έχω κάτσει στα αυγά μου και περιμένω να το πάρω με ελληνικά .

Μετά την κυκλοφορία του από την Voda ( ας πούμε ότι θα έχει την αποκλειστικότητα για 1 μήνα , άντε 2 ) δεν θα κυκλοφορήσει απο κανένα άλλο πάροχο ή έμπορο ?.

Τι συμφωνία είναι αυτή ? Είναι δυνατόν η Samsung να θέλει να θάψει Εμπορικά ένα από τα καλύτερα κινητά που έβγαλε ποτέ ????????????????

Είναι δυνατόν από την στιγμή που σου δίνεται η δυνατότητα σαν Εταιρεία από το να προτιμήσεις να το διαθέσεις από πολλαπλά κανάλια να επιλέγεις μία μόνο δίοδο εμπορικής διάθεσης ??????????? Τι κουλά πράγματα είναι αυτά.

Δεν τους στέλνουν για κάνα σεμινάριο λέω εγώ καλύτερα

Για να καταλάβω ?

Επειδή έχω κάτσει στα αυγά μου και περιμένω να το πάρω με ελληνικά .

Μετά την κυκλοφορία του από την Voda ( ας πούμε ότι θα έχει την αποκλειστικότητα για 1 μήνα , άντε 2 ) δεν θα κυκλοφορήσει απο κανένα άλλο πάροχο ή έμπορο ?.

Τι συμφωνία είναι αυτή ? Είναι δυνατόν η Samsung να θέλει να θάψει Εμπορικά ένα από τα καλύτερα κινητά που έβγαλε ποτέ ????????????????

Είναι δυνατόν από την στιγμή που σου δίνεται η δυνατότητα σαν Εταιρεία από το να προτιμήσεις να το διαθέσεις από πολλαπλά κανάλια να επιλέγεις μία μόνο δίοδο εμπορικής διάθεσης ??????????? Τι κουλά πράγματα είναι αυτά.

Δεν τους στέλνουν για κάνα σεμινάριο λέω εγώ καλύτερα

Απο την στιγμη που θα το φερει η voda αποκλειστικα σαν παροχος τοτε θα το εχει και το πλαισιο που συνεργαζονται....αρα vodafone shops και πλαισιο καταστηματα.

Unbox Your Phone

γιατι ισως η σαμσουνγκ τα αρπαξε χοντρα απο την βοντα....

αλλα οκ δεν ειναι επισημο ακομα μπορει να το διαθεσει και κανονικα η σαμσουνγκ

Στο άδειο δωμάτιο και στον κρύο αέρα

Να σ’ αγαπώ το μόνο που μου μένει

Να ‘μαι για σένα η ζωή που περιμένει

Να κλέψει να σου δώσει

Να σε στείλει να σε νοιώσει...

Απο την στιγμη που θα το φερει η voda αποκλειστικα σαν παροχος τοτε θα το εχει και το πλαισιο που συνεργαζονται....αρα vodafone shops και πλαισιο καταστηματα.

Μάλλον ο φίλος πιο πάνω ρωτάει αν θα μπορείς να το πάρεις με επιδότηση ή σκέτη συσκευή (unbranded) και από τις άλλες δύο εταιρείες, έστω και με μια χρονική καθυστέρηση! :)

Φιλικά Γιώργος

...απο πλαίσιο πάντως αναμένεται και επίσημα πια, άρα και ξεκλείδωτο.....:D 599,00 €

http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1310070&page=8&category=69978004&catalog=22

Συγνωμη μισο λεπτο βρε παιδια για να καταλαβω , το οτι το φερνει μονο η Vodafone απο που και ως που σημαινει οτι η συσκευη θα ειναι κλειδωμενη με οποιονδηποτε τροπο? Ή οτι δεν θα μπορει καποιος να αγορασει την συσκευη μονη της και να την χρησιμοποιησει με οποιο απο τα υπολοιπα δικτυα επιθυμει???

Καλο ειναι να μην λεμε πραγματα που δεν ισχυουν γιατι οι εντυπωσεις ειναι κακο πραγμα....

Επισης , επισημη ανακοινωση δεν προκειται να βγαλει μια εταιρεια για να ανακοινωσει κατι τετοιο . Αν ειναι καποιος να βγαλει αυτος θα ειναι η Vodafone , πιθανον μαζι με την κυκλοφορια της συσκευης .

Η συσκευη στην εκδοση που δινει η Vodafone δεν εχει κανενα ενοχλητικο εικονιδιο τους , δεν ειναι κλειδωμενη με κανενα τροπο και κανει τα παντα οπως καθε αλλη συσκευη .

Επισης ,, δεν ειναι η πρωτη φορα που συμβαινει αυτο με S60 συσκευες της Samsung .

Τα ι560 και ι520 εμφανιστηκαν αποκλειστικα στα καταστηματα τους .

Το αν η Samsung χανει ή κερδιζει απο αυτη την τακτικη ειναι μια πολυ μεγαλη κουβεντα .

Η Vodafone ετσι και αλλιως εχει προ-αγορασει τις συσκευες που θα πουλαει , οποτε η Samsung εχει παρει τα λεφτα της ηδη . Ολοι οι κατασκευαστες προτιμουν τις μεγαλες παραγγελιες απο δικτυα , βολευει και οικονομικα αλλα και στην προωθηση των συσκευων αφου τα δικτυα ειναι αυτα που τελικα αναλαμβανουν να διαφημισουν και να προωθησουν την καθε συσκευη που εμπιπτει σε αυτη την κατηγορια .

κουλο, ξεκουλο... βλέπω την επιδότηση μου στην Wind να πηγαινει χαμενη!!!

:mad:

... και της Cosmote :mad: ... και της Cosmote :mad: ...

Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

...απο πλαίσιο πάντως αναμένεται και επίσημα πια, άρα και ξεκλείδωτο.....:D 599,00 €

http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1310070&page=8&category=69978004&catalog=22

και η vodafone ξεκλειδωτο θα το ειχε.

καλη τιμη εχει παντως.:D

[sIGPIC][/sIGPIC]

και η vodafone ξεκλειδωτο θα το ειχε.

καλη τιμη εχει παντως.:D

600 μειον ενα ευρω για κινητο θεωρειται "καλη τιμη? Μαλλον τσουχτερη θα την χαρακτηριζα εγω...

αμα σκεφτουμε οτι το innov8 εκανε 650Ε.

καλα ειναι,οχι οτι δεν τσιμπαει αλλα για τετοιο

τηλ με τετοια οθονη....:O

[sIGPIC][/sIGPIC]

Φαινεται πως εγω ειμαι απο του πλεον τυχερους διοτι εχω ηδη vodafone...αν και αυτο που με προβληματιζει ειναι το ποτε θα διατεθει στην αγορα και το 16 γιγα...διοτι η αναμονη ειναι κακο πραγμα...:(

οσο για την τιμη του και παλι ειμαι σχετικα τυχερος ....διοτι εαν ισχυει αυτο που μου ειπαν την τελευταια φορα εχω 640 € επιδοτηση!!!αλλα ειδωμεν....παντως η samsung που πηρα τηλεφωνο...αν και δεν γνωριζαν επακριβως μου ειπαν οτι λογικα θα διατεθουν και τα δυο (8 γιγα -16 γιγα ) την ιδια ημερομηνια...ΕΙΔΩΜΕΝ........

• The title was changed to Samsung GT-i8910 HD