Jump to content

Samsung GT-i8910 HD

spazoklabanias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια καλησπερα θελω εδω και μερες να παω στη 11 του γεμανου αλλα δεν βρισκω ποτε χρονο :-( αντιμετοπιζω ομως το εξης τερμα εκνευριστικο θεμα: ολη την ωρα μου ζηταει να βρει wifi ασταματητα παταω κλεισιμο και ξανανοιγει αμεσως πφφφ.... Το θεμα ειναι πως εχω επιλεξει να μην ψαχνει ποτε του...αν μπορει καποιος να μου δωσει 1λυση τουλαχιστον μεχρι να κανω το φορματ thx! Via i8910 :p

• Απαντήσεις 5,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλά θα ήταν να έριχνες μόνο εσύ μαύρη πέτρα....αλλά όπως φαίνεται, οι περισσότεροι "παλιοί".....!!:( Τέλος πάντων, εγώ το επανεγκατέστησα το lcg και δεν δούλεψε πάλι...οπότε και δοκίμασα να βάλω άλλη έκδοση η οποία δούλεψε αλλά μου ζητάει κλειδί ξεκλειδώματος....Πού μπορώ να το βρώ; Επίσης, μήπως ξέρεις κάποιο άλλο media player....?Εκτός και του power mp3, το οποίο και αυτό μου παρουσίασε ένα πρόβλημα...(το περιγράφω στο bytheway).

Δυστυχώς για το πρώτο δεν ξέρω να σε βοηθήσω, αλλά για mp3 player δοκίμασες τo ttpod φίλε μου;

παιδια καλησπερα θελω εδω και μερες να παω στη 11 του γεμανου αλλα δεν βρισκω ποτε χρονο :-( αντιμετοπιζω ομως το εξης τερμα εκνευριστικο θεμα: ολη την ωρα μου ζηταει να βρει wifi ασταματητα παταω κλεισιμο και ξανανοιγει αμεσως πφφφ.... Το θεμα ειναι πως εχω επιλεξει να μην ψαχνει ποτε του...αν μπορει καποιος να μου δωσει 1λυση τουλαχιστον μεχρι να κανω το φορματ thx! Via i8910 :p

Για να σου ζητάει συνέχεια σύνδεση σημαίνει ότι κάποια εφαρμογή που θέλει πρόσβαση στο ίντερνετ, τρέχει συνέχεια στο background και λογικό είναι να σε ζαλίζει! :p

Δες τι παίζει στο κινητό, με τον Jback task manager.... ;)

Edited by mirrorofsorrow

Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3

Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee

Galaxy S4 - LineageOS 16.0

Παιδεια γεια σας.. Να ρωτησω κατι, ξερει κανεις τι μπορω να κανω για να ενισχυθει το σημα για κλησεις και μηνηματα??? Δεν εχει κανενα προβλημα το κινητο αλλα μεσα στο σπιτι μου μονο σε ενα μερος εχει σημα και αυτο δυο γραμμες μονο, κι ετσι αναγκαζομαι οταν χτυπαει να τρεχω για να το σηκωσω. Αν ξερει καποιος κατι ας βοηθησει πλζ....
LG Nexus 5X 32GB - Android 7.0 Official Nougat

Γενικά δεν μπορείς να κάνεις πολλά εκτός από το να αλλάξεις εταιρία! :lol:

Πιο modem φοράς;;

Την ν11 εχω. Το Μοντεμ πως μπενει δε ξερω ειμαι και λιγο ψιλοασχετος...

Την ν11 εχω. Το Μοντεμ πως μπενει δε ξερω ειμαι και λιγο ψιλοασχετος...

Γράψε στο τηλέφωνο *#1234# και πες μου τι γράφει στην δεύτερη σειρά, για να δούμε πιο μόντεμ φοράς...

Γραφει: BP I8910XXIF2

Πςς έχεις μείνει πολύ πίσω!!:p

Κατέβασε το JB1 από δω και πέρνα το όπως περνάς τις ρομ (Windows XP + Bootloader + etc)....να σημειώσω ότι δεν πρόκειται να γίνει κανένα format και δεν θα χάσεις απολύτως τίποτα!

Απλά θα περαστεί το modem και τέλος! :cool:

OK. Ευχαριστω παρα πολυ. Θα το κανω σε λιγακι και θα σας πω εντυπωσεις....

Πςς έχεις μείνει πολύ πίσω!!:p

Κατέβασε το JB1 από δω και πέρνα το όπως περνάς τις ρομ (Windows XP + Bootloader + etc)....να σημειώσω ότι δεν πρόκειται να γίνει κανένα format και δεν θα χάσεις απολύτως τίποτα!

Απλά θα περαστεί το modem και τέλος! :cool:

Μαφιοζε τι ακριβως εγινε τωρα??? Τι κανει αυτο το μοντεμ??? Σορρυ που ρωταω και σε κουραζω κι εσενα αλλα δεν ειδα προς το παρον καποια μεγαλη διαφορα. Το Σαββατο που θα παω Κοζανη θα δω αν βωηθησε στο σημα και θα σας πω....

Μαφιοζε τι ακριβως εγινε τωρα??? Τι κανει αυτο το μοντεμ??? Σορρυ που ρωταω και σε κουραζω κι εσενα αλλα δεν ειδα προς το παρον καποια μεγαλη διαφορα. Το Σαββατο που θα παω Κοζανη θα δω αν βωηθησε στο σημα και θα σας πω....

Τώρα αναβάθμισες το κομμάτι του μοντεμ του κινητού και θεωρητικά θα πρέπει να έχεις καλύτερο σήμα και καλύτερη μπαταρία!!! :D

//offtopic

Πατριωτάκι είσαι Χρήστο, η απλά σπουδάζεις στην κοζάνη;;

Τώρα αναβάθμισες το κομμάτι του μοντεμ του κινητού και θεωρητικά θα πρέπει να έχεις καλύτερο σήμα και καλύτερη μπαταρία!!! :D

//offtopic

Πατριωτάκι είσαι Χρήστο, η απλά σπουδάζεις στην κοζάνη;;

Φοιτητης ειμαι στο ΤΕΙ.....

Δυστυχώς για το πρώτο δεν ξέρω να σε βοηθήσω, αλλά για mp3 player δοκίμασες τo ttpod φίλε μου;

Δοκίμασα 2 εκδόσεις του ttpod (3.71, 3.51) αλλά δεν "έτρεχαν". Βασικά δέν το διάβαζε σωστά το σύστημα και μου έβγαλε σφάλμα.....και αντί για το όνομα της εφαρμογής μου δείχνει τετραγωνάκια (όπως με το hxpatcher με τα ελληνικά). Άλλαξα μετά τη γλώσσα σε αγγλικά αλλά το πρόβλημα παρέμεινε....!:worry:

Τί νομίζεις ότι συμβαίνει φίλε Μαφιόζε?....Εσύ ποιά έκδοση έχεις?

Επίσης, έχω μια κάρτα μνήμης που είναι κλειδωμένη και δεν μπορεί να τη διαβάσει το κινητό....έψαξα να βρώ κάποιο τρόπο να την ξεκλειδώσω αλλά τίποτα.....μήπως γνωρίζει κάποιος κάτι...? :help:

Edited by mirrorofsorrow
Άσκοπη χρήση μορφοποίησης κειμένου

περασα το garmin και εχω το εξης προβλημα με τα pois

μετο poi loader δημιουργω το αρχειο poi.gpi, το αντιγραφω στον φακελο POI του garmin και οταν τρεχω το garmin δε μου βλεπει κανενα μα κανενα poi. ξερετε τι μπορει να φταιει?

TCe

Παιδία διαβάζω εδώ και 2 μέρες και δεν βρήκα ακρη μεσα στον πανικό των posts

Λίγη βοήθεια και απο εδώ παρακαλω,

Σήμερα μου δώσανε μια συσκευή i8910 και το πρώτο που έκανα ήταν factory reset (*#7370# – Hard reset the phone. Formats phone memory and restores default phone settings)

Το επόμενο βήμα είναι να hackαρο το τηλέφωνο μιας και προσπάθησα να εγκαταστήσω κάτι κ μου ζητούσε πιστοποιητικό κλπ

Μπορείτε να με συμβουλεψετε τι - πως να κανω? καποιο λινκ κλπ?

Επίσης θέλω να εγκαταστήσω ενα πλοιγο ποιος είναι ο δημοφηλέστερος? και ποια είναι τα ποιο δημοφιλοί applications για αυτή την συσκευή?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Edited by vassilis3

καλησπερα και καλωσηρθες... βεβαια ερχεσαι σε μια περιοδο που εχουν φυγει πολλοι απο το thread και δεν ειναι πια στις δοξες του :p αλλα καλλιο αργα παρα ποτε ... οι περισσοτεροι εχουν φλασαρει σε αλλη ρομ που κανει το τηλεφωνο αγνωριστο, και χακαρισμενο εκ των πραγματων. δυστυχως δεν γινεται να σου γραψει καποιος σε ενα ποστ τα παντα που μπορεις να κανεις, πρεπει να το ψαξεις λιγο παραπανω.. για αρχη ομως διαβασε δειγματοληπτικα καποια ποστ, δες εαν θελεις να φλασαρεις (υπ'οψιν προκειται για πολυ απλη και γρηγορη διαδικασια η οποια ομως εαν δεν γινει σωστα μπορει να καταστρεψει το τηλεφωνο, γι αυτο και γινεται με δικη σου ευθυνη εαν το αποφασισεις. μεχρι στιγμης δεν εχει γινει κατι τετοιο αλλα οφειλεις να το ξερεις.. χρειαζεται να ακολουθησεις τον οδηγο κατα γραμμα και ολα θα πανε καλα). κανε ομως ενα κοπο και διαβασε λιγακι γιατι θα βρεις πολλα ενδιαφεροντα πραγματα, και θα κατανοησεις καλυτερα καποιες λειτουργιες και παραμετροποιησεις του κινητου σου, και κατα ποσον χρειαζεσαι η οχι μια αλλη ρομ, τι πρεπει να προσεξεις και τι θα σου προσφερει, που θα βρεις εφαρμογες κτλ..ξεκινα και οτι θες εδω ειμαστε! α, και οτι σου "σκασει" μπορεις να χρησιμοποιησεις και την "αναζητηση σε αυτο το θεμα" εισαγοντας λεξεις-κλειδια για το θεμα που σε ενδιαφερει, π.χ "εφαρμογες"...

:!:και μιας και μιλησα για φλασαρισμα, Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΕΟ??????:!:

Τί νομίζεις ότι συμβαίνει φίλε Μαφιόζε?....Εσύ ποιά έκδοση έχεις?

Για mp3 χρησιμοποιήω τον μαμά player, και δεν έκανα τον κόπο να περάσω ούτε τον ttpod ούτε το powermp3 (αν θυμάμαι καλά).Τα είχα βάλει παλιά τα είδα και με το πέρασμα από ρομ σε ρομ δεν ξαναέκανα τον κόπο να τα περάσω μιας και από όταν φτιάχτηκε το scrolling στον μαμά mp3 player, με κάλυπτε για την πολύ απλή χρήση που του έκανα.Lame but true story... :p

Sorry που δεν ξέρω για να βοηθήσω... :/

Παιδία διαβάζω εδώ και 2 μέρες και δεν βρήκα ακρη μεσα στον πανικό των posts

Λίγη βοήθεια και απο εδώ παρακαλω,

Σήμερα μου δώσανε μια συσκευή i8910 και το πρώτο που έκανα ήταν factory reset (*#7370# – Hard reset the phone. Formats phone memory and restores default phone settings)

Το επόμενο βήμα είναι να hackαρο το τηλέφωνο μιας και προσπάθησα να εγκαταστήσω κάτι κ μου ζητούσε πιστοποιητικό κλπ

Μπορείτε να με συμβουλεψετε τι - πως να κανω? καποιο λινκ κλπ?

Επίσης θέλω να εγκαταστήσω ενα πλοιγο ποιος είναι ο δημοφηλέστερος? και ποια είναι τα ποιο δημοφιλοί applications για αυτή την συσκευή?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Όντως όπως τα λέει ο maximillian είναι, το νήμα έχει ερημώσει όσο να ναι και έχω και γω την εξεταστική μου και ο χρόνος μου είναι λίγο περιορισμένος για να ασχολούμαι όσο θέλω!!

Anyway το τελευταίο συγκεντρωτικό ποστ με οδηγίες το είχα γράψει πριν κάνα τρίμηνο και θα το βρεις εδώ!

Όπου κολλήσεις φυσικά ρωτάς είτε εδώ είτε με π.μ.! ;)

:!:και μιας και μιλησα για φλασαρισμα, Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΕΟ??????:!:

Ε όσο είχε ψωμί το κινητό (call me donations) έβγαζε τις εκδόσεις σαν πολυβόλο και από τον Νοέμβρη που καλώς η κακώς φτάσαμε στα όρια των δυνατοτήτων της συσκευής, άρχισε να το παρατάει το άθλημα.

Του τύχανε και τα προσωπικά του, άμα διαβάσεις στο blog, και έδεσε το γλυκό....

On other news η κινητούμπα μου έχει αρχίσει να με προδίδει....

Πολλές φορές τραβάει ένα περίεργο κόλλημα και για κάποιο χρονικό διάστημα η οθόνη αφής δεν ανταποκρίνεται σωστά!!!

Είτε πατάω κάπου και νιώθει ότι πάτησα αλλού, είτε δεν νιώθει καθόλου..... :(

Το πρόβλημα λύνεται με reboot και υπομονή.Δυστυχώς χρόνος δεν παίζει για να του φλασάρω εκ νέου την V11 μπας και στρώσει, υποψιάζομαι πάντως ότι είναι software το πρόβλημα και θα λυθεί με ένα φλασάρισμα.

Μου δίνει την εντύπωση ότι κάποια εφαρμογή βγάζει ψυχολογικά και κολλάει το κινητό.

Ας ελπίσουμε να διορθωθεί με το φλασάρισμα γιατί θα στενοχωρηθώ άπειρα να το αποχαιρετίσω έτσι άδοξα.... :(

Μαζί με την ετοιμοθάνατη μπαταρία και το ετοιμόρροπο πλαϊνό καπάκι της micro usb συνθέτουν το κινητό που το "ήπια" πιο πολύ από όλα!!! :)

Έχω σκεφτεί και το σενάριο ότι το έχω παραμερίσει όσο να ναι για τον Κινέζο (zte blade) και να μου κάνει νάζια για να ασχοληθώ παραπάνω μαζί του! :lol:

Edited by MaFiOzOS_88

χαχαχαχαχα λες να σου κανει ναζια για να σου τραβηξει την προσοχη απο τον κινεζουλη????:lol: παιζει!! χαχαχαχα

εμενα παντως δεν μου εχει παρουσιασει απολυτως τιποτα μεχρι στιγμης... μονο το καλυμα της usb ξεκολλησε αλλα με λιγη κολλα στιγμης εγινε καινουριο...και η μπαταρια ακομα θηριο!! αυτο το κινητο το εχω ευχαριστηθει οσο κανενα... και να φανταστεις οτι δεν το προσεχω τον τελευταιο καιρο και πολυ, γτ ελεγα κι εγω να παρω καποιο αλλο... αλλα οσο ζει αυτο δεν με βλεπω να ξεκολλαω...ολο λεω να παρω καποιο κι ολο το αναβαλλω...θυμασαι σε ειχα ρωτησει για το blade αλλα την ψιλοεγκατελειψα την ιδεα ( βασικα με φρικαραν και κατι ποστ που ειδα στο νημα σας εκει, που ελεγαν οτι επηρρεζοντουσαν πολυ απο την ακτινοβολια....:worry: ) τι να πω...

οσο για τον γερμανο, εχεις απολυτο δικιο...ομως σημερα που δοκιμασα να μπω, δεν μου αβγαλε καμια σελιδα hyperx... μηπως πηρε το N8 και την εκανε?????:X:p τεσπα, οπως και να χει παλι καλα, που υπηρξε κι αυτος για οσο υπηρξε, γτ μας εσωσε (τα τσεπωσε βεβαια, αλλα χαλαλι του) EDIT: το βρηκα το πατριωτακι της μερκελ...απλως ο σελιδοδεικτης που ειχα βαλει για την σελιδα του δεν μου εβγαζε αποτελεσματα...who knows?!?

μην ανησυχεις παντως για τον κορεατη σου, δεν μασαει, μαλλον φλασαρισμα θα θελει, δεν νομιζω να ειναι της οθονης γτ θα στο εκανε συνεχεια το προβλημα.. ισως και να διορθωθει με hard reset....δωστου κι εσυ λιγη σημασια, πες του ενα-δυο ομορφα λογια, και εξηγησε του οτι αυτο που γινεται με το blade "δεν ειναι αυτο που νομιζει, εσυ το omnia αγαπας, ειναι απλα μια περιπετειουλα....:lol: χαχαχαχα ;)

Edited by maximillian

Είμαι πεπεισμένος ότι ζηλεύει! Ίσως κάνα 2 γλυκόλογα να του κάνουν καλό! :lol:

Όντως το καπάκι με λίγη κόλα θα γίνει σαν καινούργιο, αλλά η βαρεμάρα βλέπεις.... :p

To site του hyperx πρέπει να άλλαξε domain (από http://www.hyperx-i8910.com/ σε http://hx-custom-roms.com/) για αυτό δεν το βρίσκεις.Και το παλιό βασικά στο ίδιο site σε βγάζει αλλά σε παλιά ανάρτηση (δεν ξέρω πως γίνεται αυτό...!).

/offtopic

Αυτά που λένε για την ακτινοβολία του blade μην τα παίρνεις και τόσο της μετρητοίς.Νταξ οκ κάποια ίσως και να είχαν όντως πρόβλημα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όλος ο κόσμος που το πήρε (και είμαστε πολλοί) αντιμετωπίζει πρόβλημα με ζαλάδες, πονοκεφάλους, ταχυκαρδίες, κλπ.... ;)

Βέβαια με την υγεία μας δεν κάνει να παίζουμε και κατανοώ τον σκεπτικισμό σου.Όπως και να χει το κινητό είναι ίσως το απόλυτο value for money entry level android! :happy:

/offtopic

Ευχαριστώ παιδιά για την γρήγορη ανταπόκριση.

Θα το παλέψω λίγο και βλέπουμε

παιδια καλησπερα βρηκα λιγο χρονο να κανω format :).....αλλα εχω προβλημα... εκανα ενα hard reset to C: (*7370#) αλλα μου κολλησε εκει ποση ωρα αναγκαστικα να βγαλω μπαταρια...οταν το

ξανα ανοιξα αφου εβαλα χωρα,ημερομηνια κτλ.... με εβγαλε στο βασικη εικονα ( δεν υπηρχε εικονα) και μου γραφει "please wait until installation is finished!! " μπορω να μπω στο menu αλλα δεν μου εχει τα τεσσερα εικονιδια κατω ξερετε εκει που πληκτρολογεις τα νουμερα για να παρεις τηλεφωνο...για να ξανα κανω hard reset..

ιδεες?????

τελικα περασα κατευθειαν την v11 νομιζω πως ολα πρεπει να εγιναν σωστα....

1 ερωτηση στην version 8 ειχα καποιες επιλογες για το πως θα ειναι η homescreen.... εδω δεν υπαρχουν?

Edited by nightmare_gr

παιδια καλησπερα βρηκα λιγο χρονο να κανω format :).....αλλα εχω προβλημα... εκανα ενα hard reset to C: (*7370#) αλλα μου κολλησε εκει ποση ωρα αναγκαστικα να βγαλω μπαταρια...οταν το

ξανα ανοιξα αφου εβαλα χωρα,ημερομηνια κτλ.... με εβγαλε στο βασικη εικονα ( δεν υπηρχε εικονα) και μου γραφει "please wait until installation is finished!! " μπορω να μπω στο menu αλλα δεν μου εχει τα τεσσερα εικονιδια κατω ξερετε εκει που πληκτρολογεις τα νουμερα για να παρεις τηλεφωνο...για να ξανα κανω hard reset..

ιδεες?????

τελικα περασα κατευθειαν την v11 νομιζω πως ολα πρεπει να εγιναν σωστα....

1 ερωτηση στην version 8 ειχα καποιες επιλογες για το πως θα ειναι η homescreen.... εδω δεν υπαρχουν?

Η V11 βγήκε τον νοέμβριο και εσύ τώρα την πέρασες;;; :p

Όπως και να χει, κάλιο αργά παρά ποτέ.Και στην v8 αλλά και στην v11 δεν δούλευε το κόλπο του hard reset, παρά μόνο το ξαναφλασάρισμα ώστε να ξαναγινόταν από την αρχή η εγκατάσταση μερικών στοιχείων στο πρώτο boot!

Από ότι είδα το έλυσες το πρόβλημα οπότε ΟΚ! ;)

Αυτό που μάλλον ψάχνεις στην v11 για τις ρυθμίσεις τις homescreen δεν υπάρχει πλέον....

Από ότι αποδείχτηκε στην πορεία, η Blue Spectrum Homescreen δεν είναι καθόλου καλή για την αυτονομία της μπαταρίας, γιαυτό δεν την ξανά συμπεριέλαβε ποτέ ο γερμανός.... ;)

Με ένα google search μπορείς να την βρεις βέβαια και να την βάλεις από μόνος σου! :cool:

mafioze που υπαρχει εφαρμογη facebook? την ειχα στιν σκληρο μου και την εχασα απο λαθος.

Από ότι βλέπω υπάρχει στο symbian-freeware.com.

Προσωπικά ακόμη και στο Android που έχει πολύ καλή εφαρμογή για το fb, προτιμώ το touch site του fb (touch.facebook.com) από την εφαρμογή! ;)

========================================

Εντωμεταξύ μάλλον βρήκα τον υπαίτιο των κολλημάτων της οθόνης αφής του κινητού.Σκέφτηκα καλά από πότε ξεκίνησαν και συνειδητοποίησα ότι συμπέσανε με την περίοδο που έβαλα την καινούργια έκδοση του Free iSMS 1.11 (αν δεν κάνω λάθος), απο γνωστό μαζαγάκι!

Το χρησιμοποιούσα και παλιότερα αλλά ήθελα να περάσω και την καινούργια έκδοση για να δω μπας και διόρθωνε κάνα 2 προβλήματα!

Ε από προχθές που το ξήλωσα δεν μου ξαναέβγαλε κομπλεξικές συμπεριφορές! :D

Edited by MaFiOzOS_88

οκ όπως με συμβουλέψατε ακουλούθησα το ανάλογο ποστ και έκανα φλασ σε HX-V11

Τώρα μια συμβουλή

Ποιος είναι ο καλύτερος πλοηγός για Ελλαδα για αυτή τη συσκευή?

μπορείτε να μου πείτε κάποιες απαραίτητες εφαρμογές για αυτή τη συσκευή?

Ευχαριστώ

• The title was changed to Samsung GT-i8910 HD