Jump to content

Samsung GT-i8910 HD

spazoklabanias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χαιρετώ...

Κάτι πολύ ενδιαφέρον για symbian^3 συσκευές..

http://betalabs.nokia.com/apps/nokia-bubbles/

αλλά επειδή στηρίζεται σε qt libraries και νομίζω πως ο γερμανός έχει ενσώματώσει αυτές και στο i8910 δεν γίνεται να έχουμε την εφαρμογή αυτή..??

είναι πολύ ωραία..

:D

Ε αλίμονο να μην βάλουμε και εμείς "papols" στο κινητό μας... :p

Λογικά θα πρέπει να δουλέυει, αν και είναι beta ακομη.... ;)

Πωωω, έβαλα το καινούριο skype στο κινητό και είναι τέλειο το περιβάλλον.

Αλλά δυστυχώς κλήσεις δεν... πόσο κρίμα!

πώς με το fring μπορούσαμε και τώρα δε γίνεται?

:(

Α! και άλλη μια ερώτηση.. πώς μπορώ να βάλω το wallpaper να είναι στο background σε όλο το μενού και όχι μόνο στην κεντρική οθόνη?

ευχαριστώ εκ των προτέρων..

Δυστυχώς Skype....δεν. :(

Και μετά το ξεπούλημα της Νοκια και το έμμεσο σκότωμα του Symbian, μάλλον θα πρέπει να το ξεχάσουμε.

Το φόντο μέσα στα μενού αλλάζει μόνο με θέμα νομίζω, οπότε όχι δεν γίνεται να βάλεις το κανονικό wallpaper και μέσα στο μενού....

Χαίρεται!!

Όποιος ενδιαφέρεται ακόμα, διεξάγεται δημοσκόπηση απο τον faenil στο http://i8910tuning.com/ για το αν υπάρχει κοινό που να θέλει να βγάλει καινούριο fw version. Εφόσον ο γερμανός μας παράτησε, νομίζω είναι μια καλή εναλλακτική :)

Προσωπικά δεν νομίζω να με ενδιαφέρει μια καινούργια ρομ μιας και η V11 είναι κορυφή (άσχετο που το i8910 μου καταρρέει, μέρα με την μέρα.... :p).

ο Γερμανος μαλλον ΤΕΛΟΣ

εγω παιδες ψαχνομαι για iphone 4 παντως. Πιστετυω ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει αυτη την στιγμη σε κινητο.

Καλό και χρυσό το αιφόνι αλλά προσωπικά θα πήγαινα για ένα τούμπανο Android phone άμα είχα τα λεφτά....

Προς το παρόν βολεύομαι με τον φτηνό Κινέζο (Blade). :cool:

Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3

Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee

Galaxy S4 - LineageOS 16.0

• Απαντήσεις 5,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Οι "¨φούσκες" δε δουλεύουν, αλλά αν δούλευαν -δηλ. αν κάποιος modder (?) ασχοληθεί- τότε θα ήταν μια πολύ ωραία ανανέωση.. Γενικά απο πλευρας hardware το κινητό μας νομίζω παλεύει αξιόμαχα.. Ιδιαίτερα μετα το overclocking πείραγμα του γερμανού, που στα 850 είναι σα να κρατάς άλλο κινητό.. Εκεί που πάσχει, είναι οτι πλέον το περιβάλλον (UI), είναι εμφανως παλιό και οτι κάποια πραγματάκια δε δουλεύουν ενώ θα μπορούσαν (βλεπε skype, nokia bubbles και άλλα που είναι se qt) γιατί δεν ασχολείται κάποιος να τα κάνει συμβατά.. Αλλιώς το κινητό έχει ακόμα πολύ δυνατά χαρτιά. ;)

iphone σίγουρα όχι.. Android με τα χίλια. πιο καλή σχέση τιμής/απόδοσης, πιο γρήγορη ανάπτυξη, πιο παραμετροποιήσιμα. Δε χρειάζεται να πληρώνεις κάθε λίγο μια εφαρμογή ή ένα παιχνίδι που σε πορρώνει για 3 μέρες...

(παρένθεση: δεν υπάρχει κάποιο άλλο πρόγραμμα τύπου skype? χρήση VOIP μέσω wifi ή 3g να μας παίρνει κάποιος απο τον υπολογιστή του και να μιλάμε έστω, χωρίς κάμερα..)

Αγγελίες στο Buy & Sell Μόνο..

Δεν δουλεύουν ούτε αν αλλάξεις το ID του κινητού;;;

Τώρα για πρόγραμμα τύπου skype θα σε γελάσω.... :/

===================================

Μιας και το κινητό είναι ετοιμόρροπο, θέλω να το φρεσκάρω λιγάκι! :p

Είμαι σε αναζήτηση:

1. αξιόπιστης μπαταρίας (η δεύτερη που έχω δεν είναι κ τόσο)
  2. καινούργιο καπάκι μπαταρίας,
  3. θήκη σιλικόνης (ναι το είχα παρθένο 1.5 χρόνο τώρα! :lol:)

Περιμένω συμβουλές εντυπώσεις, από όσους έχουν πάρει! :ninja:

Edited by MaFiOzOS_88

Δεν δουλεύουν ούτε αν αλλάξεις το ID του κινητού;;;

Τώρα για πρόγραμμα τύπου skype θα σε γελάσω.... :/

Όχι, δε δουλεύουν... Απότι καταλαβαίνω μπερδεύονται οι qt libraries. καινουριες-παλιες ενισχυμένες...χαμός γίνεται.. Πάντως λέν οτι το δουλεύουν να βγει και σε s60v5..:D

Αγγελίες στο Buy & Sell Μόνο..

παιδια βγηκε το screen protector μου.

ξερετε που πουλανε στην Θεσσαλονικη?

Απο Αθηνα βρηκα σε πολλα on line καταστηματα αλλα 5-7 € εχει το screen protector + 20 τα μεταφορικα. Ε δε λεει.

Ευχαριστω.

TCe

παιδια βγηκε το screen protector μου.

ξερετε που πουλανε στην Θεσσαλονικη?

Απο Αθηνα βρηκα σε πολλα on line καταστηματα αλλα 5-7 € εχει το screen protector + 20 τα μεταφορικα. Ε δε λεει.

Ευχαριστω.

Στο Πλαισιο πανε εγω απο κει ειχα παρει, αν τους εχουν περισεψει βασικα. Αλλα να ξερεις οτι αυτες που ειχα παρει εγω αφηνουν δαχτυλιες, πραγμα που μου τη σπαει πολυ, εδω και καιρο εχω αγορασει μια αλλη, απο ηλεκτρονικο καταστημα, που δεν αφηνει δαχτυλιες.

LG Nexus 5X 32GB - Android 7.0 Official Nougat

παιδια ακουστε προβλημα και ειλικρινα πειτε οτιδηποτε μπορει να φταιει. όπου και να το εχω πει δεν εχει ακρη.

το προβλημα εχει ως εξης:

το κινητο μου i8910 HD με rom την HX-11 δεν βλεπει το wi-fi του router μου.

το βλεπει μετα από 5 ανανεώσεις ή μετά από restrart του κινητου.

και αν με το καλο το δει παει να συνδεθει και δεν συνδεεται δλδ πανω στην προσπαθεια να συνδεθει το χανει και φτου απο την αρχη.

το κινητο μου βλεπει ολα τα υπολοιπα wi-fi των γειτονων μου, το δικο μου δεν βλεπει, και αν το δει απλα δεν συνδεεται.

τι εχω κανει μεχρι στιγμης:

πηγα με το κινητο μου σε σπιτια φιλων και συνδεεται μια χαρα στο wi-fi τους

εφερα στο σπιτι αλλο κινητο και συνδεθηκε μια χαρα στο wi-fi μου

εφερα tablet, laptop και ολα συνδεονται μια χαρα στο wi-fi μου

πειτε τι στην ευχη φταιει. Δλδ ο συνδυασμος κινητο μου + wi-fi μου δεν....

TCe

παιδια ακουστε προβλημα και ειλικρινα πειτε οτιδηποτε μπορει να φταιει. όπου και να το εχω πει δεν εχει ακρη.

το προβλημα εχει ως εξης:

το κινητο μου i8910 HD με rom την HX-11 δεν βλεπει το wi-fi του router μου.

το βλεπει μετα από 5 ανανεώσεις ή μετά από restrart του κινητου.

και αν με το καλο το δει παει να συνδεθει και δεν συνδεεται δλδ πανω στην προσπαθεια να συνδεθει το χανει και φτου απο την αρχη.

το κινητο μου βλεπει ολα τα υπολοιπα wi-fi των γειτονων μου, το δικο μου δεν βλεπει, και αν το δει απλα δεν συνδεεται.

τι εχω κανει μεχρι στιγμης:

πηγα με το κινητο μου σε σπιτια φιλων και συνδεεται μια χαρα στο wi-fi τους

εφερα στο σπιτι αλλο κινητο και συνδεθηκε μια χαρα στο wi-fi μου

εφερα tablet, laptop και ολα συνδεονται μια χαρα στο wi-fi μου

πειτε τι στην ευχη φταιει. Δλδ ο συνδυασμος κινητο μου + wi-fi μου δεν....

Πηγενε: Ρυθμισεις -> Συνδεσυμοτητα -> Προορισμοι -> Διαδικτυο και διεγραψε το ονομα του router σου. Μετα κανε ενα scan και ξανα αποθηκευσε το. Εγω το παθενω συχνα αυτο μετα στρωνει για λιγες μερες αλλα το κσαναπαθενει...

christos_99'

thanx για τις αμεσες απαντησεις σου

1) screen protector

πηγα σημερα πλαισιο και με υφος απαξιωτικο μου ειπε δεν εχουμε (δεν θελω να πω ποσο χρονο αφιερωσε να μου μιλησει και πως ξυνισε τα μουτρα του οταν ειδε το κινητο γιατι οταν του ειπα τον μοντελο δεν καταλαβε χριστό

2) το προβλημα με το wi-fi

εκανα οτι μου ειπες αλλα και παλι τζιφος

δεν πειραζει αφου δουλευει παντου αλλου ειμαι οκ

TCe

Μιας και το κινητό είναι ετοιμόρροπο, θέλω να το φρεσκάρω λιγάκι! :p

Είμαι σε αναζήτηση:

1. [*]αξιόπιστης μπαταρίας (η δεύτερη που έχω δεν είναι κ τόσο)

[*]καινούργιο καπάκι μπαταρίας,

Περιμένω συμβουλές εντυπώσεις, από όσους έχουν πάρει! :ninja:

Εγω περιμενω αυτη την μπαταρια λεει οτι εχει 1930mAH

Ένας φτωχός και μόνος cowboy!

Μακαρι να βγει καλη, δε ξερω σε κατι τετοια εγω ειμαι επιφυλακτικος. 1930 mAH μου φενονται πολλα μην σου καψει τιποτα και μετα τρεχεις....

Εγω περιμενω αυτη την μπαταρια λεει οτι εχει 1930mAH

Περιμένουμε εντυπώσεις Strong! :)

Μακαρι να βγει καλη, δε ξερω σε κατι τετοια εγω ειμαι επιφυλακτικος. 1930 mAH μου φενονται πολλα μην σου καψει τιποτα και μετα τρεχεις....

Τι εννοείς να κάψει τίποτα; Επιπλέον ισχύ έχει όχι τάση! :p

Φαντάσου το σαν να μεγαλώνεις με έναν μαγικό τρόπο το ρεζερβουαρ του αυτοκινήτου ώστε να χωράει παραπάνω βενζίνη.Δεν θα καεί από την επιπλέον βενζίνη απλά θα του αυξηθεί η αυτονομία.Με την τιμή που έχει φτάσει η βενζίνη όμως δύσκολα να το γεμίσεις.... :lol:

====================================================

Εμένα πάντως το κινητό συνεχίζει να τραβάει μικρά κολλήματα που και που (όπως τα είχα περιγράψει λίγο παραπάνω) και με έχει βάλει σε σκέψεις.....

Θυμάται κανείς με πόσα χρόνια εγγύηση το έδινε η Voda??

Άμα έχει 2 χρόνια εγγύηση (μέχρι αύγουστο 11) αξίζει άραγε να τους το γυρίσω μπας και:

α)μου το φτιάξουν! :wacko:

β)μου δώσουν κάνα παλιό που θα τους έχει μείνει stock?? :ninja:

Εμένα πάντως το κινητό συνεχίζει να τραβάει μικρά κολλήματα που και που (όπως τα είχα περιγράψει λίγο παραπάνω) και με έχει βάλει σε σκέψεις.....

Θυμάται κανείς με πόσα χρόνια εγγύηση το έδινε η Voda??

Άμα έχει 2 χρόνια εγγύηση (μέχρι αύγουστο 11) αξίζει άραγε να τους το γυρίσω μπας και:

α)μου το φτιάξουν! :wacko:

β)μου δώσουν κάνα παλιό που θα τους έχει μείνει stock?? :ninja:

εχω την εντυπωση οτι ειναι δυο χρονια η εγγυηση, αλλα εκτος αυτου ειναι υποχρεωτικη στην ευρωπαικη ενωση η 2ετης καλυψη στις ηλεκτρικες/ηλεκτρονικες συσκευες...κοινως πηγαινε να το τσεκαρεις, δεν χανεις κατι...(και μακαρι να σου δωσουν κανενα παλιο απο stock, αν και δεν το νομιζω για απλα κολληματα...πιθανον θα σου βαλουν καμια αρχαια αναβαθμιση που θα στο κανει αγνωριστο!!:X:p )...εμενα παλι μεχρι στιγμης φτου φτου ειναι αστερι, και ακομη δεν μου παει η καρδια να το αποχωριστω, παρολο που ολο και καινουριοι πειρασμοι (βλ.lg 2x, s.e. arc,η ακομα και το moto quench) μου τριβελιζουν το μυαλο, οπως οι σειρηνες τον οδυσσεα!!!:lol:

Τωρα ομως που εχουμε αλλαξει την rom θα ισχυει η εγγυηση??? Μην σου πουν τιποτε τετοιο, αν ειναι ξαναβαλε την μαμισια και μετα παντο. Δεν νομιζω να σου δωσουν αλλο, το πολυ πολυ να σου ξανα βαλουν την ιδια ρομ αφου δεν εχει κυκλοφορησει και αλλη και τι καναμε???? μια τρυπα στο νερο σκετη ταλαιπωρια. Δεν χανεις τιποτα να το πας ομως. Οσο για την μπαταρια μακαρι να ειναι ετσι και να μην εχει αλλο προβλημα......

εχω την εντυπωση οτι ειναι δυο χρονια η εγγυηση, αλλα εκτος αυτου ειναι υποχρεωτικη στην ευρωπαικη ενωση η 2ετης καλυψη στις ηλεκτρικες/ηλεκτρονικες συσκευες...κοινως πηγαινε να το τσεκαρεις, δεν χανεις κατι...(και μακαρι να σου δωσουν κανενα παλιο απο stock, αν και δεν το νομιζω για απλα κολληματα...πιθανον θα σου βαλουν καμια αρχαια αναβαθμιση που θα στο κανει αγνωριστο!!:X:p )...εμενα παλι μεχρι στιγμης φτου φτου ειναι αστερι, και ακομη δεν μου παει η καρδια να το αποχωριστω, παρολο που ολο και καινουριοι πειρασμοι (βλ.lg 2x, s.e. arc,η ακομα και το moto quench) μου τριβελιζουν το μυαλο, οπως οι σειρηνες τον οδυσσεα!!!:lol:

Εμ εσένα δεν σου τσινάει γιατί ακόμη το έχεις πρώτο σε προτίμηση! Εγώ όταν το κεράτωσα με το Blade, στράβωσε και όσα γλυκόλογα και να του εχω πει, δεν έστρωσε ποτε!!! :p :lol:

Τωρα ομως που εχουμε αλλαξει την rom θα ισχυει η εγγυηση??? Μην σου πουν τιποτε τετοιο, αν ειναι ξαναβαλε την μαμισια και μετα παντο. Δεν νομιζω να σου δωσουν αλλο, το πολυ πολυ να σου ξανα βαλουν την ιδια ρομ αφου δεν εχει κυκλοφορησει και αλλη και τι καναμε???? μια τρυπα στο νερο σκετη ταλαιπωρια. Δεν χανεις τιποτα να το πας ομως. Οσο για την μπαταρια μακαρι να ειναι ετσι και να μην εχει αλλο προβλημα......

Μόλις πέρασα την μαμά ρομ και ξαφνικά πήγα 2 χρόνια πίσω!! Ούτε kinetic scrolling ούτε τίποτα!! Τι θα κάναμε χωρίς τον Γερμανό.... :O

Βασικά θα δω άμα τραβάει κολλήματα και με την μαμά ρομ, και αν είναι θα το πάω στην Voda τώρα που θα ανέβω και για Σ/Κ, στο πατρικό μ.

για σας παιδια εφαγα ηττα ,το πρωι με περνανε τηλ. κ το ειχα αθορυβο αλλα δονουταν ολα καλα μεχρι που επεσε κατω,δεν εδωσα σημασια οταν μια κ καλη ξυπνησα :p ,παω να δω ποιος ηταν αλλα τιπορα η οθονη αφης δεν ανταποκρινοταν :cry: ,τι το ανοιξα τι το ξανανοιξα τιποτα,το φορτισα κ πληρως το δοκιμασα πλαι τιποτα,μονο τα πληκτρα κατω κ απο πλαι ,αν ειναι δυο χρονια θα το παω λογο της εγυυησης αλλα ξερει κανεις τι μπορει να εχει γινει μπας κ γλυτωσω το πηγαινε ελα κ περιμενε ?

Εννοειται οτι δεν εχει κανα χτυπημα η να εχει ραγισει κατι .

Κοίτα για να λες ότι έπεσε κάτω και μετά η οθόνη δεν ένιωθε....δύσκολα.....

Την πέμπτη η την παρασκευή θα το γυρίσω και γω για εγγύηση και θα μεταφέρω εμπειρίες!

Φυσικά αν το πας πρώτος, μας λες εσύ τι θα σου πουν στο service! :p

Ναι δεν νιωθει ανοιγει κανονικα ζηταει Pin αλλα δεν νιωθει, δεν πατιεται τιποτα,θυμαμαι αυτο μου το ειχε ξανακανει παλι ετσι σε ενα σημειο ομως μικρο πανω αριστερα αλλα μου φενεται επειτα απο φορτιση τι ηταν ειχε ξαναεπαναφερθει βασικα μη σε γελασω δεν θυμαμαι πως.

hard reset πως γινεται απο τα πληκτρα ?

Με κλειστό το κινητό κρατάς τα 3 κεντρικα πλήκτρα ταυτόχρονα πατημένα και μόλις ανοίξει το κινητό πατάς το πράσινο για να κανει hard reset.

Ωχ ξέχασα ότι θέλει και τον κωδικό ασφαλείας..... :O

Ξαναφλάσαρε το μπας και νιώσει, αλλιώς πέρνα του την μαμά ρομ και βουρ στην vodafone. :ninja:

Του περνάς την μαμά ρομ, όπως είσαι και asap στην voda τότε.... :(

για σας παιδια εφαγα ηττα ,το πρωι με περνανε τηλ. κ το ειχα αθορυβο αλλα δονουταν ολα καλα μεχρι που επεσε κατω,δεν εδωσα σημασια οταν μια κ καλη ξυπνησα :p ,παω να δω ποιος ηταν αλλα τιπορα η οθονη αφης δεν ανταποκρινοταν :cry: ,τι το ανοιξα τι το ξανανοιξα τιποτα,το φορτισα κ πληρως το δοκιμασα πλαι τιποτα,μονο τα πληκτρα κατω κ απο πλαι ,αν ειναι δυο χρονια θα το παω λογο της εγυυησης αλλα ξερει κανεις τι μπορει να εχει γινει μπας κ γλυτωσω το πηγαινε ελα κ περιμενε ?

Εννοειται οτι δεν εχει κανα χτυπημα η να εχει ραγισει κατι .

φιλε μου,εχει πιθανοτατα προβλημα το touch της οθονης,το αλλαξα προσφατα σε ενα φιλο μου,θα βρεις στο ebay γυρω στα 20 $

• The title was changed to Samsung GT-i8910 HD