aptaliko Δημ. May 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2010 Στο site του Γερμανού υπάρχει μία έκδοση η HX-V5 η οποία ζητάει και κωδικό. Τι παίζει; Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. May 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2010 Είναι beta version ακόμη γι'αυτό! :p Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ulysse Δημ. May 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2010 (edited) Samsung i8920 Omnia HD2 leaked – Running Symbian^3 OS http://dailymobile.se/2010/05/20/samsung-i8920-omnia-hd2-leaked-running-symbian3-os/ Καλως τον συνεχιστη μας! Δεν θα παρουμε ομως! (Εγω τουλαχιστον) Btw, σχεδιαστικα ειναι κατω του μετριου. και ας δειχνουν τα χαρακτηριστικα πολυ καλα. edit: Update: This may be fake according to many my twitter followers Θα φανει συντομα λογικα.. Edited May 20, 2010 by Ulysse Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. May 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2010 Και εγώ fake το κόβω ulysse...δεν νομίζω να είναι τυχαίο ότι όλα τα χαρακτηριστικά του ταιριάζουν στον ανταγωνιστή (και έρωτα!) Ν8... :rolleyes: Θα δειξει... Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. May 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2010 (edited) Παίρνει έως και 32GB. http://www.gsmarena.com/samsung_i8910_omnia_hd-2691.php Tnx! Τελικά το πρόβλημα με το restart λύθηκε μόνο του! Ο Γερμανός έβγαλε V5!!!! ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΦΛΑΣΑΡΩΩΩ!!!! Edited May 21, 2010 by tonysac Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clhorus Δημ. May 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2010 Τι έπαθε το μαγαζάκι; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos_theo_ Δημ. May 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2010 γεια σας παιδια, τον τελευταιο καιρο εχω παρατηρησει πως η ο οθονη δεν ανταποκρινεται οπως πρωτα. καμια φορα παταω κατι και δεν πιανει, ειδικα το κενο στα μηνυματα. εχω την hx2.02. τι μπορω να κάνω? επίσης σκέφτομαι να περάσω καμια κανουρια εκδοση ποια ειναι η πιο αξιοπιστη απο τις τελευταιες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. May 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2010 Ο Γερμανός έβγαλε V5!!!! ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΦΛΑΣΑΡΩΩΩ!!!! Ε μείνε με την V4!!! Δεν θα είσαι ο μόνος! ;) Τι έπαθε το μαγαζάκι; :confused: Μια χαρά είναι... γεια σας παιδια, τον τελευταιο καιρο εχω παρατηρησει πως η ο οθονη δεν ανταποκρινεται οπως πρωτα. καμια φορα παταω κατι και δεν πιανει, ειδικα το κενο στα μηνυματα. εχω την hx2.02. τι μπορω να κάνω? επίσης σκέφτομαι να περάσω καμια κανουρια εκδοση ποια ειναι η πιο αξιοπιστη απο τις τελευταιες? Μπορείς να περάσεις την V4 η να περιμένεις να βγάλει ο γερμανός την V5 στα ελληνικά... Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristaras69 Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 Το "μαγαζάκι" το κλείσανε; Εχω 2-3 μέρες που προσπαθώ να μπω αλλά δεν μπαίνει! Ο γερμανός τα πήρε παιδιά! Και αυτός βέβαια κάθε μήνα καινούριο fw το παρατράβηξε το πράγμα:) Ξέρει κανένας αν το V5 βασίζεται σε κανα καινούριο της μαμάς ή απλώς περιέχει διάφορα κόλπα που εφηύρε πάνω σε παλιά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 Ε μείνε με την V4!!! Δεν θα είσαι ο μόνος! ;) Ναι μάλλον δεν θα είμαι ο μόνος...δεν την βλέπω και πολύ καλή την καινούρια του έκδοση:worry: Στο μεταξύ διαβάστε στο site του τι γίνεται..του τα χώνουνε γιατί βγάζει συνεχώς καινούριες εκδόσεις χωρίς κάποιο σηματικό update...Και εγώ είμαι με το μέρος τους...αν εξαιρέσουμε μέχρι και την V4 που είχε έστω κάτι καινούριο (ks στα μενού) η V5 δεν νομίζω ότι ήταν απαραίτητη...καλύτερα να βγάζει πιο αραιά εκδόσεις αλλά με σημασία όπως symbian 3 για παράδειγμα...με το να βγάζει συνεχώς εκδόσεις νομίζω ότι αναλώνει τον χρόνο του χωρίς κάποιες σημαντικές διαφορές... Γνώμη μου:cool: ] Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 Δεν φτανει που κανει τοσο καλη δουλεια, του τα χωνουνε κι ολας; Αν δεν ηταν αυτος θα ειχαμε τετοιες ρομς; Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 Δεν φτανει που κανει τοσο καλη δουλεια, του τα χωνουνε κι ολας; Αν δεν ηταν αυτος θα ειχαμε τετοιες ρομς; Εδώ να διευκρινήσω ότι είμαι με το μέρος αυτών που του τα χώνουν με την καλή έννοια, όχι με αυτούς που τον βρίζουν! Του έχω στείλει και mail που του το αναφέρω! Φυσικά και αν δεν ήταν αυτός οι περισσότεροι από εμάς θα είχαμε τώρα άλλο τηλέφωνο. Απλά πιστεύω πως οι δυνατότητες του είναι για πολύ παραπάνω από ότι να αναλώνεται στο να βγάζει ανά μήνα καινούρια ρομ με μικροδιαφορές από την προηγούμενη! Φανταστείτε τι θα μπορούσε να κάνει ο άνθρωπος αν έβγαζε για παράδειγμα μια ρομ κάθε δύο μήνες!! Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 Βρε αυτός καλά κάνει και βγάζει μια έκδοση ανά μήνα περίπου αλλά και εγώ συμφωνώ με τον tonysac εδώ.Η καινοτομία της V5 είναι ότι πάει τον επεξεργαστή στην κανονική του συχνότητα (600Mhz) από τα 550MHZ που δουλεύει το κινητό μας εδώ και τόσο καιρό.Απλώς θα έπρεπε κατά την γνώμη μου να καταφέρει πρώτα να ενσωματώσει την δυνατότητα στο firmware και μετά να το κυκλοφορήσει (κάτι που έκανε μόλις σήμερα) ώστε να μην ακούει και την γκρίνια του καθενός... Και εγώ που το έχω ξεψαχνίσει σχεδόν όσο δεν πάει το κινητό δεν πρόκειται να φύγω από την V4 αν δεν βγει έκδοση της V5 με σωστό κλοκάρισμα του επεξεργαστή. keras φυσικά και εκτιμάμε την δουλεία του γερμανού και έχουμε πει πάααααρα πολλές φορές ότι αν δεν ήταν αυτός το κινητό θα είχε πάει άκλαυτο όχι λόγο hardware αλλά λόγω ελλιπούς support....αν δεν υπήρχε ο γερμανός και η υπόλοιπη cooking scene του i8910 (που btw είναι όλοι τους πάντα 1 βήμα πίσω από τον hyperx...) εγω θα είχα χιλιομετανιώσει για την αγορά της συσκευής, ενώ τώρα είμαι πολύ ευχαριστημένος. Επίσης καλό είναι όποτε μπορούμε να κάνουμε και από κάνα donate στον hyperx γιατί παίρνει την δουλεία του πολύ στο σοβαρά και είναι πολύ πιο συζητήσιμος από την samsung... Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 Βρε αυτός καλά κάνει και βγάζει μια έκδοση ανά μήνα περίπου αλλά και εγώ συμφωνώ με τον tonysac εδώ.Η καινοτομία της V5 είναι ότι πάει τον επεξεργαστή στην κανονική του συχνότητα (600Mhz) από τα 550MHZ που δουλεύει το κινητό μας εδώ και τόσο καιρό.Απλώς θα έπρεπε κατά την γνώμη μου να καταφέρει πρώτα να ενσωματώσει την δυνατότητα στο firmware και μετά να το κυκλοφορήσει (κάτι που έκανε μόλις σήμερα) ώστε να μην ακούει και την γκρίνια του καθενός... Και εγώ που το έχω ξεψαχνίσει σχεδόν όσο δεν πάει το κινητό δεν πρόκειται να φύγω από την V4 αν δεν βγει έκδοση της V5 με σωστό κλοκάρισμα του επεξεργαστή. keras φυσικά και εκτιμάμε την δουλεία του γερμανού και έχουμε πει πάααααρα πολλές φορές ότι αν δεν ήταν αυτός το κινητό θα είχε πάει άκλαυτο όχι λόγο hardware αλλά λόγω ελλιπούς support....αν δεν υπήρχε ο γερμανός και η υπόλοιπη cooking scene του i8910 (που btw είναι όλοι τους πάντα 1 βήμα πίσω από τον hyperx...) εγω θα είχα χιλιομετανιώσει για την αγορά της συσκευής, ενώ τώρα είμαι πολύ ευχαριστημένος. Επίσης καλό είναι όποτε μπορούμε να κάνουμε και από κάνα donate στον hyperx γιατί παίρνει την δουλεία του πολύ στο σοβαρά και είναι πολύ πιο συζητήσιμος από την samsung... Mafiozos +1 Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strong Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 Εγω παντως εχω μεινει στην V3 ακομα και ειμαι πολυ ευχαριστημενος! Παντως ναναι καλα οανθρωπος που μεταμορφωσε το κινητο μας! Παράθεση Ένας φτωχός και μόνος cowboy! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clhorus Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 Όσον αφορά το μαγαζάκι, έλαβα στο mail μου το εξής μήνυμα: Dear clhorus, As our domain name was put on hold we changed the URL to: http://www.ipmartforum.com. So please use this domain temporary until we fix the problem. Regards, iPmart forum team Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 Α, για το ip-mart έλεγες ότι δεν μπαίνει πλέον, βρε clhorus; Εγώ νόμιζα έλεγες για το blog του γερμανού ότι δεν μπαίνει και παραξενευόμουν. Άλλωστε μαγαζάκια υπάρχουν πολλά.... ;) Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christospr Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 Έχω το εξής πρόβλημα και θα ήθελα παρακαλώ αν γνωρίζει κάποιος κάτι να μου απαντήσει. Το κινητό μου από τοτε που άλλαξα ρομ από την μαμίσια στην v4 όταν με καλούν την πρώτη φόρα φαίνεται σαν να είναι κατειλημένο και την επόμενη χτυπάει κανονικά. Έβαλα την sim μου σε άλλο κινητό δεν μου παρουσίασε το ίδιο πρόβλημα, έβαλα άλλη sim στο κινητό μου πάλι δεν παρουσίασε πρόβλημα, Κάλεσα την τεχνική υποστίριξη της vodafone και μου είπαν ότι δεν βλέπουν κάποιο πρόβλημα με τη γράμμη μου και πως είναι κάποια ρύθμιση που έχω κάνει στο κινητο και έχει παντρευτεί και με την sim. Παρακαλώ αν γνωρίζει καποιος αν υπάρχει τέτοια ρύθμιση και πως απενεργοποιείται ας μου απαντήσει, ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nightmare_gr Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 Παιδια μια ερωτηση: εκει που δειχνει το σημα του κινητου (πανω αριστερα δλδ ) εχει ενα συμβολο που ειναι καπως ετσι \--- ----/ το κινητο ειναι σε GSM γυρισμενο ....η σωστη λειτουργια που ειχαμε με την μαμισια ρομ ποια ειναι? γιατι με τη μαμα ρομ ουτε καν το ειχα δει αυτο το συμβολο!!! :S Να προσθεσω οτι μετα απο 1-2 λεπτα ομιλιας το κινητο αρχιζει να κανει παρασιτα και να παραμορφωνει την φωνη μου.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 Συμφωνώ με τα αναφερόμενά σας MaFiOzOS_88 και tonysac και, άλλωστε έχετε ψάξει τη συσκευή και εγώ την έχω λίγο καιρό, απλά είμαι πραγματικά τόσο πολύ ευχαριστημένος απο αυτήν, και την V4 FINAL ρομ που φοράει, όσο με λίγες συσκευές που έχω πάρει έως τώρα. Πραγματικά έχω εντυπωσιαστεί, παρ' όλο που δεν είχα πολλές γνώσεις στο symbian (δούλευα έως τώρα περισσότερο WM) αλλά αυτή η συσκευή με αυτή την οθόνη νομίζω οτι είναι κάτι τελείως διαφορετικό και μπορεί να αναδείξει και το λειτουργικό. Είναι εύχρηστη, τα κάνει όλα καλά (αν είχε και την τέλεια κάμερα) και σαφως με εξαιρετική ποιότητα κατασκευής. Μακάρι να υπάρχουν άνθρωποι σαν τον Γερμανό και να κάνουν τέτοια δουλειά. Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clhorus Δημ. May 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2010 Παιδια μια ερωτηση: εκει που δειχνει το σημα του κινητου (πανω αριστερα δλδ ) εχει ενα συμβολο που ειναι καπως ετσι \--- ----/ το κινητο ειναι σε GSM γυρισμενο ....η σωστη λειτουργια που ειχαμε με την μαμισια ρομ ποια ειναι? γιατι με τη μαμα ρομ ουτε καν το ειχα δει αυτο το συμβολο!!! :S Να προσθεσω οτι μετα απο 1-2 λεπτα ομιλιας το κινητο αρχιζει να κανει παρασιτα και να παραμορφωνει την φωνη μου.... θα πας settings-connectivity-administrative settings-pocket data και στο attach θα βαλεις when needed Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malmsteen Δημ. May 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2010 άλλη μια απορία που έχω... αυτή η κλειδαριά κάτω δεξιά στην οθόνη, τι στο καλό κάνει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. May 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2010 Έχω το εξής πρόβλημα και θα ήθελα παρακαλώ αν γνωρίζει κάποιος κάτι να μου απαντήσει. Το κινητό μου από τοτε που άλλαξα ρομ από την μαμίσια στην v4 όταν με καλούν την πρώτη φόρα φαίνεται σαν να είναι κατειλημένο και την επόμενη χτυπάει κανονικά. Έβαλα την sim μου σε άλλο κινητό δεν μου παρουσίασε το ίδιο πρόβλημα, έβαλα άλλη sim στο κινητό μου πάλι δεν παρουσίασε πρόβλημα, Κάλεσα την τεχνική υποστίριξη της vodafone και μου είπαν ότι δεν βλέπουν κάποιο πρόβλημα με τη γράμμη μου και πως είναι κάποια ρύθμιση που έχω κάνει στο κινητο και έχει παντρευτεί και με την sim. Παρακαλώ αν γνωρίζει καποιος αν υπάρχει τέτοια ρύθμιση και πως απενεργοποιείται ας μου απαντήσει, ευχαριστώ Φίλε μου στο πρότεινα και πριν κάνα δυο σελίδες, δεν γίνεται να σου αλλάξουν την sim με μια καινούργια και να διατηρήσεις το νούμερο σου προφανώς.Γίνεται σίγουρα η διαδικασία αλλά δεν άν και πόσο κοστίζει η διαδικασία.... άλλη μια απορία που έχω... αυτή η κλειδαριά κάτω δεξιά στην οθόνη, τι στο καλό κάνει??? Όταν είναι σε κατάσταση "κλειδωμένο", δεν μπορείς να αλλάξεις θέση τα widgets παρά μόνο να αλληλεπιδράσεις με αυτά (πχ κάποια σε πάνε σε κάποια εφαρμογή) όταν το λουκετάκι είναι σε κατάσταση "ξεκλείδωτο" τότε μπορείς άνετα να αλλάξεις θέση τα widgets σου! Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malmsteen Δημ. May 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2010 Όταν είναι σε κατάσταση "κλειδωμένο", δεν μπορείς να αλλάξεις θέση τα widgets παρά μόνο να αλληλεπιδράσεις με αυτά (πχ κάποια σε πάνε σε κάποια εφαρμογή) όταν το λουκετάκι είναι σε κατάσταση "ξεκλείδωτο" τότε μπορείς άνετα να αλλάξεις θέση τα widgets σου! σ'ευχαριστώ για την άμεση απάντηση μαφιόζε:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christospr Δημ. May 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2010 Ευχαριστώ φίλε μαφιόζε το σκέφτηκα κι εγώ για αλλαγή της sim απλά ρώτησα αν υπάρχει πιθανότητα να υπάρχει τέτοια ρύθμιση στο τηλέφωνο όπως μου είπαν από την vodafone και εμένα μου διέφευγε, προφανώς η μόνη λύση πλέον είναι η αλλαγή της sim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts