MaFiOzOS_88 Δημ. May 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2010 Τελικά δοκίμασα αυτό με το patch και δεν έγινε δουλεία.... :/ Χειροκίνητα λοιπόν! :ρ Tony εγώ έκανα replace to C:\private\20018901\mediabrowser.ini με αυτο που κατέβασα απο το blog και διέγραψα το E:\private\20018901\mediabrowser.db αλλά χαίρι δεν είδα! Το dayhand υπάρχει και με ελληνικό πληκτρολόγιο και αν και δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη το έχω δει σε λειτουργία στο 5800 ενός φίλου μου.Το κακό προς το παρόν είναι ότι δεν υποστηρίζει Τ9 αλλά ο δημιουργός του λέει ότι δουλέευει πάνω σε αυτο! Περισσότερες πληροφορίες εδώ Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. May 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2010 Εμένα χειροκίνητα δεν βγαίνουν τα εικονίδια του mame γιατί αν τα βάλω σε ένα φάκελλο που έχω ανοίξει στην έκθεση μετά δεν τα βλέπω μέσα στο mame!!!!!!:blink: Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. May 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2010 Αν θυμάμαι καλά Tony για να φύγουν χειροκίνητα πρέπει να βρεις τον φάκελο που βρίσκονται τα εικονίδια και να τον κάνεις κρυφό (hidden) ώστε να μην τον "βλέπει" η έκθεση. Τώρα που το λες και γω παλιά κάπως έτσι το χα κάνει, δηλαδή άνοιξα ένα φάκελο η όπως το λέει η έκθεση τέλος πάντων και τα πέταξα μέσα αλλά δεν γινόταν να τα επιλέξω όλα μαζί. :/ Πάντως όταν το είχα κάνει για τα εικονίδια του live messenger μια χαρά δούλευε μετά. Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. May 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2010 Ναι και εγώ το είχα κάνει αυτό για το Ndrive! Θα προσπαθήσω με αυτό τον τρόπο μπας και τα βρω και τα κρύψω! Thanks for the tip το είχα ξεχάσει:) Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. May 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2010 καλησπερα παιδια.τελικα απο την μαμισια εκδοση υπαρχει διαφορα στον ηχο του βιντεο στις αλλες εκδοσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. May 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2010 καλησπερα παιδια.τελικα απο την μαμισια εκδοση υπαρχει διαφορα στον ηχο του βιντεο στις αλλες εκδοσεις? Πολύ μεγάλη διαφορά εφόσον στη μανίσια χρησιμοποιείτε ο AMR Codec για συμπίεση και στις μαγειρεμένες χρησιμοποιείτε ο ACC Codec με πολλαπλάσιο bitrate. Άντε ακόμη να φλασάρεις την V4;; :p Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. May 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2010 εγω μόλλις σήμερα ανακάληψα ότι τραβάει φωτογραφίες σε wide!! στα 6mp βέβαια αλλα σε αναλογία 16/9. Θα το μελετήσω αύριο... Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgema Δημ. May 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2010 Ρε παιδιά πως βάζεις χάρτες στο OVI maps? Πήγα να του κατεβάσω με maploader το αναγνώρισε σαν i8910 και δε προχώραγε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. May 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2010 Ρε παιδιά πως βάζεις χάρτες στο OVI maps? Πήγα να του κατεβάσω με maploader το αναγνώρισε σαν i8910 και δε προχώραγε. Δεν σου έβγαλε μενού στα αριστερά με τις διαθέσιμες χώρες για να επιλέξεις την Ελλάδα; Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgema Δημ. May 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2010 (edited) Ποιός να μου το βγάλει αυτό? Το maploader ή το OVI? Edit: ΟΚ τώρα μου δούλεψε!!! Edited May 8, 2010 by Georgema Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yamahar6 Δημ. May 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2010 περασα το 8gb pack αλλα δεν αλλαξε τιποτα,πρεπει να κανω κατι αλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. May 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2010 περασα το 8gb pack αλλα δεν αλλαξε τιποτα,πρεπει να κανω κατι αλλο? Περίμενε μερικά λεπτά και το κινητό θα κάνει επανεκκίνηση μόνο του! Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yamahar6 Δημ. May 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2010 επρεπε να παω στο φακελο widgets :thanks: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. May 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2010 καλησπερα παιδια.μηπως μπορει κανεις απο αθηνα να με βοηθησει να περασω την v4 στο κινητο και γενικως να το "φτιαξω"εχω τις μαμας του και φοβαμαι να το πειραξω μηπως κανω καποια ζημια.θα του δωσω 15ε για τον κοπο του.το ειπα και στον μαφιοζο αλλα ειναι απο λαρισα,οποτε δυσκολο.στειλτε προσωπικο μην?ευχαριστω εκ των προτερων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthos8 Δημ. May 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2010 φιλε monster1971 δεν χρειαζεται να δοσεις λεφτα εινα πολη απλο ακολουθα μονο της οδειγιες προσεκτικα και ολα θα πανε καλα!!!μπες στο σιτε του γερμανου HX-Custom-Roms.com εχει της οδειγιες πως να φλασαρεις το κην. σου!!!αν καπου κολησεις ροτα εδω για βοηθεια!ακι μην φοβασαι καθολου δεν παθαινει τιποτα το κην.με το φλασαριμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnGeo_7 Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 Χαιρετώ-- θέλω όταν στέλνω αρχεία απο το πισι μου στο κινητό να τα αποθηκεύει κατ ευθείαν στη mass memory-- μη μου πείτε οτι δε γίνεταιιιιι... εχω ψάξει αρκετά μα... Παράθεση Αγγελίες στο Buy & Sell Μόνο.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 Όταν συνδέεις το κινητό μέσω USB γιατι δεν επιλέγεις το "Μαζική Αποθήκευση"; Εϊναι αυτο ακριβώς που λες! ;) Μετά ανοίγεις από το "Ο υπολογιστής μου" τον αφαιρούμενο δίσκο με τα 7.64GB και πετάς μεσα ότι θες σαν να είναι φλασάκι! Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnGeo_7 Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 Ναι, αλλά δε μπορώ να κουβαλάω πάντα το καλώδιο. Ενώ το bluetooth είναι πάντα μαζί:) Είμαι σε σπίτι φίλου, θέλω να στείλω ένα τραγούδι μέσω ΒΤ και μου βγάζει ανεπαρκής μνήμη και τρελαίνομαι! Παράθεση Αγγελίες στο Buy & Sell Μόνο.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christospr Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 Από τότε που έκανα αναβάθμιση στο τελευταίο firmware μου κάνει το εξής πρόβλημα, όταν με καλεί κάποιος την πρώτη φορά ακούγονται τρία μπιπ και κλείνει η σύνδεση και όταν ξαναδοκιμάζει τότε καλεί κανονικά. Δοκίμασα να βάλω την κάρτα μου σε άλλο κινητό και δεν μου παρουσίασε το πρόβλημα. Έχει κανείς καμία ιδέα τι μπορεί να φταίει, η σύνδεση μου είναι vodafone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 Ναι, αλλά δε μπορώ να κουβαλάω πάντα το καλώδιο. Ενώ το bluetooth είναι πάντα μαζί:) Είμαι σε σπίτι φίλου, θέλω να στείλω ένα τραγούδι μέσω ΒΤ και μου βγάζει ανεπαρκής μνήμη και τρελαίνομαι! Αν πας στα Μηνύματα/Επιλογές/Ρυθμίσεις/Άλλο μπορείς να αλλάξεις την μνήμη αποθήκευσης των μηνυμάτων. Επίσης μπορείς αφότου σου στείλουν τα αρχεία ή ήχους μέσω bt, να τα αποθηκεύεις στο Ε:/ και μετά να τα διαγραφείς από τα μηνύματα! Από τότε που έκανα αναβάθμιση στο τελευταίο firmware μου κάνει το εξής πρόβλημα, όταν με καλεί κάποιος την πρώτη φορά ακούγονται τρία μπιπ και κλείνει η σύνδεση και όταν ξαναδοκιμάζει τότε καλεί κανονικά. Δοκίμασα να βάλω την κάρτα μου σε άλλο κινητό και δεν μου παρουσίασε το πρόβλημα. Έχει κανείς καμία ιδέα τι μπορεί να φταίει, η σύνδεση μου είναι vodafone Περίεργο.... Πιο μόντεμ φοράς; Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnGeo_7 Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 εισαί μεγάλος ρε μαφιόζε! Παράθεση Αγγελίες στο Buy & Sell Μόνο.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christospr Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 Μόλις πέρασα την v3-28 εβαλα το jc1 μετα πέρασα την v4 και ξαναφλάσαρα το jb1 γιατί διάβασα ότι είναι καλύτερο σε κάποια σχόλια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mustanggre Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 Μόλις πέρασα την v3-28 εβαλα το jc1 μετα πέρασα την v4 και ξαναφλάσαρα το jb1 γιατί διάβασα ότι είναι καλύτερο σε κάποια σχόλια κ εγω απο την v3 περασα στην v4 εβαλα κ το content pack 8 gb αλλα εχω μεγαλο προβλημα με το πληκτρολογιο του τηλεφωνου τα 3 πρωτα πληκτρα 1,2,3 δεν επιλεγονται η επιλεγονται πολυ δυσκολα, ολα τα υπολοιπα κανονικοτατα κ στα sms κανενα προβλημα με το πληκτρολογιο. εκανα format ξανα κ ξανα reset, αλλα δεν διωρθονεται τιποτα, τι αλλο να κανω!!!!!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. May 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2010 Μόλις πέρασα την v3-28 εβαλα το jc1 μετα πέρασα την v4 και ξαναφλάσαρα το jb1 γιατί διάβασα ότι είναι καλύτερο σε κάποια σχόλια Τελικά έστρωσε; κ εγω απο την v3 περασα στην v4 εβαλα κ το content pack 8 gb αλλα εχω μεγαλο προβλημα με το πληκτρολογιο του τηλεφωνου τα 3 πρωτα πληκτρα 1,2,3 δεν επιλεγονται η επιλεγονται πολυ δυσκολα, ολα τα υπολοιπα κανονικοτατα κ στα sms κανενα προβλημα με το πληκτρολογιο. εκανα format ξανα κ ξανα reset, αλλα δεν διωρθονεται τιποτα, τι αλλο να κανω!!!!!!!! Αυτό και αν είναι πρωτάκουστο! :blink: Στις υπόλοιπες εφαρμογές στο ίδιο σημείο που αντιστοιχούν το 1,2,3 (λίγο πάνω απ'τη μέση της οθόνης) ανταποκρίνονται καλά; Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgema Δημ. May 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2010 Παίδες ερώτηση. Πως ενεργοποιώ το να φαίνεται η φωτογραφία του καλούντος όταν με παίρνουν τηλέφωνο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts