Hetfield89 Δημ. May 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2009 βγηκε στην αγγλια... η orange το εχει buy now και στην ιστοσελιδα της. απο οτι εμαθα μεμονωμενα βγήκε και σε καταστήματα της γαλλιας. στην γερμανια θα βγει τελος αυτης της εβδομαδας!! δεν μπορω να περιμενω... εχω ξεμεινει με την παντοφλα το 5800 εδω και λιγες μερες αφου εδωσα το htc μου :( Αν το 5800 ειναι παντοφλα, τοτε το OmniaHD τι ειναι, πεδιλο του σκι? :rolleyes: :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gasmanian83 Δημ. May 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2009 :lol: ειναι λιγο μεγαλο μπροστα στο 5800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. May 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2009 Είναι πολύ μεγαλύτερο από το 5800 αλλά, οποίος θέλει μεγάλη οθόνη, δεν μπορεί να απαιτήσει και μικρές εξωτερικές διαστάσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faze Δημ. May 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2009 Αυτό δεν μπορούμε να το ξέρουμε πριν πιάσουμε την συσκευή στα χέρια μας. Σίγουρα όμως δεν έχει απολύτως καμία σχέση με το απλό ΟΜΝΙΑ. Στηρίζονται σε διαφορετικό λειτουργικό και έχουν εντελώς διαφορετικό hardware. Εχεις δικιο σε αυτο που λες. Οτι λέμε μεχρι τώρα είναι εικασίες (με λίγη βοήθεια βέβαια απο τα hands on βιντεακια). Εχω να πάρω symbian κινητο απο το 3650 (αν δν κανω λαθος) Το τεράστιο μπλέ Νοκια με το στρόγγυλο πληκτρολόγιο :rolleyes: Το οτι λειτουργεί σε αυτη την πλατφόρμα υποθέτω σημαίνει οτι θα σηκώνει και πολλές εφαρμογές (Χρήσιμες η απλά cool :happy:) όπως το iphone? Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VirusSnake Δημ. May 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2009 Αν το 5800 ειναι παντοφλα, τοτε το OmniaHD τι ειναι, πεδιλο του σκι? :rolleyes: :p ειναι χοντρο σαν ξυλινη sayonara mitsuko σα τσοκαρο πως το λενε... το υψος και το πλατος δεν με απασχολουν... οπως μπορεις να δεις πριν ειχα το touch hd... Παράθεση Στο άδειο δωμάτιο και στον κρύο αέρα Να σ’ αγαπώ το μόνο που μου μένει Να ‘μαι για σένα η ζωή που περιμένει Να κλέψει να σου δώσει Να σε στείλει να σε νοιώσει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. May 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2009 Φίλε faze, ναι, υπάρχουν ήδη αρκετές εφαρμογές και κάθε μέρα εμφανίζονται νέες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. May 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2009 παντως αυτο που κυκλοφορει στην Αγγλια, δεν εχει ελληνικο μενου. οπως το ιννοβ δηλαδη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknikolas1 Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 Kαλημερα, βρε παιδια να ρωτησω κι εγω κατι...παντα ειχα κινητα ΝΟΚΙΑ και ολοι ξερουμε για το servis που διαθετει...για την εταιρια samsung... εννοω servis..πως ειναι??? Γιατι κι εγω περιμενω το samsung hd!!! Ευχαριστω!!! Παράθεση ...htc one... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZR2 Δημ. May 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2009 Kαλημερα, βρε παιδια να ρωτησω κι εγω κατι...παντα ειχα κινητα ΝΟΚΙΑ και ολοι ξερουμε για το servis που διαθετει...για την εταιρια samsung... εννοω servis..πως ειναι??? Γιατι κι εγω περιμενω το samsung hd!!! Ευχαριστω!!! Ουσιαστικά τα service των περισσότερων εταιρειών κινητής είναι λίγο πολύ προβληματικά και πάντα παίζει ρόλο και που θα πέσεις και το ίδιο δυστυχώς ισχύει και για την Samsung. Αν το βασικό μας κριτήριο ήταν η ποιότητα του service τότε δεν θα έπρεπε να είχε κανένας κινητό στην Ελλάδα!:lol: Πάντως οι πιθανότητες να επισκευτείς το service της Samsung είναι κατά πολύ λιγότερες σε σχέση με Nokia και άλλες καθότι τα τηλέφωνά της πέρα από εξαιρετική ποιότητα κατασκευής είναι γενικά και πολύ αξιόπιστα. Πήγαινε σε κάποιο κατάστημα και βάλε δίπλα δίπλα ένα Nokia και ένα Samsung και δες την διαφορά. Ακόμα και απλά με το μάτι η διαφορά σε ποιότητα και υλικά είναι χαοτική! Έχει το μικρότερο fault rate απ'όλες τις εταιρίες, όχι βέβαια οτι δεν προκύπτουν και γκάφες. Άρα αν θελεις Samsung προχώρα και μην πολύασχολείσαι με το ζήτημα του service γιατί είναι όπως είπα μια πικραμένη ιστορία στην Ελλάδα τουλάχιστον.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknikolas1 Δημ. May 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2009 Ουσιαστικά τα service των περισσότερων εταιρειών κινητής είναι λίγο πολύ προβληματικά και πάντα παίζει ρόλο και που θα πέσεις και το ίδιο δυστυχώς ισχύει και για την Samsung. Αν το βασικό μας κριτήριο ήταν η ποιότητα του service τότε δεν θα έπρεπε να είχε κανένας κινητό στην Ελλάδα!:lol: Πάντως οι πιθανότητες να επισκευτείς το service της Samsung είναι κατά πολύ λιγότερες σε σχέση με Nokia και άλλες καθότι τα τηλέφωνά της πέρα από εξαιρετική ποιότητα κατασκευής είναι γενικά και πολύ αξιόπιστα. Πήγαινε σε κάποιο κατάστημα και βάλε δίπλα δίπλα ένα Nokia και ένα Samsung και δες την διαφορά. Ακόμα και απλά με το μάτι η διαφορά σε ποιότητα και υλικά είναι χαοτική! Έχει το μικρότερο fault rate απ'όλες τις εταιρίες, όχι βέβαια οτι δεν προκύπτουν και γκάφες. Άρα αν θελεις Samsung προχώρα και μην πολύασχολείσαι με το ζήτημα του service γιατί είναι όπως είπα μια πικραμένη ιστορία στην Ελλάδα τουλάχιστον.:) Ευχαριστώ φίλε μου!!! Σίγουρα δε θα αγόραζα κινητό μόνο κ μόνο αν έχει καλό servis...απλά επειδή έχω φάει πίκρα με τα NOKIA... είπα να ρωτήσω!!! Να ρωτήσω κ κάτι άλλο...είναι ενας φίλος μου στη Γερμάνια...κ του είπα να κοιτάξει αν το έχουν...αν το βρει η γνώμη σου ποια είναι...να μου το φέρει? Η να περιμένω να το πάρω απο εδώ? Το κόλλημα μου είναι ότι θέλω να έχει ελληνικά ..αλλά δε κρατιέμαι κιόλας να περιμένω!!! ΤΗΧ Παράθεση ...htc one... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. May 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2009 Ευχαριστώ φίλε μου!!! Σίγουρα δε θα αγόραζα κινητό μόνο κ μόνο αν έχει καλό servis...απλά επειδή έχω φάει πίκρα με τα NOKIA... είπα να ρωτήσω!!! Να ρωτήσω κ κάτι άλλο...είναι ενας φίλος μου στη Γερμάνια...κ του είπα να κοιτάξει αν το έχουν...αν το βρει η γνώμη σου ποια είναι...να μου το φέρει? Η να περιμένω να το πάρω απο εδώ? Το κόλλημα μου είναι ότι θέλω να έχει ελληνικά ..αλλά δε κρατιέμαι κιόλας να περιμένω!!! ΤΗΧ 99% δεν θα εχει ελληνικα. το αγγλικο παντως δεν εχει διοτι το ρωτησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknikolas1 Δημ. May 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2009 99% δεν θα εχει ελληνικα. το αγγλικο παντως δεν εχει διοτι το ρωτησα. ok..Ευχαριστω!!! Παράθεση ...htc one... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. May 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2009 Γιατί μάλλον κάποια εταιρία κινητής δεν θα το φέρει :(; Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. May 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2009 Θα το φέρουν αλλά, όπως πάντα, με μεγάλη καθυστέρηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. May 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2009 Θα το φέρουν αλλά, όπως πάντα, με μεγάλη καθυστέρηση. Δυστυχώς τα παιχνίδια και οι συνεργασίες είναι καθοριστικές στα δικαιώματα χρήσης. Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZR2 Δημ. May 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2009 Ευχαριστώ φίλε μου!!! Σίγουρα δε θα αγόραζα κινητό μόνο κ μόνο αν έχει καλό servis...απλά επειδή έχω φάει πίκρα με τα NOKIA... είπα να ρωτήσω!!! Να ρωτήσω κ κάτι άλλο...είναι ενας φίλος μου στη Γερμάνια...κ του είπα να κοιτάξει αν το έχουν...αν το βρει η γνώμη σου ποια είναι...να μου το φέρει? Η να περιμένω να το πάρω απο εδώ? Το κόλλημα μου είναι ότι θέλω να έχει ελληνικά ..αλλά δε κρατιέμαι κιόλας να περιμένω!!! ΤΗΧ Όπως σου είπαν κατά πάσα πιθανότητα δεν θα περιλαμβάνει Ελληνικά οπότε κατά τη γνώμη μου ΜΗΝ το πάρεις από Εξωτερικό! Θα τρέχεις μετά να του βάζεις Ελληνικά και θα ταλαιπωρηθείς, χώρια οτι η Ελληνική αντιπροσωπία της Samsung δημιουργεί προβλήματα με την εγγύηση για συσκευές που είναι αγορασμένες από εξωτερικό. Μη σε πιάνει τόση ανυπομονησία, θα έρθει σύντομα και εδώ, περίμενε να το αγοράσεις σωστά ώστε να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Σου ξαναλέω, δεν υπάρχει λόγος να ρισκάρεις και το πάρεις από εξωτερικό (ακόμα και να το βρεις φθηνότερα), γιατί μπορεί να το μετανιώσεις μετά. Υπομονή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VirusSnake Δημ. May 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2009 Όπως σου είπαν κατά πάσα πιθανότητα δεν θα περιλαμβάνει Ελληνικά οπότε κατά τη γνώμη μου ΜΗΝ το πάρεις από Εξωτερικό! Θα τρέχεις μετά να του βάζεις Ελληνικά και θα ταλαιπωρηθείς, χώρια οτι η Ελληνική αντιπροσωπία της Samsung δημιουργεί προβλήματα με την εγγύηση για συσκευές που είναι αγορασμένες από εξωτερικό. Μη σε πιάνει τόση ανυπομονησία, θα έρθει σύντομα και εδώ, περίμενε να το αγοράσεις σωστά ώστε να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Σου ξαναλέω, δεν υπάρχει λόγος να ρισκάρεις και το πάρεις από εξωτερικό (ακόμα και να το βρεις φθηνότερα), γιατί μπορεί να το μετανιώσεις μετά. Υπομονή! 1) 99.9% θα εχει γερμανικα.... εχει αργησει να βγει στην γερμανια γιατι θα εχει διαφορετικο product code απο αγγλια και ιταλια που εχει βγει ηδη το κινητο. 2) και να μην εχει αλλαζεις με ενα flashing προγραμα το κινητο και βαζεις ελληνικα σε 10 λεπτακια το πολυ... 3)οι εγγυησεις της samsung ειναι παγκοσμιες και δεν δημιουργειται κανενα προβλημα... Παράθεση Στο άδειο δωμάτιο και στον κρύο αέρα Να σ’ αγαπώ το μόνο που μου μένει Να ‘μαι για σένα η ζωή που περιμένει Να κλέψει να σου δώσει Να σε στείλει να σε νοιώσει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. May 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2009 1) 99.9% θα εχει γερμανικα.... εχει αργησει να βγει στην γερμανια γιατι θα εχει διαφορετικο product code απο αγγλια και ιταλια που εχει βγει ηδη το κινητο. 2) και να μην εχει αλλαζεις με ενα flashing προγραμα το κινητο και βαζεις ελληνικα σε 10 λεπτακια το πολυ... 3)οι εγγυησεις της samsung ειναι παγκοσμιες και δεν δημιουργειται κανενα προβλημα... και εγω εβαλα σε ενα ιννοβ που ειχα παρει απο αγγλια ελληνικα σε 10 λεπτα, αλλα δεν ξερω τι θα γινοτανε αν το πηγαινα στην εδω αντιπροσωπεια για κανενα σερβις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitechisious Δημ. May 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2009 stis eggyhseis tipota den einai kathorismeno gia oles tis etairies..... i samsung ap oti kserw exei pagkosmio service opws kai i apple. twra kati etairies opws i nokia pou sou kanoun ti zwi duskoli ti na pw..... dinoun uporvolika dikaiwmata stis etairies diathesis kai mas kanoun ti zwi diskoli Παράθεση Αγγελίες μόνο στο Buy & Sell forum Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknikolas1 Δημ. May 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2009 Όπως σου είπαν κατά πάσα πιθανότητα δεν θα περιλαμβάνει Ελληνικά οπότε κατά τη γνώμη μου ΜΗΝ το πάρεις από Εξωτερικό! Θα τρέχεις μετά να του βάζεις Ελληνικά και θα ταλαιπωρηθείς, χώρια οτι η Ελληνική αντιπροσωπία της Samsung δημιουργεί προβλήματα με την εγγύηση για συσκευές που είναι αγορασμένες από εξωτερικό. Μη σε πιάνει τόση ανυπομονησία, θα έρθει σύντομα και εδώ, περίμενε να το αγοράσεις σωστά ώστε να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Σου ξαναλέω, δεν υπάρχει λόγος να ρισκάρεις και το πάρεις από εξωτερικό (ακόμα και να το βρεις φθηνότερα), γιατί μπορεί να το μετανιώσεις μετά. Υπομονή! Εχεις δικιο...θα περιμενω! THX!!! Παράθεση ...htc one... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. May 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2009 Δεν γνωριζω αν δοθηκε ηδη http://www.pixmania.gr/gr/gr/2827158/art/samsung/i8910-omnia-hd.html?srcid=7255&Partenaire=skroutz&CodePromo=oui&aftrack=TWpJMk1EczFNakE1OzEyNDI5NTYyODA7UGFydGVuYWlyZT1za3JvdXR6JkNvZGVQcm9tbz1vdWk= Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. May 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2009 Δεν γνωριζω αν δοθηκε ηδη http://www.pixmania.gr/gr/gr/2827158/art/samsung/i8910-omnia-hd.html?srcid=7255&Partenaire=skroutz&CodePromo=oui&aftrack=TWpJMk1EczFNakE1OzEyNDI5NTYyODA7UGFydGVuYWlyZT1za3JvdXR6JkNvZGVQcm9tbz1vdWk= το ειδα και εγω, ειναι γαλλικο μοντελο, δεν ξερουν αν εχει ελληνικα στο μενου (λεει εχει 5 γλωσσες) και μου ειπαν να ρωτησω στη samsung Γαλλιας για περισσοτερες πληροφοριες. δεν ξερω γαλλικα οποτε δεν πηρα να ρωτησω. αν καποιος ξερει ας κανει το καλο να μαθει. να η απαντηση: "Kalimera sas, Euxaristoume gia to minima sas. Gia plirofories epipleon apo autes pou sas emfanizonte sto site mas, mesa sta "texnika xarakteristika" tha xriasti na epikinonisete me tin kataskeuastria eteria. Ean den anaferoume tin elliniki glossa poli pithano na min exei elliniki glossa. Tha xriasti na to dite me tin Samsung Gallias. Euxaristoume kai pali, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknikolas1 Δημ. May 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2009 Οποιος το θελει...ας ριξει μια ματια εδω! http://cgi.ebay.com/Samsung-Omnia-HD-i8910-NEW-unlocked_W0QQitemZ270392735715QQcmdZViewItemQQptZCell_Phones?hash=item3ef4a9b7e3&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1234|66%3A2|65%3A12|39%3A1|240%3A1318|301%3A1|293%3A1|294%3A50 Παράθεση ...htc one... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. May 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2009 Καλή τιμή και προσεγγίζει την τιμή που μάλλον θα έχει στην ελληνική αγορά. Παρατήρησα ότι μέχρι σήμερα η Samsung δεν έχει τιμολογήσει κανένα της μοντέλο στην ελληνική αγορά πάνω από τα 650€ :). Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VirusSnake Δημ. May 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2009 δεν ξερεις ποσο χαρηκα με το ποστ σου... οπως ειπα λιγες σελλιδες πισω το περιμενω απο γερμανια και ειδα σε μερικα shop ημερομηνια ιουνιου... Παράθεση Στο άδειο δωμάτιο και στον κρύο αέρα Να σ’ αγαπώ το μόνο που μου μένει Να ‘μαι για σένα η ζωή που περιμένει Να κλέψει να σου δώσει Να σε στείλει να σε νοιώσει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts