LeGendGR Δημ. April 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2010 Εμένα μόνο το kinetic scrolling των μενού μου φτάνει, οπότε αύριο αν δεν βγει κάνα bug fix γιούυυυργιααα! :lol: Την πέρασα εδω και κανενα 30λεπτο ολα τελεια μέχρι στιγμής λίγο αργό ειναι μονο το καινούριο widget criskelo clock. προσκυνάω το καινούριο app TrackID. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. April 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2010 Την πέρασα εδω και κανενα 30λεπτο ολα τελεια μέχρι στιγμής λίγο αργό ειναι μονο το καινούριο widget criskelo clock. προσκυνάω το καινούριο app TrackID. Ωραίος ρε Legend... Διάβασα στο blog του γερμανού ότι σε πολλούς δεν αρέσει ότι πρέπει να κάνεις 3 φορές κλίκ για αν ανοίξει μια εφαρμογή.Ισχύει; Και αν ναι είναι τόσο ενοχλητικό; Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeGendGR Δημ. April 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2010 (edited) Ωραίος ρε Legend... Διάβασα στο blog του γερμανού ότι σε πολλούς δεν αρέσει ότι πρέπει να κάνεις 3 φορές κλίκ για αν ανοίξει μια εφαρμογή.Ισχύει; Και αν ναι είναι τόσο ενοχλητικό; Αν λες για το widget criskelo clock στην αρχη ηθελε όντος αρκετές φορές να το πατήσεις, τώρα όμως αφού πέρασα και αλλά προγράμματα και έκανα μερικές επανεκκινησης το πατώ μια φορά και αργή 3-4 δευτερόλεπτα για ανοίξει αυτό που θέλω, γενικά ειναι στα όρια του ενοχλητικού επίσης η μια από της επτά συντομεύσεις δεν μου ανοίγει καθόλου.Αν λες για το μενού καμιά φορα οχι παντα μπορει να χρειαστεί να πατήσεις και δεύτερη φορα το επαθα στα πολυμέσα,μουσικη και στην έκθεση αλλα αυτο γίνεται μονό όταν το κανείς γρήγορο πάτημα και πιστεύω οτι το μπερδεύει με το scrolling γι'αυτο δεν το ανοίγει αμεσος. Edited April 29, 2010 by LeGendGR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SLAINEGR Δημ. April 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2010 παιδες καλησπερα. εχει τελικα kinetic scrolling στο menu??? κανενα bug???? αυτο το αρχειο 8GB Contents pack τι περιεχει???? μοντεμ δεν εχει η ειναι ενσωματωμενο??? την περναμε με τον ιδιο τροπο που περασαμε και την HX-V3-29 // Modem JC1 ???? περιμενω πως και πως το Σ/Κ να βρω χρονο να την περασω, αν δεν βγαλει κανενα προβλημα ως τοτε. καλο βραδυ σε ολους. Παράθεση panasonic g600 - sony ericsson t18s - nokia 3310 -panasonic gd75 - nokia 8310 - sony ericsson t68ι - sony ericsson κ750 - sony ericsson κ800 - sony ericsson κ850 - samsung i8910 hd - xperia x10 mini - xperia x8 - xperia neo v - xperia sp Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. April 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2010 Την πέρασα εδω και κανενα 30λεπτο ολα τελεια μέχρι στιγμής λίγο αργό ειναι μονο το καινούριο widget criskelo clock. προσκυνάω το καινούριο app TrackID. Τι είναι ακριβώς το "app TrackID" κάτι σαν το shazam id που σου έδινε πληροφορίες για το τραγούδι και τον τραγουδιστή; Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. April 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2010 Τι είναι ακριβώς το "app TrackID" κάτι σαν το shazam id που σου έδινε πληροφορίες για το τραγούδι και τον τραγουδιστή; καλημερα. ακριβως αυτο που λες. μονο που ειναι δωρεαν απο την SE και δουλευει αψογα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis1974 Δημ. April 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2010 την περασα και γω πριν λιγο, αψογη μεχρι στιγμης . πολυ πιο γρηγορη αποκριση σε σχεση με την V3 , καλητερο σημα, αλλα...... στην οθονη αναμονης δηχνει μονο το wallpaper και το μενου των 4 πληκτρων (Τηλεφ-Επαφες-Μηνυμ-Μενου) το οποιο μαλιστα :mad: δεν ακουμπα κατω κατω στην οθονη αλλα ειναι λιγο πιο ψηλα :mad:, και που ειναι το ρολοι:mad: , η μπαρα με το σημα:mad:, η μπαρα της μπαταριας :mad: ????????????? Εχω βαλει σαν θεμα αρχικης οθονης το ''χαμηλη'' , που στην V3 μου τα εδειχνε κανονικα. Ειναι σπαστικο :mad: να μην βλεπεις την μπαταρια σου, το σημα σου, αν ειναι ετσι θα επανελθω στην V3.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mustanggre Δημ. April 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2010 την περασα και γω πριν λιγο, αψογη μεχρι στιγμης . πολυ πιο γρηγορη αποκριση σε σχεση με την V3 , καλητερο σημα, αλλα...... στην οθονη αναμονης δηχνει μονο το wallpaper και το μενου των 4 πληκτρων (Τηλεφ-Επαφες-Μηνυμ-Μενου) το οποιο μαλιστα :mad: δεν ακουμπα κατω κατω στην οθονη αλλα ειναι λιγο πιο ψηλα :mad:, και που ειναι το ρολοι:mad: , η μπαρα με το σημα:mad:, η μπαρα της μπαταριας :mad: ????????????? Εχω βαλει σαν θεμα αρχικης οθονης το ''χαμηλη'' , που στην V3 μου τα εδειχνε κανονικα. Ειναι σπαστικο :mad: να μην βλεπεις την μπαταρια σου, το σημα σου, αν ειναι ετσι θα επανελθω στην V3.;) κ εγω την εβαλα αλλα αυτα τα προβληματα δεν τα εχω ειναι οπως στη v3 ακριβως Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannismal Δημ. April 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2010 ποια ρομ περασες? γιατι εχει μια που λεει " 8GB Contents pack" και μια που λεει Main Russian, Greek, Dutch. ξερεισ ποια ειναι η διαφορα τους, η διαδικασια φλασαρισματος ειναι ιδια με τις προηγουμενες? εγω εχω περασει την HV-3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis1974 Δημ. April 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2010 κ εγω την εβαλα αλλα αυτα τα προβληματα δεν τα εχω ειναι οπως στη v3 ακριβως μετα απο καμια 10αρια restart τελικα τα εβγαλε.:D, παντως ειναι ταχυτατη !!! να δουμε και το video και τις φωτο τι λενε.... !!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mustanggre Δημ. April 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2010 ποια ρομ περασες? γιατι εχει μια που λεει " 8GB Contents pack" και μια που λεει Main Russian, Greek, Dutch. ξερεισ ποια ειναι η διαφορα τους, η διαδικασια φλασαρισματος ειναι ιδια με τις προηγουμενες? εγω εχω περασει την HV-3 Russian, Greek, Dutch αυτη ειναι η rom, το content pack αν θες το βαζεις, ειναι για να ενεργοποιησεις η να απενεργοποιησεις καποια προγραμματα εφαρμογες Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. April 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2010 καλημερα παιδια/που μπορω να βρω και εγω την V3 γιατι ειμαι ακομη μεε την μαμισια.δεν εχω προβλημα αλλα κατι καλυτερο δεν βλαπτει.ευχαριστω εκ των προτερων......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthos8 Δημ. April 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2010 φιλε θα την βρεις στο σιτε γερμανου HX-Custom-Roms.com. και σου την προτηνο την εχω περασει και ειναι φανταστικη!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komodos Δημ. April 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2010 Παίδες, έχω περάσει εδώ και λίγες μέρες την v3 και ομολογώ ότι απογοητεύτηκα από 2 πράγματα...1ον η μπαταρία κρατάει μόνο μια μέρα από 3-4 με την μαμίσια, και 2ον δεν έχει την ίδια ένταση το ακουστικό όταν συνομιλώ (ακούγεται χαμηλά..). Βοηθήστε με, με τις γνώσεις σας, γιατί αλλιώς θα το σπάσω!!!!και είναι κρίμα...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthos8 Δημ. April 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2010 φιλε μου εχει βγει το HX-V4 γειατι δεν περνας αυτο και δες αν εχεις το ιδιο προβηιμα.εγω το εχω περασμενο και ολα σουπερ!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komodos Δημ. April 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2010 φιλε μου εχει βγει το HX-V4 γειατι δεν περνας αυτο και δες αν εχεις το ιδιο προβηιμα.εγω το εχω περασμενο και ολα σουπερ!!!! Εαν θελήσω να εγκαταστήσω την v4, θα πρέπει πάλι μετά να ξαναεγκαταστήσω όλες τις εφαρμογές? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. April 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2010 Εαν θελήσω να εγκαταστήσω την v4, θα πρέπει πάλι μετά να ξαναεγκαταστήσω όλες τις εφαρμογές? Ναι δυστυχώς...αλλά υπάρχει το Contents pack που έχει πολλές προεγκατεστημένες! :) Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. April 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2010 Παίδες, έχω περάσει εδώ και λίγες μέρες την v3 και ομολογώ ότι απογοητεύτηκα από 2 πράγματα...1ον η μπαταρία κρατάει μόνο μια μέρα από 3-4 με την μαμίσια, και 2ον δεν έχει την ίδια ένταση το ακουστικό όταν συνομιλώ (ακούγεται χαμηλά..). Βοηθήστε με, με τις γνώσεις σας, γιατί αλλιώς θα το σπάσω!!!!και είναι κρίμα...... εγω φιλε μου εχω την v3 και δεν την αλλαζω. η μπαταρια μου κραταει 7-8 μερες. Οταν φτασει σε μια γραμμη τοτε μου κραταει αλλες 2 μερες. Δεν ξερω γιατι σε εσενα κραταει τοσο μα τοσο λιγο. Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthos8 Δημ. April 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2010 7-8 μερες? και εγω το ειχα περασμενο αλλα η μπαταρια μου κρατουσε μονο 3 μερες το πολυ και την νυχτα το εκλεινα!εγω παντως σου λεω να περασεις να περασεις v4 την εχω περασμενει και ειναι πολυ πιο γρηγορη απο την v3! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. April 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2010 Έχουμε άποψη για το πως συμπεριφέρεται η κάμερα; Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. April 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2010 (edited) Έχουμε άποψη για το πως συμπεριφέρεται η κάμερα; Δεν παρατήρησα καμιά διαφορά με την V3-29.Στα ίδια επίπεδα είναι! Edited April 30, 2010 by MaFiOzOS_88 Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. April 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2010 καλησπερα παιδια.μπορειτε να μου δωσετε ακριβως το λινκ για να κατεβασω την V4 γιατι δεν μπορω να την βρω?και κατι αλλο....ειδατε καμια διαφορα στον ηχο απο την μαμισια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. April 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2010 (edited) καλησπερα παιδια.μπορειτε να μου δωσετε ακριβως το λινκ για να κατεβασω την V4 γιατι δεν μπορω να την βρω?και κατι αλλο....ειδατε καμια διαφορα στον ηχο απο την μαμισια? Και γώ κοτζάμ υπογραφή με ένα κάρο λινκς τι στο καλό την έχω! :p :lol: Τα έχω όλα μαζεμένα διαλέγεις, κατεβάζεις, και ότι απορία έχεις μας ρωτάς! Όταν λες διαφορά στον ήχο, εννοείς της εγγραφής βίντεο; Η διαφορά ποιότητας της ρομ (σε όλα τα επίπεδα) σε σχέση με την μανίσια ρομ είναι χαώδης! Edited April 30, 2010 by MaFiOzOS_88 Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mustanggre Δημ. May 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2010 Παίδες, έχω περάσει εδώ και λίγες μέρες την v3 και ομολογώ ότι απογοητεύτηκα από 2 πράγματα...1ον η μπαταρία κρατάει μόνο μια μέρα από 3-4 με την μαμίσια, και 2ον δεν έχει την ίδια ένταση το ακουστικό όταν συνομιλώ (ακούγεται χαμηλά..). Βοηθήστε με, με τις γνώσεις σας, γιατί αλλιώς θα το σπάσω!!!!και είναι κρίμα...... οσον αφορα την ενταση, απλα προσπαθησε την στιγμη που συνομιλεις με καποιον να πατησεις το πληκτρο της εντασης + - κ θα εισαι οκ νομιζω, καταλαβες? τα πληκτρα +- αριστερα στο τηλεφωνο κατα τη διαρκεια συνομιλιας Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Masstitan Δημ. May 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2010 Και γώ κοτζάμ υπογραφή με ένα κάρο λινκς τι στο καλό την έχω! :p :lol: Τα έχω όλα μαζεμένα διαλέγεις, κατεβάζεις, και ότι απορία έχεις μας ρωτάς! Όταν λες διαφορά στον ήχο, εννοείς της εγγραφής βίντεο; Η διαφορά ποιότητας της ρομ (σε όλα τα επίπεδα) σε σχέση με την μανίσια ρομ είναι χαώδης! Διαθέτω Windows 7 και θα ήθελα να περάσω την V4 κάπου διάβασα ότι υπάρχει ένας άλλος τρόπος πέραν του κλασικού. Δοκίμασα στον υπολογιστή ενός φίλου που έχει τα XP αλλά δεν μπόρεσα ούτε απο εκει, ενώ η σύνδεση usb αναγνωρίζει κανονικά τη συσκευή. Γι αυτό ξαναρωτάω μήπως υπάρχουν κάπου αναλυτικές οδηγίες να κάνω κάτι σε περιβάλλον Windows 7. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts