Orlando Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 καμια βοηθεια about my battery problem ???? :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximillian Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 καμια βοηθεια about my battery problem ???? :cry: στα ξαφνικα να αρχισε να λιωνει ετσι την μπαταρια ειναι λιγο περιεργο.... παιζει να τρεχει καμια εφαρμογη απο πισω και να μην φαινεται, η να κολλαει το wi fi ανοικτο ( απλα γνωμη μου, μην το παρεις τοις μετρητοις...)... εγκατεστησες γενικα καμια εφαρμογη τωρα τελευταια??? μηπως λειτουργει καμια στο παρασκηνιο....κανε ενα hard reset και δουλεψε το καμια μερα χωρις εφαρμογες να δουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeGendGR Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 βαζω το HD να φορτισει με αδεια μπαταρια, και μετα απο 1,30 ωρα μου λεει πληρης φορτιση, το βγαζω και η μπαταρια το πολυ να κραταει 7-8 ωρες και χωρις να το πειραζω.... καποια λογικη εξηγηση η καποια λυση? φοραει την V11. Κανε ενα hardreset, αν δεν στρώσει θες καινουρια μπαταρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Orlando Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 (edited) αμα κανω hard reset θα χαθει και η custom rom και θα πρεπει να την βαζω απο την αρχη??? ps: πως κανουμε hard reset :X ?? τωρα που το παρατηρησα, κατω απο το εικονιδιο του σηματος στην οθονη εχει αλλο ενα σηματακι ? το εχω μονο σε gsm λειτουργια. Edited March 4, 2011 by Orlando Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximillian Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 τι σηματακι? δεν το ειχες ξαναδει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeGendGR Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 αμα κανω hard reset θα χαθει και η custom rom και θα πρεπει να την βαζω απο την αρχη??? ps: πως κανουμε hard reset :X ?? οχι η rom δεν παθαίνει τιποτα απλα θα χασεις της επαφες,photo,video τα παντα θα ειναι σαν καινουριο που το ανοιγεις πρωτη φορα....γιάυτο οτι θες καντο αποθηκευση πρωτα!!! Hard reset =κλεισε το κινητο και μετα πατα τα τρια ασημενια κουμπα που εχει κατω ταυτοχρονα μεχρι να σου βγαλει το μηνυνημα για το hardreset τοτε θα σε ρωτησει YES OR NO θα πατήσεις το YES δηλαδη το αριστερο ασημη κουμπι (Το κουμπι κλείσεις δηλαδή)και θα ανοιξει κανονικα σαν καινουριο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Orlando Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 ειναι 2 βελακια ας πουμε που ειναι το ενα κατω απο το αλλο και δειχνουν διαφορετικη κατευθυνση καπως ετσι ---> <--- Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 οχι,δεν ειναι ιδιαιτερα δυσκολο..απλα θελει λιγο προσοχη οταν βγαζεις την παλια κ βαζεις την καινουργια φυσα του digitizer,υπαρχει κινδυνος να κοπει... Ευχαριστώ για τις συμβουλές.Άμα μου ρίξει άκυρο η Voda, θα το σκεφτώ να την τσιμπήσω μπας και το αναστήσω, αλλά φοβάμαι μην έχει κάνα πρόβλημα η πλακέτα και μείνω με το Omnia στο χέρι.... :p ειναι 2 βελακια ας πουμε που ειναι το ενα κατω απο το αλλο και δειχνουν διαφορετικη κατευθυνση καπως ετσι ---> <--- Για το hard reset με κάλυψε ο Legend, επίσης γίνεται άμα πληκτρολογήσεις *#7780# Τα βελάκια σημαίνουν ότι υπάρχει δυνατότητα σύνδεσης δεδομένων.Εφόσον είναι διακεκομμένες γραμμές σημαίνει ότι η συνδεση δεδομένων είναι διαθέσιμη αλλά όχι ενεργή, και άμα οι γραμμές είναι κανονικές, σημαίνει ότι η συνδεση είναι ενεργή και ότι κάποιο πρόγραμμα χρησιμοποιεί το Ιντερνετ! Αν και λογικά θα σε ρωτούσε πριν να το κάνει, οπότε θα είχες την δυνατότητα να το διακόψεις.... ;) Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Orlando Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 παιζει να μου τρωει αυτο την μπαταρια? γινεται να απενεργοποιηθει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximillian Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 (edited) εχω την εντυπωση πως ειναι φυσιολογικο.. (δεν ξερω, γιατι εμενα αντι για σηματακι εχει μονιμα ενα ασπρο τετραγωνακι το οποιο ειναι minor bug του παλιου firmware.. βαριεμαι να περασω την τελευταια εκδοση, εχω βολευτει μ' αυτην)...οταν το βαζω σε 3g ομως κι εμενα δυο τετοια βελακια εχει....δοκιμασε να στειλεις ενα μμς στο κινητο σου να δεις εαν αλλαζει κατι σε αυτα τα βελακια οταν γινεται διακινηση δεδομενων..(κανονικα θα πρεπει να αλλαζει κατι...) ή περιμενε μεχρι να απαντησει καποιος που εχει πιο καινουριο firmware απο το δικο μου που θα ξερει για το εικονιδιο... edit... τελικα απαντηθηκε ηδη (την ωρα που το εγραφα) απ'οτι ειδα........ παντως οσο δεν γινεται καποια διακινηση δεδομενων, δεν φταιει αυτο για την αλλαγη στη διαρκεια της μπαταριας σου.τσεκαρε να δεις τωρα ας πουμε, πως ειναι τα βελακια...κανονικα η διακεκκομενα...?? Edited March 4, 2011 by maximillian Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Orlando Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 διακεκομμενα ειναι συνεχεια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 εχω την εντυπωση πως ειναι φυσιολογικο.. (δεν ξερω, γιατι εμενα αντι για σηματακι εχει μονιμα ενα ασπρο τετραγωνακι το οποιο ειναι minor bug του παλιου firmware.. βαριεμαι να περασω την τελευταια εκδοση, εχω βολευτει μ' αυτην)...οταν το βαζω σε 3g ομως κι εμενα δυο τετοια βελακια εχει....δοκιμασε να στειλεις ενα μμς στο κινητο σου να δεις εαν αλλαζει κατι σε αυτα τα βελακια οταν γινεται διακινηση δεδομενων..(κανονικα θα πρεπει να αλλαζει κατι...) ή περιμενε μεχρι να απαντησει καποιος που εχει πιο καινουριο firmware απο το δικο μου που θα ξερει για το εικονιδιο... Τα βελάκια απενεργοποιούνται από μια ρύθμιση στα "πακέτα δεδομένων", το βάζεις από "όταν είναι διαθέσιμο" σε "'όταν απαιτείτε" και δεν το εμφανίζει συνέχεια. Δυστυχώς δεν έχω το κινητό εύκαιρο για να γράχω που ακρινώς στις ρυθμίσεις είναι αυτό.... :/ παιζει να μου τρωει αυτο την μπαταρια? γινεται να απενεργοποιηθει? Όχι δεν νομίζω να είναι αυτό που τρώει την μπαταρία.... Ακόμη υποψιάζομαι ότι κάποια εφαρμογή κάνει την ζημιά, η απλά το κινητό σου βγάζει ψυχολογικά, όπως και το δικό μου! :p Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Orlando Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 yeap καταφερα και το εβγαλα αυτο, το εκανα και ενα hard reset τωρα μολις.... θα δειξει η νεκροψια.... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximillian Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 αρα αυτην τη στιγμη τουλαχιστον δεν γινεται καποια ανταλλαγη δεδομενων, κοινως δεν καταναλωνει εξτρα μπαταρια το κινητο απο το συνηθισμενο.... κανε ενα back up στα πραγματα που θες να σωσεις (φανταζομαι σε ολα δλδ :p ) και κανε το hard reset... γνωμη μου ειναι να μην περασεις εφαρμογες μεσα για μια μερα, να δεις πως θα συμπεριφερθει το κινητο...περνα μονο τα απολυτως απαραιτητα, δλδ επαφες μηνυματα και οτι αλλο ειναι, αλλα οχι εφαρμογες....κι αν ολα πανε καλα με την μπαταρια περνα μετα και τις εφαρμογες σου να δεις.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Orlando Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 (edited) μονο τις επαφες περασα.... εφαρμογες μετα απο καμια εβδομαδα, να δω πως θα παει η μπαταρια.. κανει να το φορτιζω μεσω του pc απο το usb??? Edited March 4, 2011 by Orlando Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximillian Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 Τα βελάκια απενεργοποιούνται από μια ρύθμιση στα "πακέτα δεδομένων", το βάζεις από "όταν είναι διαθέσιμο" σε "'όταν απαιτείτε" και δεν το εμφανίζει συνέχεια. ενταξει, δεν με ενοχλει. απλα καποια στιγμη πρεπει να ξεβαρεθω και περασω την τελευταια ρομ του hx ( πο πωωωω, ποσο παλιο μου ακουγεται αυτο, πλεον.....:p)....και δεν βαριεμαι τιποτα αλλο οσο το περασμα των διαφορων ξανα παλι μεσα στο κινητο μετα απο το φλασαρισμα...... καλη επιτυχια μαφιοζε με το digitizer!!!!!!!i trust you!!!! θα τα καταφερεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 yeap καταφερα και το εβγαλα αυτο, το εκανα και ενα hard reset τωρα μολις.... θα δειξει η νεκροψια.... :p Λογικά με το hard reset θα στρώσει, απλά είναι το μανίκι με τις εφαρμογές μετά. Στο android έχουμε και ένα Titanium Backup! :p ενταξει, δεν με ενοχλει. απλα καποια στιγμη πρεπει να ξεβαρεθω και περασω την τελευταια ρομ του hx ( πο πωωωω, ποσο παλιο μου ακουγεται αυτο, πλεον.....:p)....και δεν βαριεμαι τιποτα αλλο οσο το περασμα των διαφορων ξανα παλι μεσα στο κινητο μετα απο το φλασαρισμα...... καλη επιτυχια μαφιοζε με το digitizer!!!!!!!i trust you!!!! θα τα καταφερεις! Καλά και γω που φλάσαρα τις προάλλες θυμήθηκα άλλες εποχές πριν κάνα χρόνο που αλλάζαμε τις ρομ σαν τα σώβρακα, και πλέον έχουμε απο τον Νοέμβριο να δούμε κάτι νέο..... Βασικά δεν πιστεύω ότι έχω πρόβλημα στο digitizer, γιατί θα μου εμφάνιζε συνέχεια πρόβλημα και όχι κατά διαστήματα... :/ Μακάρι να κάνει το θαύμα της η Voda γιατί είναι αμαρτία από τον θεό να το παροπλίσω... :( Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Orlando Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 ξερετε αν υπαρχει κανα κρυφο μενου η κανα προγραμματακι που να μας διχνει τι παιζει με την μπαταρια και να υπαρχει και κανα τεστ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 Υπάρχουν αρκετοί κωδικοί με κρυφά μενού, αλλά δεν τους θυμάμαι τώρα... Θα τους πόστα αργότερα από το σπίτι! ;) Πάντως δεν λένε και τίποτα σπουδαίο... απλά την ονομαστική χωρητικότητα της μπαταρίας. On other news πηγα την κινητουμπα για την εγγύηση στην Voda, όπου την δέχτηκαν χωρίς κανένα πρόβλημα παρότι έχω πάει στην Cosmote, και, μου είπε ότι σε 2 βδομάδες θα την έχω πίσω! :D Για να δούμε τι θα δούμε... Sent from my Blade Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Orlando Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 λετε να του επεσε βαρια η v11 ???? να βαλω παλι την official ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 λετε να του επεσε βαρια η v11 ???? να βαλω παλι την official ??? καλησπερα. το εγραψα και λιγες σελιδες πισω. διαβασε εδω . αρκετοι που περασανε την V11, και ειχανε προβλημα, λενε πως τους βοηθησε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Orlando Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 καλησπερα. το εγραψα και λιγες σελιδες πισω. διαβασε εδω . αρκετοι που περασανε την V11, και ειχανε προβλημα, λενε πως τους βοηθησε :) Λοιπον πειραξα απο το μενου που δινεις στην σελιδα τις παραμετρους το εβαλα στο 52 οπως λενε και τωρα θα δουμε, παντως ηδη μολις το εκανα κερδισα μια μπαρα μετα απο restart. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 Λοιπον πειραξα απο το μενου που δινεις στην σελιδα τις παραμετρους το εβαλα στο 52 οπως λενε και τωρα θα δουμε, παντως ηδη μολις το εκανα κερδισα μια μπαρα μετα απο restart. δες πως θα παει σε λιγες μερες και αν σε βοηθησε πες μας για να το ξερουνε και αλλοι με το ιδιο προβλημα. εγω δεν εχω την 11 για να ξερω, και σε λιγες μερες (την τριτη) δεν θα εχω το OMNIA HD :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisg23 Δημ. March 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2011 Καλησπερα παιδια..!1)παρατηρησα τον τελευταιο καιρο μια δραματικη μειωση της μνημης c: του κινητου.χθες ειχα ελευθερη 29mb και τωρα 15mb..εχω περασμενη την hxv11 και καμια εφαρμογη εγκατεστημενη στη c!χρησιμοποιω πολυ το opera 10. 2)επισης οταν τραβαω ενα βιντεακι σε αναλυση hd και παω να το δω,αυτο οταν παιζει ανα διαστηματα κολλαει! Εχει κανεις καμια ιδεα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Orlando Δημ. March 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2011 παιδες καμια ιδεα για καναν καλο video player??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts