LeGendGR Δημ. December 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2010 παιδιά ανοίγω το Ovi store και με βάζει να κάνω αναβαθμίσει αλλιώς δεν ανοίγει και κάνω αναγκαστικά αναβαθμίσει το πρόβλημα είναι ότι μετά την αναβαθμίσει δεν ανοίγει καθόλου το Ονι! Εχω ΗΧ 11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 (edited) Ναι το καινούργιο Ovi Store δεν ανοίγει καν και η αλλαγή του Phone ID δεν το επηρεάζει ιδιαίτερα... :( Για να είμαι ειλικρινής λόγω νέου χόμπυ δεν έκατσα να βρω moddaρισμενη έκδοση που να δουλεύει..... :cool: --edit-- Αυτό δουλεύει μια χαρά! :) Αλλά, πρέπει να απεγκατασταθούν πρώτα τα Ovi Store, Ovi Store Client και Οvi Store Launcher που υπάρχουν στις εγκατεστημένες εφαρμογές, και μετά την νέα εγκατάσταση να ρυθμιστεί το phone id σε "Χ6"! :) Edited December 16, 2010 by MaFiOzOS_88 Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeGendGR Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 Ναι το καινούργιο Ovi Store δεν ανοίγει καν και η αλλαγή του Phone ID δεν το επηρεάζει ιδιαίτερα... :( Για να είμαι ειλικρινής λόγω νέου χόμπυ δεν έκατσα να βρω moddaρισμενη έκδοση που να δουλεύει..... :cool: --edit-- Αυτό δουλεύει μια χαρά! :) Αλλά, πρέπει να απεγκατασταθούν πρώτα τα Ovi Store, Ovi Store Client και Οvi Store Launcher που υπάρχουν στις εγκατεστημένες εφαρμογές, και μετά την νέα εγκατάσταση να ρυθμιστεί το phone id σε "Χ6"! :) Θα το δοκιμάσω τωρα thx! Ωραιο κινητάκι το πείρε ο ξαδερφος μου πριν 10 ημέρες... Και εγω ψήνομαι για καινούριο κινητό αλλα λεω να περιμένω το καινούριο Galaxy S. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 Ωραιο κινητάκι το πείρε ο ξαδερφος μου πριν 10 ημέρες... Και εγω ψήνομαι για καινούριο κινητό αλλα λεω να περιμένω το καινούριο Galaxy S. Εγώ έψηνα αντικαταστάτη για το Nokia 6300, και δεν με έπαιρνε να δώσω πολλά.Η λεπίδα ήταν ότι έπρεπε για να μπω στον κόσμο του Android! :D :cool: Μήπως εννοείς ότι περιμένεις το Nexus 2?? :confused: Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeGendGR Δημ. December 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 καλο και το Nexus 2. αλλα λεω για το galaxy s2 μαλλον καλοκαιράκι με android 3... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnGeo_7 Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 (edited) Χαίρετε! Αφού έδωσα λίγο χρόνο στην v11 να ωριμάσει, την πέρασα κι εγώ...πολύ ευχαριστημένος προς το παρόν... εχω να ρωτήσω όμως.. Έβγαλα κατα λάθος το wallpaper που έχει στην αρχή.. πού θα το βρω να το ξαναβάλω? και πως κάνω uninstall μια εφαρμογή? γιατί πέρασα το ovi store και ενω μου δούλευε αρχικά μετά μου έκανε νερα.. Επίσης κατι άλλο που σκέφτομαι είναι πώς μπορώ ναέχω ιντερνετ στο λαπ τοπ μέσω γου 3g του κινητού..; αν ξέρει κάποιος θα ήταν ενδιαφέρον... Ευχαριστώ εκ των προτέρων... Edited December 21, 2010 by AnGeo_7 Παράθεση Αγγελίες στο Buy & Sell Μόνο.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 Έχει κάνα μήνα που ωρίμασε η V11! Κάλιο αργά παρά ποτέ βέβαια.... :p Το default wallpaper βρίσκετα στο C:, unistall κάνεις από το Ρυθμίσεις/Εγκατεστημένες εφαρμογές.Δες και τι έγραψα λίγο παραπάνω για το ovi store! ;) Η δυνατότητα που ζητάς είναι το λεγόμενο tethering, και δεν ξέρω άμα γίνεται να το κάνεις με το κινητό μας.... Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
James Bond Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 Χαίρετε! Επίσης κατι άλλο που σκέφτομαι είναι πώς μπορώ ναέχω ιντερνετ στο λαπ τοπ μέσω γου 3g του κινητού..; αν ξέρει κάποιος θα ήταν ενδιαφέρον... Ευχαριστώ εκ των προτέρων... Μπορείς μέσω wifi σύνδεσης χρησιμοποιώντας στο κινητό το πρόγραμμα JoikuSpot (υπάρχει στο γνωστό site). Με το πρόγραμμα αυτό το laptop θα βλέπει το κινητό (το οποίο θα μοιράζει την 3g σύνδεση) ως hotspot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisg23 Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 (edited) Καλησπερα!εχω κι εγω περασμενη την HX V11 και θελω να ρωτησω 2 πραγματα: 1)Στα widgets accuweather και google της αρχικης οθονης οταν παω να εισαγω κειμενο ειτε για να βρω μα πολη ειτε για αλλη αναζητηση δε μου εμφανιζει το κειμενο μετα που το γραφω και χανονται οι ενδειξεις της ισχυος του σηματος και του παροχου δικτυου.δουλευουν σε καποιον αλλον κανονικα με την 11? 2)Ενω στην αρχη η περιστροφη απο portrait σε landscape(στο μενου,στα μηνυματα..) με τα εφε της 11 οταν γυρνουσα το κινητο γινοταν αμεσα χωρις καθυστερηση,τωρα παρατηρησα πως μεχρι να ξεκινησει μεσολαβει λιγος χρονος. το 2ο το βρηκα αλλαζοντας το orientation switch speed απο το hx patcher Edited December 22, 2010 by mirrorofsorrow Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή χρησιμοποιούμε την πολλαπλή παράθεση αν θέλουμε να απαντήσουμε σε περισσότερα μηνύματα χρηστών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnGeo_7 Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 Μπορείς μέσω wifi σύνδεσης χρησιμοποιώντας στο κινητό το πρόγραμμα JoikuSpot (υπάρχει στο γνωστό site). Με το πρόγραμμα αυτό το laptop θα βλέπει το κινητό (το οποίο θα μοιράζει την 3g σύνδεση) ως hotspot. πολύυυ καλό αλλά δεν είναι φρι...:( Παράθεση Αγγελίες στο Buy & Sell Μόνο.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
James Bond Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 πολύυυ καλό αλλά δεν είναι φρι...:( Ψάξε καλύτερα ... στο γνωστό "μαγαζάκι" ... όπου όλα είναι φρι :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximillian Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 παιδια θελω κι εγω να βαλω την v11...ομως στο site του andy νομιζω δεν υπαρχει το link για να την κατεβασεις... επισης, ο γερμανος ειναι πολυ "ησυχος" εδω και αρκετες ημερες!?! πιστευω ή βαρεθηκε, ή ετοιμαζει κατι καλο και το φυλαει για σορπραϊζ :happy: (αν και το πρωτο μου φαινεται πιο πιθανο...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 παιδια θελω κι εγω να βαλω την v11...ομως στο site του andy νομιζω δεν υπαρχει το link για να την κατεβασεις... επισης, ο γερμανος ειναι πολυ "ησυχος" εδω και αρκετες ημερες!?! πιστευω ή βαρεθηκε, ή ετοιμαζει κατι καλο και το φυλαει για σορπραϊζ :happy: (αν και το πρωτο μου φαινεται πιο πιθανο...) καλημερα. εδω http://hx-custom-roms.com/category/news θα βρεις την ρομ. κι εγω πιστευω οτι δεν θα ασχοληθει αλλο με το κινητο μας. μαλλον το Ν8 εχει περισσοτερα χρηματα (δωρεες) :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 σημερα απο το πουθενα το κινητο τα επαιξε. Επαθε οτι ειχε παθει πριν κανα 2 βδομαδες οταν απεγκατεστησα το SBP shell. Αναβοσβηνει η οθονη και δεν ανταποκρινεται με τπτ. Θα το ξανα φορμαρω. Τι φταει ρε παιδια? Λετε να ειναι η V11 ? ή κατι αλλο ? Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 σημερα απο το πουθενα το κινητο τα επαιξε. Επαθε οτι ειχε παθει πριν κανα 2 βδομαδες οταν απεγκατεστησα το SBP shell. Αναβοσβηνει η οθονη και δεν ανταποκρινεται με τπτ. Θα το ξανα φορμαρω. Τι φταει ρε παιδια? Λετε να ειναι η V11 ? ή κατι αλλο ? Εμένα πάλι έχει μειωθεί πολύ η διάρκεια της μπαταρίας..... Ίσως να φταίει η συνεχή φόρτιση-αποφόρτιση που του έκανα το τελευταίο τρίμηνο. Δεν νομίζω να φταίει η ρομ για τα κολλήματα, πάντως.... :/ Μακάρι μετά το φλασάρισμα να στρώσει πάντως και να μην έχεις τίποτα τρεχάματα. :X Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnGeo_7 Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 Και γω έχω θέμα με τη μπαταρία... Ψάχνω τώρα τα Energy profiles μπας και με τις παραμετροποιήσεις φτάσουμε σε κάτι πιο βιώσιμο γιατί τώρα 2η μέρα, με τη χρήση που του κάνω δεν παίζει.. Παράθεση Αγγελίες στο Buy & Sell Μόνο.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koul01_ Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 χρονια πολλα σε ολους.Μηπως καποιος φιλος η φιλη μπορει να μου εξηγησει αναλυτικα αν θελει τι κανουν ολες οι ρυθμισεις στο hx patcher? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnGeo_7 Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Αν το ψάξεις λίγο στο youtube είναι ο γερμανός που τα εξηγεί τί κάνει το καθένα... Θέλω να ρωτήσω κάτι.. έχω την 11 περασμένη μέσα αλλά το μοντεμ είναι το αρχικό. Για να περάσω το jb1 που διάβασα οτι είναι το καλύτερο πρέπει να ξαναγίνουν φορματ και όλα αυτα? ή μπορεί να γίνει και πιο εύκολα? :) Παράθεση Αγγελίες στο Buy & Sell Μόνο.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Θέλω να ρωτήσω κάτι.. έχω την 11 περασμένη μέσα αλλά το μοντεμ είναι το αρχικό. Για να περάσω το jb1 που διάβασα οτι είναι το καλύτερο πρέπει να ξαναγίνουν φορματ και όλα αυτα? ή μπορεί να γίνει και πιο εύκολα? :) To modem το φλασάρεις κανονικά όπως και τις ρομ, αλλά με την διαφορά ότι δεν γίνεται κανένα format, και δεν χάνεις απολύτως τίποτα κατά την διαδικασία! :) Επίσης ανά πάσα στιγμή μπορείς να φλασάρεις οποιοδήποτε modem χωρίς απώλεια δεδομένων! ;) Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnGeo_7 Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 μπορείς να μου πεις 2 βήματα αν σου είναι εύκολο μην κάνω καμια πατάτα ;-) Για να σε ανταμείψω μερικώς να σου συστήσω ενα πολύ χρήσιμο, απλό, και λειτουργικό προγραμματάκι ονοματι JoikuSpot το οποίο μετατρέπει σε wifi hot spot το κινητο με τη 3g συνδεση. Εμένα με βοηθάει πολύ και το κατέβασα απο τις εφαρμογες που προτείνονται μέσα απο το opera mini που έχω.. Παράθεση Αγγελίες στο Buy & Sell Μόνο.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Χεχε το ξέρω το joikuspot, αλλά αφού έχω κανονική σύνδεση Ιντερνετ, τι να τα κάνω τα ΜΒ της Cosmote?? Αστα να υπάρχουν για να βλέπω κάνα βιντεάκι από youtube στο δρόμο! :p Απλά κατέβασε το JB1.rar από την υπογραφή μου και μετά κάντο extract.Στη συνέχεια η διαδικασόια είναι σαν να φλασάρεις, δηλαδή κλείνεις το κινητό και το ανοίγεις σε bootloader mode, μετά εφόσον είσαι σε περιβάλλον ΧΡ, ανοίγεις το JB1.exe που θα βρεις μέσα στο *.rar και το τρέχεις. Μετά συνδέεις το κινητό και αφού το αναγνωρίσει, πατάς download, περιμένεις ενα λεπτό περίπου και το κινητό κάνει επανεκκίνηση από μόνο του. Voila! :p Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mustanggre Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 εχει βαλει κανεις στην v11 animation wallpaper? προσπαθησα να βαλω αλλα κολλαει κ αναβοσβηνει η οθονη. η διαδιακασια που ακολουθησα ηταν η εξης, εβαλα το swf αρχειο στη C κ το μετονομασα σε gadget.swf εβαλα αρχικη οθονη χαμηλη κ ενεργοποιησα το C2Z μετα αλλαξα την αρχικη οθονη σε samsung widget k αρχιζει κ τρελενεται Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Το χα δοκιμάσει κάνα φεγγάρι με παρόμοιο αποτέλεσμα..... Εμένα δεν τρελαινόταν βέβαια, απλά διαλυόταν τελείως το desktop και στο μενού έμπαινε κανονικά! :p Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mustanggre Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 οποτε δεν παιζει να εχουμε live wallpaper Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnGeo_7 Δημ. December 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2010 εγω κάνω όλη τη διαδικασία κανονικά και δεν υπάρχει καμία αλλαγή. δε παιζει το animated wallpaper με τίποτα... Παράθεση Αγγελίες στο Buy & Sell Μόνο.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts