Sofoklas Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 (edited) Είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρεις λόγω της απλότητας της διαδικασίας! Όσο για την Samsung διάβασε αυτό..... :rolleyes: :mad: και από το σαιτ της samsung: http://innovator.samsungmobile.com/bbs/tech/view.do?boardName=technology&messageId=99534 Προφανώς υπάρχουν κάποιοι λόγοι (άγνωστοι προς το παρόν) που προχώρησε σε αυτή την κίνηση τόσο απότομα και το ίδιο έκανε την προηγούμενη βδομάδα η sonyericsson! Πάντως είναι πολύ ανεύθυνο προς τους πελάτες της ότι και αν παίζεται στο παρασκήνιο Edited October 1, 2010 by Sofoklas Παράθεση In a world without walls and fences, who needs windows and gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ginosvougas Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 http://www.engadget.com/2010/10/01/shocker-samsung-licenses-windows-phone-7/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rishi Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 Παράλογη η Σάμσουνγκ. Εν τω μεταξύ παιδιά δεν μπόρεσα να το κάνω, όταν πάω να κατεβάσω το λογισμικό ΧΡ στον υπολογιστή μου, μου λέει ότι δεν το επιτρέπει ο υπολογιστής μου. Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθειά σας, μάλλον είμαι εντελώς άσχετος με την τεχνολογία. Θα το αφήσω όπως είναι το κινητό. Να είστε όλοι σας καλά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mustanggre Δημ. October 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2010 Παράλογη η Σάμσουνγκ. Εν τω μεταξύ παιδιά δεν μπόρεσα να το κάνω, όταν πάω να κατεβάσω το λογισμικό ΧΡ στον υπολογιστή μου, μου λέει ότι δεν το επιτρέπει ο υπολογιστής μου. Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθειά σας, μάλλον είμαι εντελώς άσχετος με την τεχνολογία. Θα το αφήσω όπως είναι το κινητό. Να είστε όλοι σας καλά! αν δεν εχεις windows 7 eternity, ultimate,pro η δεν ειναι γνησια δεν κατεβαινουν Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthos8 Δημ. October 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2010 φιλε rishi αν δεν γινεται σε vista κανε το φλασαρισμα σε windows xp αν δεν εχεις εσυ σε καποιον φιλο σου ειναι πολυ ευλκολο να το κανεις αν λολησεις καπου εδω ειμαστε!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. October 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2010 δεν εχει σχεση αν δεν εχεις γνησια windows 7. Και σπασμενα αν ειναι μια χαρα περνιεται το xp mode. Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SLAINEGR Δημ. October 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ παιδια. εχω ενα προβλημα εδω και 15 μερεσ περιπου. εχω περασμενη τη xv7 και ειμαι πολυ ευχαριστημενοσ. μαλλον θα περασω τη hx v8 μεσα στην εβδομαδα. το προβλημα ειναι οτι ενω μεχρι πριν απο 15 μερες κατεβαζα κανονικα οτι ηθελα απο το ovi store, τωρα μου λεει οτι ειναι υπο συντηρηση και δεν μπορω να κατεβασω τιποτα. μπορρει κανεισ να με βοηθησει?? επισης ειμαι ετοιμοσ να παρω καινουργια συσκευη, χωρισ φυσικα να αφησω το αγαπημενο μου ι8910 . κατεληξα μμεταξυ iphone4, nokia n8 ,samsung galaxy s. εδω ειναι και το "προβλημα " ποιο απο τα τρια. ολα μου αρεσουν πολυ. ετσι τουλαχιστον οπωσ τα περιεργαστηκα. εκτοσ απο το nokia n8 το οποιο και αυτο μαλλον αυριο θα το μελετησω ζωντανα μια και το πηρε ενασ φιλοσ. τι να κανω. δεν μπορω να τα παρω και τα τρια.(καταραμενη κριση) χεχε.λαμβανοντασ υπ' οψη οτι θα κρατησω το ι8910ωσ δευτερο κινητο, ποιο θα ηταν καλητερη επιλογη???????? κλινω προσ το νοκια λογω χαρακτηριστικων και δυνατοτητων, αν φυσικα με ικανοποιησει και απο κοντα. το galaxy s εχει καταπληκτικη οθονη και φυσικα android, ενω το iphone4 ειναι λειτουργικο, με απειρεσ εφαρμογες και κουκλι στην οψη . ΒΟΗΘΕΙΑ παιδες παλι μπερδευτηκα. Παράθεση panasonic g600 - sony ericsson t18s - nokia 3310 -panasonic gd75 - nokia 8310 - sony ericsson t68ι - sony ericsson κ750 - sony ericsson κ800 - sony ericsson κ850 - samsung i8910 hd - xperia x10 mini - xperia x8 - xperia neo v - xperia sp Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rishi Δημ. October 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 (edited) Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ! Τα κατάφερα με τη βοήθεια ενός φίλου μου κομπιουτερά! Να είστε καλά για την άμεση ανταπόκρισή σας και το ενδιαφέρον! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ παιδια. εχω ενα προβλημα εδω και 15 μερεσ περιπου. εχω περασμενη τη xv7 και ειμαι πολυ ευχαριστημενοσ. μαλλον θα περασω τη hx v8 μεσα στην εβδομαδα. το προβλημα ειναι οτι ενω μεχρι πριν απο 15 μερες κατεβαζα κανονικα οτι ηθελα απο το ovi store, τωρα μου λεει οτι ειναι υπο συντηρηση και δεν μπορω να κατεβασω τιποτα. μπορρει κανεισ να με βοηθησει?? επισης ειμαι ετοιμοσ να παρω καινουργια συσκευη, χωρισ φυσικα να αφησω το αγαπημενο μου ι8910 . κατεληξα μμεταξυ iphone4, nokia n8 ,samsung galaxy s. εδω ειναι και το "προβλημα " ποιο απο τα τρια. ολα μου αρεσουν πολυ. ετσι τουλαχιστον οπωσ τα περιεργαστηκα. εκτοσ απο το nokia n8 το οποιο και αυτο μαλλον αυριο θα το μελετησω ζωντανα μια και το πηρε ενασ φιλοσ. τι να κανω. δεν μπορω να τα παρω και τα τρια.(καταραμενη κριση) χεχε.λαμβανοντασ υπ' οψη οτι θα κρατησω το ι8910ωσ δευτερο κινητο, ποιο θα ηταν καλητερη επιλογη???????? κλινω προσ το νοκια λογω χαρακτηριστικων και δυνατοτητων, αν φυσικα με ικανοποιησει και απο κοντα. το galaxy s εχει καταπληκτικη οθονη και φυσικα android, ενω το iphone4 ειναι λειτουργικο, με απειρεσ εφαρμογες και κουκλι στην οψη . ΒΟΗΘΕΙΑ παιδες παλι μπερδευτηκα. Εξαρτάται τι σε ενδιαφέρει περισσότερο. Το λειτουργικό, οι φωτογραφικές δυνατότητες; Το Σάμσουνγκ και το Ιphone έχουν ανώτερο λογισμικό από το symbian της Νόκια, αλλά το Νόκια είναι πιο φιλικό στη χρήση κι έχει δωδεκαπίξελη κάμερα με ξένον, ενώ το Σάμσουνγκ δεν έχει καν φλας και φοράει πενταπίξελη. Για το μηλόφωνο δε μπορώ να έχω αντικειμενική άποψη, μιας και είμαι από τους πολέμιους της apple. Το Σάμσουνγκ βέβαια έχει και πολύ χαμηλό sar και android, όπως κι απαράμιλλη οθόνη, όπως και η οθόνη του μηλόφωνου. Το Νόκια υστερεί στην ανάλυση της οθόνης. Πάντως εγώ σίγουρα δε θα έπαιρνα το μηλόφωνο. Είναι και πολύ ακριβό. Το Σάμσουνγκ μου φαίνεται άβολο στο χέρι λόγω του μεγάλου μεγέθους του. Edited October 5, 2010 by mirrorofsorrow Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή χρησιμοποιούμε την πολλαπλή παράθεση αν θέλουμε να απαντήσουμε σε περισσότερα μηνύματα χρηστών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ παιδια. εχω ενα προβλημα εδω και 15 μερεσ περιπου. εχω περασμενη τη xv7 και ειμαι πολυ ευχαριστημενοσ. μαλλον θα περασω τη hx v8 μεσα στην εβδομαδα. το προβλημα ειναι οτι ενω μεχρι πριν απο 15 μερες κατεβαζα κανονικα οτι ηθελα απο το ovi store, τωρα μου λεει οτι ειναι υπο συντηρηση και δεν μπορω να κατεβασω τιποτα. μπορρει κανεισ να με βοηθησει?? Έχω το ίδιο ακριβώς πρόβλημα.... Από ότι είδα άμα αλλάξεις τον agent του κινητού από το hxpatcher, σε N97 τότε πάει να συνδεθεί κανονικά στο OVI αλλά σε προτρέπει να κατεβάσεις την καινούργια έκδοση! Εν αναμονή της modified έκδοσης για το i8910 λοιπόν, εάν δεν έχει ήδη βγει! :p επισης ειμαι ετοιμοσ να παρω καινουργια συσκευη, χωρισ φυσικα να αφησω το αγαπημενο μου ι8910 . κατεληξα μμεταξυ iphone4, nokia n8 ,samsung galaxy s. εδω ειναι και το "προβλημα " ποιο απο τα τρια. ολα μου αρεσουν πολυ. ετσι τουλαχιστον οπωσ τα περιεργαστηκα. εκτοσ απο το nokia n8 το οποιο και αυτο μαλλον αυριο θα το μελετησω ζωντανα μια και το πηρε ενασ φιλοσ. τι να κανω. δεν μπορω να τα παρω και τα τρια.(καταραμενη κριση) χεχε.λαμβανοντασ υπ' οψη οτι θα κρατησω το ι8910ωσ δευτερο κινητο, ποιο θα ηταν καλητερη επιλογη???????? κλινω προσ το νοκια λογω χαρακτηριστικων και δυνατοτητων, αν φυσικα με ικανοποιησει και απο κοντα. το galaxy s εχει καταπληκτικη οθονη και φυσικα android, ενω το iphone4 ειναι λειτουργικο, με απειρεσ εφαρμογες και κουκλι στην οψη . ΒΟΗΘΕΙΑ παιδες παλι μπερδευτηκα. Εξαρτάται τι σε ενδιαφέρει περισσότερο. Το λειτουργικό, οι φωτογραφικές δυνατότητες; Το Σάμσουνγκ και το Ιphone έχουν ανώτερο λογισμικό από το symbian της Νόκια, αλλά το Νόκια είναι πιο φιλικό στη χρήση κι έχει δωδεκαπίξελη κάμερα με ξένον, ενώ το Σάμσουνγκ δεν έχει καν φλας και φοράει πενταπίξελη. Για το μηλόφωνο δε μπορώ να έχω αντικειμενική άποψη, μιας και είμαι από τους πολέμιους της apple. Το Σάμσουνγκ βέβαια έχει και πολύ χαμηλό sar και android, όπως κι απαράμιλλη οθόνη, όπως και η οθόνη του μηλόφωνου. Το Νόκια υστερεί στην ανάλυση της οθόνης. Πάντως εγώ σίγουρα δε θα έπαιρνα το μηλόφωνο. Είναι και πολύ ακριβό. Το Σάμσουνγκ μου φαίνεται άβολο στο χέρι λόγω του μεγάλου μεγέθους του. Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο με τις απόψεις του rishi! :cool: Αναλόγως που θα δώσεις βαρύτητα (λειτουργικό, εφαρμογές, φωτογραφία, κλπ) πράξε.... Προσωπικά αν και πολέμιος της μηλοεταιρίας θα έκλινα και γω προς το Iphone 4, μιας και το θεωρώ το πληρέστερο, αλλά συνάμα και το ακριβότερο από τα υπόλοιπα! Προσωπικά για επόμενο σταθμό μου (όταν με το καλό.... :p) θα επέλεγα android.... :) Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
symmetryboy Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 (edited) Παιδια, ξερει κανεις πως να βαλω μια εφαρμογη στο 3d navigation που δεν υπαρχει στη λιστα του hx patcher; (το handy taskman ας πουμε...) Edited October 5, 2010 by symmetryboy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strong Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 Έχω το ίδιο ακριβώς πρόβλημα.... Από ότι είδα άμα αλλάξεις τον agent του κινητού από το hxpatcher, σε N97 τότε πάει να συνδεθεί κανονικά στο OVI αλλά σε προτρέπει να κατεβάσεις την καινούργια έκδοση! Σε μενα δουλευει μια χαρα το ovi (από το hxpatcher σε Χ6) Προσωπικά για επόμενο σταθμό μου (όταν με το καλό.... :p) θα επέλεγα android.... :) me too :) Παράθεση Ένας φτωχός και μόνος cowboy! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 Παιδια, ξερει κανεις πως να βαλω μια εφαρμογη στο 3d navigation που δεν υπαρχει στη λιστα του hx patcher; (το handy taskman ας πουμε...) και εγω εχω απορια με αυτο. αν βρεις κατι ποσταρε το Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ulysse Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 Εχει να μου προτεινει κανεις καποιο καλο sms & calls blocker? Οτι εχω δοκιμασει μεχρι τωρα δεν με ικανοποιησε :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dim_dais Δημ. October 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2010 Παίδες, καλησπερα... Βασικα θελω να κανω μια ερώτηση ? ΜΙΑ ΟΜΩΣ... ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒLUETOOTH ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΑΚΡΟΑΣΗ ΜP3 ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ? ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΥΤΑ ! http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-In...8page=2%29.htm Θέλω κάτι που να ξέρω οτι θα εχει πολυ καλα αποτελεσματα με το ομνια μου . . . απ'ολες τις αποψεις... Γνωρίζει κανείς να μου δώσει τα φώτα του. . . ???? ευχαριστω εκ των προτερων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dim_dais Δημ. October 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2010 Παίδες, καλησπερα... Βασικα θελω να κανω μια ερώτηση ? ΜΙΑ ΟΜΩΣ... ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒLUETOOTH ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΑΚΡΟΑΣΗ ΜP3 ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ? ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΥΤΑ ! http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-In...8page=2%29.htm Θέλω κάτι που να ξέρω οτι θα εχει πολυ καλα αποτελεσματα με το ομνια μου . . . απ'ολες τις αποψεις... Γνωρίζει κανείς να μου δώσει τα φώτα του. . . ???? ευχαριστω εκ των προτερων... ΜΟΥΦΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ... τα πήρα κ δεν βαρανε καθολου σε σχεση με τα ενσυρματα για το ι8910....τα παω πισω...βρε ουστ...πεταμενα λεφτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koul01_ Δημ. October 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2010 καλησπερα σε ολη την παρεα.εχω την v8 και οταν τραβαω video ακουγεται ο ηχος σαν να τρεχει νερο.μηπως ξερει καποιος τι πρεπει να κανω?νομιζω υπαρχει παλιοτερο post αλλα δεν μπορω να το βρω.αυτο που αναφερει στην σελ.92 το εχω κανει αλλα τιποτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. October 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2010 καλησπερα σε ολη την παρεα.εχω την v8 και οταν τραβαω video ακουγεται ο ηχος σαν να τρεχει νερο.μηπως ξερει καποιος τι πρεπει να κανω?νομιζω υπαρχει παλιοτερο post αλλα δεν μπορω να το βρω.αυτο που αναφερει στην σελ.92 το εχω κανει αλλα τιποτε. Καλησπέρα και σε σένα! Πρέπει να πας στο HX patcher και να ενεργοποιήσεις το "noise suppression". Να σημειώσω ότι αυτό το κάνουμε για λήψη βίντεο σε περιβάλλον με χαμηλό (η και καθόλου) θόρυβο. Σε εξωτερικά περιβάλλοντα επιλέγουμε το off στο "noise suppression" ;) Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koul01_ Δημ. October 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2010 Δυστυχως ειτε στο off ειτε στο on ο ηχος ειναι το ιδιο χαλια.μηπως καποια ρυθμιση απο τα κρυφα μενου του τηλεφωνου? νομιζω κατι τετοιο ειχε λεχθει στο φοροθ=υμ παλιοτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. October 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 overclocking στο i8910 στα 950mhz!!!!!!! dείτε τα αποτελέσματα? http://hx-custom-roms.com/?p=2576 Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stayrosrr Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 Και πώς θα το κάνω στο κινητό μου;:) Παράθεση Όπου και να με ψάξετε, θα με βρείτε με το όνομα stayrosrr Copyright ® 2013 :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 είναι ακόμα σε beta tsting ,κάτσε να δούμε έιναι σφαλές... ή θα μας το καρβουνιάσει το κινητο!! Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 είναι ακόμα σε beta tsting ,κάτσε να δούμε έιναι σφαλές... ή θα μας το καρβουνιάσει το κινητο!! Για καρβούνιασμα δεν ξέρω αλλά δεύτερη και τρίτη μπαταρία θα χρειαστούμε οπωσδήποτε! :lol: Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnGeo_7 Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 ή το αντίθετο αν έχουμε τη δυνατότητα να τα χρονίζουμε σε πολύ χαμηλές συχνότητες, όταν θέλουμε το κινητό να είναι σε... standby mode.. εε? :rolleyes: Παράθεση Αγγελίες στο Buy & Sell Μόνο.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnythedirec Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 Καλησπέρα, πήρα το κινητό και εγώ μεταχειρισμένο το Σάββατο και κάτι παίζει με τη μπαταρία.. Χθες βράδυ στις 12 ήταν full φορτισμένο, και σήμερα τώρα στις 2:30, έχει μείνει μόνο μια μπάρα στη μπαταρία... Μόνο 2 δεκάλεπτες κλήσεις έκανα, τι λέτε να έχει συμβεί? Μήπως κάτι στις ρυθμίσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 Φόρτιση μπαταρίας - Την 1η φορά το φορτίζουμε κλειστό χωρίς την κάρτα sim για 24 ώρες - Μετά το φορτίζουμε όταν η μπαταρία αδειάζει - Για 3 φορές το φορτίζουμε κλειστό για 8 ώρες Ρυθμίσεις κινητού - Ρυθμίσεις / Συνδεσιμότητα / 3G (OFF) - Ρυθμίσεις / Συνδεσιμότητα / WLAN (να ψάχνει κάθε 10 λεπτά) - Ρυθμίσεις / Συνδεσιμότητα / Κοινή προβ. βίντεο (OFF) - Ρυθμίσεις / Συνδεσιμότητα / Ρυθμίσεις διαχείρισης / Πακέτα δεδομένων (όταν απαιτείται) - Ρυθμίσεις / Συνδεσιμότητα / Προορισμοί / Διαγράφουμε τα σημεία πρόσβασης - Ρυθμίσεις / Τηλέφωνο / Προβολή / Αυτόματη φωτεινότητα (OFF) - Ρυθμίσεις / Τηλέφωνο / Προβολή / Χρόνος μείωσης φωτεινότητας (OFF) - Ρυθμίσεις / Τηλέφωνο / Ρυθμίσεις εφαρμογ. / Εντοπισμός θέσης / Μέθοδοι εντοπ. θέσης / Ενσωματωμένο GPS (OFF) (το κάνουμε ON το GPS όταν θέλουμε πρόγραμμα GPS) - Δεν τρέχουμε προγράμματα καιρού στην αρχική οθόνη - Photo Contact (τρέχει πάντα είναι εφαρμογή του Samsung i8910) το κλείνουμε με έναν task manager εγω παιδες τα εχω κανει αυτα και το κινητο μου κραταει 5-6 μερες με χρηση κανονικη. Το βραδυ ΔΕΝ το κλεινω το κινητο :) Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts