niknikolas1 Δημ. September 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2010 Παιδιά ποιος είναι ο κωδικός για επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις; Πως τον βρίσκω; αυτο 00000000 Παράθεση ...htc one... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riddick333 Δημ. September 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2010 καλησπερα,ξερετε αν ο γερμανος θα μπορεσει να του βαλει το καινουριο symbian? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rishi Δημ. September 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2010 Όταν λέτε για τη μαγειρεμένη έκδοση λογισμικού του Γερμανού εννοείτε ότι η εταιρεία "Γερμανός" έβγαλε καινούργια έκδοση λογισμικού για το Ι8910; Άρα όπως λέει ο φίλος riddick333 θα μπορούσαμε κάποιοι που βαριόμαστε να μπούμε στη διαδικασία να πάμε σε κάποιο κατάστημα "Γερμανός" και να τους ζητήσουμε να μας περάσουν στο κινητό τη νέα μαγειρεμένη έκδοση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mustanggre Δημ. September 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2010 Όταν λέτε για τη μαγειρεμένη έκδοση λογισμικού του Γερμανού εννοείτε ότι η εταιρεία "Γερμανός" έβγαλε καινούργια έκδοση λογισμικού για το Ι8910; Άρα όπως λέει ο φίλος riddick333 θα μπορούσαμε κάποιοι που βαριόμαστε να μπούμε στη διαδικασία να πάμε σε κάποιο κατάστημα "Γερμανός" και να τους ζητήσουμε να μας περάσουν στο κινητό τη νέα μαγειρεμένη έκδοση; καλοοοοοοοοοοοο:w00t: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riddick333 Δημ. September 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2010 μπλαξ, ξενερωτα αστειακια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stealth1379 Δημ. September 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2010 Όταν λέτε για τη μαγειρεμένη έκδοση λογισμικού του Γερμανού εννοείτε ότι η εταιρεία "Γερμανός" έβγαλε καινούργια έκδοση λογισμικού για το Ι8910; Άρα όπως λέει ο φίλος riddick333 θα μπορούσαμε κάποιοι που βαριόμαστε να μπούμε στη διαδικασία να πάμε σε κάποιο κατάστημα "Γερμανός" και να τους ζητήσουμε να μας περάσουν στο κινητό τη νέα μαγειρεμένη έκδοση; Κανονικά φίλε είναι για χλεύασμα (καλοπροαίρετα το τονίζω) το ποστ σου,όμως θα σε απαντήσω κανονικά. Γερμανός είναι κυριολεκτικά ένας Γερμανός (όχι μαγαζί άνθρωπος) ο οποίος μιας και η samsung δεν έβγαλέ ποτέ καμιά αναβάθμιση για το 8910, έβγαλέ ο ίδιος και συνεχίζει ό ίδιος να βγάζει. Με τις δικές του αναβαθμίσεις, περισσότερο βελτιώσεις του λογισμικού θα έλεγα, το 8910 βελτιώνεται σε πάρα πολλά πράγματα, το σε ποιά θα το ανακαλύψεις ο ίδιος αν μπείς στον κόπο να διαβάσεις προηγούμενες σελίδες ή αν μπείς και στο Site του ίδιου, αν το έκανες αυτό πριν ποστάρεις θα ήξερες και ποιόν λέμε Γερμανό εδώ μέσα :) Υ.Γ. Το Site του Γερμανού : http://hx-custom-roms.com/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rishi Δημ. September 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2010 Χαχαχαχαχα! Καλό! Καλά ρε παιδιά, μη με λιθοβολείτε! Έχετε δίκιο! Δε διάβασα! Ευχαριστώ για την απάντηση! :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. September 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2010 καλησπερα,ξερετε αν ο γερμανος θα μπορεσει να του βαλει το καινουριο symbian? Διακαής ο πόθος αλλά δύσκολα (από ότι φαίνεται προς το παρόν) θα καταφέρει να κάνει port το symbian^3 στο κινητό μας.... Εγώ θα συνεχίσω να ελπίζω γιατί στο παρελθόν μας έχει εκπλήξει ουκ ολίγες φορές!! :happy: Χαχαχαχαχα! Καλό! Καλά ρε παιδιά, μη με λιθοβολείτε! Έχετε δίκιο! Δε διάβασα! Ευχαριστώ για την απάντηση! :-) Νταξ δεν σε σκοτώσαμε κιόλας αλλά στο παρόν thread είναι αυτονόητο ποιος είναι "ο Γερμανός"! :lol: Έχουν μπερδευτεί αρκετοί στο παρελθόν, οπότε συγχωρείσε! :D Για την ιστορία πάντως, το i8910 ήταν αποκλειστικότητα της απαράδεκτης Vodafone (την οποία και εγκατέλειψα) και άρα δεν διατέθηκε ποτέ από τον Γερμανό (την γνωστή αλυσίδα ντε! :p). Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rishi Δημ. September 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2010 Πείτε με ανόητο, πάντως δεν κατάλαβα πώς θα το φλασάρω το κινητό μου. Έχω windows 7 και δεν καταλαβαίνω πώς θα τα κάνω να λειτουργήσουν ως windows XP και μετά ποια βήματα πρέπει να ακολουθήσω. Αν υπάρχει κάποιος καλοπροαίρετος και υπομονετικός μήπως θα μπορούσε να μου εξηγήσει όλα τα βήματα σαν να τα εξηγούσε σε μικρό παιδί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stealth1379 Δημ. September 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2010 (edited) O προλαλήσαντας (MaFiOzOS_88) έχει οδηγίες για εγκατάσταση σε 7 στην υπογραφή του, διάβασε τις οδηγίες και ότι απορίες έχεις ξαναρωτάς. Σε γενικές γραμμές πρέπει να κατεβάσεις απτο site της microsoft 3 αρχεία << http://www.microsoft.com/windows/virtual-pc/download.aspx >> αφου τα κατεβάσεις τα εγκαθιστείς ένα ένα και μετα ανήγεις το xp mode τότε συνεχίζεις τη διαδικασία φλασαρίσματος του 8910 σε περιβάλον xp. Edited September 30, 2010 by stealth1379 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riddick333 Δημ. September 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2010 καλησπερα,ξερετε αν υπαρχει καποια εφαρμογη που να μπορω απο το κινητο να δεινω ιντερνετ σε αλλα κινητα η λαπτοπ οπως εχουn τα android? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. September 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2010 (edited) Πείτε με ανόητο, πάντως δεν κατάλαβα πώς θα το φλασάρω το κινητό μου. Έχω windows 7 και δεν καταλαβαίνω πώς θα τα κάνω να λειτουργήσουν ως windows XP και μετά ποια βήματα πρέπει να ακολουθήσω. Αν υπάρχει κάποιος καλοπροαίρετος και υπομονετικός μήπως θα μπορούσε να μου εξηγήσει όλα τα βήματα σαν να τα εξηγούσε σε μικρό παιδί; O προλαλήσαντας (MaFiOzOS_88) έχει οδηγίες για εγκατάσταση σε 7 στην υπογραφή του, διάβασε τις οδηγίες και ότι απορίες έχεις ξαναρωτάς. Σε γενικές γραμμές πρέπει να κατεβάσεις απτο site της microsoft 3 αρχεία << http://www.microsoft.com/windows/virtual-pc/download.aspx >> αφου τα κατεβάσεις τα εγκαθιστείς ένα ένα και μετα ανήγεις το xp mode τότε συνεχίζεις τη διαδικασία φλασαρίσματος του 8910 σε περιβάλον xp. Ζω για την στιγμή που θα αρχίσει ο κόσμος να κοιτάει την υπογραφή μου, ειδικά όταν αυτά που ζητάει είναι ακριβώς πάνω από το ποστ του!!! :lol: :p καλησπερα,ξερετε αν υπαρχει καποια εφαρμογη που να μπορω απο το κινητο να δεινω ιντερνετ σε αλλα κινητα η λαπτοπ οπως εχουn τα android? Υπάρχει σίγουρα, άμα την θυμηθώ/βρω πως την λένε θα ποστάρω ;) To JoikuSpot κάνει την δουλεία που θέλεις.Υπάρχει η "light" δωρεάν έκδοση και η "premium" έκδοση με 5€ Με λίγο googling βρήκα και άλλον τρόπο για tethering.... Edited September 30, 2010 by MaFiOzOS_88 Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rishi Δημ. September 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2010 Σας ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Να ρωτήσω αν με το καινούργιο λογισμικό το κινητό θα χάσει το ελληνικό μενού και την ελληνική γλώσσα στο γράψιμο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. September 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2010 Σας ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Να ρωτήσω αν με το καινούργιο λογισμικό το κινητό θα χάσει το ελληνικό μενού και την ελληνική γλώσσα στο γράψιμο; Όχι, η V8-32 έχει πλήρη υποστήριξη Ελληνικών! :) Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rishi Δημ. September 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2010 Όχι, η V8-32 έχει πλήρη υποστήριξη Ελληνικών! :) Σ' ευχαριστώ πολύ! Τώρα θα προσπαθήσω να το κάνω, εύχομαι μην κάνω καμιά ανοησία και τρέχω το κινητό στη Σάμσουνγκ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 Σ' ευχαριστώ πολύ! Τώρα θα προσπαθήσω να το κάνω, εύχομαι μην κάνω καμιά ανοησία και τρέχω το κινητό στη Σάμσουνγκ! Είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρεις λόγω της απλότητας της διαδικασίας! Όσο για την Samsung διάβασε αυτό..... :rolleyes: :mad: Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofoklas Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 (edited) Είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρεις λόγω της απλότητας της διαδικασίας! Όσο για την Samsung διάβασε αυτό..... :rolleyes: :mad: και από το σαιτ της samsung: http://innovator.samsungmobile.com/bbs/tech/view.do?boardName=technology&messageId=99534 Προφανώς υπάρχουν κάποιοι λόγοι (άγνωστοι προς το παρόν) που προχώρησε σε αυτή την κίνηση τόσο απότομα και το ίδιο έκανε την προηγούμενη βδομάδα η sonyericsson! Πάντως είναι πολύ ανεύθυνο προς τους πελάτες της ότι και αν παίζεται στο παρασκήνιο Edited October 1, 2010 by Sofoklas Παράθεση In a world without walls and fences, who needs windows and gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ginosvougas Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 http://www.engadget.com/2010/10/01/shocker-samsung-licenses-windows-phone-7/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rishi Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 Παράλογη η Σάμσουνγκ. Εν τω μεταξύ παιδιά δεν μπόρεσα να το κάνω, όταν πάω να κατεβάσω το λογισμικό ΧΡ στον υπολογιστή μου, μου λέει ότι δεν το επιτρέπει ο υπολογιστής μου. Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθειά σας, μάλλον είμαι εντελώς άσχετος με την τεχνολογία. Θα το αφήσω όπως είναι το κινητό. Να είστε όλοι σας καλά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mustanggre Δημ. October 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2010 Παράλογη η Σάμσουνγκ. Εν τω μεταξύ παιδιά δεν μπόρεσα να το κάνω, όταν πάω να κατεβάσω το λογισμικό ΧΡ στον υπολογιστή μου, μου λέει ότι δεν το επιτρέπει ο υπολογιστής μου. Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθειά σας, μάλλον είμαι εντελώς άσχετος με την τεχνολογία. Θα το αφήσω όπως είναι το κινητό. Να είστε όλοι σας καλά! αν δεν εχεις windows 7 eternity, ultimate,pro η δεν ειναι γνησια δεν κατεβαινουν Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthos8 Δημ. October 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2010 φιλε rishi αν δεν γινεται σε vista κανε το φλασαρισμα σε windows xp αν δεν εχεις εσυ σε καποιον φιλο σου ειναι πολυ ευλκολο να το κανεις αν λολησεις καπου εδω ειμαστε!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. October 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2010 δεν εχει σχεση αν δεν εχεις γνησια windows 7. Και σπασμενα αν ειναι μια χαρα περνιεται το xp mode. Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SLAINEGR Δημ. October 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ παιδια. εχω ενα προβλημα εδω και 15 μερεσ περιπου. εχω περασμενη τη xv7 και ειμαι πολυ ευχαριστημενοσ. μαλλον θα περασω τη hx v8 μεσα στην εβδομαδα. το προβλημα ειναι οτι ενω μεχρι πριν απο 15 μερες κατεβαζα κανονικα οτι ηθελα απο το ovi store, τωρα μου λεει οτι ειναι υπο συντηρηση και δεν μπορω να κατεβασω τιποτα. μπορρει κανεισ να με βοηθησει?? επισης ειμαι ετοιμοσ να παρω καινουργια συσκευη, χωρισ φυσικα να αφησω το αγαπημενο μου ι8910 . κατεληξα μμεταξυ iphone4, nokia n8 ,samsung galaxy s. εδω ειναι και το "προβλημα " ποιο απο τα τρια. ολα μου αρεσουν πολυ. ετσι τουλαχιστον οπωσ τα περιεργαστηκα. εκτοσ απο το nokia n8 το οποιο και αυτο μαλλον αυριο θα το μελετησω ζωντανα μια και το πηρε ενασ φιλοσ. τι να κανω. δεν μπορω να τα παρω και τα τρια.(καταραμενη κριση) χεχε.λαμβανοντασ υπ' οψη οτι θα κρατησω το ι8910ωσ δευτερο κινητο, ποιο θα ηταν καλητερη επιλογη???????? κλινω προσ το νοκια λογω χαρακτηριστικων και δυνατοτητων, αν φυσικα με ικανοποιησει και απο κοντα. το galaxy s εχει καταπληκτικη οθονη και φυσικα android, ενω το iphone4 ειναι λειτουργικο, με απειρεσ εφαρμογες και κουκλι στην οψη . ΒΟΗΘΕΙΑ παιδες παλι μπερδευτηκα. Παράθεση panasonic g600 - sony ericsson t18s - nokia 3310 -panasonic gd75 - nokia 8310 - sony ericsson t68ι - sony ericsson κ750 - sony ericsson κ800 - sony ericsson κ850 - samsung i8910 hd - xperia x10 mini - xperia x8 - xperia neo v - xperia sp Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rishi Δημ. October 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 (edited) Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ! Τα κατάφερα με τη βοήθεια ενός φίλου μου κομπιουτερά! Να είστε καλά για την άμεση ανταπόκρισή σας και το ενδιαφέρον! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ παιδια. εχω ενα προβλημα εδω και 15 μερεσ περιπου. εχω περασμενη τη xv7 και ειμαι πολυ ευχαριστημενοσ. μαλλον θα περασω τη hx v8 μεσα στην εβδομαδα. το προβλημα ειναι οτι ενω μεχρι πριν απο 15 μερες κατεβαζα κανονικα οτι ηθελα απο το ovi store, τωρα μου λεει οτι ειναι υπο συντηρηση και δεν μπορω να κατεβασω τιποτα. μπορρει κανεισ να με βοηθησει?? επισης ειμαι ετοιμοσ να παρω καινουργια συσκευη, χωρισ φυσικα να αφησω το αγαπημενο μου ι8910 . κατεληξα μμεταξυ iphone4, nokia n8 ,samsung galaxy s. εδω ειναι και το "προβλημα " ποιο απο τα τρια. ολα μου αρεσουν πολυ. ετσι τουλαχιστον οπωσ τα περιεργαστηκα. εκτοσ απο το nokia n8 το οποιο και αυτο μαλλον αυριο θα το μελετησω ζωντανα μια και το πηρε ενασ φιλοσ. τι να κανω. δεν μπορω να τα παρω και τα τρια.(καταραμενη κριση) χεχε.λαμβανοντασ υπ' οψη οτι θα κρατησω το ι8910ωσ δευτερο κινητο, ποιο θα ηταν καλητερη επιλογη???????? κλινω προσ το νοκια λογω χαρακτηριστικων και δυνατοτητων, αν φυσικα με ικανοποιησει και απο κοντα. το galaxy s εχει καταπληκτικη οθονη και φυσικα android, ενω το iphone4 ειναι λειτουργικο, με απειρεσ εφαρμογες και κουκλι στην οψη . ΒΟΗΘΕΙΑ παιδες παλι μπερδευτηκα. Εξαρτάται τι σε ενδιαφέρει περισσότερο. Το λειτουργικό, οι φωτογραφικές δυνατότητες; Το Σάμσουνγκ και το Ιphone έχουν ανώτερο λογισμικό από το symbian της Νόκια, αλλά το Νόκια είναι πιο φιλικό στη χρήση κι έχει δωδεκαπίξελη κάμερα με ξένον, ενώ το Σάμσουνγκ δεν έχει καν φλας και φοράει πενταπίξελη. Για το μηλόφωνο δε μπορώ να έχω αντικειμενική άποψη, μιας και είμαι από τους πολέμιους της apple. Το Σάμσουνγκ βέβαια έχει και πολύ χαμηλό sar και android, όπως κι απαράμιλλη οθόνη, όπως και η οθόνη του μηλόφωνου. Το Νόκια υστερεί στην ανάλυση της οθόνης. Πάντως εγώ σίγουρα δε θα έπαιρνα το μηλόφωνο. Είναι και πολύ ακριβό. Το Σάμσουνγκ μου φαίνεται άβολο στο χέρι λόγω του μεγάλου μεγέθους του. Edited October 5, 2010 by mirrorofsorrow Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή χρησιμοποιούμε την πολλαπλή παράθεση αν θέλουμε να απαντήσουμε σε περισσότερα μηνύματα χρηστών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ παιδια. εχω ενα προβλημα εδω και 15 μερεσ περιπου. εχω περασμενη τη xv7 και ειμαι πολυ ευχαριστημενοσ. μαλλον θα περασω τη hx v8 μεσα στην εβδομαδα. το προβλημα ειναι οτι ενω μεχρι πριν απο 15 μερες κατεβαζα κανονικα οτι ηθελα απο το ovi store, τωρα μου λεει οτι ειναι υπο συντηρηση και δεν μπορω να κατεβασω τιποτα. μπορρει κανεισ να με βοηθησει?? Έχω το ίδιο ακριβώς πρόβλημα.... Από ότι είδα άμα αλλάξεις τον agent του κινητού από το hxpatcher, σε N97 τότε πάει να συνδεθεί κανονικά στο OVI αλλά σε προτρέπει να κατεβάσεις την καινούργια έκδοση! Εν αναμονή της modified έκδοσης για το i8910 λοιπόν, εάν δεν έχει ήδη βγει! :p επισης ειμαι ετοιμοσ να παρω καινουργια συσκευη, χωρισ φυσικα να αφησω το αγαπημενο μου ι8910 . κατεληξα μμεταξυ iphone4, nokia n8 ,samsung galaxy s. εδω ειναι και το "προβλημα " ποιο απο τα τρια. ολα μου αρεσουν πολυ. ετσι τουλαχιστον οπωσ τα περιεργαστηκα. εκτοσ απο το nokia n8 το οποιο και αυτο μαλλον αυριο θα το μελετησω ζωντανα μια και το πηρε ενασ φιλοσ. τι να κανω. δεν μπορω να τα παρω και τα τρια.(καταραμενη κριση) χεχε.λαμβανοντασ υπ' οψη οτι θα κρατησω το ι8910ωσ δευτερο κινητο, ποιο θα ηταν καλητερη επιλογη???????? κλινω προσ το νοκια λογω χαρακτηριστικων και δυνατοτητων, αν φυσικα με ικανοποιησει και απο κοντα. το galaxy s εχει καταπληκτικη οθονη και φυσικα android, ενω το iphone4 ειναι λειτουργικο, με απειρεσ εφαρμογες και κουκλι στην οψη . ΒΟΗΘΕΙΑ παιδες παλι μπερδευτηκα. Εξαρτάται τι σε ενδιαφέρει περισσότερο. Το λειτουργικό, οι φωτογραφικές δυνατότητες; Το Σάμσουνγκ και το Ιphone έχουν ανώτερο λογισμικό από το symbian της Νόκια, αλλά το Νόκια είναι πιο φιλικό στη χρήση κι έχει δωδεκαπίξελη κάμερα με ξένον, ενώ το Σάμσουνγκ δεν έχει καν φλας και φοράει πενταπίξελη. Για το μηλόφωνο δε μπορώ να έχω αντικειμενική άποψη, μιας και είμαι από τους πολέμιους της apple. Το Σάμσουνγκ βέβαια έχει και πολύ χαμηλό sar και android, όπως κι απαράμιλλη οθόνη, όπως και η οθόνη του μηλόφωνου. Το Νόκια υστερεί στην ανάλυση της οθόνης. Πάντως εγώ σίγουρα δε θα έπαιρνα το μηλόφωνο. Είναι και πολύ ακριβό. Το Σάμσουνγκ μου φαίνεται άβολο στο χέρι λόγω του μεγάλου μεγέθους του. Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο με τις απόψεις του rishi! :cool: Αναλόγως που θα δώσεις βαρύτητα (λειτουργικό, εφαρμογές, φωτογραφία, κλπ) πράξε.... Προσωπικά αν και πολέμιος της μηλοεταιρίας θα έκλινα και γω προς το Iphone 4, μιας και το θεωρώ το πληρέστερο, αλλά συνάμα και το ακριβότερο από τα υπόλοιπα! Προσωπικά για επόμενο σταθμό μου (όταν με το καλό.... :p) θα επέλεγα android.... :) Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts