Jump to content

Samsung GT-i8910 HD

spazoklabanias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πολύ πιθανό να δουλεύει.....

Δες εδώ πως να φτιάξεις ένα capacitive stylus μόνος σου! :p

Κατά λάθος έπεσε υγρό στο ακουστικό του τηλεφώνου μου και τώρα έχει πέσει η ένταση του ακουστικού. Έχουν περάσει 18 ώρες. Λέτε να επανέλθει; :(

Ωχ δύσκολα τα πράγματα.....

Θα σε συμβούλευα για κάνα 2 μέρες, να βγάλεις την μπαταρία και να αφήσεις το κινητό να στεγνώσει καλά σε κάποιο ζεστό μέρος. Στη συνέχεια δοκίμασε να δεις πως θα πάει.

Για να σε εμψυχώσω θα σου πω ότι η μάνα μου έβαλε για πλύσιμο κατά λάθος το φλασάκι μου, 2 φορές συνεχόμενα!!!! :blink: :cry:

Μετά από ένα καλά καθάρισμα + στέγνωμα το φλασάκι λειτούργησε κανονικά και με εξυπηρετεί μέχρι και σήμερα!!! :D :cool:

Μολις περασα την HX-V8-32 ερωτησης πως αλλαζω το θεμα της αρχικης οθονης εχει την ora tsu μονο και τα στανταρ θεματα...? Και πως μπορω να βαλω το swype πληκτολογιο?

Τι εννοείς "έχει την ora tsu και τα στάνταρ θέματα";

Δεν έχει τα "Χρήση Δαχτύλων", "Samsung Widget", "Χαμηλή", "Full Page", και "Navigation Bar";;;

To swype από ότι διάβασα είναι λίγο κομπλεξικό και δουλεύει σε συγκεκριμένες περιπτώσεις.

Πάρα πολύ ωραίο πρόγραμμα για live streaming στο http://www.qik.com !!!

Ωραίος! :cool:

Εδώ η σελίδα για το i8910! :)

Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3

Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee

Galaxy S4 - LineageOS 16.0

• Απαντήσεις 5,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

To swype από ότι διάβασα είναι λίγο κομπλεξικό και δουλεύει σε συγκεκριμένες περιπτώσεις.

μπορείς να δοκιμάσεις το slideit απο το ovistore... εγω το κατέβασα και το εγκατέστησα αλλά παρότι μου το γράφει ως εγκατεστημένο δεν το βλέπω πουθενά :confused:

επίσης εγκατέστησα και δουλεύω κανονικά απ'το http://www.pcinmyhand.com το οποίο είναι ένα υποτυπώδες remote desktop αλλά κάνει τη δουλίτσα του...

το siq με έχει εντυπωσιάσει πολύ πάντως! δουλεύει και μετο 3g αν είναι φουλ αλλιώς λαγκάρει:)

Αγγελίες στο Buy & Sell Μόνο..

μπορείς να δοκιμάσεις το slideit απο το ovistore... εγω το κατέβασα και το εγκατέστησα αλλά παρότι μου το γράφει ως εγκατεστημένο δεν το βλέπω πουθενά :confused:

To είχα δοκιμάσει όταν είχε πρωτοβγεί αλλά και πριν κάνα δίμηνο με το ελληνικό πληκτρολόγιο, και δεν έμεινα πολύ ικανοποιημένος.Στα αγγλικά πετάει βέβαια! :p

επίσης εγκατέστησα και δουλεύω κανονικά απ'το http://www.pcinmyhand.com το οποίο είναι ένα υποτυπώδες remote desktop αλλά κάνει τη δουλίτσα του...

Συμπαθητικό φαίνεται αλλά ευκολία του teamviewer δεν την πιάνει κανένα πρόγραμμα! Ούτε να ρυθμίζεις firewalls, ip, και άλλα όμορφα.Απλά βάζεις τον κωδικό και μπαίνεις στην επιφάνεια εργασίας! Δεν λέω συμπαθητικό το "pc in my hand" αλλά είναι ακόμη ένα πρόγραμμα στον υπολογιστή + θέλει κάμποσο tuning (αν και έχει κατατοπιστικές οδηγίες) + θέλει να κάνεις account!

Μου φαίνεται πρέπει να βρω κάνα 3GS για να μπαίνω στο teamviewer! :lol:

το siq με έχει εντυπωσιάσει πολύ πάντως! δουλεύει και μετο 3g αν είναι φουλ αλλιώς λαγκάρει:)

Έχεις data στο κινητό ρε τρελέ η απλά είσαι large; :lol:

Το έκανες εγκατάσταση από το http://d.qik.com ή βρήκες πουθενά αλλού το *.sis;

Δεν είμαι large, αρχικά, αυτό είναι το μονο σίγουρο. Εχω whats up και κατα τη διάρκεια του καλοκαιριού ειχε με 3 ευρώ 120μβ, και επειδή το θεώρησα καλό. φόρτωσα μισό γκίγκα πριν τις 31 αυγ. που έληγε, δηλαδή 12 ευρώ και τώρα είμαι άνετος... τώρα είναι με 3 ευρώ 60 μβ που και πάλι κάνεις τα βασικά και αν εχεις και οπερα μινι είσαι κύριος..

το siq το βρήκα σε sis... και με εντυπωσίασε επίσης η ευκολία της όλης φάσης.. Έναν λογαριασμό κάνεις, και αυτό είναι όλο!

Ελπίζω να βγάλει κάτι με το swype στα ελληνικά ο γερμανός γιατί φαίνεται πολύ καλό... Αν και δεν το βλέπω σύμφωνα με τα μαντάτα στο site του.....:cry:

Δεν είμαι large, αρχικά, αυτό είναι το μονο σίγουρο. Εχω whats up και κατα τη διάρκεια του καλοκαιριού ειχε με 3 ευρώ 120μβ, και επειδή το θεώρησα καλό. φόρτωσα μισό γκίγκα πριν τις 31 αυγ. που έληγε, δηλαδή 12 ευρώ και τώρα είμαι άνετος... τώρα είναι με 3 ευρώ 60 μβ που και πάλι κάνεις τα βασικά και αν εχεις και οπερα μινι είσαι κύριος..

το siq το βρήκα σε sis... και με εντυπωσίασε επίσης η ευκολία της όλης φάσης.. Έναν λογαριασμό κάνεις, και αυτό είναι όλο!

Ελπίζω να βγάλει κάτι με το swype στα ελληνικά ο γερμανός γιατί φαίνεται πολύ καλό... Αν και δεν το βλέπω σύμφωνα με τα μαντάτα στο site του.....:cry:

Τι είπες τώρα;;;;;;; :shock:

Και γω γιατί όταν έψαχνα τόσο καιρό δεν είχα βρει τίποτα;;

AAAARGGG! :chair:

Στείλε λινκ έστω πως ενεργοποιούμε τα 60MB!

Και κάνα link για το qik (γιατί το γράφεις siq; :confused:) εάν έχεις την ευγενή καλοσύνη! :D

Με μεγάλη μου χαρά, http://www.whatsup.gr/news/theleis-prosbasi-sto-internet-kai-sta-email-soy-opoy-ki-briskesai , γιατί είναι τρομερά βολικό να χεις ιντερνετ παντού... (αχ αυτό το παλιο skkype τί μας έχει κάνει)

και.. http://www.4shared.com/get/_lJU5YBP/qik_s60_1_0_56_symbianzonecocc.html;jsessionid=E704A043481F38083DD979AFFD146347.dc278 ...:D

είναι τρομερό λέμε... και αναπτύσσεται ταχέως... Πιστεύω οτι θα την κάνουμε από 'δω σε λίγο καιρό την αλά skype δουλειά :D

θα καραγουστάρεις!!

Βγήκε το Need for speed shift,αυτό που παίζει στα βίντεο του Ν8 και πάιζει "άψογα" στο κινητό μας. (παρα μόνο μερικές επανεκκινήσεις).

Βγήκε και το angry birds αλλα είναι μόνο για το Ν8.

Edited by killing_you2

The "unwired" revolution began...

_http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407

Ωραίοι και οι δύο σας!!! :up: :dance:

Τι εννοείς "έχει την ora tsu και τα στάνταρ θέματα";

Δεν έχει τα "Χρήση Δαχτύλων", "Samsung Widget", "Χαμηλή", "Full Page", και "Navigation Bar";;;

θελω να πω οτι δεν εχει την αρχικη οθονη που δείχνει ο γερμανος στην V8

Edited by LeGendGR

Η Blue Spectrum HS συμπεριλαμβανόταν στην αρχική V8 αλλά την έβγαλε στην τελευταία V8-32 γιατί του έβγαλε κάποια προβλήματα και ήταν πολύ ενεργοβόρα... :/

χμ... εγακτέστησα πολλά προγράμματα απο το ovistore αλλά δε μου τα δείχνει όλα... γιατί? μήπως τα εγκαθιστά κάπου αλλού και δε τα δείχνει στις εφαρμογές?

και καπια δυσαρεστα νεα..ο γερμανος εκανε τουβλο το κινητο ενω επεζε με τον bootloader:lol::lol: αρα θα αργησουμε να δουμε κατι νεο για το κινητακι..:O
Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms.

καλησπερα παιδια σκεφτομαι να παρω και εγω το κινητακι αυτο,μπηκα λοιπον στο φορουμ να δω και εγω εντυπωσεις απο ατομα που το εχουνε ,οπως εσεις.αλλα βλεπω συνεχεια λετε για την μπαταρια που κραταει 2 μερες .δν με πειραζει η μπαταρια αφου ουτως η αλλως το δικο μου το φωρτιζω καθε μερα απο συνη8εια και για να ειμαι παντα φουλ.διαβασα αρκετες σελιδες(οχι ολες) αλλα δεν ειδα αν υπαρχει shop με εφαρμογες , το Gps ειναι δωρεαν?τι διαφορα εχει απο το A-GPS το S-Gps ?εκτος απο προβληματα μπαταριας υπαρχει κανα αλλο?το touch screen ειναι καλο?το κινητο γρηγορο?σκεφτομαι να παρω το Lg optimus η αυτο πιο λετε ειναι καλυτερο?το εχω βρει στο πλαισιο στοκ 171 ευρα το σαμσουνγκ.καλη τιμη .

καλησπερα παιδια σκεφτομαι να παρω και εγω το κινητακι αυτο,μπηκα λοιπον στο φορουμ να δω και εγω εντυπωσεις απο ατομα που το εχουνε ,οπως εσεις.αλλα βλεπω συνεχεια λετε για την μπαταρια που κραταει 2 μερες .δν με πειραζει η μπαταρια αφου ουτως η αλλως το δικο μου το φωρτιζω καθε μερα απο συνη8εια και για να ειμαι παντα φουλ.διαβασα αρκετες σελιδες(οχι ολες) αλλα δεν ειδα αν υπαρχει shop με εφαρμογες , το Gps ειναι δωρεαν?τι διαφορα εχει απο το A-GPS το S-Gps ?εκτος απο προβληματα μπαταριας υπαρχει κανα αλλο?το touch screen ειναι καλο?το κινητο γρηγορο?σκεφτομαι να παρω το Lg optimus η αυτο πιο λετε ειναι καλυτερο?το εχω βρει στο πλαισιο στοκ 171 ευρα το σαμσουνγκ.καλη τιμη .

Αν δεν είσαι όλη την ώρα με το κινητό στο χέρι κρατάει και 4 ημέρες.

Το gps είναι δωρεάν (Garmin, Ndrive)

Το A-GPS σημαίνει υποβοηθούμενο GPS. Με ελάχιστη χρέωση και αν φυσικά το θέλεις, κατεβάζεις ένα αρχείο με τις θέσεις των δορυφόρων, το οποίο ισχύει για 1 εβδομάδα. έτσι το κινητό μπορεί να βρίσκει πιο γρήγορα στίγμα.

Το S-Gps δεν ξέρω τι είναι. θα μας πει άλλος.

Το touch screen είναι τέλειο.

Το κινητό πετάει με μαγειρεμένη rom του hyperX.

ΑΡΑ: Πάρτο με κλειστά μάτια!!! ;)

Για 171€ και μεταξύ του LG και του i8910, είναι ευκαιρία και θα σου έλεγα να το τσιμπήσεις! :)

Βέβαια το κινητό χωρίς μαγειρεμένη ρομ (το βασικό θέμα συζήτησης σε αυτό το νήμα! :p) δεν πιάνει μία....

Με την τελευταία V8-32 του Hyperx η μπαταρία κρατάει άνετα 4 μέρες με απλή χρήση! Στα υπόλοιπα με κάλυψε ο chlorus και δεν έχω να προσθέσω κάτι.

Το gps είναι δωρεάν (Garmin, Ndrive)

Είσαι σίγουρος για αυτό; :p

Anyway υπάρχει και το πολύ καλό OVI Maps 3.04, δωρεάν και ελληνικό! :D

Το touch screen είναι τέλειο.

Καλό είναι δεν λέω, αλλά σαν του iphone δεν έχει.... :/

Είσαι σίγουρος για αυτό; :p

Anyway υπάρχει και το πολύ καλό OVI Maps 3.04, δωρεάν και ελληνικό! :D

Μάλλον θέλει να πει σπασμένα γιατί και τα δύο τα έχω δουλέψει σπασμένα... Και το ovi maps παντως ειναι πολυ καλο...

Αμα έχεις βάλει τη rom V8-32 του Hyperx τότε μπες εδώ http://gallery.mobile9.com/f/1545034/

Όπου και να με ψάξετε, θα με βρείτε με το όνομα

stayrosrr

Copyright ® 2013

:tease:

Μάλλον θέλει να πει σπασμένα γιατί και τα δύο τα έχω δουλέψει σπασμένα... Και το ovi maps παντως ειναι πολυ καλο...

Δεν εννοώ σπασμένα. Εννοώ ότι είναι δωρεάν η χρήση του προγράμματος εφόσον το αγοράσεις και δεν σε χρεώνει η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας για κατέβασμα kb κατά την πλοήγηση. ;)

Έβαλα το ovi maps στο στο κινητό μου αλλά τώρα αυτό που μου λείπει είναι οι ελληνικοί χάρτες. Πως να τους φορτώσω?

stayrosrr

Copyright ® 2013

Δεν εννοώ σπασμένα. Εννοώ ότι είναι δωρεάν η χρήση του προγράμματος εφόσον το αγοράσεις και δεν σε χρεώνει η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας για κατέβασμα kb κατά την πλοήγηση. ;)

Τότε ναι οι χάρτες δεν κατεβαινουν απο το κινητο εκεινη τη στιγμη... Αν δε κανω λαθος κατεβαζεις ενα προγραμμα απο τη garmin sto pc σου που λέγεται maploader και τους περνας στο κινητο σου μεσω usb

Έβαλα το ovi maps στο στο κινητό μου αλλά τώρα αυτό που μου λείπει είναι οι ελληνικοί χάρτες. Πως να τους φορτώσω?

Κατεβάζεις αυτό το εγκαθιστάς συνδέεις το κινητό σου σε λειτουργία mass storage ανοίγεις το πρόγραμμα που εγκατέστησες και επιλέγεις τους χάρτες που θες

τα καλητερα προγραματα ειναι ndrive sygic garmin kαι ειναι εντελος δωρεαν τα εχω στο κην.μου εδω και πολυ καιρο!!!!οσο για το ovi maps δεν το δουλεψα καμια φορα και δεν ξερω αν ειναι καλο προγραμα στην πλοηγηση!!!

Μπήκα στην εφαρμογή RoadSync και προσπάθησα να κάνω λογαριασμό.

ΤΟ πρόβλημα μου είναι οτι δεν ξερω τι να γράψω στο όνομα διακομιστή(είναι απαραίτητο).

Μήπως μπορεί κανείς να με βοηθήσει?

stayrosrr

Copyright ® 2013

SOS βοηθήστε γιατί θα...... απο τα νεύρα μου.

Πως ξεκλειδώνει το κινητό με το fingerprin ? το έβαλα και τώρα δνε μππορώ να το ξεκλειδώσω.

stayrosrr

Copyright ® 2013

• The title was changed to Samsung GT-i8910 HD