Jump to content

Samsung GT-i8910 HD

spazoklabanias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

για ποιον ηχο λες? εγω δεν εχω παρατηρησει κατι? ουτε στην 5 που ειχα ουτε στην 7 που χω τωρα...

• Απαντήσεις 5,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπερα να ρωτισω κι εγω εχω την V5 εχει παρατηρησει κανεις ενα θορυβο οταν τραβας βιντεο?

Εναν συνεχομενο θορυβο πολυ εντονο ? και εαν ναι μπορουμε να το διορθωσουμε?

ναι βγαινει αν περασεις το noise-suppression.sis

Υπηρχε στην σελιδα του Γερμανου. Τωρα δεν ξερω αν υπαρχει ακομα.

TCe

Κοιτα οσα βιντεο τραβηξα εχουν ενα πολυ εντονο και ενοχλητικο θορυβο σαν "καπακι χυτρας που βραζει" :Ρ δε ξερω πως αλλιως να τον χαρακτιρισω...ακουγεται σε ολη την διαρκεια των βιντεο και δεν εχει σχεση με τους ηχους του περιβαλοντος μιας και το δοκιμασα και σε απολυτα ηρεμο χωρο...αρα σιγουρα προερχεται απο το κινητο... :(

εαν εχω μονο εγω το προβλημα....με βλεπω να ξαναφλασαρω

Κοιτα οσα βιντεο τραβηξα εχουν ενα πολυ εντονο και ενοχλητικο θορυβο σαν "καπακι χυτρας που βραζει" :Ρ δε ξερω πως αλλιως να τον χαρακτιρισω...ακουγεται σε ολη την διαρκεια των βιντεο και δεν εχει σχεση με τους ηχους του περιβαλοντος μιας και το δοκιμασα και σε απολυτα ηρεμο χωρο...αρα σιγουρα προερχεται απο το κινητο... :(

εαν εχω μονο εγω το προβλημα....με βλεπω να ξαναφλασαρω

Η λύση που ψάχνεις βρίσκεται στο μήνυμα του sdaoulas. :)

Στην 5 έκδοση του γερμανού έχει παραληφθεί το noise suppressor (το φίλτρο που κόβει αυτόν τον συνεχόμενο ήχο χύτρας ταχύτητας :p) με σκοπό να αυξηθεί η ποιότητα εγγραφής ήχων σε εξωτερικούς χώρους με θόρυβο!

Προφανώς όταν υπάρχει ησυχία ακούγεται αυτός ο ηχος...

Στην HX-V7 υπάρχει ένα καταπληκτικό εργαλείο το οποίο ενεργοποιεί και απενεργοποιεί on the fly τον noise suppressor για να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα σε ότι κατάσταση και αν βρίσκεσαι! :happy:

Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3

Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee

Galaxy S4 - LineageOS 16.0

thx μαφιοζε και ολο το ανεβαλα το φλασαρισμα....τελικα μου φαινεται πως ηρθε η ωρα να πιασω δουλεια!!

vamos V7 !!! :P

Άντε με το καλό! :)

Έβαλα και στην υπογραφή μου το λινκ σε περίπτωση που βαριέσαι να το ψάξεις! :lol:

περασα το ovi store για το i8910 HD απο τον Γερμανο, εκανα λογαριασμο στο ovi store αλλα δε μπορω να περασω τιποτε. Μου βγαζει το μηνυμα download faild και κατι για ασυμβατοτητα συσκευης τηλεφωνου. Οταν εκανα τον λογαριασμο μου ζητηθηκε να φηλωσω συσκευη και δηλωσα το N97, λεω ειναι πολυ κοντα στο δικο μας. Εσεις ποια συσκευη δηλωσατε?
TCe

περασα το ovi store για το i8910 HD απο τον Γερμανο, εκανα λογαριασμο στο ovi store αλλα δε μπορω να περασω τιποτε. Μου βγαζει το μηνυμα download faild και κατι για ασυμβατοτητα συσκευης τηλεφωνου. Οταν εκανα τον λογαριασμο μου ζητηθηκε να φηλωσω συσκευη και δηλωσα το N97, λεω ειναι πολυ κοντα στο δικο μας. Εσεις ποια συσκευη δηλωσατε?

φιλε εγω εχω κατεβασει αυτο εδω.

δεν θυμαμαι αν θελει να δηλωσεις τι κινητο εχεις αλλα σιγουρα δουλευει σε μας.κατεβαζω σχεδον καθε μερα εφαρμογες...

φιλε εγω εχω κατεβασει αυτο εδω.

δεν θυμαμαι αν θελει να δηλωσεις τι κινητο εχεις αλλα σιγουρα δουλευει σε μας.κατεβαζω σχεδον καθε μερα εφαρμογες...

ok δουλεψε ! ! !

Edited by sdaoulas
TCe

Παιδες μπορει καποιος που εχει περασει το ovi maps να δωσει τη δομη των φακελων για τις φωνες? Δλδ τη φωνη greek female. Να πει την διαδρομη και το φακελο που τα εχει. Γιατι προσπαθω να το περασω απευθειας (direct download) μιας και το nokia map loader δε μου δουλευει πια, ετσι ξαφνικα, κολλαει και μου παγωνει τον υπολογιστη. Ενω πριν λιγο καιρο δουλευε μια χαρα.
TCe

μην ασχολησαι καθολου με ovi maps. βαλε garmin,sygic,ndrive που θεωρουνται απο τα καλυτερα προγραμματα πλοηγησης.εγω τωρα εχω το sygic...

ευτυχής χρήστης την hx-v7!

δύο ερώτησεις. μέσα στο hxpatcher->UI-> εχει 2 επιλογές. left swipe kai right swipe. και μέσα έχει αρκετά ονόματα από προγράμματα και παιχνίδια. γνωρίζει κανείς τι κάνουμε με αυτά? τι ειναι το swipe??

θέλω να βάλω το ndrive αλλά μου λείπουν οι βασικές γνώσεις. το έχω κατεβάσει από το greek tracker αλλά και πάλι δεν ξέρω τι να κάνω. κάποια βοήθεια μήπως? θα μου χρειαστεί το gps σε λίγες μέρες:)

αν και έχω και το γνήσιο που έδινε η vodafone. δεν θυμάμαι ποιο είναι. δεν το έκανα ποτέ εγκατάσταση

οταν ανοιξεις το 3d navigation τοτε εκτος απο την αρχικη οθονη εχεις και αλλες 2 αριστερα και δεξια.απλα σερνεις και πας στην αριστερη και αντιστοιχα δεξια.μπορεις ν βαλεις οτι θες αριστερα δεξια...δεν το χω δοκιμασει να σου πω την αληθεια.

οσο για το ndrive,δεν εχει καπου οδηγιες?

εμενα η εκδοση του greek tracker καποιο προβλημα μου βγαζε και δεν επαιζε καθολου.την κατεβασα απο αλλου.τωρα εχω βαλει το sygic γιατι ηταν πιο ευκολη η εγκατασταση του...

Σε περίπτωση που έχουμε εγκατεστημένη την προηγούμενη έκδοση του NDrive κάνουμε απεγκατάσταση από το τηλέφωνο τα αρχεία NDrive και PIPS Installer και μετά σβήνουμε από την κάρτα μνήμης τον φάκελο NDrive.

1. Αντιγράφουμε τον φάκελο NDrive στο κινητό μας, στο root της κάρτας μνήμης (Ε:). Τους χάρτες τους κάνουμε copy στον φάκελο E:/Ndrive/maps

2. Τις φωνές (voices) τις κάνουμε copy όπως είναι (.zip) στον φάκελο E:/Ndrive/voices

3. Κάνουμε εγκατάσταση την εφαρμογή Ndrive.sis

4. Κάνουμε εγκατάσταση το pips_s60_1_6_SS.sis.

5.Ξεκιναμε το πρόγραμμα, επιλέγουμε χάρτη και ενεργοποιούμε μέσω WEB.

6. Με το key.gen φτιάχνουμε τα serial για τους χάρτες

TCe

Χαίρετε πέρασα την hx v7 και μπορω να πω πως ειμαι ενθουσιασμενος( ειχα μεινει στη 2), ηθελα να ρωτησω για κατι προβληματακια, αρχικα το μητρωο συνεχιζει και σβηνεται οταν ανοιγω και κλεινω το κινητο και διορθωνεται μονο αν απενεργοποιησω το pin, ακομα και patch περασα αλλα τίποτα,

μόνιμο προβλημα με όλες τις εκδοσεις λογισμικου που ειχα. Επίσης, καμια φορα οταν βαζω ξυπνητηρι, ιδιως αν εχω το κινητο πολυ ωρα ανοιχτο χωρις να το κλεισω, το ξυπνητηρι δε χτυπαει ,παρα μόνο οταν θα ξεκλειδωσω το πληκτρολογιο, σημειωτεον το κλειδωνω με κωδικο. και κατι τελευταιο πολλες φορες παταω πανω στις ρυθμισεις και δε μου τις ανοιγει.

Πέρασες την ελληνική V7 και έχεις όλα αυτά τα bugs;;; :wacko: :blink:

Πέρασες την ελληνική V7 και έχεις όλα αυτά τα bugs;;; :wacko: :blink:

Ναι, βεβαια τα 2 πρωτα τα ειχα και στην προηγουμενη εκδοση και δε διορθωθηκαν, αλλα αυτο που παταω στις ρυθμισεις και δεν ανοιγουν με την πρωτη συμβαινει μονο τωρα.

πανο περιεργα αυτα που λες...υποτιθεται οτι στην τελικη εκδοση της 7,εχουν διορθωθει ολα.αυτο με το μητρωο διορθωθηκε τοτε με το Patch που χε βγαλει αλλα στην ελληνικη εκδοση το ενσωματωσε μεσα...

τεσπα,να σε ρωτησω κατι...

πριν το φλασαρισμα εκανες format στην internal memory και hard reset το κινητο??

το λεω αυτο γιατι μπορει να χουν μεινει καποια αρχεια που να δημιουργουν προβληματα στην εκδοση 7.

αν δεν τα χεις κανει,καντα και ξαναφλασαρε.τοσα ατομα εχουν βαλει την 7 και τετοια προβλημα τα δεν υπαρχουν.

Καλησπέρα!Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει το homescreen του n97 για το i8910?δεν εννοώ κανένα tsunami homescreen...

Όχι δυστυχώς δεν έχει γίνει ported...

Ναι, βεβαια τα 2 πρωτα τα ειχα και στην προηγουμενη εκδοση και δε διορθωθηκαν, αλλα αυτο που παταω στις ρυθμισεις και δεν ανοιγουν με την πρωτη συμβαινει μονο τωρα.

θα συμφωνήσω με τον alexclone. Κάντου χειροκίνητα τα format + διαμόρφωση μνήμης Ε: και ξανά φλάσαρε μετά μπας και στρώσει.Εγώ με την V7 δεν έχω κανένα απολύτως από τα προβλήματα που περιγράφεις.Δοκίμασα να βάλω και ένα ξυπνητήρι και μετά κλείδωσα το κινητό, και αυτό χτύπησε κανονικά...

Άν δεν στρώσει με την παραπάνω διαδικασία, πέρνα την μαμά ρομ της βόντα και δες άμα έχεις και εκεί τα ίδια συμπτώματα.Αν ναι, τότε μάλλον υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην συσκευή σου... :(

Όχι δυστυχώς δεν έχει γίνει ported...

θα συμφωνήσω με τον alexclone. Κάντου χειροκίνητα τα format + διαμόρφωση μνήμης Ε: και ξανά φλάσαρε μετά μπας και στρώσει.Εγώ με την V7 δεν έχω κανένα απολύτως από τα προβλήματα που περιγράφεις.Δοκίμασα να βάλω και ένα ξυπνητήρι και μετά κλείδωσα το κινητό, και αυτό χτύπησε κανονικά...

Άν δεν στρώσει με την παραπάνω διαδικασία, πέρνα την μαμά ρομ της βόντα και δες άμα έχεις και εκεί τα ίδια συμπτώματα.Αν ναι, τότε μάλλον υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην συσκευή σου... :(

Αυτο με τις κλήσεις συνέβη ξαφνικα από τη μαμα ρομ, το εστειλα στη samsung περιμενα ενα μηνα

και μου το γυρισαν οπως ηταν, χωρις να φτιαξουν τιποτα, μαλιστα μου περασαν και προγενεστερο λογισμικο απο αυτο που ειχα( ειχα του πλαισιου), αλλα σε ολες τις ρομ που περασα συνεχιζει και γινεται.τωρα για το ξυπνητηρι δεν ξερω τι γινεται, παντως και οι ρυθμισεις εστρωσαν τις πρωτες μερες ετρωγε κολλημα και δεν εμπαινε και η βλακεια ειναι πως δυσκολα θα βρω παλι υπολογιστη με windows xp, να περασω τη ρομ παλι.και πώς θα κανω χειροκινητα φορματ? εγω καθε φορα που φλασαρα εκανα με το *#7370#.

Edited by Panos_theo_
Προσθηκη

θα κανεις παλι το *#7370# αλλα και format στην internal memory.αυτο μπορεις να το κανεις αν πας μενου-γραφειο-file browser-πατας πανω στο Ε:mass storage-επιλογες-disk admin-format drive και περιμενεις να σου πει οτι εγινε το format.

για καντα ολα αυτα και ξαναφλασαρε να δουμε.

ισως βεβαια να χει προβλημα η συσκευη σου,δεν ξερω.

θα κανεις παλι το *#7370# αλλα και format στην internal memory.αυτο μπορεις να το κανεις αν πας μενου-γραφειο-file browser-πατας πανω στο Ε:mass storage-επιλογες-disk admin-format drive και περιμενεις να σου πει οτι εγινε το format.

για καντα ολα αυτα και ξαναφλασαρε να δουμε.

ισως βεβαια να χει προβλημα η συσκευη σου,δεν ξερω.

παδια sos ειμαι σε windows xp συνδεω το κινητο σε βοοτ mode αλλα δε μου το αναγνωριζει να το περασω την εκδοση τι κανω?

λογικα κατι εχεις κανει λαθος με τους drivers και τωρα δεν σου βλεπει το κινητο.

για κοιτα στις συσκευες του υπολογιστη να δεις αν κατι ειναι αγνωστο...και εγκατεστησε το.

• The title was changed to Samsung GT-i8910 HD