MaFiOzOS_88 Δημ. May 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2010 (edited) εχει κανεις το ελληνικο original firmware της samsung? I8910-XXIE9-VGR_Vodafone_Greece :) Μπορει να διαβαζω καιρο το forum αλλα αυτα ειναι τα πρωτα μου posts οποτε δικαιολογουμαι!! Για το ραδιοφωνο και το hands free(οταν κανω κληση) μπορεις να μου στειλεις τις ρυθμισεις σου να τις αντιγραψω να σωθω? 1 εικόνα, 1000 λέξεις... 3 εικόνες, πόσα dB;;;;; :p :shifty: [ATTACH]16272[/ATTACH] [ATTACH]16273[/ATTACH] [ATTACH]16274[/ATTACH] Η πρώτη εικόνα δείχνει τις τιμές στο μενού 1.Voice Call==>2.Handfree H δεύτερη στο 5.FM Radio==>1.Handfree H τρίτη στο 5.FM Radio==>2.Headset οι 2 τιμές που δεν φαίνονται στην 1 εικόνα (κόπηκαν στο screenshot) είναι 0dB. ;) Edited May 26, 2010 by MaFiOzOS_88 Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagvag89 Δημ. May 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2010 Eδώ και καιρό δεν δουλεύει το flash led δεν ανάβει όταν βγάζω φωτογραφία η video. Aλλαξα rom και έβαλα την τελευταία του γερμανού αλλα και πάλι νεκρό .. έχει κανεις παρόμοιο πρόβλημα ? και αν το πάω για service το καλύπτει η εγγύηση? ευχαριστώ ;D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anthropas7 Δημ. May 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2010 I8910-XXIE9-VGR_Vodafone_Greece :) 1 εικόνα, 1000 λέξεις... 3 εικόνες, πόσα dB;;;;; :p :shifty: [ATTACH]16272[/ATTACH] [ATTACH]16273[/ATTACH] [ATTACH]16274[/ATTACH] Η πρώτη εικόνα δείχνει τις τιμές στο μενού 1.Voice Call==>2.Handfree H δεύτερη στο 5.FM Radio==>1.Handfree H τρίτη στο 5.FM Radio==>2.Headset οι 2 τιμές που δεν φαίνονται στην 1 εικόνα (κόπηκαν στο screenshot) είναι 0dB. ;) Εισαι Γιγαντας!!!!:respect::respect::respect: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. May 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2010 Προσπαθώντας να καταλάβω γιατί, ενώ ανάβει δυνατό led flash της κάμερας σε σκοτάδι, οι φωτο είναι υπο-φωτισμένες (σε σχέση με άλλες συσκευές που έχω δουλέψει) βγάζω μάλλον το συμπέρασμα οτι ο συγχρονισμός της λάμψης του φλας με την λήψη της φωτο (άνοιγμα κλείστρου) μάλλον δεν πρέπει να είναι σωστός. Δηλαδή το κλείστρο (ή το φλας) ή βιάζεται, ή αργεί. Δεν δικαιολογείται πιστεύω τόσο χαμηλός φωτισμός των αντικειμένων στο σκοτάδι και σε συνθήκες λιγότερου μεν αλλά επαρκούς φωτισμού. 'Η, άλλη περίπτωση είναι, να "κόβει" φωτισμό περισσότερο απο ότι χρειάζεται ο αισθητήρας φωτός της κάμερας, διότι αυτό δικαιολογεί την υπο-φωτισμένη φωτογραφία με αυτόματο φλας, σε συνθήκες που χωρίς το φλας (αρκετός φωτισμός αλλά όχι τόσος ώστε να μην ανοίξει το φλας) τελικά οι φωτο βγαίνουν καλύτερα φωτισμένες. Έχει βγει κανένα συμπέρασμα για το θέμα αυτό; Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximillian Δημ. May 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2010 Προσπαθώντας να καταλάβω γιατί, ενώ ανάβει δυνατό led flash της κάμερας σε σκοτάδι, οι φωτο είναι υπο-φωτισμένες (σε σχέση με άλλες συσκευές που έχω δουλέψει) βγάζω μάλλον το συμπέρασμα οτι ο συγχρονισμός της λάμψης του φλας με την λήψη της φωτο (άνοιγμα κλείστρου) μάλλον δεν πρέπει να είναι σωστός. Δηλαδή το κλείστρο (ή το φλας) ή βιάζεται, ή αργεί. Δεν δικαιολογείται πιστεύω τόσο χαμηλός φωτισμός των αντικειμένων στο σκοτάδι και σε συνθήκες λιγότερου μεν αλλά επαρκούς φωτισμού. 'Η, άλλη περίπτωση είναι, να "κόβει" φωτισμό περισσότερο απο ότι χρειάζεται ο αισθητήρας φωτός της κάμερας, διότι αυτό δικαιολογεί την υπο-φωτισμένη φωτογραφία με αυτόματο φλας, σε συνθήκες που χωρίς το φλας (αρκετός φωτισμός αλλά όχι τόσος ώστε να μην ανοίξει το φλας) τελικά οι φωτο βγαίνουν καλύτερα φωτισμένες. Έχει βγει κανένα συμπέρασμα για το θέμα αυτό; κι εγω το εχω παρατηρησει αυτο (εχω ομως πιο παλια ρομ του hyper-x)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. May 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2010 (edited) Στην original ρομ δεν συμβαίνει το ίδιο; Μήπως είναι χαρακτηριστικό των Hyper-X; To SPB mobile shell δουλεύει καλά; αφήνει αξιοπρεπή μνήμη ελεύθερη στη συσκευή; Edited May 27, 2010 by keras Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. May 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2010 Στην original ρομ δεν συμβαίνει το ίδιο; Μήπως είναι χαρακτηριστικό των Hyper-X; Το πρόβλημα με το φλας υπάρχει σε όλες τις ρομ... Πιθανόν να είναι όντως κάποιο λάθος στον σχεδιασμό του κινητού... :/ Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strong Δημ. May 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2010 (edited) Προσπαθώντας να καταλάβω γιατί, ενώ ανάβει δυνατό led flash της κάμερας σε σκοτάδι, οι φωτο είναι υπο-φωτισμένες (σε σχέση με άλλες συσκευές που έχω δουλέψει) βγάζω μάλλον το συμπέρασμα οτι ο συγχρονισμός της λάμψης του φλας με την λήψη της φωτο (άνοιγμα κλείστρου) μάλλον δεν πρέπει να είναι σωστός. Δηλαδή το κλείστρο (ή το φλας) ή βιάζεται, ή αργεί. Δεν δικαιολογείται πιστεύω τόσο χαμηλός φωτισμός των αντικειμένων στο σκοτάδι και σε συνθήκες λιγότερου μεν αλλά επαρκούς φωτισμού. 'Η, άλλη περίπτωση είναι, να "κόβει" φωτισμό περισσότερο απο ότι χρειάζεται ο αισθητήρας φωτός της κάμερας, διότι αυτό δικαιολογεί την υπο-φωτισμένη φωτογραφία με αυτόματο φλας, σε συνθήκες που χωρίς το φλας (αρκετός φωτισμός αλλά όχι τόσος ώστε να μην ανοίξει το φλας) τελικά οι φωτο βγαίνουν καλύτερα φωτισμένες. Έχει βγει κανένα συμπέρασμα για το θέμα αυτό; Βαλε την τιμη εκθεσης στο +1 ή στο +1.5 ή ακομα και στο +2 αναλογα τον φωτισμο Edited May 27, 2010 by strong Παράθεση Ένας φτωχός και μόνος cowboy! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannismal Δημ. May 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2010 Καλησπέρα, εχω το κινητό σχεδόν απο την 1η μερα που ηρθε στην ελλαδα 3/5/2009. θα ελεγα ειμαι αρκετα ευχαριστιμενος!!! προσφατα περασα την ΗV-4, εχω παρατηρηση οτι ο ηχος κλησης (δηλαδη οταν με καλουν) ειναι πολυ χαμηλος! 8α μπορουσατε να μου πειτε που μπορς να παω για νατον ρυθμισω? (την ενταση την εχω βαλει στο μεγιστο). και 2ο οταν μηλαω στο κινητο και εχς δευτερη κληση δεν μπορω να δω ποιος ειναι γιατι η οθονη ειναι μαυρη(σαν σβηστη) και γενικα οταν μιλαω στο κηνητο δεν μπορω να μπω στο μενου γιατι μου παρουσιαζει το ιδιο προβλημα!!! καμμια ιδεα? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. May 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2010 Παιδιά πέρασα το sbp shell στο κινητό πολύ καλές εντυπώσεις και το κυριότερο το κινητό έγινε γρηγορότερο έχω το V4 και από εκεί που το speedy go μου έδειχνε τιμές γύρω στο 800 συνήθως τώρα πήγε στο 1000+!!! Φαντάζομαι τι μπορεί να δείχνει σε αυτούς που έχουν το V5 με το turbo mode... :cool: Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAJ_ Δημ. May 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2010 πως γινεται η εγκατασταση μ την νεα ρομ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthos8 Δημ. May 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2010 φιλε tonysac και εγω το περασα το sbp shell στο κινητό και ειμαι πολυ ευχαριστημενος!!ναι ειναι πιο γρηγορο το κην.εγω εχω περασμενει την V5 και το speedy go σε εμενα δειχνει 1085 ενο εχω εγκατασταστιμενο το sbp shell και σε turbo mode!!αλλα χωρης το sbp shell μου εδειχνε 994!!τα kastor effects τα ειχες απενεργοπιοιμενα η οχι??γιατι παιζει ρολο στο αποτελεσμα του speedy go!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. May 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2010 Το speedy go δείχνει την ταχύτητα που δουλεύει η συσκευή; επεξεργαστή; (φαντάζομαι είναι πρόγραμμα) Πως μπορούμε να δούμε την ελεύθερη και κατειλημμένη ραμ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexisco10 Δημ. May 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2010 Καλησπέρα! Επειδή σκέφτομαι πολύ σοβαρά να πάρω κι εγώ το Omnia HD, αλλά αμφιταλαντεύομαι μεταξύ αυτού και του Ν97 να κάνω κάποιες ερωτήσεις μήπως βοηθηθώ στην επιλογή. 1. Απ' ό,τι έχω καταλάβει, πρέπει να ξεχάσουμε την υποστήριξη από τη μαμά Samsung και η μόνη ελπίδα για αναβαθμίσεις είναι ο Γερμανός που όλοι αναφέρουν. Σωστά; 2. Πέρα από το fring, που για τους γνωστούς λόγους δεν έχει και πολύ καλή ποιότητα, υπάρχει κάποια αξιόπιστη λύση voip που να παίζει στο Omnia HD; 3. Το έχει συνδέσει κανείς με εξωτερικό bluetooth keyboard; Λειτουργεί κανονικά; 4. Γενικά τι λέει από ευκολία χειρισμού; Είναι εύχρηστο το on-screen keyboard; 5. Από internet surfing πώς πάει; Ο ενσωματωμένος browser είναι καλός; Μπορεί π.χ. να παίξει το youtube (και γενικά flash περιεχόμενο); 6. Με εφαρμογές τί γίνεται; Ισχύει πως ό,τι παίζει στο Ν97 παίζει κατά βάση και στο Omnia HD; Γενικά ποια είναι η γνώμη σας; Θα μου το συνιστούσατε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για όλες τις πιθανές απαντήσεις; Παράθεση Who cares?... It won't work anyway!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PantelisHD Δημ. May 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2010 Καλημερα, Εχω το κινητο απο τον Αυγουστο και επειδη ειμαι φανταρος και δουλευω δεν προλαβαινω να ξυστω και ετσι δεν εχω ασχολιθει για να δω τι παιζει με καινουργιες ρομ. Εχουν βγει και αν ναι που μπορω να παω να μου το φλασαρουν γιατι μονος μου δεν υπαρχει πιθανοτητα. Ευχαριστω πολυ προκαταβολικα για την ενημερωση!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. May 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2010 φιλε tonysac και εγω το περασα το sbp shell στο κινητό και ειμαι πολυ ευχαριστημενος!!ναι ειναι πιο γρηγορο το κην.εγω εχω περασμενει την V5 και το speedy go σε εμενα δειχνει 1085 ενο εχω εγκατασταστιμενο το sbp shell και σε turbo mode!!αλλα χωρης το sbp shell μου εδειχνε 994!!τα kastor effects τα ειχες απενεργοπιοιμενα η οχι??γιατι παιζει ρολο στο αποτελεσμα του speedy go!! Ναι με τα Kastor κλειστά είναι η μέτρηση αν και σε εμένα η μέτρηση όταν τα έχω ανοιχτά είναι γύρω στις 50 μονάδες κάτω πάντα... Το speedy το χρησιμοποιώ από πολύ παλιά πχ στην 2.0 έκδοση του γερμανού έδειχνε περίπου 400... Με τις rom του έχει γίνει μεγάλη πρόοδος από τότε... Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stealth1379 Δημ. May 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2010 Καλησπέρα! Επειδή σκέφτομαι πολύ σοβαρά να πάρω κι εγώ το Omnia HD, αλλά αμφιταλαντεύομαι μεταξύ αυτού και του Ν97 να κάνω κάποιες ερωτήσεις μήπως βοηθηθώ στην επιλογή. 1. Απ' ό,τι έχω καταλάβει, πρέπει να ξεχάσουμε την υποστήριξη από τη μαμά Samsung και η μόνη ελπίδα για αναβαθμίσεις είναι ο Γερμανός που όλοι αναφέρουν. Σωστά; 2. Πέρα από το fring, που για τους γνωστούς λόγους δεν έχει και πολύ καλή ποιότητα, υπάρχει κάποια αξιόπιστη λύση voip που να παίζει στο Omnia HD; 3. Το έχει συνδέσει κανείς με εξωτερικό bluetooth keyboard; Λειτουργεί κανονικά; 4. Γενικά τι λέει από ευκολία χειρισμού; Είναι εύχρηστο το on-screen keyboard; 5. Από internet surfing πώς πάει; Ο ενσωματωμένος browser είναι καλός; Μπορεί π.χ. να παίξει το youtube (και γενικά flash περιεχόμενο); 6. Με εφαρμογές τί γίνεται; Ισχύει πως ό,τι παίζει στο Ν97 παίζει κατά βάση και στο Omnia HD; Γενικά ποια είναι η γνώμη σας; Θα μου το συνιστούσατε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για όλες τις πιθανές απαντήσεις; 1. Σωστά 2. Δεν έχω ασχοληθεί αλλά κάπου έχει πάρει το μάτι μου ότι υπάρχει. 3. Δεν το έχω δοκιμάσει. 4. Απο ευκολία χειρισμού είναι πολύ καλό, η απόκριση της οθόνης είναι παρα πολύ καλή, και το on-screen keyboard επίσης παρα πολύ καλό. 5. Το surfing είναι πολύ καλό,ο ενσωματωμένος browser είναι μέτριος, ο opera όμως είναι καταπληκτικός, βιντεάκια flash player παίζει ΜΟΝΟ ο skyfire ούτε ο opera ούτε ο ενσωματωμένος browser παίζουν. 6. Υπάρχει πληθώρα εφαρμογών, χρόνο και όρεξη να έχεις να βάζεις όλη μέρα, ισχύει αυτό με το 97 που λές σε ένα μεγάλο βαθμό, όχι απόλυτα όμως, επίσης παίζουν και παρα πολλές εφαρμογές-παιχνίδια που κάνουν για 5800 Μειονεκτήματα που έχουνα αναφερθεί πολλάκις, ο χάλια ήχος που ακούγεται στα βίντεο που τραβάς ειδικότερα σε χώρους με πολύ θόρυβο (συναυλίες,κλαμπάκια κλπ.) και η μετριότατη ποιότητα φωτό και βίντεο σε σκοτάδι σε απόσταση άνω των δύο μέτρων, αν έχεις όρεξη και διαβάσεις προηγούμενες σελίδες θα μάθεις πολλά για το 8910 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. May 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2010 βιντεάκια flash player παίζει ΜΟΝΟ ο skyfire ούτε ο opera ούτε ο ενσωματωμένος browser παίζουν. Βιντεάκια flash παίζει κανονικά ο ενσωματωμένος browser :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrorama Δημ. May 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2010 φιλε tonysac και εγω το περασα το sbp shell στο κινητό και ειμαι πολυ ευχαριστημενος!!ναι ειναι πιο γρηγορο το κην.εγω εχω περασμενει την V5 και το speedy go σε εμενα δειχνει 1085 ενο εχω εγκατασταστιμενο το sbp shell και σε turbo mode!!αλλα χωρης το sbp shell μου εδειχνε 994!!τα kastor effects τα ειχες απενεργοπιοιμενα η οχι??γιατι παιζει ρολο στο αποτελεσμα του speedy go!! Φίλε Μάνθο καλησπέρα. Μπορεί να μου πεις που μπορώ να βρω Full το SPB Mobile Shell 3.5 build 325; Ή όποιος άλλος μπορεί να μου πει. Σας ευχαριστώ όλους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthos8 Δημ. May 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2010 φιλε astrorama μπες στο mobile9 και κατεβασε το εγω απο εκει το κατεβασα. ειναι πολυ καλο αλλα η μπαταρια του κην. τελειωνει πιο γρηγορα δυο μερες με το ζορι το επεξεργαζομε αρκετα ομως το κην. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthos8 Δημ. May 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2010 βιντεάκια flash player παίζει ο skyfire ολα!!ο ενσωματωμένος browser μονο αν μπεις στο youtube μπωρεις να δεις!!ο opera δεν παιζει flash video!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexisco10 Δημ. May 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2010 1. Σωστά 2. Δεν έχω ασχοληθεί αλλά κάπου έχει πάρει το μάτι μου ότι υπάρχει. 3. Δεν το έχω δοκιμάσει. 4. Απο ευκολία χειρισμού είναι πολύ καλό, η απόκριση της οθόνης είναι παρα πολύ καλή, και το on-screen keyboard επίσης παρα πολύ καλό. 5. Το surfing είναι πολύ καλό,ο ενσωματωμένος browser είναι μέτριος, ο opera όμως είναι καταπληκτικός, βιντεάκια flash player παίζει ΜΟΝΟ ο skyfire ούτε ο opera ούτε ο ενσωματωμένος browser παίζουν. 6. Υπάρχει πληθώρα εφαρμογών, χρόνο και όρεξη να έχεις να βάζεις όλη μέρα, ισχύει αυτό με το 97 που λές σε ένα μεγάλο βαθμό, όχι απόλυτα όμως, επίσης παίζουν και παρα πολλές εφαρμογές-παιχνίδια που κάνουν για 5800 Μειονεκτήματα που έχουνα αναφερθεί πολλάκις, ο χάλια ήχος που ακούγεται στα βίντεο που τραβάς ειδικότερα σε χώρους με πολύ θόρυβο (συναυλίες,κλαμπάκια κλπ.) και η μετριότατη ποιότητα φωτό και βίντεο σε σκοτάδι σε απόσταση άνω των δύο μέτρων, αν έχεις όρεξη και διαβάσεις προηγούμενες σελίδες θα μάθεις πολλά για το 8910 Ευχαριστώ για την απάντηση. Έχω διαβάσει κάμποσες από τις προηγούμενες σελίδες και έμαθα αρκετά, αλλά επειδή δεν έχω αρκετό χρόνο να τις διαβάσω όλες, είπα να συνοψίσω εδώ τις σημαντικότερες απορίες μου και (αν και) μόλις το πάρω θα λιώσω πάλι εδώ μέσα! ;) Πάντως, για μένα τα σημαντικότερα είναι το surfing (που λογικά κάποια εξωτερική εφαρμογή τύπου opera, skyfire ή bolt θα μπορέσω να βρω να με ικανοποιεί), το voip (που εν ανάγκη θα βολευτώ με το fring) και το εξωτερικό πληκτρολόγιο (μήπως το έχει δοκιμάσει κανείς για να μπορεί να μου πει με σιγουριά; ) Αν τα μοναδικά του προβλήματα έχουν να κάνουν με την κάμερα (είτε στο βίντεο είτε στις φωτογραφίες), δε με πειράζει και πολύ. Παρεμπιπτόντως, από σταθερότητα και ταχύτητα τί λέει; Παράθεση Who cares?... It won't work anyway!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. May 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2010 Εγω το βρισκω σταθεροτατο και αρκετα ταχυ σε εφαρμογες και μενου Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stealth1379 Δημ. May 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2010 (edited) Βιντεάκια flash παίζει κανονικά ο ενσωματωμένος browser :confused: Όντως έχεις δίκιο παίζει βιντεάκια flash απλά σε αρκετές εφαρμογές και site που θέλουν flash player δεν παίζει σε αντίθεση με το skyfire. Edited May 30, 2010 by stealth1379 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bugyman Δημ. May 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2010 Έχω ένα ασύρματο bluetooth πληκτρολόγιο που χρησιμοποιούσα με το N95, αλλά με το I8910 δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα γιατί με έχει βολέψει ικανοποιητικά το onscreen πληκτρολόγιο. Βέβαια δεν γράφω μεγάλα κείμενα. Αν θυμάμαι καλά, κάπου είχα διαβάσει οτι δουλεύει αλλά θα προσπαθήσω να βρω χρόνο να το δοκιμάσω για να σου λύσω την απορία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts