Jump to content

Samsung GT-i8910 HD

spazoklabanias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα!παίζει να βγει επίσημο update?δεν θέλω να χάσω την εγγύηση.Το κινητό πάει αργά!ειδικά στην έκθεση.έχω και 1 ν97 το οποίο είναι πιο γρήγορο μετά τα updates παρόλο που υπολείπεται πολυ στο hardware.με έχει απογοητεύσει το omnia.τίποτα δεν λειτουργεί σωστά.

Υ.Γ. θα ήθελα και εγώ να βρω θέμα σχεδιασμένο για το κινητό και όχι πρώτα για νοκια

• Απαντήσεις 5,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα!παίζει να βγει επίσημο update?δεν θέλω να χάσω την εγγύηση.Το κινητό πάει αργά!ειδικά στην έκθεση.έχω και 1 ν97 το οποίο είναι πιο γρήγορο μετά τα updates παρόλο που υπολείπεται πολυ στο hardware.με έχει απογοητεύσει το omnia.τίποτα δεν λειτουργεί σωστά.

Υ.Γ. θα ήθελα και εγώ να βρω θέμα σχεδιασμένο για το κινητό και όχι πρώτα για νοκια

Φίλε μου καλησπέρα...έχουμε γράψει αρκετές φορές ότι επίσημη αναβάθμιση για το ελληνικό κοινό δεν πρόκειται να βγει ποτέ!.Η samsung βέβαια βγάζει μερικές αναβαθμίσεις για το εξωτερικό.

Το μαγειρεμένο λογισμικό είναι όμως, χωρίς καμιά υπερβολή, κλάσεις καλύτερο από την μαμά ρομ και εντελώς bug free πλέον!

Την εγγύηση δεν την χάνεις γιατί αν γίνει κάτι μπορείς να επιστρέψεις στο παλιό σου λογισμικό...

Η επιλογή είναι δική σου βέβαια! :)

Όσοι φλασάραμε πάντως δεν ξανακοιτάξαμε πίσω... :rolleyes:

=======================================

Σήμερα η Νόκια κυκλοφόρησε αναβάθμιση για το 5800 (v50.0.005) η οποία ενσωματώνει kinetic scrolling μέσα στα μενού!!!!!! :w00t:

Θα μου πείτε...και τι χαίρεσαι ρε αφού εμείς έχουμε το i8910 και όχι το 5800XM!!! :p

Από τι στιγμή που κυκλοφόρησε για το s60v5 είμαι σίγουρος ότι ο hyperx θα βρει τον τρόπο είτε μόνος του είτε με επίσημη αναβάθμιση από την samsung*, με πιθανότερη την 2 οδό.

ΤΟ συγκεκριμένο feature το θέλω όσο τίποτα άλλο στο κινητό και αν καταφέρει να το συμπεριλάβει θα είμαι απλά ολοκληρωμένος!!! :lol::lol: :p

Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3

Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee

Galaxy S4 - LineageOS 16.0

ΤΟ συγκεκριμένο feature το θέλω όσο τίποτα άλλο στο κινητό και αν καταφέρει να το συμπεριλάβει θα είμαι απλά ολοκληρωμένος!!! :lol::lol: :p

Και μαφιοζος, και αχορταγος :p:lol:

Ναι καλα θα ηταν, αλλα ολοκληρωμενος θα ενιωθα προσωπικα αν ειχα επιπλεον 2 πραγματα:

-δυνατοτητα ηχογραφησης συνομιλιας:ninja:

-δυνατοτητα εγγραφης ικανοποιητικου ηχου σε θορυβωδεις χωρους

Αυτα θα τα ηθελα παρα πολυ, αλλα το 1ο δεν θα το εχω ποτε, και το 2ο με ολες τις ρομ ειναι απεριγραπτο χαλι

υπαρχει μια υποψια ψιλο-καλυτερευσης με την τελευταια ρομ (v29-3)

αλλα και παλι δεν περιμενω να ειναι τιποτα αξιοπρεπες.

Το κακό ulysse είναι ότι τα 2 δικά σου είναι λίιιγο δύσκολο να γίνουν γιατί το πρώτο είναι απενεργοποιημένο από την samsung :mad: και το 2 είναι περιορισμός του hardware...:(

O hyperx έχει βελτιώσει τον ήχο στο μέγιστο που μπορεί (θέλω να πιστεύω...) και πλέον έφτασε στα όρια του μικροφώνου της συσκευής.

Ο δικός μου ευσεβής πόθος από την άλλη είναι σχετικά εύκολο πλέον να συμπεριληφθεί εφόσον η Νόκια κατάφερε να το συμπεριλάβει στο δικό της s60v5 κινητό (ένα από τα πολλά έστω) και ευελπιστώ η Samsung να το συμπεριλάβει σε καμιά ταϊβανέζικη or whatever rom :p ώστε να το τσιμπήσει από εκεί ο Γερμανός! :cool:

Edited by MaFiOzOS_88

Παιδιά χαιρετώ και εγώ...

Λέω να κάνω και γω το πρώτο μου update με τις περιβόητες ρομ του γερμανού που όλοι αναφέρετε.. Να ρωτήσω.. Ποια θεωρείτε αυτή τη στιγμή την καλύτερη και την πιο ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ χωρίς bugs και τέτοια. Θα χάσω το ελληνικό μενού? και ελληνικές γραμματοσειρές.? Υπάρχει κανένας οδηγός για αρχάριο? μη κάνουμε και καμιά ζημιά;)

Ευχαριστώ πάντες, μα ιδιαίτερα Μαφιόζο, που έχει αποδειχθεί ταχύτατος και ακριβής:):D:)

Αγγελίες στο Buy & Sell Μόνο..

το 8910 μολις πηγενω στις φωτο μου βγαζει τα αρχεια του τηλεφωνου και ποιο κατω μου εβγαλε ακομη 4 εικονιδια με το ονομα divx_log κατι τετοιο και μολις παω να το ανοιξω δεν κανει τιποτα. παταω διαγραφη αποστολη ανοιγμα αναπαραγωγη δεν κανει τιποτα. δεν κολλαει, δεν εχει παθει ζημια απλως μου τα βγαζει και μου τη δινει. ξερει κανεις τι ειναι??? ή πως τα σβινω???
LG Nexus 5X 32GB - Android 7.0 Official Nougat

Λέω να κάνω και γω το πρώτο μου update με τις περιβόητες ρομ του γερμανού που όλοι αναφέρετε.. Να ρωτήσω.. Ποια θεωρείτε αυτή τη στιγμή την καλύτερη και την πιο ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ χωρίς bugs και τέτοια. Θα χάσω το ελληνικό μενού? και ελληνικές γραμματοσειρές.? Υπάρχει κανένας οδηγός για αρχάριο? μη κάνουμε και καμιά ζημιά;)

Ευχαριστώ πάντες, μα ιδιαίτερα Μαφιόζο, που έχει αποδειχθεί ταχύτατος και ακριβής:):D:)

αν πας πισω στην σελιδα 239 (αν δεν κανω λαθος) λεει ο,τι χρειαζεται για την διαδικασια.... ειναι πολυ απλο, κι ας φαινεται καπως πολυπλοκο...αυτο που πρεπει να προσεξεις οπωσδηποτε ειναι το pc σου να υποστηριζει usb 2.0 και φυσικα να μην υπαρξει διακοπη λειτουργιας την ωρα του φλασαρισματος γτ μετα....αστα να πανε...αλλα ειναι το μονο κατα την γνωμη μου που ειναι "επικινδυνο"...κατα τα αλλα εγω οσες φορες φλασαρα. ολα πηγαν ρολοϊ...(και ημουν και εντελως ασχετος με την διαδικασια)...φυσικα δεν χανονται τα ελληνικα, αν κατεβασεις την ρομ που απευθυνεται στην ελλαδα (αυτη που λεει δλδ "russian, dutch, greek")...καλη επιτυχια....

Γιατί έγινε αυτό? Απέτυχε στην ελληνική αγορά ή και παγκοσμίως? Καπώς περίεργο μου φαίνεται επειδή στο topic εδω εχει 262 σελιδες, που σημαίνει ότι δεν πέρασε απαρατήρητο.

Αποτυχημένο δεν ήταν, απλά από την άλλη πλευρά όταν η Vodafone είχε πολλά παράπονα απ'τους αγοραστές της(τα οποία δεν ξέρουμε αν ευσταθούν όλα), είναι λογικό να πάψει να το εμπορεύεται, όπως έγινε κατά καιρούς και με συσκευές άλλων εταιριών(βλ. π.χ. κάποια μοντέλα της SE)

Να σαι καλά! :)

Τελικά τα βρήκες τα βήματα μέσα στον χαμό ή να παραθέσω λινκς;; :p

Η ρομ που πρέπει να περάσεις είναι η HX-V3-29 πάντως που είναι και πλήρως ελληνική!!!

Όπου κολλήσεις ρωτάς φυσικά... :shifty:

==================================

Τα κατάφερε ο Μάγος!!!!!

Kinetic scrolling @ menu

Πλέον περιμένω την επερχόμενη V4 όσο καμιά άλλη ρομ!!! :dance:

Edited by MaFiOzOS_88
Kinetic Scrolling menus!!!!!!

Παιδιά βοηθήστε με

Εμφανίζει ξαφνικά στήν mass memory κάποια apoddirectories (πολλά!!!!) τα όποία δεν ανοίγουν - δεν σβήνουν (όύτε μεσω υπολογιστή), δεν δημιουργούν προβλήματα αλλά ....πίανουν χώρο.... στο display της συσκευής Εκθεση - εικόνες & βίντεο

Τι μπορώ να κάνω?

Ευχαριστώ

Edited by twins1

Να ρωτήσω κάτι.Με update του λογισμικού αυξάνεται η ταχύτητα του κινητού?γιατί αργεί να ανοίξει τις φωτογραφίες.συνεχώς φορτώνει την κάθε μια.γίνεται αυτό να βελτιωθεί και χωρίς update λογισμικού;

Να ρωτήσω κάτι.Με update του λογισμικού αυξάνεται η ταχύτητα του κινητού?γιατί αργεί να ανοίξει τις φωτογραφίες.συνεχώς φορτώνει την κάθε μια.γίνεται αυτό να βελτιωθεί και χωρίς update λογισμικού;

H ταχύτητα του επεξεργαστή δεν αυξάνεται αν αυτό εννοείς, αλλά η αποκρισιμότητα του αυξάνεται κατακόρυφα! Με μαγειρεμένο software προφανώς. ;)

Χωρίς flashαρισμα δύσκολα...

Δεν κολλάει ουτε σε φωτο μεγαλου μεγέθους?ας πουμε τις δικές του των 8mpx..Το update δεν μπορει να γινει μέσω vista χωρις να κάνεις τίποτα όπως virtualbox?

Δεν κολλάει ουτε σε φωτο μεγαλου μεγέθους?ας πουμε τις δικές του των 8mpx..Το update δεν μπορει να γινει μέσω vista χωρις να κάνεις τίποτα όπως virtualbox?

Αν και δεν καταλαβαίνω τι εννοείς να κολλάει στις φωτογραφίες των 8mp, αν στην έκθεση έχεις καμιά 600 φωτογραφίες λογικό είναι να κολλάει!

Στο λέω γιατί και γω παλιά έτσι έκανα! Φόρτωνα την έκθεση με άπειρες φωτογραφίες και μετά παραπονιόμουν! :lol:

Υπάρχει και το πολύ καλό resco photo viewer v6 πάντως που είναι πάρα πολύ καλύτερο της έκθεσης. :shifty:

Δυστυχώς αν δεν έχεις κάποια ΧΡ εγκατάστημένα πρόχειρα το virualbox είναι μονόδρομος...

Που κάθε φορά που αλλάζει φορά το κινητό φορτώνει,που κάθε φορά που πηγαίνω την επόμενη φωτό φορτώνει και στο ζουμ.λόγικά είναι όλα αυτά αλλά όχι και 3-5 δευτερόλεπτα με τέτοιες δυνατότητες...

Αν δεν βιάζεσαι πολύ πέρίμενε καμιά εβδομάδα να βγει η καινούργια V4 και πέρνα αυτή.Κρίμα να φλασάρεις 2 φορές σε μια εβδομάδα.Προετοιμάσου με backup,virtual machine κλπ ώστε να είσαι έτοιμος όταν βγει!

Αν έχεις την μαμά ρομ και αν έχεις πολλά προγράμματα και φωογραφίες λογικό είναι να κολλάει τόσο πάντως.Στις μαγειρεμένες είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα!

Αν δεν βιάζεσαι πολύ πέρίμενε καμιά εβδομάδα να βγει η καινούργια V4 και πέρνα αυτή.Κρίμα να φλασάρεις 2 φορές σε μια εβδομάδα.Προετοιμάσου με backup,virtual machine κλπ ώστε να είσαι έτοιμος όταν βγει!

Αν έχεις την μαμά ρομ και αν έχεις πολλά προγράμματα και φωογραφίες λογικό είναι να κολλάει τόσο πάντως.Στις μαγειρεμένες είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα!

Εγώ πέρασα την προηγούμενη εβδομάδα την 3-29, γνωρίζουμε αν οι ρυθμίσεις που είχε κάνει ο Γερμανός για βέλτιστη απόδoση του βίντεο όπως κλείδωμα στα 24fps θα διατηρηθούν και στην καινούργια έκδοση 4 ή μήπως ρίχνωντας το βάρος στη ταχύτητα του κινητού τον οδήγησε να κόψει και από το βίντεο;

Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

Εγώ πέρασα την προηγούμενη εβδομάδα την 3-29, γνωρίζουμε αν οι ρυθμίσεις που είχε κάνει ο Γερμανός για βέλτιστη απόδoση του βίντεο όπως κλείδωμα στα 24fps θα διατηρηθούν και στην καινούργια έκδοση 4 ή μήπως ρίχνωντας το βάρος στη ταχύτητα του κινητού τον οδήγησε να κόψει και από το βίντεο;

Δεν νομίζω να πειράξει κάτι από αυτά μην ανησυχείς! :)

Το βίντεο πάλι στα 24 fps θα γράφει!

ρε παιδιά γιατί δε μπορώ να δω τα *.doc που στέλνω στο κινητό?? έχω την πρώτη πρώτη έκδοση..
Αγγελίες στο Buy & Sell Μόνο..

παιδια αν αλλαξουμε μεσο του nemesis to product code του τηλεφωνου και βαλουμε καποιο κωδικο απο το 5800 ας πουμε, μηπως παρει ενημερωση το λογισμικο της νοκια; Λεω τωρα.

παιδια αν αλλαξουμε μεσο του nemesis to product code του τηλεφωνου και βαλουμε καποιο κωδικο απο το 5800 ας πουμε, μηπως παρει ενημερωση το λογισμικο της νοκια; Λεω τωρα.

Μπά φίλε μου...πολύ απίθανο να γίνει κάτι τέτοιο! :p

Αν σε τρώει να το πειράξεις, γιατί δε του περνάς μαγειρεμένη ρομ;

Περιμένω να το δοκιμάσεις (μιάς και είχες πρώτος την ιδέα) και να μας αναφέρεις τα αποτελέσματα :rolleyes:

Δεν ξέρω αν το παρατήρησε κανείς αλλά....

Από τη στιγμή που έβαλα το firmware του Γερμανού (HX-V3-19 και όλες τις νέες, όποτε τις ανέβαζε), παρατήρησα το παρακάτω πρόβλημα.

Ενώ είχα full σήμα gsm είχα πολλά προβλήματα με την επικοινωνία (διακοπές στην ομιλία), αν ενεργοποιούσα το 3G όλα ήταν special, κανένα πρόβλημα. Φόρτωσα και το modem JC1 αλλά τα πράγματα ήταν ακόμα χειρότερα. Υπέθεσα ότι κάτι έφταιγε το τηλέφωνο. Έβαλα το firmware της vodafone (του Μαΐου 09), έκανα update μέσω pcsuite (στην έκδοση του Ιουνίου), ώστε να το πάω πίσω για επισκευή. Όμως ως δια μαγείας το πρόβλημα διορθώθηκε.

Λέω τώρα εγώ... για το πρόβλημα μήπως φταίει η αναβάθμιση του modem ? και αν ναι... μπορώ να βάλω την HX-V3-29 χωρις να αναβαθμίσω το modem και να λύσω το πρόβλημά μου? θα ήθελα να στείλω mail στο Γερμανό αλλά τα αγγλικά μου είναι "shit" και Γερμανικά δεν ξέρω "γρι". Α κάποιος μπορεί να βοηθήσει με οποιοδήποτε τρόπο, θα είμαι υπόχρεος.

Ευχαριστώ για την υπομονή σας.

Edited by tolisbes

Φίλε μου αν θυμάμαι καλά στην V3-29 δεν αναβαθμίζεται το modem part παρα μόνο τα άλλα 2 parts.Κάπου είχα δει ένα μέλος που είχε φλασάρει την 3-29 από την μανίσια ρομ απευθείας και είχε διατηρήσει το αρχικό modem της voda.

Σίγουρα πάντως στην τελευταία έκδοση δεν αναβαθμίζεται το modem γιαυτό και ο Γερμανός το χορηγεί ξεχωριστά.

Αν δεν βαριέσαι δοκίμασε αυτό που σου έγραψα παραπάνω η περίμενε να βγει η καινούργια V4 με πλήρη ελληνική υποστήριξη!

Edited by MaFiOzOS_88

• The title was changed to Samsung GT-i8910 HD