makis22 Δημ. July 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2009 καλημερα σε ολους τους φιλους. ψηνομαι να αγορασω κι εγω το ομνια hd αλλα θα ηθελα να ξερω αν θα παιζουν ολες οι εφαρμογες symbian και στο ομνια.Γιατι symbian συσκευη, χωρις πολλες εφαρμογες για μενα ειναι αχρηστη. Κριμα στη NOKIA παντως......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukou Δημ. July 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2009 Μιας και εχετε παρει το ndrive δωρο, μηπως κανεις απο σας μπορει να ελεγξει ποιο χαρτη εχει μεσα? Μηπως εχει το navigreece 07 μεσα? Ή αν γινεται προσπαθηστε να κανετε καποια αναβαθμιση χαρτων απο το επισημο σαιτ ndrive.gr με την αδεια σας, μηπως και μπορεσετε και κατεβασετε τον τελευταιο navigreece 07 για το Ndrive εχει τον navigreece2009.07 και εχει την εκδοση 3.5.19(848)DI Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Driver007 Δημ. July 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2009 To ξέρω φίλε μου αυτό το νήμα. Ρωτάω γιατί στο OPDA που πήγα να ζητήσω πιστοποιητικό κάποια στιγμή φτάνει και σου ζητάει να γράψεις το ΙΜΕΙ της συσκευής σου σε ένα μικρό παραλληλογραμμο κενό πλαίσιο, αλλά.... η καταχώρηση σταματάει ΠΡΙΝ γραφεί όλος ο αριθμός (ΣΤΑ SAMSUNG TO IMEI ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΙΑ ΚΑΘΕΤΟ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΡΙΘΜΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ). θα πρέπει άραγε να γράψουμε τον αριθμό (μετά την κάθετο) χωρίς την κάθετο ??? :worry::worry::worry: Μόνο έτσι χωράει όλο το ΙΜΕΙ. Γι' αυτό ρώτησα και δεν προχώρησα σε καταχώρηση ΙΜΕΙ (χωρίς να ξέρω αν τελικά θα δουλέψει για το κινητό) και αναζήτηση πιστοποιητικού. Γι'αυτό και ρωτάω εδώ αν κάποιος έχει ολοκληρώσει τη διαδικασία και πώς. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ για την όποια απάντηση. :) χωρίς την κάθετο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknikolas1 Δημ. July 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2009 Με τις φωτογραφίες ρε παιδιά τι συμβαίνει;Τραβηξα και γω ένα σωρό 4 μέρες τώρα και παω να τις δω,αλλά εμφανίζονται τραβηγμένες :confused: Η οθόνη μου εχει πραγματικό λόγο διαστάσεων 16:9,αλλά με τη Συλλογή φωτογραφιών των Vista εμφανίζονται όλες μακρόστενες στον κατακόρυφο άξονα!Τι ρύθμιση πρέπει να κάνουμε,περαν των προφανών λύσεων όπως το να χρησιμοποιούμε άλλο πρόγραμμα για την προβολή τους ή να βάλουμε την ανάλυση των 6 megapixels η οποία εχει λόγο διαστάσεων 16:9? :confused: κατεβασε φιλε μου το picasa3 και θα τις βλεπεις κανονικα Παράθεση ...htc one... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlesg Δημ. July 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2009 εχει τον navigreece2009.07 και εχει την εκδοση 3.5.19(848)DI Ειναι ευκολο να παρεις το grc.map απο το φακελο maps και να το ανεβασεις? Εχεις premium λογαριασμο στο ραπιντ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Driver007 Δημ. July 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2009 Ειναι ευκολο να παρεις το grc.map απο το φακελο maps και να το ανεβασεις? Εχεις premium λογαριασμο στο ραπιντ? εαν γνωρίζει μπορεί να το χωρίσει σε μικρά zip αρχεία δεν χρεάζεται premium!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlesg Δημ. July 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2009 απλα νομιζω οτι εχει περιορισμο στα downloads αν δεν εισαι πριμιουμ αλλα δεν ειμαι σιγουρος... ας το ανεβασει καπου τελος παντων και μετα δε θα υπαρχει προβλημα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. July 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2009 καλημερα σε ολους τους φιλους. ψηνομαι να αγορασω κι εγω το ομνια hd αλλα θα ηθελα να ξερω αν θα παιζουν ολες οι εφαρμογες symbian και στο ομνια.Γιατι symbian συσκευη, χωρις πολλες εφαρμογες για μενα ειναι αχρηστη. Κριμα στη NOKIA παντως......... Προν το παρόν χωρίς καμμία ειδική πρόβλεψη τα 2/3 των εφαρμογών που κάνουν για 5800 και Ν97 τρέχουν και στο ι8910. Ήδη με την κυκλοφορία της συσκευής αρχίζουν και βγαίνουν και εκδόσεις ειδικά για τη συγκεκριμένη συσκευή (που πιθανότατα θα κάνουν και για τα προαναφερθέντα ΝΟΚΙΑ). Κατ' εμέ, από εφαρμογές και παιχνίδια δεν προβλέπεται να υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα. Κάποιες εφαρμογές που έχουν δοκιμαστεί ήδη... Nokia Sportstracker Facebook Nokia Messaging Nokia Maps Garmin Mobile XT Styletap Fring Timer Platinum Sudoku Nokia Photobrowser Photoflow Opera Mini Google Maps MSDict Joikuspot Chromatic Tuner Shazam Youtube Psiloc world traveller ShakeSMS Free-iSMS X-Plore Handy Taskman Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis22 Δημ. July 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2009 Προν το παρόν χωρίς καμμία ειδική πρόβλεψη τα 2/3 των εφαρμογών που κάνουν για 5800 και Ν97 τρέχουν και στο ι8910. Ήδη με την κυκλοφορία της συσκευής αρχίζουν και βγαίνουν και εκδόσεις ειδικά για τη συγκεκριμένη συσκευή (που πιθανότατα θα κάνουν και για τα προαναφερθέντα ΝΟΚΙΑ). Κατ' εμέ, από εφαρμογές και παιχνίδια δεν προβλέπεται να υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα. Κάποιες εφαρμογές που έχουν δοκιμαστεί ήδη... Nokia Sportstracker Facebook Nokia Messaging Nokia Maps Garmin Mobile XT Styletap Fring Timer Platinum Sudoku Nokia Photobrowser Photoflow Opera Mini Google Maps MSDict Joikuspot Chromatic Tuner Shazam Youtube Psiloc world traveller ShakeSMS Free-iSMS X-Plore Handy Taskman ευχαριστω φιλε nickvog!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. July 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2009 κατεβασε φιλε μου το picasa3 και θα τις βλεπεις κανονικα Ευχαριστώ για την πρόταση,αλλά το θέμα είναι να εμφανίζονται κανονικά οι φωτό χωρίς πρόσθετα προγράμματα!Δεν μπορώ π.χ. αν φιλοι και γνωστοί θέλουν να έχουν τις φωτογραφίες που τους τραβάω στον υπολογιστή τους,να τους υποχρεώνω να κατεβάσουν πρόσθετα προγράμματα. :) Κάποια λύση θα υπάρχει,αλλά ποια;Δε θέλω να διανοηθώ ότι η Samsung έκανε τέτοια πατάτα σε ένα κορυφαίο της φωτοκινητό! :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. July 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2009 βρηκατε app facebook οπως εχει και το n97?? εγω δεν βρηκα τιποτα ουτε στα γνωστα site. αμα εχετε τιποτα στειλτε μου ενα pm, ευχαριστω!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAJ_ Δημ. July 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2009 To ξέρω φίλε μου αυτό το νήμα. Ρωτάω γιατί στο OPDA που πήγα να ζητήσω πιστοποιητικό κάποια στιγμή φτάνει και σου ζητάει να γράψεις το ΙΜΕΙ της συσκευής σου σε ένα μικρό παραλληλογραμμο κενό πλαίσιο, αλλά.... η καταχώρηση σταματάει ΠΡΙΝ γραφεί όλος ο αριθμός (ΣΤΑ SAMSUNG TO IMEI ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΙΑ ΚΑΘΕΤΟ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΡΙΘΜΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ). θα πρέπει άραγε να γράψουμε τον αριθμό (μετά την κάθετο) χωρίς την κάθετο ??? :worry::worry::worry: Μόνο έτσι χωράει όλο το ΙΜΕΙ. Γι' αυτό ρώτησα και δεν προχώρησα σε καταχώρηση ΙΜΕΙ (χωρίς να ξέρω αν τελικά θα δουλέψει για το κινητό) και αναζήτηση πιστοποιητικού. Γι'αυτό και ρωτάω εδώ αν κάποιος έχει ολοκληρώσει τη διαδικασία και πώς. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ για την όποια απάντηση. :) βαζεις το ΙΜΕΙ του κινητου σου χωρις την κα8ετο και σε κανα 2 μερες πας και πατας στα κοκκινα γραμματα οχι στα μπλε και κατεβασε τα 2 αρχεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. July 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2009 Ένα οποιοδήποτε αρχείο avi κατεβασμένο από rapidshare-torrents το αναπαράγει ή θέλει κωδικοποίηση?Ρωτάω γιατί στον υπολογιστή έχω το ffdshow αλλιώς σε πολλά δεν δείχνει εικόνα.Επίσης χρειάζεται συμπίεση ή το περνάς μέσα έτσι όπως είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Driver007 Δημ. July 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2009 βρηκατε app facebook οπως εχει και το n97?? εγω δεν βρηκα τιποτα ουτε στα γνωστα site. αμα εχετε τιποτα στειλτε μου ενα pm, ευχαριστω!! έχει είδη μέσα του application :για facebook το κινγτο :p:p:p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. July 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2009 έχει είδη μέσα του application :για facebook το κινγτο :p:p:p:p το ξερω....αλλα δεν θελω να μπαινει στην σελιδα. θελω να ειναι app..οπως εχει το n97/iphone. απλως λεω μηπως βρηκε κανεις τιποτα.:O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. July 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2009 Ένα οποιοδήποτε αρχείο avi κατεβασμένο από rapidshare-torrents το αναπαράγει ή θέλει κωδικοποίηση?Ρωτάω γιατί στον υπολογιστή έχω το ffdshow αλλιώς σε πολλά δεν δείχνει εικόνα.Επίσης χρειάζεται συμπίεση ή το περνάς μέσα έτσι όπως είναι? http://imageshack.gr/files/3se3tlew9wrkyqxenzn5.png Το συγκεκριμμένο αρχείο .avi αφορά το έργο The Taking of Pelham 123(John Travolta,Denzel Washington etc.) που κατέβασα από τα γνωστά "μαγαζάκια",αυτό και όλα τα άλλα τα παίζει χαλαρά και πολύ ωραία το κινητό,χωρίς μετατροπές κλπ. όπως είναι το περνάω στην μαζική μνήμη ή στην κάρτα μνήμης και αυτό ήταν:);) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. July 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2009 http://imageshack.gr/files/3se3tlew9wrkyqxenzn5.png Το συγκεκριμμένο αρχείο .avi αφορά το έργο The Taking of Pelham 123(John Travolta,Denzel Washington etc.) που κατέβασα από τα γνωστά "μαγαζάκια",αυτό και όλα τα άλλα τα παίζει χαλαρά και πολύ ωραία το κινητό,χωρίς μετατροπές κλπ. όπως είναι το περνάω στην μαζική μνήμη ή στην κάρτα μνήμης και αυτό ήταν:);) Σε τί διαφέρει από τα υπόλοιπα αρχεία avi το συγκεκριμένο?Και ποια είναι η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσει κανείς για αναπαραγωγή οποιουδήποτε αρχείου avi στη συσκευή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Driver007 Δημ. July 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2009 με ελληνικούς υπότιτλους ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. July 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2009 με ελληνικούς υπότιτλους ? Όχι, γενικότερα.Δεν με ενδιαφέρει και πολύ για ελληνικούς υπότιτλους.Ένα απλό αρχείο avi τί κωδικοποίηση πρέπει να γίνει για να παίξει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. July 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2009 μολις εβαλα 2 αρχεια avi απο εργα και τα παιζει μια χαρα. θα βαλω και καποιο με υποτιτλους να δω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Driver007 Δημ. July 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2009 μολις εβαλα 2 αρχεια avi απο εργα και τα παιζει μια χαρα. θα βαλω και καποιο με υποτιτλους να δω. βάλε με ελληινκούς και πες μας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. July 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2009 Σε τί διαφέρει από τα υπόλοιπα αρχεία avi το συγκεκριμένο?Και ποια είναι η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσει κανείς για αναπαραγωγή οποιουδήποτε αρχείου avi στη συσκευή? Η διαδικασία έχει ως εξής: συνδέεις το κινητό στην μαζική μνήμη USB και μεταφέρεις το αρχείο που θες :p;),έτσι απλά-το αρχείο που παρέθεσα πριν τυχαίνει και έχει ενσωματωμένους υπότιτλους(τα πιο πολλά πλέον έχουν από τα "μαγαζάκια";)). Λοιπόν πριν απαντήσουμε κάποιοι πρώτα ψάχνουμε πιο πολύ για να είμαστε σίγουροι ότι απαντάμε σωστά,αν δεν είμαστε σίγουροι δεν ασχολούμαστε καν:!:(εγώ αυτό κάνω πάντως και είναι καλύτερα έτσι:)) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. July 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2009 βάλε με ελληινκούς και πες μας εβαλα με υποτιτλους ελληνικους αρχειο avi , και τους παιζει μια χαρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukou Δημ. July 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2009 ρε παιδια το anti shake στην φωτογραφικη και την βιντεοκαμερα πως λειτουργει εχω κανει τα παντα αλλα δεν πατιεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orbitech Δημ. July 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2009 Σε τί διαφέρει από τα υπόλοιπα αρχεία avi το συγκεκριμένο?Και ποια είναι η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσει κανείς για αναπαραγωγή οποιουδήποτε αρχείου avi στη συσκευή? Δεν θα πρεπει να εχεις κανενα προβλημα υπο κανονικες συνθηκες για αρχεια βιντεο σε σχεδον οποιαδηποτε μορφη κωδικοποιησης κλπ κλπ.. Ακομα ομως και μετα απο μετατροπη καθοτι καποια video αρχεια ειναι τεραστια (βλεπε matroska) και/ή δεν παιζονται οπως ειπα κατευθειαν στο κινητο τα αποτελεσματα αν κανεις μια "σωστη" κωδικοποιηση ειναι ακρως εντυπωσιακα .. Εβαλα transformers εχθες π.χ μετατροπη απο 1080p σε 640x360 και φυσικα κατεβασα το bitrate πολυ χαμηλοτερα και μετατροπη ηχου απο dts σε στερεο.. Το αποτελεσμα ηταν σουπερ για το κινητο με εικονα και ηχο τρομερου επιπεδου.. To playback του δε απροβληματιστο.. Το μονο προβλημα ειναι τα limitations δλδ η μιαμιση ωρα βιντεο και το μεγεθος του αρχειου που δεν πρεπει να ξεπερναει τα 2 gb..Κριμας γιατι ηθελα ΟΛΗ την ταινια μεσα στο κινητο.. :lol: Βρες τα σωστα tools και κανε οπου χρειαζεται re-encoding και δεν θα εχεις κανενα απολυτως προβλημα.. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts