Jump to content

Samsung GT-i8910 HD

spazoklabanias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλημερα σε ολους τους φιλους.

ψηνομαι να αγορασω κι εγω το ομνια hd αλλα θα ηθελα να ξερω αν θα παιζουν ολες οι

εφαρμογες symbian και στο ομνια.Γιατι symbian συσκευη, χωρις πολλες εφαρμογες για μενα ειναι

αχρηστη.

Κριμα στη NOKIA παντως.........

• Απαντήσεις 5,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μιας και εχετε παρει το ndrive δωρο, μηπως κανεις απο σας μπορει να ελεγξει ποιο χαρτη εχει μεσα? Μηπως εχει το navigreece 07 μεσα?

Ή αν γινεται προσπαθηστε να κανετε καποια αναβαθμιση χαρτων απο το επισημο σαιτ ndrive.gr με την αδεια σας, μηπως και μπορεσετε και κατεβασετε τον τελευταιο navigreece 07 για το Ndrive

εχει τον navigreece2009.07 και εχει την εκδοση 3.5.19(848)DI

To ξέρω φίλε μου αυτό το νήμα.

Ρωτάω γιατί στο OPDA που πήγα να ζητήσω πιστοποιητικό κάποια στιγμή φτάνει και σου ζητάει να γράψεις το ΙΜΕΙ της συσκευής σου σε ένα μικρό παραλληλογραμμο κενό πλαίσιο, αλλά.... η καταχώρηση σταματάει ΠΡΙΝ γραφεί όλος ο αριθμός (ΣΤΑ SAMSUNG TO IMEI ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΙΑ ΚΑΘΕΤΟ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΡΙΘΜΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ). θα πρέπει άραγε να γράψουμε τον αριθμό (μετά την κάθετο) χωρίς την κάθετο ??? :worry::worry::worry: Μόνο έτσι χωράει όλο το ΙΜΕΙ.

Γι' αυτό ρώτησα και δεν προχώρησα σε καταχώρηση ΙΜΕΙ (χωρίς να ξέρω αν τελικά θα δουλέψει για το κινητό) και αναζήτηση πιστοποιητικού.

Γι'αυτό και ρωτάω εδώ αν κάποιος έχει ολοκληρώσει τη διαδικασία και πώς.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ για την όποια απάντηση. :)

χωρίς την κάθετο

Με τις φωτογραφίες ρε παιδιά τι συμβαίνει;Τραβηξα και γω ένα σωρό 4 μέρες τώρα και παω να τις δω,αλλά εμφανίζονται τραβηγμένες :confused: Η οθόνη μου εχει πραγματικό λόγο διαστάσεων 16:9,αλλά με τη Συλλογή φωτογραφιών των Vista εμφανίζονται όλες μακρόστενες στον κατακόρυφο άξονα!Τι ρύθμιση πρέπει να κάνουμε,περαν των προφανών λύσεων όπως το να χρησιμοποιούμε άλλο πρόγραμμα για την προβολή τους ή να βάλουμε την ανάλυση των 6 megapixels η οποία εχει λόγο διαστάσεων 16:9? :confused:

κατεβασε φιλε μου το picasa3 και θα τις βλεπεις κανονικα

...htc one...

εχει τον navigreece2009.07 και εχει την εκδοση 3.5.19(848)DI

Ειναι ευκολο να παρεις το grc.map απο το φακελο maps και να το ανεβασεις?

Εχεις premium λογαριασμο στο ραπιντ?

Ειναι ευκολο να παρεις το grc.map απο το φακελο maps και να το ανεβασεις?

Εχεις premium λογαριασμο στο ραπιντ?

εαν γνωρίζει μπορεί να το χωρίσει σε μικρά zip αρχεία δεν χρεάζεται premium!!

απλα νομιζω οτι εχει περιορισμο στα downloads αν δεν εισαι πριμιουμ αλλα δεν ειμαι σιγουρος...

ας το ανεβασει καπου τελος παντων και μετα δε θα υπαρχει προβλημα :)

καλημερα σε ολους τους φιλους.

ψηνομαι να αγορασω κι εγω το ομνια hd αλλα θα ηθελα να ξερω αν θα παιζουν ολες οι

εφαρμογες symbian και στο ομνια.Γιατι symbian συσκευη, χωρις πολλες εφαρμογες για μενα ειναι

αχρηστη.

Κριμα στη NOKIA παντως.........

Προν το παρόν χωρίς καμμία ειδική πρόβλεψη τα 2/3 των εφαρμογών που κάνουν για 5800 και Ν97 τρέχουν και στο ι8910. Ήδη με την κυκλοφορία της συσκευής αρχίζουν και βγαίνουν και εκδόσεις ειδικά για τη συγκεκριμένη συσκευή (που πιθανότατα θα κάνουν και για τα προαναφερθέντα ΝΟΚΙΑ).

Κατ' εμέ, από εφαρμογές και παιχνίδια δεν προβλέπεται να υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα.

Κάποιες εφαρμογές που έχουν δοκιμαστεί ήδη...

Nokia Sportstracker

Facebook

Nokia Messaging

Nokia Maps

Garmin Mobile XT

Styletap

Fring

Timer

Platinum Sudoku

Nokia Photobrowser

Photoflow

Opera Mini

Google Maps

MSDict

Joikuspot

Chromatic Tuner

Shazam

Youtube

Psiloc world traveller

ShakeSMS

Free-iSMS

X-Plore

Handy Taskman

MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND...

Προν το παρόν χωρίς καμμία ειδική πρόβλεψη τα 2/3 των εφαρμογών που κάνουν για 5800 και Ν97 τρέχουν και στο ι8910. Ήδη με την κυκλοφορία της συσκευής αρχίζουν και βγαίνουν και εκδόσεις ειδικά για τη συγκεκριμένη συσκευή (που πιθανότατα θα κάνουν και για τα προαναφερθέντα ΝΟΚΙΑ).

Κατ' εμέ, από εφαρμογές και παιχνίδια δεν προβλέπεται να υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα.

Κάποιες εφαρμογές που έχουν δοκιμαστεί ήδη...

Nokia Sportstracker

Facebook

Nokia Messaging

Nokia Maps

Garmin Mobile XT

Styletap

Fring

Timer

Platinum Sudoku

Nokia Photobrowser

Photoflow

Opera Mini

Google Maps

MSDict

Joikuspot

Chromatic Tuner

Shazam

Youtube

Psiloc world traveller

ShakeSMS

Free-iSMS

X-Plore

Handy Taskman

ευχαριστω φιλε nickvog!!!!!!!

κατεβασε φιλε μου το picasa3 και θα τις βλεπεις κανονικα

Ευχαριστώ για την πρόταση,αλλά το θέμα είναι να εμφανίζονται κανονικά οι φωτό χωρίς πρόσθετα προγράμματα!Δεν μπορώ π.χ. αν φιλοι και γνωστοί θέλουν να έχουν τις φωτογραφίες που τους τραβάω στον υπολογιστή τους,να τους υποχρεώνω να κατεβάσουν πρόσθετα προγράμματα. :)

Κάποια λύση θα υπάρχει,αλλά ποια;Δε θέλω να διανοηθώ ότι η Samsung έκανε τέτοια πατάτα σε ένα κορυφαίο της φωτοκινητό! :confused:

βρηκατε app facebook οπως εχει και το n97??

εγω δεν βρηκα τιποτα ουτε στα γνωστα site.

αμα εχετε τιποτα στειλτε μου ενα pm,

ευχαριστω!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

To ξέρω φίλε μου αυτό το νήμα.

Ρωτάω γιατί στο OPDA που πήγα να ζητήσω πιστοποιητικό κάποια στιγμή φτάνει και σου ζητάει να γράψεις το ΙΜΕΙ της συσκευής σου σε ένα μικρό παραλληλογραμμο κενό πλαίσιο, αλλά.... η καταχώρηση σταματάει ΠΡΙΝ γραφεί όλος ο αριθμός (ΣΤΑ SAMSUNG TO IMEI ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΙΑ ΚΑΘΕΤΟ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΡΙΘΜΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ). θα πρέπει άραγε να γράψουμε τον αριθμό (μετά την κάθετο) χωρίς την κάθετο ??? :worry::worry::worry: Μόνο έτσι χωράει όλο το ΙΜΕΙ.

Γι' αυτό ρώτησα και δεν προχώρησα σε καταχώρηση ΙΜΕΙ (χωρίς να ξέρω αν τελικά θα δουλέψει για το κινητό) και αναζήτηση πιστοποιητικού.

Γι'αυτό και ρωτάω εδώ αν κάποιος έχει ολοκληρώσει τη διαδικασία και πώς.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ για την όποια απάντηση. :)

βαζεις το ΙΜΕΙ του κινητου σου χωρις την κα8ετο και σε κανα 2 μερες πας και πατας στα κοκκινα γραμματα οχι στα μπλε και κατεβασε τα 2 αρχεια

Ένα οποιοδήποτε αρχείο avi κατεβασμένο από rapidshare-torrents το αναπαράγει ή θέλει κωδικοποίηση?Ρωτάω γιατί στον υπολογιστή έχω το ffdshow αλλιώς σε πολλά δεν δείχνει εικόνα.Επίσης χρειάζεται συμπίεση ή το περνάς μέσα έτσι όπως είναι?

βρηκατε app facebook οπως εχει και το n97??

εγω δεν βρηκα τιποτα ουτε στα γνωστα site.

αμα εχετε τιποτα στειλτε μου ενα pm,

ευχαριστω!!

έχει είδη μέσα του application :για facebook το κινγτο :p:p:p:p

έχει είδη μέσα του application :για facebook το κινγτο :p:p:p:p

το ξερω....αλλα δεν θελω να μπαινει στην σελιδα.

θελω να ειναι app..οπως εχει το n97/iphone.

απλως λεω μηπως βρηκε κανεις τιποτα.:O

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ένα οποιοδήποτε αρχείο avi κατεβασμένο από rapidshare-torrents το αναπαράγει ή θέλει κωδικοποίηση?Ρωτάω γιατί στον υπολογιστή έχω το ffdshow αλλιώς σε πολλά δεν δείχνει εικόνα.Επίσης χρειάζεται συμπίεση ή το περνάς μέσα έτσι όπως είναι?

http://imageshack.gr/files/3se3tlew9wrkyqxenzn5.png

Το συγκεκριμμένο αρχείο .avi αφορά το έργο The Taking of Pelham 123(John Travolta,Denzel Washington etc.) που κατέβασα από τα γνωστά "μαγαζάκια",αυτό και όλα τα άλλα τα παίζει χαλαρά και πολύ ωραία το κινητό,χωρίς μετατροπές κλπ. όπως είναι το περνάω στην μαζική μνήμη ή στην κάρτα μνήμης και αυτό ήταν:);)

http://imageshack.gr/files/3se3tlew9wrkyqxenzn5.png

Το συγκεκριμμένο αρχείο .avi αφορά το έργο The Taking of Pelham 123(John Travolta,Denzel Washington etc.) που κατέβασα από τα γνωστά "μαγαζάκια",αυτό και όλα τα άλλα τα παίζει χαλαρά και πολύ ωραία το κινητό,χωρίς μετατροπές κλπ. όπως είναι το περνάω στην μαζική μνήμη ή στην κάρτα μνήμης και αυτό ήταν:);)

Σε τί διαφέρει από τα υπόλοιπα αρχεία avi το συγκεκριμένο?Και ποια είναι η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσει κανείς για αναπαραγωγή οποιουδήποτε αρχείου avi στη συσκευή?

με ελληνικούς υπότιτλους ?

Όχι, γενικότερα.Δεν με ενδιαφέρει και πολύ για ελληνικούς υπότιτλους.Ένα απλό αρχείο avi τί κωδικοποίηση πρέπει να γίνει για να παίξει?

μολις εβαλα 2 αρχεια avi απο εργα και τα παιζει μια χαρα. θα βαλω και καποιο με υποτιτλους να δω.

μολις εβαλα 2 αρχεια avi απο εργα και τα παιζει μια χαρα. θα βαλω και καποιο με υποτιτλους να δω.

βάλε με ελληινκούς και πες μας

Σε τί διαφέρει από τα υπόλοιπα αρχεία avi το συγκεκριμένο?Και ποια είναι η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσει κανείς για αναπαραγωγή οποιουδήποτε αρχείου avi στη συσκευή?

Η διαδικασία έχει ως εξής: συνδέεις το κινητό στην μαζική μνήμη USB και μεταφέρεις το αρχείο που θες :p;),έτσι απλά-το αρχείο που παρέθεσα πριν τυχαίνει και έχει ενσωματωμένους υπότιτλους(τα πιο πολλά πλέον έχουν από τα "μαγαζάκια";)).

Λοιπόν πριν απαντήσουμε κάποιοι πρώτα ψάχνουμε πιο πολύ για να είμαστε σίγουροι ότι απαντάμε σωστά,αν δεν είμαστε σίγουροι δεν ασχολούμαστε καν:!:(εγώ αυτό κάνω πάντως και είναι καλύτερα έτσι:))

βάλε με ελληινκούς και πες μας

εβαλα με υποτιτλους ελληνικους αρχειο avi , και τους παιζει μια χαρα!

ρε παιδια το anti shake στην φωτογραφικη και την βιντεοκαμερα πως λειτουργει εχω κανει τα παντα αλλα δεν πατιεται

Δεν θα πρεπει να εχεις κανενα προβλημα υπο κανονικες συνθηκες για αρχεια βιντεο σε σχεδον οποιαδηποτε μορφη κωδικοποιησης κλπ κλπ..

Ακομα ομως και μετα απο μετατροπη καθοτι καποια video αρχεια ειναι τεραστια (βλεπε matroska) και/ή δεν παιζονται οπως ειπα κατευθειαν στο κινητο τα αποτελεσματα αν κανεις μια "σωστη" κωδικοποιηση ειναι ακρως εντυπωσιακα ..

Εβαλα transformers εχθες π.χ μετατροπη απο 1080p σε 640x360 και φυσικα κατεβασα το bitrate πολυ χαμηλοτερα και μετατροπη ηχου απο dts σε στερεο..

Το αποτελεσμα ηταν σουπερ για το κινητο με εικονα και ηχο τρομερου επιπεδου..

To playback του δε απροβληματιστο..

Το μονο προβλημα ειναι τα limitations δλδ η μιαμιση ωρα βιντεο και το μεγεθος του αρχειου που δεν πρεπει να ξεπερναει τα 2 gb..Κριμας γιατι ηθελα ΟΛΗ την ταινια μεσα στο κινητο.. :lol:

Βρες τα σωστα tools και κανε οπου χρειαζεται re-encoding και δεν θα εχεις κανενα απολυτως προβλημα.. ;)

• The title was changed to Samsung GT-i8910 HD