gsa1967 Δημ. July 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2009 πως μπένεισ σαν admin δεν κατάλαβα και δεύτερον πως έβαλες τον χάρτη αφού δεν υπάρχει link edw http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=228594 και κατι ακόμα τα quick office θέλουν αγορά... τι θα κάνουμε με αυτό ? με τον κωδικο που εδωσε ο φιλος στις ρυθμισεις ηχου μπαινεις και φτιαχνεις το μενου του ηχου. δεν εκανα τιποτα περισσοτερο απο αυτο που ειπε το παιδι. ο χαρτης και το προγραμμα υπαρχουν στο ιπμαρτ-φορουμ τελεία κομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. July 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2009 Κατάφερε να περάσει κανείς την νέα αναβάθμιση μέσω της σουίτας ??? :worry: :worry: Αναγνωρίζει την ελληνική ROM της voda και εμφανίζει την επιλογή για update, τελικά ???? :worry: :worry: Ευχαριστώ προκαταβολικά για την όποια απάντηση. Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpion8283 Δημ. July 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2009 Κατάφερε να περάσει κανείς την νέα αναβάθμιση μέσω της σουίτας ??? :worry: :worry: Αναγνωρίζει την ελληνική ROM της voda και εμφανίζει την επιλογή για update, τελικά ???? :worry: :worry: Ευχαριστώ προκαταβολικά για την όποια απάντηση. Η απορια η δικη μου ειναι αν αναγνωριζει...οποιαδηποτε rom προς το παρον.... Παράθεση Απλώς....Κωστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strong Δημ. July 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2009 Για ριξε μια ματια εδω http://www.bytheway.gr/portal2/forum/forumdisplay.php?f=149 Παράθεση Ένας φτωχός και μόνος cowboy! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Driver007 Δημ. July 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2009 2 απορίες εχω !! :p πρώτh: δεν κατάλαβα πως κάνουμε εγκατάσταση το divx. εάν μπορεί κάπιος να κάνει αλαυτικό post με links δεύτερη: έχω πρόβλημα στο OPDA είναι μεγαλύτερο και δεν χωράει όλο εαν μπορεί καπιος να μου το κάνει. θα το εκτιμούσα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. July 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2009 Επειδή θα προβώ κι εγώ αύριο στην αγορά του,θα ήθελα να μάθω αν υποστηρίζει αναβάθμιση λογισμικού μέσω κάποιας σουίτας της Samsung,στα επίπεδα του Update Service της Sony Ericsson.Είναι αρκετά σημαντικός παράγοντας αυτός,καθώς δε θέλω να το τρέχω σε σέρβις κάθε 3 και λίγο για αναβάθμιση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Driver007 Δημ. July 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2009 Επειδή θα προβώ κι εγώ αύριο στην αγορά του,θα ήθελα να μάθω αν υποστηρίζει αναβάθμιση λογισμικού μέσω κάποιας σουίτας της Samsung,στα επίπεδα του Update Service της Sony Ericsson.Είναι αρκετά σημαντικός παράγοντας αυτός,καθώς δε θέλω να το τρέχω σε σέρβις κάθε 3 και λίγο για αναβάθμιση! υποστηρίζει. ΤΟ suite του είναι ακριβός όπως της nokia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. July 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2009 Ουφ!Πάλι καλά!! :) Από Vodafone κατάστημα δίνουν live! συσκευή ή είναι unbranded? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Driver007 Δημ. July 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2009 Ουφ!Πάλι καλά!! :) Από Vodafone κατάστημα δίνουν live! συσκευή ή είναι unbranded? Είναι όπως θα την έπερνες απο ένα κατάστημα samsung !!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nightmare_gr Δημ. July 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2009 Τι λεει με το μεγεθος παιδια?συνηθιζεται? Η ειναι πολυ τεραστιο....? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kossat Δημ. July 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2009 Εχει χρησιμοποιήσει κανεις stylus pen? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. July 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2009 Τι λεει με το μεγεθος παιδια?συνηθιζεται? Η ειναι πολυ τεραστιο....? σιγα σιγα συνηθιζεται. χρησιμοποιησα το πενακι απο το 5800 αλλα δεν δουλευει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raiden5 Δημ. July 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2009 Εγω έβαλα την ιταλική ρομ κ αναβάθμισα κανονικά απο το pc suite στην i8910XXIG2 όπου έχει audio aac πλέον,τώρα πότε θα είναι διαθέσιμη αυτή η αναβάθμιση σε κινητά με ελληνική ρομ είναι απορίας άξιο,κάτι μου λέει πάντως οτι θα αργήσει αρκετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Popeye Δημ. July 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2009 Το χτύπησα κι εγώ...αντε να δούμε, έχει ακριβως το ίδιο λειτουργικό με το 5800, ελπίζω να μην κάνει και τα ίδια κολλήματα.... Παράθεση The Sailor Man! ;-P Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pneuma1629398144 Δημ. July 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2009 Εγω έβαλα την ιταλική ρομ κ αναβάθμισα κανονικά απο το pc suite στην i8910XXIG2 όπου έχει audio aac πλέον,τώρα πότε θα είναι διαθέσιμη αυτή η αναβάθμιση σε κινητά με ελληνική ρομ είναι απορίας άξιο,κάτι μου λέει πάντως οτι θα αργήσει αρκετά. τουλαχιστον με το θεμα του ηχου στο βιντεο εφτιαξε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeGendGR Δημ. July 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2009 Το πείρα και εγώ εχθες μακρά το καλύτερο κινητό που έχω πιάσει στα χέρια μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raiden5 Δημ. July 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2009 τουλαχιστον με το θεμα του ηχου στο βιντεο εφτιαξε? Έμενα έχει ένα άλλο πρόβλημα τώρα ο ήχος με ένα φύσημα που ακούγετε έντονα όταν τραβάς βίντεο,κάπου διάβασα ότι αυτό διορθώνετε αν μπεις στο κρυφό μενού κ αλλάξεις κάτι ρυθμίσεις άλλα δεν το δοκίμασα ακόμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pneuma1629398144 Δημ. July 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2009 Έμενα έχει ένα άλλο πρόβλημα τώρα ο ήχος με ένα φύσημα που ακούγετε έντονα όταν τραβάς βίντεο,κάπου διάβασα ότι αυτό διορθώνετε αν μπεις στο κρυφό μενού κ αλλάξεις κάτι ρυθμίσεις άλλα δεν το δοκίμασα ακόμα τουλαχιστον αν διορθωνετε παλι καλα γιατι αρκετα τραβηξε και αυτο!η samsung εκανε μεγαλη πατατα να το βγαζει ως hd και στο θεμα του ηχου να ειναι για σφαλιαρες!για ποσο θα μας περνανε για βλακες απορω!!600 ειναι αυτα!:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Driver007 Δημ. July 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2009 οταν λέτε πρόβλημα με τον ήχο εννοείτε δεν ακούγεται δυνατά? όταν τραβάs video? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pneuma1629398144 Δημ. July 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2009 ειναι κακη ποιοτητα και τωρα οτι βγαζει ενα θορηβο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. July 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2009 η μπαταρια ποσο σας κραταει? εμενα 2,5-3μερες με μετρια χρηση. και δοκιμαζω τωρα απενεργοποιωντας το 3G που τραβαει πολυ ρευμα να δω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. July 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2009 το ειδα σημερα στο πλαισιο. ειναι τελειο(οθοναρα) η υποδοχη hdmi που ειναι?? κοιτουσα-κοιτουσα και δεν την βρηκα.:wacko: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kossat Δημ. July 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2009 η υποδοχη hdmi που ειναι?? δεν την είδες γιατί πολύ απλα... δεν υπάρχει... ΗD μόνο ασύρματα με DLNA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Driver007 Δημ. July 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2009 πρόβλημα με τον ήχο δεν έχω με μπαταρία δεν ξέρω ακόμα !! τωρα δοκιμάζω προγράμματα για convert τα βιντεο. Δοκίμασε κανείς να δει video sto κινητο του? (ταινεία) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitechisious Δημ. July 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2009 καλα κατι λεγανε για αναβαθμιση ακομα να βγει ? ? ? ? κι αν βγει με ποιον τροπο θα γινει. στα νοκια εχουμε το pcsuite Παράθεση Αγγελίες μόνο στο Buy & Sell forum Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts