myriam_aplu Δημ. June 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2010 Καλησπέρα σε όλους , θέλω να δώσω λιγο χρωμα στο arena μου με καμια θήκη σιλικονης ή οτιδηποτε, βλέπω στο ιντερνετ οτι στο εξωτερικό υπάρχουν πολλά τρελά ωραια χρώματα ροζ κλπ, στην Αθήνα πειραια υπάρχει τιποτα εκτος απο διάφανο μαυρο αντε και ασπρο στο πλαισιο? Απο ιντερνετ απο εξωτερικό πως παραγγέλνουν και σε ποιο site να κοιταξω για αγορα που να ειναι ασφαλή με προπληρωμενη καρτα κυπρου και όντως να το παραλαβω?:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
accuphase Δημ. June 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2010 Καλησπέρα σε όλους , θέλω να δώσω λιγο χρωμα στο arena μου με καμια θήκη σιλικονης ή οτιδηποτε, βλέπω στο ιντερνετ οτι στο εξωτερικό υπάρχουν πολλά τρελά ωραια χρώματα ροζ κλπ, στην Αθήνα πειραια υπάρχει τιποτα εκτος απο διάφανο μαυρο αντε και ασπρο στο πλαισιο? Απο ιντερνετ απο εξωτερικό πως παραγγέλνουν και σε ποιο site να κοιταξω για αγορα που να ειναι ασφαλή με προπληρωμενη καρτα κυπρου και όντως να το παραλαβω?:O στο ebay θα βρεις πληθώρα απο θήκες και σε πολύ καλές τιμές,ο τρόπος πληρωμής είναι μέσω paypal (απόλυτα ασφαλής),το κακό είναι ότι δέχονται μόνο paypal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myriam_aplu Δημ. June 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2010 Eυχαριστώ, πραγματικά πληθώρα, και φθηνά, επειδή ομως ειμαι πληρως ασχετη με αγορες απο ιντερνετ πρέπει να βρω κανα γνωστό να ρωτήσω πως ακριβώς γίνεται, γιατι ουτε το paypal ξέρω τι σημαίνει ουτε τίποτα. Αν ρωτήσω εδω μάλλον θα είμαι off topic.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
accuphase Δημ. June 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2010 Eυχαριστώ, πραγματικά πληθώρα, και φθηνά, επειδή ομως ειμαι πληρως ασχετη με αγορες απο ιντερνετ πρέπει να βρω κανα γνωστό να ρωτήσω πως ακριβώς γίνεται, γιατι ουτε το paypal ξέρω τι σημαίνει ουτε τίποτα. Αν ρωτήσω εδω μάλλον θα είμαι off topic.:) είναι εύκολο,μπορείς να συνδέσεις με την pay pal είτε τραπεζικό λογαριασμό είτε κάρτα προπληρωμένη η απλή πιστωτική,υπάρχει κορυφαία ασφάλεια στις συναλλαγές και οι αγορές σου προστατεύονται μέσω pay pal,αν προσπαθήσεις θα τα καταφέρεις δίχως βοήθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myriam_aplu Δημ. June 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2010 απλό ακουγεται, θα το δοκιμασω. Να ρωτήσω όπου γράφει free shipping είναι όντως χωρίς έξοδα αποστολής και παραλαμβάνεις μέσω απλού ταχυδρομείου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythoc Δημ. June 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2010 απλό ακουγεται, θα το δοκιμασω. Να ρωτήσω όπου γράφει free shipping είναι όντως χωρίς έξοδα αποστολής και παραλαμβάνεις μέσω απλού ταχυδρομείου? ναι φυσικά! να δείς αν έχει αποστολή σε άλλες χώρες, επειδή μερικοί στέλνουν μόνο αμερική. Παράθεση One Plus 5T < Samsung Galaxy S7 Edge < Xiaomi Redmi Note 3 < Samsung Galaxy Note 4 < Samsung Galaxy S IV < Samsung Galaxy S II < iPhone 3GS < LG Arena Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myriam_aplu Δημ. June 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2010 (edited) σωστά.. το προσεξα και αυτό. κάπου το πήρε το μάτι μου, σου λεει και πόσες μέρες κάνει. Αντε για να δούμε. Εχω μια γνωστή που εχω τρελαθεί με τις θήκες που αλλάζει για το iphone της με αγορές απο internet, την περιμένω πως και πως να γυρίσει απο Ιταλία που πηγαινοερχετε να μάθω ακριβώς πως το κάνει. Στην Ελλάδα υπάρχει μεγάλη πληθώρα θηκών για iphone! για arena δεν υπάρχουν. γιατί???? θέλω να κάνω face lift στο arena μου! Edited June 11, 2010 by myriam_aplu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythoc Δημ. June 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2010 σωστά.. το προσεξα και αυτό. κάπου το πήρε το μάτι μου, σου λεει και πόσες μέρες κάνει. Αντε για να δούμε. Εχω μια γνωστή που εχω τρελαθεί με τις θήκες που αλλάζει για το iphone της με αγορές απο internet, την περιμένω πως και πως να γυρίσει απο Ιταλία που πηγαινοερχετε να μάθω ακριβώς πως το κάνει. Στην Ελλάδα υπάρχει μεγάλη πληθώρα θηκών για iphone! για arena δεν υπάρχουν. γιατί???? εδώ είναι Ελλάδα..:lol::lol: καλα δεν συγκρίνονται οι θήκες για iphone που υπάρχουν συνολικά με αυτες του αρένα. Στην Ελλάδα έχουν και για το iphone ακόμα ελάχιστες... συμφέρει με χίλια να αγοράσεις 500 θήκες από ebay και θα σου βγούν και φτηνότερα απο ότι 5-6 απο τα ελληνικά μαγαζιά... Παράθεση One Plus 5T < Samsung Galaxy S7 Edge < Xiaomi Redmi Note 3 < Samsung Galaxy Note 4 < Samsung Galaxy S IV < Samsung Galaxy S II < iPhone 3GS < LG Arena Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ticerakos Δημ. June 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2010 ΡΕ παιδια ξερει κανενας τι πρεπει να κανω προκειμενου να αποκτησω τσαμπα πλοηγηση στο αρενα?δε μπορω αλλο πια με αυτους τους ατελειωτους οδηγους και με τις ατελειωτες λεπτομερειες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
accuphase Δημ. June 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2010 ΡΕ παιδια ξερει κανενας τι πρεπει να κανω προκειμενου να αποκτησω τσαμπα πλοηγηση στο αρενα?δε μπορω αλλο πια με αυτους τους ατελειωτους οδηγους και με τις ατελειωτες λεπτομερειες αν διαβάσεις προηγούμενες αναρτήσεις στο forum θα βρεις ότι υπάρχει διαθέσιμο για το arena Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myriam_aplu Δημ. June 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2010 (edited) αν διαβάσεις προηγούμενες αναρτήσεις στο forum θα βρεις ότι υπάρχει διαθέσιμο για το arena εγω δοκιμασα τα παντα διαβάζοντας ολο το forum αυτο και το άλλο που λέγεται off line gps, 2 μήνες παιδευομουνα. δεν τα καταφερα να χω τσαμπα πλοηγηση εχω καταλήξει οτι αν δεν πειραξω το λογισμικο του arena να το flasaro δηλαδη δεν προκειται να δουλεψει κανένα java gps. Aληθεια υπάρχει κανείς εδώ που να χει το αυθεντικό λογισμικό και να του δουλευει το we travel ή κανα άλλο offline gps???? Edited June 16, 2010 by myriam_aplu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
accuphase Δημ. June 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2010 εγω δοκιμασα τα παντα διαβάζοντας ολο το forum αυτο και το άλλο που λέγεται off line gps, 2 μήνες παιδευομουνα. δεν τα καταφερα να χω τσαμπα πλοηγηση εχω καταλήξει οτι αν δεν πειραξω το λογισμικο του arena να το flasaro δηλαδη δεν προκειται να δουλεψει κανένα java gps. Aληθεια υπάρχει κανείς εδώ που να χει το αυθεντικό λογισμικό και να του δουλευει το we travel ή κανα άλλο offline gps???? το we travel είναι περισσότερο για να βλέπεις που είσαι παρά για να πλοηγηθείς,σίγουρα δεν θα αντικαταστήσει κανένα gps, το arena δεν κάνει για αυτή την δουλειά (κατά την γνώμη μου) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
G_T_J Δημ. June 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2010 Εδώ και 2 ημέρες έχουν πάψει να δουλεύουν τα πλήκτρα αφής, πράσινο και κόκκινο τηλεφωνάκι με αποτέλεσμα να μην μπορώ να απαντήσω κλήσεις.Με ανησυχεί το γεγονός ότι δεν έχει φτιάξει το πρόβλημα παρά τις επανεκκινήσεις και το reset με βγάλσιμο της μπαταρίας. Έχει κάποιος καμιά άλλη ιδέα; Με το σέρβις ποια διαδικασία θα πρέπει ακριβώς να ακολουθήσω; Το τηλέφωνο το έχω από τις αρχές του Δεκέμβρη δηλαδή ακριβώς 6 μήνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myriam_aplu Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 (edited) Εδώ και 2 ημέρες έχουν πάψει να δουλεύουν τα πλήκτρα αφής, πράσινο και κόκκινο τηλεφωνάκι με αποτέλεσμα να μην μπορώ να απαντήσω κλήσεις.Με ανησυχεί το γεγονός ότι δεν έχει φτιάξει το πρόβλημα παρά τις επανεκκινήσεις και το reset με βγάλσιμο της μπαταρίας. Έχει κάποιος καμιά άλλη ιδέα; Με το σέρβις ποια διαδικασία θα πρέπει ακριβώς να ακολουθήσω; Το τηλέφωνο το έχω από τις αρχές του Δεκέμβρη δηλαδή ακριβώς 6 μήνες. συγνώμη, να ρωτήσω κάτι.... αυτο μου το κάνει και μένα αρκετά συχνά , και γω δεν μπορω να απαντήσω κλήσεις, δηλαδή καποια στιγμή σταματάνε τελειως να δουλευουν το κόκκινο και το πράσινο ? Κάποτε γκρινιαζα συνεχεια σ'αυτο το forum για τα στραβά του arena και κάποιος βγηκε και έγραψε οτι το αρενα ειναι μια χαρά τηλεφωνο και το πρόβλημα είναι οτι εχουν μαζευτεί πολυ γκρινιαρηδες σ'αυτό το forum. Τώρα τι έχει να πεί ??? Edited June 17, 2010 by myriam_aplu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
accuphase Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 συγνώμη, να ρωτήσω κάτι.... αυτο μου το κάνει και μένα αρκετά συχνά , και γω δεν μπορω να απαντήσω κλήσεις, δηλαδή καποια στιγμή σταματάνε τελειως να δουλευουν το κόκκινο και το πράσινο ? Κάποτε γκρινιαζα συνεχεια σ'αυτο το forum για τα στραβά του arena και κάποιος βγηκε και έγραψε οτι το αρενα ειναι μια χαρά τηλεφωνο και το πρόβλημα είναι οτι εχουν μαζευτεί πολυ γκρινιαρηδες σ'αυτό το forum. Τώρα τι έχει να πεί ??? ναι έχεις δίκιο όλοι όσοι αγόρασαν το arena γράφουν σε αυτό το forum (για τους γκρινιάρηδες λέω),όταν θα έχεις σφαιρική εικόνα για τα προβλήματα των τηλεφώνων θα δεις ότι δεν υπάρχει συσκευή αψεγάδιαστη κάτι που ισχύει για τα pc και για άλλες συσκευές που τρέχουν επεξεργαστή,σε ένα κόσμο με τόσες ατέλειες το arena δεν αποτελεί εξαίρεση και σε τελική ανάλυση σκέψου πόσο ευτυχισμένος θα είσαι όταν αγοράσεις το επόμενο σου τληλέφωνο.(δεν πρόκειται να απαντήσω ξανά σε τέτοιο θέμα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gdrdasky Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 ναι έχεις δίκιο όλοι όσοι αγόρασαν το arena γράφουν σε αυτό το forum (για τους γκρινιάρηδες λέω),όταν θα έχεις σφαιρική εικόνα για τα προβλήματα των τηλεφώνων θα δεις ότι δεν υπάρχει συσκευή αψεγάδιαστη κάτι που ισχύει για τα pc και για άλλες συσκευές που τρέχουν επεξεργαστή,σε ένα κόσμο με τόσες ατέλειες το arena δεν αποτελεί εξαίρεση και σε τελική ανάλυση σκέψου πόσο ευτυχισμένος θα είσαι όταν αγοράσεις το επόμενο σου τληλέφωνο.(δεν πρόκειται να απαντήσω ξανά σε τέτοιο θέμα) Να σου πω κάτι ρε συ...το οτί το θέμα του arena έχει 400 σελίδες και σε κάθε σελίδα υπάρχουν μερικά προβλήματα που παρουσίασε το arena στους χρήστες του ενώ τα θέματα παρόμοιων με του αρένα συσκευών δεν έχουν τόσες σελίδες σου λέει κάτι; Παράθεση Sony Ericcson K550i Samsung Wave S8500 LG NEXUS 4 E960 (16gb) And it goes talking (και πάει λέγοντας) :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
G_T_J Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 Το τηλέφωνο είναι μακράν η χειρότερη συσκευή που είχα ποτέ και δεν με ενδιαφέρουν οι συμπάθειες ή οι αντιπάθειες που μπορεί να έχει οποιοσδήποτε σε κάποια κατασκευάστρια εταιρεία για δικούς του λόγους. Το σίγουρο είναι ότι είμαι κάτοχος της εν λόγω συσκευής και δικαιούμαι και να εκφέρω άποψη και ακόμη και να γκρινιάζω αν και όποτε κρίνω ότι πρέπει να το κάνω αυτό .Στην πραγματικότητα, μήνες τώρα έχω πάψει να ασχολούμαι με αυτό σαν multimedia συσκευή και το χρησιμοποιώ/χρησιμοποιούσα --γιατί πλέον είναι πλήρως μη λειτουργικό, το πρόβλημα άρχισε και επεκτείνεται σε όλη την οθόνη αφής-- μόνον σαν απλό κινητό τηλέφωνο και τίποτε άλλο. Σίγουρα δεν περίμενα να μου βγάλει τη ζημιά για να πω ό,τι λέω μια και μήνες το χρησιμοποιώ όπως είπα για τα εντελώς απαραίτητα. Σε κάθε περίπτωση,έχει κάποιος κάποια λύση, ιδέα ή πληροφορία για το τι,που και πως πρέπει να ενεργήσω για το σέρβις του; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. June 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2010 Το τηλέφωνο είναι μακράν η χειρότερη συσκευή που είχα ποτέ και δεν με ενδιαφέρουν οι συμπάθειες ή οι αντιπάθειες που μπορεί να έχει οποιοσδήποτε σε κάποια κατασκευάστρια εταιρεία για δικούς του λόγους. Το σίγουρο είναι ότι είμαι κάτοχος της εν λόγω συσκευής και δικαιούμαι και να εκφέρω άποψη και ακόμη και να γκρινιάζω αν και όποτε κρίνω ότι πρέπει να το κάνω αυτό .Στην πραγματικότητα, μήνες τώρα έχω πάψει να ασχολούμαι με αυτό σαν multimedia συσκευή και το χρησιμοποιώ/χρησιμοποιούσα --γιατί πλέον είναι πλήρως μη λειτουργικό, το πρόβλημα άρχισε και επεκτείνεται σε όλη την οθόνη αφής-- μόνον σαν απλό κινητό τηλέφωνο και τίποτε άλλο. Σίγουρα δεν περίμενα να μου βγάλει τη ζημιά για να πω ό,τι λέω μια και μήνες το χρησιμοποιώ όπως είπα για τα εντελώς απαραίτητα. Σε κάθε περίπτωση,έχει κάποιος κάποια λύση, ιδέα ή πληροφορία για το τι,που και πως πρέπει να ενεργήσω για το σέρβις του; Ευχαριστώ Θεωρώ ότι όλοι όσοι έχουν τόσο σοβαρά προβλήματα, υπήρξαν άτυχοι γιατί πέσανε σε ελαττωματικές συσκευές, όπως συμβαίνει σε όλες τις εταιρίες ανεξαιρέτως. Η λύση είναι άμεσα σε σέρβις, σου συστήνω να επικοινωνήσεις κατευθείαν με την Lg, από σταθερό τηλέφωνο : 800 11 200 300 / 801 11 200 900 . Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tralalilalom Δημ. June 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2010 συγνώμη, να ρωτήσω κάτι.... αυτο μου το κάνει και μένα αρκετά συχνά , και γω δεν μπορω να απαντήσω κλήσεις, δηλαδή καποια στιγμή σταματάνε τελειως να δουλευουν το κόκκινο και το πράσινο ? Κάποτε γκρινιαζα συνεχεια σ'αυτο το forum για τα στραβά του arena και κάποιος βγηκε και έγραψε οτι το αρενα ειναι μια χαρά τηλεφωνο και το πρόβλημα είναι οτι εχουν μαζευτεί πολυ γκρινιαρηδες σ'αυτό το forum. Τώρα τι έχει να πεί ??? Πέτα το βρε κούκλα μου κι εσύ... Αφού σε ταλαιπωρεί τόσο τι θες και το κρατάς; Πέτα το και πάρε ένα άλλο να βρεις την υγειά σου.. Εγώ πάντως είμαι πολύ ευχαριστημένη!!! Η δική μου συσκευή πετάει, δεν ξέρω αν μελλοντικά πάθει κάτι αλλά όσο ισχύει η εγγύηση δεν με αγχώνει τίποτα! Παράθεση ..in all the bad days and the music that plays.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aytach Δημ. June 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2010 Και γω εχω το ιδιο προβλημα αλλα σκεφτομαι να το πουλησω το ****** :D.Ποσα λετε να ζητησω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myriam_aplu Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 Πέτα το βρε κούκλα μου κι εσύ... Αφού σε ταλαιπωρεί τόσο τι θες και το κρατάς; Πέτα το και πάρε ένα άλλο να βρεις την υγειά σου.. Εγώ πάντως είμαι πολύ ευχαριστημένη!!! Η δική μου συσκευή πετάει, δεν ξέρω αν μελλοντικά πάθει κάτι αλλά όσο ισχύει η εγγύηση δεν με αγχώνει τίποτα! αμα δεν ήταν δωρο του συζυγου ,,,,, στο Σούλι θα το πήγαινα εκδρομή......:cool: ( οκ οκ οκ δεν ξαναγκρινιαζω ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris16 Δημ. June 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2010 (edited) Σε λίγο καιρο κλείνω ένα χρόνο που έχω το αρένα!! Σε γενικές γραμμές ευχαριστημένος!! Αλλά έχω 3 ερωτήσεις να κάνω........... -Πως γίνεται να φτιάξουμε Playlist??? Κάνω την απαραίτητη διαδικασία αλλά όταν φτάνω στο βήμα "Προσθήκη τραγουδιών" δεν προχωρά στην προσθήκη το κινητό και κατ' επέκταση δεν δημιουργείται playlist... Σημ.: Το κινητό δεν κολλάει όταν επιλέγω προσθήκη τραγουδιών απλά δεν εκτελεί την ενέργεια αυτή! -Όταν χρησιμοποιώ το internet - με wifi - από οποιονδήποτε browser (opera, του κινητού κ.α.) μετά από κάποια λεπτά χρήσης, δεν λειτουργεί το internet..Δηλαδή πατάω κάποια διεύθυνση, και μου λεέι συνεχώς "σύνδεση" .. Από την αρχή που το πήρα μέχρι και τώρα!! -Στην "Μουσική" πάνω από εκεί που λέει το άλμπουμ του τραγουδιού, μου λέει "Άγνωστο".... Ξέρω πως είναι το είδος του τραγουδιού εκείνο το "Άγνωστο", αλλά ενώ το επιλέγω μέσω PC το είδος του κάθε τραγουδιού, δεν μου το εμφανίζει στο κινητό, και συνεχίζει να το βγάζει "Άγνωστο"!! Αυτά!! Έχω ξανακάνει αυτές τις ερωτήσεις, αλλά καμιά απάντηση!!!!!! Αν κάποιος ξέρει να απαντήσει, ας με βοηθήσει κι εμένα λιγάκι..... :(:(:( Ευχαριστώ πολύυυυυ!!! Edited June 23, 2010 by argiris16 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asdf_7 Δημ. June 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2010 παιδια να ρωτησω κατι για το arena...και γενικοτερα για τηλεφωνα lg.... υπαρχει η δυνατοτητα να γινοντε lock τα messages? δηλαδη οταν πατας πχ στα εισερχομενα η στο μενου messages να ζηταει κωδικο για να μπεις... ολα τα samsung το κανουνε αυτο... Παράθεση P30 AURORA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. June 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2010 παιδια να ρωτησω κατι για το arena...και γενικοτερα για τηλεφωνα lg.... υπαρχει η δυνατοτητα να γινοντε lock τα messages? δηλαδη οταν πατας πχ στα εισερχομενα η στο μενου messages να ζηταει κωδικο για να μπεις... ολα τα samsung το κανουνε αυτο... Ναί γίνεται. Πας μενού, ρυθμίσεις τηλεφώνου, ασφάλεια, κλείδωμα εφαρμογής (default κωδικός 0000) και εκεί επιλέγεις τι θες να κλειδώσεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aytach Δημ. June 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2010 Ναί γίνεται. Πας μενού, ρυθμίσεις τηλεφώνου, ασφάλεια, κλείδωμα εφαρμογής (default κωδικός 0000) και εκεί επιλέγεις τι θες να κλειδώσεις. Χμμ,αύτο δεν το ήξερα και εγώ.Πάντως ότι και να έχει θεωρώ το KM900 το πιο άχρηστο κινήτο που πήρα :D.Γιαυτό και κυκλοφορώ με αύτο εδω τώρα τελευταία :rolleyes: http://i48.tinypic.com/wbs7l1.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts