Jump to content

LG Arena (KM900)

chris7_
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θες να γίνεις λίγο πιο ακριβής?:)

Κάτσε γιατι γράφω απο τη δουλειά και θα με απολύσουν λίγο παραπάνω περιγράφω ένα κραυγαλέο που εχω βρει. Θα στα παράθεσω ελπίζω μέχρι το τέλος της ημέρας.

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κάτσε γιατι γράφω απο τη δουλειά και θα με απολύσουν λίγο παραπάνω περιγράφω ένα κραυγαλέο που εχω βρει. Θα στα παράθεσω ελπίζω μέχρι το τέλος της ημέρας.

Καλά, τα πιο σημαντικά, δεν χρειάζεται να κάνεις και λίστα. Όποτε προλάβεις....

Έτσι και αλλιώς, δεν είμαι εγώ αυτός που θα του κάνω σέρβις.:p

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Καλά, τα πιο σημαντικά, δεν χρειάζεται να κάνεις και λίστα. Όποτε προλάβεις....

Έτσι και αλλιώς, δεν είμαι εγώ αυτός που θα του κάνω σέρβις.:p

Γιάννη, Γιάννη,

εγω θα κάνω λίστα. και κάθε φορά που θα βρίσκω κάτι θα το παραθέτω μήπως και κάνω λάθος

1. ρυθμίσεις/προφίλ/νεο προφίλ => προφίλ "προσωπικό 10" έχω δημιουργήσει ήδη 5 !!! για να σιγουρευτώ η ποντια και δεν διαγράφονται.

2. Σε οποιο προφίλ (κανονικό-σίγαση-δυνατό-πτησης-προσωπικο 10 (τα νευρα μου)) και να μπεις "κανονικό" γράφει απάνω. Τόσος κόπος τους ήτανε.

3. Κάνω πειράματα με το we travel μεταφέρω με μαζική αποθήκευση το we travel στο other του κινητού ...εγκατάστασεις... αποτυχίες ... απεγκαταστάσεις και μετα μέσα απο το κινητό στα αρχεια/ άλλα, ΔΕΝ διαγράφεται ο συγκεκριμένος φάκελος. Βγάζει μια μπάρα προοδου της διαγραφής η οποια δεν προοδευει ποτε!!! πατάς ακυρο σου βγάζει οτι διαγράφτηκε και εκει είναι σε στοιχειώνει. Πάλι καλά που διαγράφετε μέσω Η/Υ μαζική αποθήκευση.

Οκ εχω ένα θέμα με τις διαγραφές!

εξκιουζι μι . Αν το πάω για servis θα διορθωθουν όλα αυτα??

Update μήπως ? το τελευταίο μου λέει οτι έχω.

Πριν κάτι αιώνες σε πρωτογονες καταστάσεις για τους Η/Υ πήγα 2 χρόνια σε σχολή προγραμματισμού/αναλυσης Η/Υ και επίτρεψε μου να πιστευω οτι μάλλον μαθητές το φτιάχναν το αρενα. Ορε μανα μου ξύλο θα φάω στο τέλος.:X:cry:

Γιάννη, Γιάννη,

εγω θα κάνω λίστα. και κάθε φορά που θα βρίσκω κάτι θα το παραθέτω μήπως και κάνω λάθος

1. ρυθμίσεις/προφίλ/νεο προφίλ => προφίλ "προσωπικό 10" έχω δημιουργήσει ήδη 5 !!! για να σιγουρευτώ η ποντια και δεν διαγράφονται.

2. Σε οποιο προφίλ (κανονικό-σίγαση-δυνατό-πτησης-προσωπικο 10 (τα νευρα μου)) και να μπεις "κανονικό" γράφει απάνω. Τόσος κόπος τους ήτανε.

3. Κάνω πειράματα με το we travel μεταφέρω με μαζική αποθήκευση το we travel στο other του κινητού ...εγκατάστασεις... αποτυχίες ... απεγκαταστάσεις και μετα μέσα απο το κινητό στα αρχεια/ άλλα, ΔΕΝ διαγράφεται ο συγκεκριμένος φάκελος. Βγάζει μια μπάρα προοδου της διαγραφής η οποια δεν προοδευει ποτε!!! πατάς ακυρο σου βγάζει οτι διαγράφτηκε και εκει είναι σε στοιχειώνει. Πάλι καλά που διαγράφετε μέσω Η/Υ μαζική αποθήκευση.

Οκ εχω ένα θέμα με τις διαγραφές!

εξκιουζι μι . Αν το πάω για servis θα διορθωθουν όλα αυτα??

Update μήπως ? το τελευταίο μου λέει οτι έχω.

Πριν κάτι αιώνες σε πρωτογονες καταστάσεις για τους Η/Υ πήγα 2 χρόνια σε σχολή προγραμματισμού/αναλυσης Η/Υ και επίτρεψε μου να πιστευω οτι μάλλον μαθητές το φτιάχναν το αρενα. Ορε μανα μου ξύλο θα φάω στο τέλος.:X:cry:

Το βραδάκι που θα είμαι σπίτι, θα κοιτάξω και το δικό μου να σου πώ (δεν το έχω μαζί μου, δεν το χρησιμοποιώ πλέον κατά κύριο λόγο).

Αλλά τα προφίλ , στο λέω από τώρα, αλλάζουν όνομα και τους δίνεις ότι όνομα θέλεις (κάπου στην επεξεργασία υπάρχει επιλογή, κοίτα εκεί που λέει περισσότερες ρυθμίσεις).

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Το βραδάκι που θα είμαι σπίτι, θα κοιτάξω και το δικό μου να σου πώ (δεν το έχω μαζί μου, δεν το χρησιμοποιώ πλέον κατά κύριο λόγο).

Αλλά τα προφίλ , στο λέω από τώρα, αλλάζουν όνομα και τους δίνεις ότι όνομα θέλεις (κάπου στην επεξεργασία υπάρχει επιλογή, κοίτα εκεί που λέει περισσότερες ρυθμίσεις).

Στις περισσοτερες ρυθμισεις μόνο προσθηκη νέου λέει , τι να πω μπορεί... εγω δεν το βλέπω

Πως θα διαγράψω τα 5 νέα προφίλ που δημιουργησα μου λες....

Αν όντως έχω δικιο σε όλα τα παραπάνω, τοτε είναι πολυ γελοια τα λάθη του software.

φαντάζομε τι τι λαθη θα έχει σε πιο σημαντικά πραγματα...

Εμενα οταν κανω επεξεργασια στο σιγαση ας πουμε γραφει κανονικα σιγαση. Αν φτιαξω καινουριο προφιλ, μπω μεσα, στο μενου που κατεβαινει απο πανω αριστερα εχει διαγραφη και το σβηνει κανονικα.
Φιλικά, Κατερίνα

Εμενα οταν κανω επεξεργασια στο σιγαση ας πουμε γραφει κανονικα σιγαση. Αν φτιαξω καινουριο προφιλ, μπω μεσα, στο μενου που κατεβαινει απο πανω αριστερα εχει διαγραφη και το σβηνει κανονικα.

οπα φιλεναδα, αμαν αμαν μη μου λες τέτοια, οποτε μπορεις για πηγαινε ρυθμίσεις/ τηλεφωνο/ κατω κατω πληροφορίες τηλεφωνου ποιοα εκδοση λογισμικού έχεις?

εχω δει και αλλους εδω μέσα να γράφουν οτι σε οποιο προφιλ και να μπουν τους βγάζει απο πάνω " κανονικο "

Τι γινεται?? απο τι εξαρταται αυτο που άλλα βγάζει στον έναν και αλλα στον αλλο? απο την εκδοση του λογισμικού?

Edited by Spidey
Χρησιμοποίησε την Τροποποίηση για να προσθέσεις κάτι σε υπάρχον μήνυμά σου.

οπα φιλεναδα, αμαν αμαν μη μου λες τέτοια, οποτε μπορεις για πηγαινε ρυθμίσεις/ τηλεφωνο/ κατω κατω πληροφορίες τηλεφωνου ποιοα εκδοση λογισμικού έχεις?

Γραφει KM900AT V10v. Ειναι η τελευταια?

Φιλικά, Κατερίνα

QUOTE=flandra;3121899]Γραφει KM900AT V10v. Ειναι η τελευταια?

εμένα γράφει V10p . Ούτε και ξέρω ποια είναι η τελευταία!!

Θα μας πουν εδω τα παλικάρια μας που ειναι ψαγμένα.

Στο pc suite μου βγάζει οτι δεν χρειαζεται αναβάθμιση.

Στην LG που πηρα και ρώτησα δεν μου απάντησαν και μου είπαν οτι να κατεβάσω lg update tool για να δω ποια είναι και όχι απο το pcsuite. Kαι απο το tool το ίδιο μου βγάζει.:wacko:[

:lol::lol::lol:

Καλό!

Δες το από την θετική του πλευρά! Όσο θα το χρησιμοποιείς, δεν θα σε αφήσει να πλήξεις ποτέ! :p

Ευχαριστώ που έκανες bold τις 2 τελευταίες γραμμές.

Μην φάμε καμια μήνυση μόνο απο την Lg φοβάμαι.

Ηδη και γω κουβαλάω μαζί το τελεύταιο ericsson που είχα.

Δεν νιώθω ασφαλής. Ανα πάσα στιγμή μπορεί να με κρεμάσει αυτό το κινητο.

Οπως μια μέρα που εγραφα ενα πολύ μεγάλο μήνυμα, δεν προλαβα να το στείλω , κόλησε ξαφνικα το κινητό, εβγαλα εβαλα μπαταρία και το μήνυμα είχε πέσει στο τριγωνο των βερμούδων. Απο τότε κάθε 2 γραμμες κάνω αποθηκευση στα πρόχειρα.

Και για αυτούς που δεν καταλάβανε το πνεύμα μου όταν λέω μαθητές το φτιάξαν το λογισμικό του αρενα δεν εννοώ δημοτικού σχολείου

έννοω αυτούς που ειδίκευονται στην γραφή λογισμικών για κινητά.

Μπορεί σε πιο σημαντικά πράγματα να μην έχει λάθη, και τα λάθη να είναι μονο επιφανειακά, στη μόστρα ή μετά την παρατήρηση της flandras οτι το προφίλ στο αρενα της λειτουργει κανονικά, μπορεί μόνο το δικό μου κινητο να έχει προβλημα.

:wacko:

εμένα στις 3 οριζοντιες γραμμουλες πάνω αριστερα μόνο επαναφορά λέει.

και τέρμα κάτω λέει πάλι επαναφορά και διαγραφή πατάω διαγραφή και δεν διαγράφεται!!

Τέλος πάντων . εδω ταιριάζει το "θα τρελαθώ θα πηδηχτω απ'το παράθυρο":wacko:

Ας μην ασχοληθούμε άλλο, μαλλον κατι δεν πάει καλά με το δικό μου κινητό.

Μην σας κουραζω άλλο sorry παιδιά.

Edited by Spidey
Χρησιμοποίησε την Τροποποίηση για να προσθέσεις κάτι σε υπάρχον μήνυμά σου ή την Πολλαπλή παράθεση για να απαντήσεις σε 2 ή περισσότερους.

:wacko:

εμένα στις 3 οριζοντιες γραμμουλες πάνω αριστερα μόνο επαναφορά λέει.

και τέρμα κάτω λέει πάλι επαναφορά και διαγραφή πατάω διαγραφή και δεν διαγράφεται!!

Τέλος πάντων . εδω ταιριάζει το "θα τρελαθώ θα πηδηχτω απ'το παράθυρο":wacko:

Ας μην ασχοληθούμε άλλο, μαλλον κατι δεν πάει καλά με το δικό μου κινητό.

Μην σας κουραζω άλλο sorry παιδιά.

Και μένα το κάνει αυτό με τα προφίλ αλλά με τη διαφορά πως ούτε καν ενεργοποιούνται τα άλλα προφίλ. Δηλαδή όποιο προφίλ και να βάλω εγώ πάντα το κανονικό είναι σε λειτουργία, οπότε δεν είσαι και ο μόνος. Κοίτα εγώ σήμερα που επικοινώνησα με την LG και τους είπα τα ΠΟΛΛΑ προβλήματα που έχω μου είπαν πως αν δεν μπορεί να επισκευαστεί θα γίνει αντικατάσταση, πράγμα που εύχομαι... Πάντως εγώ τη φασαρία μου θα την κάνω γιατί με έχει παιδέψει πάρα πολύ το Arena... Να φανταστείς την τελευταία εβδομάδα βρήκα και άλλο πρόβλημα... Η οθόνη λίγο πάνω από τη μέση δεν έχει καθόλου απόκριση ποτέ....

Το bug με το Προφίλ πράγματι ισχύει, δε σε αφήνει να διαγράψεις νέα προφίλ και δεν αποθηκεύει ρυθμίσεις.Προσωπικά χρησιμοποιώ 2 προφίλ, το κανονικό και το αθόρυβο,οπότε για να το γυρίσω σε δόνηση μόνο, πάω στο κανονικό και απενεργοποιώ τον ήχο και έχω έτσι το αθόρυβο προφίλ μου.

Αυτό το πρόβλημα εμφανίστηκε στις καινούριες εκδόσεις, παλιά δεν είχαμε πρόβλημα.

Τα προφίλ που δε διαγράφονται, σβήνονται μόνο με factory reset.

Ace of Hearts..

Και εμενα Spidey καινουρια εκδοση δεν ειναι η v? Κανονικα λειτουργουν και σβηνονται τα προφιλ.
Φιλικά, Κατερίνα

Ευχαριστώ Spidey μου λύθηκαν όλες οι απορίες και δικαιώθηκα γιατι αρχισα και πιστευα οτι κάτι δεν κάνω σωστά.

Υπαρχει περιπτωση να βγάλουν και άλλη αναβαθμιση ?

Ετσι ... για να διορθωσουν ότι χάλασαν την τελευταία φορά.

( υπενθυμίζω εγώ το αγόρασα με την τελευταια έκδοση περασμένη .)

Οσο για την πολλαπλή παράθεση κτλ. ευχαριστώ για τη σύσταση, ειμαι νέα εδω + άσχετη και προσπαθώ να καταλάβω πως λειτουργεί το forum (νομίζω έτσι λέγετε).

flandra οπως κατάλαβες, κάνοντας αναβάθμιση μπορεί καποια πραγματα να διορθωθουν και κάποια να χαλάσουν τελικά ( καλά μου λεγε ένας φιλος που είχε iphone οτι έκανε αναβαθμιση και του χαλασε το wifi και αλλα 2 πραγματα που δεν θυμάμαι τι μου χε πει στο τέλος το πέταξε - μου ειχε πει αν δεν εχει προβλήματα το κινητο σου , μη κάνεις με τίποτα αναβάθμιση )

Αν βγει αναβαθμιση εγω πρέπει οπωσδηποτε να την κάνω γιατί κάθε 4-5 μερες σπάω απο ένα νύχι προσπαθωντας να βγάλω την μπαταρία για το ξεκολήσω.

Δε λέω, στην lg μου είπαν αφου σας κολάει συνέχεια στείλτε το σto servis και θα σας το φτιάξουν. Με αυτά που διαβάζω εδω μέσα που γυρνάνε πισω απο servis με χειρότερα προβλήματα άστο καλύτερα .

Αν ποτέ διορθωθούν τα κολήματα που τρώει τότε θα είμαι πλήρως ευχαριστημενη απο το κινητό μου.

Edited by myriam_aplu

Τα είπαμε οι άνθρωποι είναι άσχετοι. Δεν μπορούν να ενσωματώσουν έναν media player της προκοπής.. και ακόμη και όταν πας να κάνεις χειροκίνητα την playlist δεν μπορείς να δεις το πλήρες όνομα του αρχείου.. Ε Λ Ε Ο Σ

Προσπαθώ να παίξω μουσική με το KD player και ενώ το προγραμματάκι δουλεύει άψογα, το απίστευτο κινητό μου δεν μου δίνει την επιλογή "Always allow" στο "Read user data access". Μου δίνει μόνο τις επιλογές "Allow this time" και "Don't allow". Αν κάποιος γνωρίζει το γιατί ας με διαφωτίσει πριν το σπάσω στον τοίχο.

Επίσης αν κάποιος γνωρίζει κάνα άλλο free "java media player" ας μας πει.

Ευχαριστώ

Το βρήκα το πρόβλημα με το KD player, πρέπει να είναι registered. Υπάρχει κάποιος στο forum που να ξέρει πως μπορούμε να ξεπεράσουμε το πρόβλημα αυτό; Διάβασα κάτι για LG SDK tools αλλά δεν έχω ιδέα πως να τα εγκαταστήσω και να τα δουλέψω. Ευχαριστώ για την βοήθεια και ελπίζω να μου λύσετε τα χέρια μιας και είναι μια χάρα player, σαφώς καλύτερος (εύχρηστος) από του κινητού και ας μην έχει τις dolby ιστορίες.

Edited by Spidey
Χρησιμοποίησε την "Τροποποίηση" όταν θες να προσθέσεις κάτι.

η τελευταια εκδοση λογισμικου πια ειναι?

Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801)

Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta

Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V.

Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz

Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD

Μπορείς να δεις πληροφορίες για το firmware εδώ.

Τι το θελα και πάτησα το "εδώ"... διαβασα αρκετές σελίδες... συναρπαστική εμπειρία... απελπίστηκα πλήρως!!!

Αστε που καταλαβα οτι για όλα αυτά που γκρινιάζω εγώ τόσες μέρες είναι πταίσματα μπροστά σε αυτά που διαβασα. Κάθε έκδοση έχει τα δικά της προβλήματα.

flandra αν αναρωτιεσε ποια είναι η τελευταια έκδοση λογισμικου πατα και εσύ το "εδω", ( πιο πάνω) εντελώς φιλικά σου λέω ότι μην ασχοληθείς με φλάσαρισμα απο ότι κατάλαβα πρέπει να σαι επιστήμονας για να το κάνεις,

άλλο το φλασάριμα και άλλο το update μέσω pc suite(που είναι απλό),

κάπου διαβαζα μια μέρα τη διαφορά o spidey νομίζω κάπου αναφέρετε για αυτό.

Το φλασάρισμα (βάζεις όποια έκδοση θες εσύ, μπορείς να της δοκιμάσεις όλες ) γίνετε με δικιά σου ευθύνη , μπορει να χάσεις και την εγγυηση του κινητού , η απλή αναβάθμιση μέσω pc suite είναι αυτή που σου προτείνει η εταιρεια και είναι και πανεύκολη.

Αν κάνω λάθος διορθώστε με ή ακόμα καλύτερα ας δώσει κάποιος το link που γράφει τη διαφορα μεταξύ φλασαρίσματος και αναβάθμισης γιατί και να το βρω δεν ξέρω να το θέσω.

Εγώ απλά θα περιμένω να βγει νέα έκδοση μεσω pcsuite.

Edited by myriam_aplu

Παιδιά, δοκίμασα να κατεβάσω μια, δύο εφαρμογές, συγκεκριμένα: opera mini και betfair mobile application(νομίζω και σε εκείνη συνέβη), και στις 2 περιπτώσεις, δεν μου αναγνώριζε τα certificates και χρειάστηκε να πατήσω επιλογή για no ceritificate ώστε να μη σταματάει την εγκατάσταση του προγράμματος σε εκείνο το σημείο. Παίζει κανένα ρόλο με την ασφάλεια του opera και του application γενικά ή το certificate υπάρχει μόνο για το θεαθήναι ?

Μπορει καποιος να μου πει πως απενεργοποειται το 3G στο ARENA?

Ρυθμίσεις / συνδεσιμότητα / επιλογή δικτύου / λειτουργια δικτύου / επιλέγεις Μόνο GSM

Με το αυτοματα τσεκαρισμένο λειτουργει το 3G .

Εμενα δεν μου κανει copy paste στον φακελο others. Οταν παω να κανω επικολληση ενος αρχειου .jad μεσω μαζικης αποθηκευσης μου δειχνει οτι το κανει κανονικα αλλα οταν παω στο κινητο δεν μου το εμφανιζει. Παλια μου τα εκανε επικολληση. Το παθαινει και κανεις αλλος αυτο? Μηπως ξερει κανεις τι φταιει??

εμένα δε μου δουλευει καθόλου η μαζική αποθηκευση, δεν το βλέπει καθόλου σαν εξωτερικο δίσκο , μόνο το pc suite μου δουλευει και αυτο με αλχημειες, πρέπει να φταίει οτι είναι απενεργοποιημενο το autorun του υπολογιστή μου μήπως ξέρει κανεις πως ενεργοποιητε το ρημάδι το autorun??

εμένα δε μου δουλευει καθόλου η μαζική αποθηκευση, δεν το βλέπει καθόλου σαν εξωτερικο δίσκο , μόνο το pc suite μου δουλευει και αυτο με αλχημειες, πρέπει να φταίει οτι είναι απενεργοποιημενο το autorun του υπολογιστή μου μήπως ξέρει κανεις πως ενεργοποιητε το ρημάδι το autorun??

Και μενα μου δουλευει το pc suite αλλα και αυτο οχι τελεια, δηλαδη περναω αρχεια και δεν μου τα ανοιγει μετα το κινητο. Δεν νομιζω να φταιει το autorun. Δεν ξερω πως ενεργοποιειται. Δες αυτο το site μπας και βγαλεις ακρη http://autorun.moonvalley.com/enable.htm