NecroDemonNZXT Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 για γρατζουνιές και δαχτυλιές πιστεύω πως πάντα θέλει protector... όσο για τη ζελατίνα που με το ζόρι φαίνεται, την ψάχνω κάτι μου φαίενται πως βλέπω... αλλα με το ζόρι! Βασικα τώρα που το βλέπω δεν είναι ζελατίνα αλλά screen protector, έχει την εγκοπή στον σένσορα αλλά δε μπορώ να τη βγάλω είναι πολύ λεπτή και δε θέλω να το εγχειρήσω ... Βασικά ρε παιδιά ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει πάνω. Όλες τις ζελατίνες τις είχε κανονικά πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 Δεν φαινεταιη ζελατινα με τη μια. Εμενα με υποψιασε ο αντρας μου μηπως μου εστειλαν της εκθεσης και με το νυχι ανασηκωσα την ακρη. Και αφου τη σηκωσα την εβγαλα τελειως......Να ρωτησω ξανα οσους εχουν προστασια. Θελει πολυ πιεση η οθονη? Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntiXrhstos Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 Τελικα οντως εχει μια ζελατινα πανω η οθονη του αρενα. Πρεπει να την βγαλουμε ή ειναι καλυτερα να την αφησουμε; Εμενα παντως τοσο καιρο που την ειχα αφησει πανω μια χαρα αποκριση μου εχει η οθονη. Ενα αλλο προβλημα που μου βγαζει ειναι οτι οταν περναω μια εφαρμογη στο κινητο μεσω μαζικης αποθηκευσης στο φακελο others, μετα οταν παω στο μενου του κινητου δεν μου το εχει περασει. Τα ξαναπερναω τα αρχεια και παλι τιποτα. Το παθαινει και κανεις αλλος; Στην αρχη αποθηκευονταν κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 (edited) Αν δεν σας ενοχλεί, αφήστε την. Κακό δεν κάνει. Απλά είχα παρατηρήσει ότι αν το χέρι ήταν αρκετά στεγνό, με την ζελατίνα επάνω, δεν αντιλαμβανόταν μερικές φορές το άγγιγμα. Ειδικά η απάντηση και η απόριψη, μου είχαν σπάσει τα νεύρα. :mad: Αυτά τα δυο, κακώς κατά την γνώμη μου τα έκαναν αφής. Καλύτερα να ήταν κανονικά πλήκτρα. έχει καμια 10ρια ζελατινες επάνω για βγάλσιμο!!, συν της οθόνης η οποια με το ζόρι φαίνεται!!. Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω άλλα πριν λιγο καιρο στη vodafone ζήτησα ένα κινητο να δω και επειδή δεν είχαν απ αυτα τα ψεύτικα (ντάμι) ούτε αληθινό , ... μου ξεσφραγίσαν ένα καινούριο μπροστά στα μάτια μου, και αφου το είδα το ξαναβάλαν ξανά στο κουτί του. Τι θα το κάναν αυτό δεν θα το πουλάγαν?. Ο fanatikos μάλλον έννοεί με τις περίεργες σκέψεις οτι στο δώσαν ξεσφράγιστο. ή ακόμα χειρότερα αγόρασα στη κόρη μου ένα κινητο με tv jaga απο την wind το καλοκαίρι ξεσφράγιστο μας το δώσαν( στο σπίτι το ανοιξαμε) με ραγισμένο εξωτερικό πλαστικό κομματι του κινητου + σημάδια στην οθόνη που το προορίζαν για επιστροφή στη jaga και για να πουλήσουν επειδή δεν είχαν αποθέμα μας δώσαν αυτό, άφου κάναμε φασαρία απλά πήγε για servis και μας δώσαν το ίδιο επισκευασμένο. έλεος. Ακριβέστατη. ;) Κάτι τέτοιο πήγαν να μου κάνουν εμένα σε κατάστημα ΟΤΕ με ένα U900. Αλλά ήταν τόσο UFO οι άνθρωποι, που το κατάλαβα αμέσως ότι ήταν ανοιγμένη η συσκευασία και σαν να μην έφτανε αυτό είχαν ξαναβάλει την ζελατήνα πάνω στην οθόνη του κινητού στραβοκολημένη σε ελεϊνό βαθμό. Θα πρέπει να είσουν τελείως μαλ... για να μην το καταλάβεις! Μπα! Και μαλ... να είσουν πάλι κάτι θα υποψιαζόσουν. Τόσο χάλια ήταν. Έγινε βέβαια ο σχετικός χαμός και μου έφεραν άλλο κομμάτι, το οποίο πριν το ανοίξουν μου έδωσαν να δω την συσκευασία!;) Edited March 17, 2010 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 Εγω εννοω με τις ζελατινες προστασιας που πουλανε χωριστα αν χρειαζεται μεγαλυτερη πιεση....Sorry αν γινομαι κουραστικη..... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STRA Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 (edited) HIII EIMAI KANOYRGIS EDW PEDIA KALHSPERA!!!! Edited March 17, 2010 by STRA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STRA Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 PAIDIA KSEREI ANEIS AN TO LG ARENA EXEI KIDOMENES EFARMOGES? AN EXEI PROVLIMA TO W-FI I TIPTA TETIO? PEITE MOY AN KSERETE! EUXARISTW!!! :):):):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis133 Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 Ρε παιδιά, πόσο περίεργοι μπορεί να είναι εδώ μεσα μερικοί που βάζουν προστατευτικές ζελατίνες στην γυαλινη οθόνη του Lg? Mόνο με νύχι- λεπίδα μπορεί να χαρακτεί:lol::lol: Σε δακτυλιές δε , δεν υπάρχει διαφορά.:shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaceman19 Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 Επειδή μου βγάζει ένα σωρό προβλήματα ξέρει κανείς αν δικαιούμαι αλλαγή συσκευής από την LG; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx_m87 Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 Φίλε μου αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να βαζεις 2-3 ξυπνητηρια ...ολο και καποιο θα χτυπησει!!! Μου το κανει κι εμενα καμια φορα και πρεπει να ειναι η μονη λυση :( Εχω αλλο ενα προβλημα..ενω φτιαχνω τα προφιλ μου οπως θελω ,μετα απο καποιο διαστημα τυχαιο αυτα ξερυθμίζονται παλι...Επισης οποιο προφιλ και να επεξεργαζομαι πανω γραφει οτι ειμαι στις ρυθμισεις του κανονικου ..πρεπει να το παω για σερβις η αδικος κοπος? :(:(:( Βασικα συμβαινει και σε εμενα ακριβως το ιδιο και σχεδον καθε φορα που βαζω σιγαση πρεπει να απενεργοποιω τον ηχο. Τι λογισμικο εχεις εσυ? Εγω το πηρα Cosmote και σκεφτομαι μηπως φταιει αυτο. Λεω να το παω στο Γερμανο για σερβις... Κατι αλλο, ξερει κανεις αν γινεται να αλλαζω τραγουδι οταν ακουω μουσικη, χωρις να χρειαζεται να το ξεκλειδωσω και να κανω ολη αυτη τη διαδικασια ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 Επειδή μου βγάζει ένα σωρό προβλήματα ξέρει κανείς αν δικαιούμαι αλλαγή συσκευής από την LG; Αν το έχεις λιγότερο από εβδομάδα, τότε μπορείς να το επιστρέψεις. Συνήθως το δέχονται πίσω σαν DOA. Θέλεις να πάρεις άλλο ίδιο ή να πάρεις κάτι άλλο? Όπως και να έχει, μπορείς σίγουρα να το στείλεις για φτιάξιμο, εφόσον έχει τόσα προβλήματα.;) Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myriam_aplu Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 εγω εχω ανακαλυψει 2 ωραιοτατα προβληματακια στο arena μου( ΔΕΝ είναι vodafone κτλ δεν είναι καμία εταιρειας) που τα λέω σκουλικάκια (bugs) του λογισμικου (fanatikos διορθωσε με αν κάνω λάθος ) το ένα απο αυτά είναι το παρακάτω, το άλλο αύριο : για πατήστε ρυθμίσεις/ προφίλ/ νεο προφίλ/ θα σας προσθέσει ένα νέο προφίλ που το ονομάζει προσωπικό 10 (και δεν νομίζω να σου δίνει την δυνατότητα να το ονομάσεις εσυ οπως θες, 10 το θέλει με το ζόρι.) Για προσπαθήστε να το σβήσετε..... κάτω κατω στο συγκεκριμένο προφίλ έχει την επιλογή διαγραφή σου λέει οτι στο διαγράφει άλλα δεν το διαγράφει !!!! (αμα βρει κανείς πως διαγραφετε ας μου πει και μένα γιατί δημιουργησα 5-6 νεα προφίλ για να σιγουρευτώ και τώρα δεν μπορώ να τα διαγράψω ):wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 Και που είσαι ακόμα! Έχεις να βρεις διάφορα. Γι' αυτό και πολλοί από εμάς το έχουμε πλέον σαν 2ο (ή και 3ο) κινητό. Έχει πολλά ζουζούνια και η LG κυριολεκτικά :whistle: Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STRA Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 Παιδιά, θα το πάρω σήμερα...-> υπάρχει περίπτωση να μην μου βγεί καλό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaceman19 Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 Αν το έχεις λιγότερο από εβδομάδα, τότε μπορείς να το επιστρέψεις. Συνήθως το δέχονται πίσω σαν DOA. Θέλεις να πάρεις άλλο ίδιο ή να πάρεις κάτι άλλο? Όπως και να έχει, μπορείς σίγουρα να το στείλεις για φτιάξιμο, εφόσον έχει τόσα προβλήματα.;) Κατ αρχήν ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση. Το έχω αρκετό καιρό (Δεκέμβρη), το έχω στείλει ήδη μία φορά στο service μέσω vodafone και μου έφτιαξαν ορισμένα από τα προβλήματα αλλά μου δημιούργησαν άλλα χειρότερα. Πριν λίγες μέρες έκανα και αναβάθμιση από το σπίτι αλλά δεν διορθώθηκε τίποτα. Εγώ αυτό που θέλω είναι καινούρια ίδια συσκευή χωρίς κανένα πρόβλημα. Τα προβλήματα που μου βγάζει είναι πως κολλάει μερικές φορές (όταν ακούω μουσική ή παίρνω ένα τηλέφωνο), μόνο το κανονικό προφίλ δουλεύει και κανένα άλλο, η κάμερα κολλάει (αλλά όχι πάντα) και σχεδόν πάντα κολλάει η λειτουργία της αφής και κυριολεκτικά δε μπορώ να κάνω τίποτα... Τι λες, έχω ελπίδες για αντικατάσταση; (Προβλήματα πάντως βγάζει από την πρώτη μέρα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaceman19 Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 Παιδιά, θα το πάρω σήμερα...-> υπάρχει περίπτωση να μην μου βγεί καλό? Μεγάλη αλλά αν είσαι τυχερός μπορεί να μη σου βγάλει και κανένα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STRA Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 Εσύ το έχεις αγοράσει..? Εννοω το εχεις τωρα σαν κινητό ή μπα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaceman19 Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 Εσύ το έχεις αγοράσει..? Εννοω το εχεις τωρα σαν κινητό ή μπα? Ναι αλλά το ψιλομετάνιωσα γιατί όλο προβλήματα βγάζει!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STRA Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 Δεν εχεισ την εγγυηση για αντικατασταση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaceman19 Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 Δεν εχεισ την εγγυηση για αντικατασταση? Ναι αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει αντικατάσταση... Αλλά με τόσα που μου βγάζει μάλλον θα τη δικαιούμαι!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NecroDemonNZXT Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 false alarm η περιπτωσούλα μου πάνω πάντως, είχε λεπτή ζελατινούλα θα βάλω screen protector μόλις αγοράσω... το βίντεο μου με τρέλανε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myriam_aplu Δημ. March 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2010 Και που είσαι ακόμα! Έχεις να βρεις διάφορα. Γι' αυτό και πολλοί από εμάς το έχουμε πλέον σαν 2ο (ή και 3ο) κινητό. Έχει πολλά ζουζούνια και η LG κυριολεκτικά :whistle: Το Εντομοκτόνο γρήγορα!!! Εχω ήδη δει αρκετά. Έλεος είναι κραυγαλέα τα λάθη που έχει το software του arena. Ούτε στο JAGA ( κινέζικο ) της κόρης μου που ειναι αφής + πλήκτρα Κινέζικο!!!... δεν παρατήρησα τέτοια προχειρότητα. Σαν να το φτιάξαν μαθητές που το είχαν ως project στο τέλος της χρονιάς. Αντε δεν ήταν μαθητές, μάλλον κάναν το αγροτικό τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2010 Το Εντομοκτόνο γρήγορα!!! Εχω ήδη δει αρκετά. Έλεος είναι κραυγαλέα τα λάθη που έχει το software του arena. Ούτε στο JAGA ( κινέζικο ) της κόρης μου που ειναι αφής + πλήκτρα Κινέζικο!!!... δεν παρατήρησα τέτοια προχειρότητα. Σαν να το φτιάξαν μαθητές που το είχαν ως project στο τέλος της χρονιάς. Αντε δεν ήταν μαθητές, μάλλον κάναν το αγροτικό τους. Θες να γίνεις λίγο πιο ακριβής?:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. March 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2010 Το Εντομοκτόνο γρήγορα!!! Εχω ήδη δει αρκετά. Έλεος είναι κραυγαλέα τα λάθη που έχει το software του arena. Ούτε στο JAGA ( κινέζικο ) της κόρης μου που ειναι αφής + πλήκτρα Κινέζικο!!!... δεν παρατήρησα τέτοια προχειρότητα. Σαν να το φτιάξαν μαθητές που το είχαν ως project στο τέλος της χρονιάς. Αντε δεν ήταν μαθητές, μάλλον κάναν το αγροτικό τους. :lol::lol::lol: Καλό! Δες το από την θετική του πλευρά! Όσο θα το χρησιμοποιείς, δεν θα σε αφήσει να πλήξεις ποτέ! :p Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myriam_aplu Δημ. March 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2010 για γρατζουνιές και δαχτυλιές πιστεύω πως πάντα θέλει protector... όσο για τη ζελατίνα που με το ζόρι φαίνεται, την ψάχνω κάτι μου φαίενται πως βλέπω... αλλα με το ζόρι! Βασικα τώρα που το βλέπω δεν είναι ζελατίνα αλλά screen protector, έχει την εγκοπή στον σένσορα αλλά δε μπορώ να τη βγάλω είναι πολύ λεπτή και δε θέλω να το εγχειρήσω ... Βασικά ρε παιδιά ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει πάνω. Όλες τις ζελατίνες τις είχε κανονικά πάντως. Η οθόνη πιστευω δεν χρειάζετε καμία απολυτως προστασία αφού είναι scratch-resistant tempered glass , 5 φορές πιο δυνατό απο το κοινο γυαλί , κατι σαν pyrex ή κανάτα καφετέριας ας πουμε. Δεν σπάνε βρε παιδία εύκολα ούτε χαράζουν. Κάκως βέβαια που έβγαλα την πρωταρχική ζελατίνα, καπου όμως νομίζω το εγραφε στο βιβλιαράκι οδηγιών νομίζω εγραφε οτι δεν αντιλαμβάνετε ο σένσορας όταν το γυρνάς πλάι να σου γυρίσει τα μενου πλάι. Μεχρι στιγμής δεν εχω παρατηρήσει ουτε μιση γρατζουνια. Αυτο που πιστευω οτι χρειαζετε πραγματικά προστασια στο arena, είναι το πισω μέρος που είναι πλαστικό βαμμένο χρωμα ατσαλί. Μια διαφανη θήκη σιλικόνης που δεν εχω αξιωθεί ακομα να αγοράσω νομίζω είναι αρκετή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts