odintiatros Δημ. March 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2010 Σε ευχαριστω. Γιατι ομως εχω την εντυπωση οτι δεν κανει να ξεφορτισει τελειως η μπαταρια? Οσο για το ιντερνετ υποθετω οτι πρεπει να απενεργοποιησω το vodafone live? εγω παντως με οσα κινητα αγορασα αυτο εκανα....ξεφορτισε πληρως την πρωτη φορα και μετα το φορτησα ξανα για πολλες ωρεσ..δεν αντιμετωπισα ποτε προβλημα μπαταριας σε σχεση με καποιους αλλους που ολο λενε για την μπαταρια.....κανε αυτο που σου λεω..τωρα οσον αφορα το vodafone live..δεν ξερω αλλα νομιζω χρεωνεται...ρωτησε σε καταστημα vodafone...αλλα γενικα ειναι καλουτσικο τηλεφωνο με αρκετες ατελειες θα ελεγα....καλυτερα ειναι τα κλασικα κινητα με τα κουμπια κτλ....με το αφης θα εκνευριζεσαι καμια φορα....αλλα την στιγμη που το αγορασαμε τι να κανουμε...θα κουβαλαμε και ενα δευτερο κινητου καλου κακοθ\υ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kles Δημ. March 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2010 Να κάνω μιά ερώτηση ρε παιδιά. Το ΑΡΕΝΑ ξέρετε πόσο sar έχει ή πόσο λέει στο βιβλιαράκι του ? Εκτός του GSM arena δηλαδή, γιατί άλλα γράφουν στα manual και άλλα λέει το GSMarena. Eυχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NecroDemonNZXT Δημ. March 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2010 (edited) Παιδιά από αύριο θα αρχίσω να το αναζητώ. Έχετε θετικές εντυπώσεις/αρνητικές? Κύριως λόγος που το θέλω είναι wifi/5mgpx. Η μπαταρία του πως είναι? το lggt505 είχε ένα ηλίθιο bug, η μπαταρία έπεφτε σταδιακά μόνο στη τελευταία ημέρα/ώρες χρήσης. Δηλαδή 3η μέρα ξαφνικά έβλεπες να τελειώνει ενώ για 3 μέρες ήταν στο full. Μεγάλη προγραμματιστική(υποθέτω) πατάτα. Τι γίνεται εδώ? Επίσης, θα τι πάρω vodafone, δεν έχει τίποτα κλειδωμένο έτσι? Το gt505 δεν είχε πάντως... Ευχαριστώ. Edited March 4, 2010 by NecroDemonNZXT Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 (edited) Σε ευχαριστω. Γιατι ομως εχω την εντυπωση οτι δεν κανει να ξεφορτισει τελειως η μπαταρια? Οσο για το ιντερνετ υποθετω οτι πρεπει να απενεργοποιησω το vodafone live? Παλιά ήταν αυτό που αναφέρεις για τις μπαταρίες λιθίου. Δεν ισχύει τώρα! Παιδιά από αύριο θα αρχίσω να το αναζητώ. Έχετε θετικές εντυπώσεις/αρνητικές? Κύριως λόγος που το θέλω είναι wifi/5mgpx. Η μπαταρία του πως είναι? το lggt505 είχε ένα ηλίθιο bug, η μπαταρία έπεφτε σταδιακά μόνο στη τελευταία ημέρα/ώρες χρήσης. Δηλαδή 3η μέρα ξαφνικά έβλεπες να τελειώνει ενώ για 3 μέρες ήταν στο full. Μεγάλη προγραμματιστική(υποθέτω) πατάτα. Τι γίνεται εδώ? Επίσης, θα τι πάρω vodafone, δεν έχει τίποτα κλειδωμένο έτσι? Το gt505 δεν είχε πάντως... Ευχαριστώ. Σε γενικές γραμμές καλό προς πολύ καλό τηλέφωνο. Αν το θες για το wifi και την φωτογραφική, άστο καλύτερα. Πήγαινε για κάτι άλλο. :rolleyes: Το wifi έχει αρκετά προβλήματα σε πολλούς και η φωτογραφική είναι απλά μέτρια. Καλή την ημέρα με φουλ φωτισμό και πολύ μέτρια προς κακή το βράδυ. Δυνατά σημεία του τηλεφώνου είναι η φοβερή του οθόνη, το όμορφο και λειτουργικό μενού (αν και λίγο αργό), ο απίστευτος ήχος του (θα βάλεις στην άκρη τo MP3 σου) και η άριστη ποιότητα κατασκευής. Η μπαταρία είναι σχετικά καλή αν αναλογιστείς τι καλείται να τροφοδοτήσει. Σε GSM θα σου βγάλει 2 μέρες, σε 3G 1 μέρα. Edited March 5, 2010 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 Μη βαρατε, εχω δηλωσει ασχετη.....Δεν ειναι λιθιου η μπαταρια που εχει? Τελικα πριν τη πρωτη φορτιση, να φαω την μπαταρια? Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 Μη βαρατε, εχω δηλωσει ασχετη.....Δεν ειναι λιθιου η μπαταρια που εχει? Τελικα πριν τη πρωτη φορτιση, να φαω την μπαταρια? Ακριβώς.Θα αφήσεις την μπαταρία να τελειώσει και μετά , με κλειστό το κινητό, θα το φορτίσεις μέχρι να φορτιστεί τελείως και αυτό θα το κάνεις τις 3 πρώτες φορές. Να ρωτάς άφοβα για όποια απορία έχεις :) Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 Ακριβώς.Θα αφήσεις την μπαταρία να τελειώσει και μετά , με κλειστό το κινητό, θα το φορτίσεις μέχρι να φορτιστεί τελείως και αυτό θα το κάνεις τις 3 πρώτες φορές. Να ρωτάς άφοβα για όποια απορία έχεις :) Σε ευχαριστω πολυ πολυ. Οσο αφορα το wifi πως το ρυθμιζω για να ειμαι σιγουρη οτι δεν μπαινει με vodafonelive? Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 Σε ευχαριστω πολυ πολυ. Οσο αφορα το wifi πως το ρυθμιζω για να ειμαι σιγουρη οτι δεν μπαινει με vodafonelive? Απο τις ρυθμίσεις πας συνδεσιμότητα και βάζεις wifi στο προφίλ browser και στο προφίλ java. Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 :thanks::thanks::thanks: Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NecroDemonNZXT Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 Παλιά ήταν αυτό που αναφέρεις για τις μπαταρίες λιθίου. Δεν ισχύει τώρα! Σε γενικές γραμμές καλό προς πολύ καλό τηλέφωνο. Αν το θες για το wifi και την φωτογραφική, άστο καλύτερα. Πήγαινε για κάτι άλλο. :rolleyes: Το wifi έχει αρκετά προβλήματα σε πολλούς και η φωτογραφική είναι απλά μέτρια. Καλή την ημέρα με φουλ φωτισμό και πολύ μέτρια προς κακή το βράδυ. Δυνατά σημεία του τηλεφώνου είναι η φοβερή του οθόνη, το όμορφο και λειτουργικό μενού (αν και λίγο αργό), ο απίστευτος ήχος του (θα βάλεις στην άκρη τo MP3 σου) και η άριστη ποιότητα κατασκευής. Η μπαταρία είναι σχετικά καλή αν αναλογιστείς τι καλείται να τροφοδοτήσει. Σε GSM θα σου βγάλει 2 μέρες, σε 3G 1 μέρα. ευχαριστώ πολύ για την απάντηση φίλε μου, Το wifi τώρα τι προβλήματα εννοείς? να συνδεθεί σε ρουτερ δε μπορεί? γτ και για το 505 λέγανε πολλά παιδιά, αλλά εγώ δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Τώρα για την κάμερα αν είναι σαν του gt505, και έχει και το καλύτερο video record που υποτίθεται πως έχει με καλύπτει. Έτσι και αλλιώς πρέπει να δώσεις τα κερατιάτικα σου για xenon flash σε καινούργιο κινητό. Όσον αφορά το κινητό πάντως, πλέον μόνο η vodafone το φέρνει για λίγα πλέον κομμάτια μόνο σε μαύρο χρώμα, γιατί σταματάει η παραγωγή για να κάνουν χώρο στα νέα μοντέλα, όπως το καινούργιο με windows που έβγαλε στα 260 ευρώ νομίζω. Θα κρατήσω από δευτέρα ένα κομμάτι να πάω να πάρω όμως γιατί θέλω να δοκιμάσω τη τύχη μου με την capasitive οθόνη(τα κανούργια έχουν resistive) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myriam_aplu Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 κάτοχος arena , δηλωνω και εγω πολύ ασχετη, μια βοήθεια βρε παιδια. Δεν λειτουργεί η μαζική αποθήκευση στον η/υ του σπιτιου ( θέλω να δοκιμασω να βάλω το we travel ) το βλέπει για λίγο ο υπολογιστής σαν εξωτερικό δίσκο τον εμφανιζει ως G μετα απο λίγο βγάζει και έναν Η δίσκο! και μετα δεν βλέπει τιποτα εξαφανίζετε και το G και το Η! Στον η/υ στη δουλεια δουλευει μια χαρα η μαζική αποθήκευση. Και άλλη μια ερωτηση σχετικα με το myphone : για να παραθέτω τις απορίες μου στο myphone μπας και μου απαντησει κανείς, το παραθεση παταμε ή το quick reply ή κάτι αλλο. Να με συγχωρήσετε για την ασχετίλα μου, μια basic, cobol, pascal, dos κτλ διδαχτηκα για 2 χρονια καποτε και απο τοτε παλευω αυτοδίδακτα να χρησιμοποιω την εξέλιξη.:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NecroDemonNZXT Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 με quick reply δεν αλλάζει παράθυρο και μπορείς να γράψεις κάτι σύντομο η απλό που θες, με παράθεση εμφανίζει και τα λόγια του χρήστη που επέλεξες για να απαντήσεις ας πούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 (edited) ευχαριστώ πολύ για την απάντηση φίλε μου, Το wifi τώρα τι προβλήματα εννοείς? να συνδεθεί σε ρουτερ δε μπορεί? γτ και για το 505 λέγανε πολλά παιδιά, αλλά εγώ δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Τώρα για την κάμερα αν είναι σαν του gt505, και έχει και το καλύτερο video record που υποτίθεται πως έχει με καλύπτει. Έτσι και αλλιώς πρέπει να δώσεις τα κερατιάτικα σου για xenon flash σε καινούργιο κινητό. Όσον αφορά το κινητό πάντως, πλέον μόνο η vodafone το φέρνει για λίγα πλέον κομμάτια μόνο σε μαύρο χρώμα, γιατί σταματάει η παραγωγή για να κάνουν χώρο στα νέα μοντέλα, όπως το καινούργιο με windows που έβγαλε στα 260 ευρώ νομίζω. Θα κρατήσω από δευτέρα ένα κομμάτι να πάω να πάρω όμως γιατί θέλω να δοκιμάσω τη τύχη μου με την capasitive οθόνη(τα κανούργια έχουν resistive) Γενικά ψιλο-κολλάει το Wifi. Κάποια παιδιά γράψανε ότι αν για λίγο σταματούσαν σε μια σελίδα να διαβάσουν κάτι, μετά δεν έφερνε πλέον data. Έπρεπε να κλείσουν και να ξανανοίξουν το Wifi για να επανέλθει. Εγώ προσωπικά δεν αντιμετόπησα ποτέ μου πρόβλημα στην λειτουργία του και ας διάβαζα ολόκληρες σελίδες. Στο αναφέρω όμως γιατί κάποιοι παραπονέθηκαν. Την κάμερα του 505 δεν την ξέρω, οπότε δεν μπορώ να βοηθήσω στην σύγκριση. Πάντως ενώ στις φωτογραφίες είναι απλά καλούτσικο, στο βίντεο που αναφέρεις, είναι εξαιρετικό. Πράγμα που εμένα τουλάχιστον μου λέει, ότι το hardware είναι καλό αλλά το software (ως προς την λειτουργία της φωτογραφικής) είναι για τα μπάζα. Το βίντεό του, για μένα, είναι ανάμεσα στα 2-3 καλύτερα που έχω δει (από κινητό). Η οθόνη όπως σου είπα και πιο πριν, είναι απλά εξαιρετική! Το multι-touch είναι το κάτι άλλο. Μη βαρατε, εχω δηλωσει ασχετη.....Δεν ειναι λιθιου η μπαταρια που εχει? Τελικα πριν τη πρωτη φορτιση, να φαω την μπαταρια? Συγνώμη αν το αντιλύφθηκες με τέτοιο τρόπο. Δεν το είπα καθόλου έτσι! :O κάτοχος arena , δηλωνω και εγω πολύ ασχετη, μια βοήθεια βρε παιδια. Δεν λειτουργεί η μαζική αποθήκευση στον η/υ του σπιτιου ( θέλω να δοκιμασω να βάλω το we travel ) το βλέπει για λίγο ο υπολογιστής σαν εξωτερικό δίσκο τον εμφανιζει ως G μετα απο λίγο βγάζει και έναν Η δίσκο! και μετα δεν βλέπει τιποτα εξαφανίζετε και το G και το Η! Στον η/υ στη δουλεια δουλευει μια χαρα η μαζική αποθήκευση. Και άλλη μια ερωτηση σχετικα με το myphone : για να παραθέτω τις απορίες μου στο myphone μπας και μου απαντησει κανείς, το παραθεση παταμε ή το quick reply ή κάτι αλλο. Να με συγχωρήσετε για την ασχετίλα μου, μια basic, cobol, pascal, dos κτλ διδαχτηκα για 2 χρονια καποτε και απο τοτε παλευω αυτοδίδακτα να χρησιμοποιω την εξέλιξη.:O Μάλλον ο προσωπικός σου υπολογιστής έχει πρόβλημα. τουλάχιστον αυτό φαίνεται όπως τα λες.:worry: COBOL!!!!!!!! Χριστέ μου!!!! Που την θυμήθηκες!!!!!!:lol: Edited March 5, 2010 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 Δεν πηγαινε σε εσενα το μη βαρατε. Πηγαινε για ολους γιατι φοβαμαι οτι θα σας πρηξω με ερωτησεις. Που θα σας φαινονται ισως γελοιες γιατι ασχοληστε με πολυ πιο περιπλοκα θεματα. Μεχρι τωρα ειχα τελειως απλα κινητα και αυτο το παιρνω γιατι απλα εχω την επιδοτηση. Δεν προκειται να ασχοληθω με gps, φλασαρισματα και οτι αλλο γραφετε. Προσπαθησα να διαβασω ολες τις σελιδες, διαβασα αρκετες, αλλα το να ψανω για την μπαταρια ειναι σαν να ψαχνω ψυλλους στα αχυρα. Ελπιζω να το εχω απο Δευτερα-Τριτη και οτι βοηθεια θελω θα σας πω. Ευχαριστω και παλι. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 Δεν πηγαινε σε εσενα το μη βαρατε. Πηγαινε για ολους γιατι φοβαμαι οτι θα σας πρηξω με ερωτησεις. Που θα σας φαινονται ισως γελοιες γιατι ασχοληστε με πολυ πιο περιπλοκα θεματα. Μεχρι τωρα ειχα τελειως απλα κινητα και αυτο το παιρνω γιατι απλα εχω την επιδοτηση. Δεν προκειται να ασχοληθω με gps, φλασαρισματα και οτι αλλο γραφετε. Προσπαθησα να διαβασω ολες τις σελιδες, διαβασα αρκετες, αλλα το να ψανω για την μπαταρια ειναι σαν να ψαχνω ψυλλους στα αχυρα. Ελπιζω να το εχω απο Δευτερα-Τριτη και οτι βοηθεια θελω θα σας πω. Ευχαριστω και παλι. Εδώ είμαστε να βοηθήσουμε. Ρώτα ότι θέλεις.;) Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
massavetas Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 Έχω φάει ένα σκάλωμα με το ελληνικό μενού.Δοκίμασα Η και F όντως πολύ καλέσ εκδόσεις αλλά θέλω ελληνικό μενού.Ποια έκδοση το υποστηρίζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myriam_aplu Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 με quick reply δεν αλλάζει παράθυρο και μπορείς να γράψεις κάτι σύντομο η απλό που θες, με παράθεση εμφανίζει και τα λόγια του χρήστη που επέλεξες για να απαντήσεις ας πούμε. να σαι καλά. ευχαριστώ. που θα πάει θα μάθω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myriam_aplu Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 (edited) Μάλλον ο προσωπικός σου υπολογιστής έχει πρόβλημα. τουλάχιστον αυτό φαίνεται όπως τα λες.:worry: δηλαδη ενα φορματ ή ένα πεταμα στην ανακυκλωση.? αντε πάλι να τον φορτωθω στα χερια και στο μαγαζι που τον αγορασα, επρεπε να ειχα βάλει κεντρική μοναδα με χερουλι. COBOL!!!!!!!! Χριστέ μου!!!! Που την θυμήθηκες!!!!!!:lol: είμαι και καποιας ηλικίας !!!!:). Edited March 5, 2010 by myriam_aplu μαλλον το quick reply επρεπε να χρησιμοποιησω αιντε αιντε που θα παει θα μάθω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myriam_aplu Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 κατσε γιατι πριν αντι quick reply πατησα παραθεση και βγήκε η απαντηση αλλου ντ αλλου. είναι παρακάτω συγνωμη βρε παιδια, ένας χριστιανος μπήκε στο κοπο να μου εξηγησει πως χρησιμοποιουμε το quick reply και πως το παράθεση και τον ευχαριστω πολύ, εγω ομως τωρα καταλαβα την διαφορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 (edited) Έχω φάει ένα σκάλωμα με το ελληνικό μενού.Δοκίμασα Η και F όντως πολύ καλέσ εκδόσεις αλλά θέλω ελληνικό μενού.Ποια έκδοση το υποστηρίζει? :blink::blink: Τι εννοείς ποια έκδοση το υποστηρίζει? Και οι δύο. Επιλέγεις Ελληνική γλώσσα και έχεις Ελληνικό μενού! :confused: Μάλλον ο προσωπικός σου υπολογιστής έχει πρόβλημα. τουλάχιστον αυτό φαίνεται όπως τα λες.:worry: δηλαδη ενα φορματ ή ένα πεταμα στην ανακυκλωση.? αντε πάλι να τον φορτωθω στα χερια και στο μαγαζι που τον αγορασα, επρεπε να ειχα βάλει κεντρική μοναδα με χερουλι. COBOL!!!!!!!! Χριστέ μου!!!! Που την θυμήθηκες!!!!!!:lol: είμαι και καποιας ηλικίας !!!!:). Πριν τον πετάξεις, :lol: κάνε μια απλή ρύθμιση στο τηλέφωνο και δοκίμασε να το ξανασυνδέσεις. Πήγαινε στο κεντρικό μενού (εκεί που έχει πολλά εικονίδια) και από τις ρυθμίσεις επέλεξε το "Συνδεσιμότητα". Εκεί επέλεξε το "Σύνδεση USB" και μετά επέλεξε το "Μαζική αποθήκευση". Βεβαιόσου ότι το έχει πάρει βλέποντας τι λέει με τα πορτοκαλί γράμματα. Μετά δοκίμασε να το συνδέσεις στο PC. Ίσως έτσι σου δουλέψει. Όσο για τη ηλικία, είμαστε σχεδόν συνομίλικοι, γι' αυτό την ξέρω και εγώ, αλλιώς σήμερα .... (σιγά μην την γνωρίζουν).:p Edited March 5, 2010 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myriam_aplu Δημ. March 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 (edited) το χω δει, ( που εχει απο default : να γίνεται πάντα ερωτηση ) το είχα σκεφτεί να το κάνω αλλά δεν το δοκίμασα, θα το δοκιμάσω. Κάτι πρεπει να χει γίνει που προσπαθουσα να δω αν εχω την τελευταια έκδοση λογισμικου με το update tool της lg . Μου εβγαζε οτι εχω την τελευταια εκδοση λογισμικου V10p!και μου φάνηκε λίγο παράξενο 2-2-2010 το αγόρασα το κινητο. Τα διαθέτει η lg στα καταστήματα με την φρέσκια έκδοση? Νέα παρτίδα? Πέρασα κάτι install drivers καμιά 10ρια φορές (οτι εβρισκα παταγα με λίγα λόγια) εβαζα και εβγαζα το καλωδιο οπως μου συνήστουσε το tool , χωρίς ασφαλή καταργήση και εκει πρέπει να γινε η πατατιά. Απο ότι μου πε αυτός που μου πουληση το pc εκει στο ασφαλή καταργηση εχει γίνει η ιστορία. Εχω αρχίσει τις ανασυγκροτήσεις, τους ελεγχους στην εκκίνηση, το pc φταίει του χω βγάλει τα μάτια Πολλές φορές δεν ανοίγει καθόλου μπαίνει σε ασφαλή λειτουργια μόνο του. Format θέλει δυστυχώς. Cobol ωραία χρόνια! όταν είδα για πρώτη φορά τα windows μετά τη σχολή, εβγαινα στο dos για να βρω κάτι η πόντια, κουκου εντελώς . Θεωρώ οτι είμαστε απο τους τυχερους που κατέχουμε τα πρωτα βήματα της pc τεχνολογίας. Σε ευχαριστώ πολύ. Edited March 6, 2010 by myriam_aplu πάλι λάθος με το quick reply και με το παράθεση έκανα αιντε αιντε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myriam_aplu Δημ. March 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 (edited) Νέα ερωτησούλα .... Πως μπορούμε να διορθώσουμε μια επαφή??? Να αλλάξουμε ένα τηλεφωνο πχ που άλλαξε ... ! Γιατί εγώ δεν το βλέπω στο μενού του κινητού ως επιλογή! Εκτος και αν ειμαι γκαβή ! Μόνο απο το pc suite έχω διορθώσει κάποιες επαφές. Απο το κινητο πως γίνεται ??:wacko: και αλλή μια πιο χαζή ερωτησουλα απο την προηγούμενη .... φωνητική κλήση έχει το arena ... ?????? (τα handfree δεν εχω αξιωθεί να τα χρησιμοποιήσω ακόμα .) Πες τε μου ότι εχει, γιατί εχουν αρχίσει και μου σπάνε τα νευρα όταν πάω να καλέσω ένα τηλεφωνο με τα σβησίματα οθόνης και με τα κλειδώματα. Αν βάλω τα handsfree έχει φωνητική κλήση..?? Ειδικά όταν θέλω να πάρω το 1252 χρόνο ομιλίας βονταφον εκεί που πρέπει να πατήσω πληκτρολόγιο και το 1 για να ακουσω το υπολοιπο χρονου ομιλίας αρχίζω και μου λείπουν τα κουμπάκια απο το erricson που είχα Edited March 6, 2010 by Spidey Χρησιμοποίησε την Τροποποίηση όταν θες να προσθέσεις κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxiarchos Δημ. March 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 Νέα τιμή στα 189€ στην vodafone είδα! Και είμαι μεταξύ αυτού και του Samsung i900... H νέα τιμή με φέρνει πιο κοντά του! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. March 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2010 Νέα ερωτησούλα .... Πως μπορούμε να διορθώσουμε μια επαφή??? Να αλλάξουμε ένα τηλεφωνο πχ που άλλαξε ... ! Γιατί εγώ δεν το βλέπω στο μενού του κινητού ως επιλογή! Εκτος και αν ειμαι γκαβή ! Μόνο απο το pc suite έχω διορθώσει κάποιες επαφές. Απο το κινητο πως γίνεται ??:wacko: Αν ακουμπήσεις πάνω στο όνομα της επαφής τότε σου ανοίγει από κάτω ένα μενου που σου λέει "Φωνητική κλήση", "Αποστολή μυνήματος", "Κλήση βίντεο". Ακουμπόντας πάνω σ' αυτό το μενού, σείρε το δάχτιλο προς τα αριστερά και θα εμφανιστούν και οι υπόλοιπες επιλογές. Μία από αυτές είναι το "Επέξ." (Επεξεργασία).;) και αλλή μια πιο χαζή ερωτησουλα απο την προηγούμενη .... φωνητική κλήση έχει το arena ... ?????? (τα handfree δεν εχω αξιωθεί να τα χρησιμοποιήσω ακόμα .) Πες τε μου ότι εχει, γιατί εχουν αρχίσει και μου σπάνε τα νευρα όταν πάω να καλέσω ένα τηλεφωνο με τα σβησίματα οθόνης και με τα κλειδώματα. Αν βάλω τα handsfree έχει φωνητική κλήση..?? Nop!! Δεν έχει! :( Τώρα για την οθόνη που σβήνει είναι αναγκαίο, γιατί μην ξεχνάς ότι το κινητό είναι αφής. Αν δεν απενεργοποιούνταν η οθόνη, όταν το έχεις στο αυτί σου, η επαφή με το μάγουλό σου θα έκανε ότι μπορούσες να φανταστείς (και ότι δεν μπορούσες να φανταστείς). Εν ολίγις όλα τα αφής είναι έτσι γιατί δεν μπορεί να γίνει αλλιώς.:happy: Ειδικά όταν θέλω να πάρω το 1252 χρόνο ομιλίας βονταφον εκεί που πρέπει να πατήσω πληκτρολόγιο και το 1 για να ακουσω το υπολοιπο χρονου ομιλίας αρχίζω και μου λείπουν τα κουμπάκια απο το erricson που είχα Σε καταλαβαίνω. Που να οδηγείς κιόλας.... Εντάξει κανονικά δεν πρέπει, αλλά όλοι μας το κάνουμε (να παίρνουμε τηλέφωνο ενώ οδηγούμε). Εκεί να δεις.... Θα πρέπει να κοιτάς συνέχεια για να βλέπεις αν πήρε το νούμερο που πάτησες ή όχι. Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που από κύριο τηλέφωνο το έκανα δεύτερο.:X Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. March 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2010 παιδια αυτο με την οθονη που σε ορισμενα σημεια τρεμοπαιζει κ οχι συνεχεια η το αλλο που φαινεται απο κατω μερικες φορες τα γραμματα τι γινεται ειναι φυσιολογικο? Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts