michael_1985 Δημ. April 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2009 νομιζω οτι αυτο που δινει η vodafone δεν εχει fm transmiter Ρε παιδιά μη λέτε ότι θέλετε... φοβίζεται τον κόσμο.:p Είναι το ίδιο ακριβώς με vf live. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michael_1985 Δημ. April 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2009 μην μασατε,και προπαντων μην πατε να το κανετε στο δικο σας arena..το βιντεακι ειναι μουφα,γιατι κραταει δειγμα και οχι κανονικο κινητο... Εννοείται ότι δεν θα το κάνουμε στο δικό μας κινητό. :) Κορόϊδα είμαστε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. April 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2009 Review & Photos: GSMarena.com http://img5.imageshack.us/img5/2653/picrkq.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
B_K_054 Δημ. April 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2009 Review & Photos: GSMarena.com http://img5.imageshack.us/img5/2653/picrkq.jpg Παιδια φαινεται φοβερο ετσι?? Εχε χαρη που προσφατα απεκτησα το renoir και με καλυπτει μεχρι στιγμης..(ειναι πανεμορφο παντως το arena,και ακομα πιο μικρουλι). Αν διαβασα καλα στο review, λεει πως δεν εχει / δεν χειριζεται με γραφιδα? Η μηπως εχει εξωτερικη, οπως του renoir?? Παράθεση If we don't need Walls and Fences, why do we need Windows and Gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fractalbit Δημ. April 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2009 Review & Photos: GSMarena.com To link που δίνεις είναι από το Preview και είναι γνωστό εδώ και καιρό. Δυστυχώς δεν βλέπω να έχει βγει ακόμα ολοκληρωμένο review από το gsmarena. Παράθεση Η εικόνα στην υπογραφή δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fractalbit Δημ. April 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2009 Για όσους ζητάνε δείγματα φωτογραφιών από την κάμερα, εδώ: http://www.trustedreviews.com/mobile-phones/review/2009/03/20/LG-Arena-KM900/p4 έχει 3 full-size. Παράθεση Η εικόνα στην υπογραφή δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vega-Thess Δημ. April 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 Ένα πράγμα έχω μάθει με τα κινητά και τις εταιρίες. Τρέχουμε να το πάρουμε από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας πληρώνοντας το ΧΧΧ ποσό, ενώ ξέρουμε ότι σε μερικές μέρες θα το δίνουν δωρεάν σε κάποιο πάγιο. Έτσι την πάτησα με ρενουάρ… με πάγιο των 30 ευρώ από Vodafone το πλήρωσα 245 ευρώ, την επόμενη μέρα η ίδια εταιρία στο ίδιο πάγιο το είχε 85 ευρώ και δυο μέρες μετά ο Γερμανός στο πάγιο των 36 ευρώ (Cosmote) το έδινε 14 ευρώ. Για 3 μέρες δηλαδή έχασα 230 ευρώ… και έχουμε και κρίση !!!! Σε λίγες μέρες και αυτό την ίδια πορεία θα ακολουθήσει . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fractalbit Δημ. April 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 Ένα πράγμα έχω μάθει με τα κινητά και τις εταιρίες. Τρέχουμε να το πάρουμε από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας πληρώνοντας το ΧΧΧ ποσό, ενώ ξέρουμε ότι σε μερικές μέρες θα το δίνουν δωρεάν σε κάποιο πάγιο. Έτσι την πάτησα με ρενουάρ… με πάγιο των 30 ευρώ από Vodafone το πλήρωσα 245 ευρώ, την επόμενη μέρα η ίδια εταιρία στο ίδιο πάγιο το είχε 85 ευρώ και δυο μέρες μετά ο Γερμανός στο πάγιο των 36 ευρώ (Cosmote) το έδινε 14 ευρώ. Για 3 μέρες δηλαδή έχασα 230 ευρώ… και έχουμε και κρίση !!!! Σε λίγες μέρες και αυτό την ίδια πορεία θα ακολουθήσει . Δίκιο έχεις. Ήδη στο acornshop έπεσε στα 370! http://acornshop.gr/view_product.php?productid=14603&idcat=11&idsubcat=35&idsubsubcat=189&key=77a651a67eb21740d16339ae6613a944&secref=efdc8c6cd28cd0adc7b52e75638eb36f Τελικά αισθάνομαι πολύ τυχερός που δεν κατάφερα να το πάρω την Παρασκευή που πέρασε με 453! Παράθεση Η εικόνα στην υπογραφή δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. April 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 Το είδα χθές στο πλαίσιο,πραγματικά πανέμορφο. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiazoo Δημ. April 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 δεν είναι πιο μικρό από ότι το περιμένατε; εγώ έπαθα πλάκα, το περίμενα πολύ μεγαλύτερο...αλλά είναι super...αντε cosmote........πότε θα το φέρεις; Πάντως είδατε πουθενά διαφήμιση; τίποτα, η vodafone που το έχει αποκλειστικό ούτε που το λέει...γιατί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellakias Δημ. April 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 Και το ερώτημα είναι το εξής: το τσιμπάς ή περιμένεις και τα νέα για το Viewty II? :shifty: Παράθεση Ποτέ να μην τα βάζεις με έναν βλάκα! Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω εμπειρίας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michael_1985 Δημ. April 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 Ένα πράγμα έχω μάθει με τα κινητά και τις εταιρίες. Τρέχουμε να το πάρουμε από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας πληρώνοντας το ΧΧΧ ποσό, ενώ ξέρουμε ότι σε μερικές μέρες θα το δίνουν δωρεάν σε κάποιο πάγιο. Έτσι την πάτησα με ρενουάρ… με πάγιο των 30 ευρώ από Vodafone το πλήρωσα 245 ευρώ, την επόμενη μέρα η ίδια εταιρία στο ίδιο πάγιο το είχε 85 ευρώ και δυο μέρες μετά ο Γερμανός στο πάγιο των 36 ευρώ (Cosmote) το έδινε 14 ευρώ. Για 3 μέρες δηλαδή έχασα 230 ευρώ… και έχουμε και κρίση !!!! Σε λίγες μέρες και αυτό την ίδια πορεία θα ακολουθήσει . Εμ, έτσι είναι αυτά δεν το ξέρετε; Εγώ με πρόγραμμα 30 το πήρα 45,10€ από Vodafone. Τώρα όποιος θέλει στο 45€ βγαίνει το Arena δωρεάν και έχεις το δικαίωμα από τον πρώτο μήνα να κάνεις αλλαγή παγίου στα 30€, όχι όμως πιο κάτω (πρέπει να περάσουν 3 μήνες). Καλή λύση ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. April 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 Και το ερώτημα είναι το εξής: το τσιμπάς ή περιμένεις και τα νέα για το Viewty II? :shifty: Πολύ καλή ερώτηση.Πάντως από το δικό μου viewty εκτός των άλλων έχει και καλύτερη φωτογραφική κάμερα. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellakias Δημ. April 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 Ποιο από τα δύο έχει καλύτερη φωτογραφική σε σχέση με το Viewty? Ή και τα δύο? Κι εγώ το Viewty έχω και περιμένω να δω ποιο από τα δύο θα είναι ο αντικαταστάτης του! :happy: Παράθεση Ποτέ να μην τα βάζεις με έναν βλάκα! Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω εμπειρίας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodosis Δημ. April 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 Tο πήρα και εγώ παιδιά σήμερα το μεσημέρι. Το έχω και φορτίζει. Με μια πρώτη ματιά πολύ εντυπωσιακό κινητό και έχεις τα πάντα μπροστά σου με μια κίνηση. Μετά το XPERIA αυτό το κινητό είναι μια... λύτρωση ! :lol: Παράθεση Χρήστης Nokia 9210, SonyEricsson P900, Nokia 9500, Qtek 9000, Nokia Ε90, Νokia N95 8GB, SonyEricsson Xperia X1, LG KM900 ARENA, Samsung GT i-8000 Omnia II, Sony Xperia S, Samsung Galaxy S4, Huawei P8 MAX, Samsung Galaxy S8+,Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 20 Ultra, Samsung Galaxy Z Fold 3, Motorola Razr 40 Ultra και τώρα OnePlus Open :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irovoudou Δημ. April 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 Oσοι το εχουν δει μεχρι σημερα λενε οτι ειναι το πιο εύκολο touch κινητο και εκεινο που εντυπωσιαζει πιο πολυ ειναι ο τηλεφωνικος καταλαγος με τις φωτογραφιε μπραβο στην lg εκανε ενα θαυμα αντε τωρα περιμενω να δω και το εξυπνο watch phone και να πουμε οτι ειναι ετη μπροστα απο τους αλλους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smyrali Δημ. April 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 πολύ καλό, το είδα απο κοντά στο πλαισιο Λάρισας κλειστο μεν, αλλα μου άερεσε πολύ σαν μέγεθος και ποιότητα πλαστικών... το μόνο που με χαλάει είναι ότι έχει κλειστό λογισμικό... αν ήταν τουλάχιστον symbian θα το χτυπούσα χωρίς δεύτερη σκέψη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mp3power Δημ. April 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 το κινητο το εχω στα χερια μου περιπου 5 μερες απο το σαββατο που μας περασε.. Μπορω μεχρι στιγμης να πω οτι ειναι ενα απο τα καλυτερα κινητα που εχω πιασει στα χερια μου. Ειναι γρηγορο αρκετα σταθερο η φωτο ειναι καλης ποιοτητας για τα 5 megapixel που εχει.. Οσο αναφορα χωρητικοτητα την ξεχνας κ μαλιστα του αλλαξα λιγ τα φωτα να δω πως θα τα παει.. Του εβαλα λοιπον 7 περιπου giga μουσικη 1giga video και το μονο που θα πω ειναι οτι εκανε περιπου 20-30 δευτερολεπτα να σηκωσει στην οθονη ολα τα τραγουδια.. δεν εχω δει κανενα κολλημα μεχρι στιγμης κ αυτο με κανει ευτυχισμενο για την αποκτηση του.οτι αλο θελετε ρωτηστε να δουμε μαζι:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smyrali Δημ. April 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 το κινητο το εχω στα χερια μου περιπου 5 μερες απο το σαββατο που μας περασε.. Μπορω μεχρι στιγμης να πω οτι ειναι ενα απο τα καλυτερα κινητα που εχω πιασει στα χερια μου. Ειναι γρηγορο αρκετα σταθερο η φωτο ειναι καλης ποιοτητας για τα 5 megapixel που εχει.. Οσο αναφορα χωρητικοτητα την ξεχνας κ μαλιστα του αλλαξα λιγ τα φωτα να δω πως θα τα παει.. Του εβαλα λοιπον 7 περιπου giga μουσικη 1giga video και το μονο που θα πω ειναι οτι εκανε περιπου 20-30 δευτερολεπτα να σηκωσει στην οθονη ολα τα τραγουδια.. δεν εχω δει κανενα κολλημα μεχρι στιγμης κ αυτο με κανει ευτυχισμενο για την αποκτηση του.οτι αλο θελετε ρωτηστε να δουμε μαζι:) μηνύματα γράφεις γρήγορα;φαντάζομαι θα έχει ελληνικά... τι προγράμματα του έχεις βάλει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. April 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 Με αυτα που διαβαζω ψηνομαι χαλαρα να το παρω αλλα θ'αφησω να περασουν μερικοι μηνες για να πεσει κι αλλο η τιμη. Εξαλλου προσφατα πηρα το Viewty! (εκτος και αν θελει κανεις να το ανταλλαξουμε:p) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodosis Δημ. April 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 Μπορείτε να το δείτε εδώ σε ένα πολύ καλό emulator : http://arena.lgmobile.com/uk/ Παράθεση Χρήστης Nokia 9210, SonyEricsson P900, Nokia 9500, Qtek 9000, Nokia Ε90, Νokia N95 8GB, SonyEricsson Xperia X1, LG KM900 ARENA, Samsung GT i-8000 Omnia II, Sony Xperia S, Samsung Galaxy S4, Huawei P8 MAX, Samsung Galaxy S8+,Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 20 Ultra, Samsung Galaxy Z Fold 3, Motorola Razr 40 Ultra και τώρα OnePlus Open :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukou Δημ. April 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 το κινητο το εχω στα χερια μου περιπου 5 μερες απο το σαββατο που μας περασε.. Μπορω μεχρι στιγμης να πω οτι ειναι ενα απο τα καλυτερα κινητα που εχω πιασει στα χερια μου. Ειναι γρηγορο αρκετα σταθερο η φωτο ειναι καλης ποιοτητας για τα 5 megapixel που εχει.. Οσο αναφορα χωρητικοτητα την ξεχνας κ μαλιστα του αλλαξα λιγ τα φωτα να δω πως θα τα παει.. Του εβαλα λοιπον 7 περιπου giga μουσικη 1giga video και το μονο που θα πω ειναι οτι εκανε περιπου 20-30 δευτερολεπτα να σηκωσει στην οθονη ολα τα τραγουδια.. δεν εχω δει κανενα κολλημα μεχρι στιγμης κ αυτο με κανει ευτυχισμενο για την αποκτηση του.οτι αλο θελετε ρωτηστε να δουμε μαζι:) το αγορασα και εγω σημερα. το εχω ακομα στον φορτιστη. μπορεις σε παρακαλω ποσο κραταει η μπαταρια του και αν ειναι ιδια με του ku990 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mp3power Δημ. April 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 η μπαταρια που δοκιμασα μετα την πρωτη φορτιση κρατησε χαλαρα 2 μερες ανετα. με πολυ μουσικη βιντεο κ λοιπα 1 μερα και με τηλεφωνα περιπου στα 45 λεπτα ομιλια. μυνηματα γραφεις κανονικοτατα ακομα ποιο γρηγορα με Τ9. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaros Δημ. April 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 η μπαταρια που δοκιμασα μετα την πρωτη φορτιση κρατησε χαλαρα 2 μερες ανετα. με πολυ μουσικη βιντεο κ λοιπα 1 μερα και με τηλεφωνα περιπου στα 45 λεπτα ομιλια. μυνηματα γραφεις κανονικοτατα ακομα ποιο γρηγορα με Τ9. η μπαταρια του ειναι παρα πολυ καλη.Θεωρω οτι ειναι καλυτερη απο του iphone. Οσον αφορα το fm trnsmiter που αναφερεται λιγο παραπανω εξακολουθω να πιστευω οτι στην vflive εκδοση δεν υπαρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. April 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 Το δοκίμασες και λειτουργεί κανονικά?? Γιατί δεν έχει αναφερθεί κάτι τέτοιο στο παρελθόν Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts