DIAVOLIN82 Δημ. February 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2009 Ta kalutera methusia me margarites k ouza!!!!!! Ta xeirotera me raki k whisky! Eidika to whisky den to sikwnw me tipota... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. February 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2009 Ε τί το πίνεις τότε αφού σε χαλάει?!:D Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 εγω το χειροτερο μεθυσι το εχω κανει με τεκιλα και συγκεκριμενα με sauza!Απο τοτε ποτε ξανα τεκιλα ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 εγω το χειροτερο μεθυσι το εχω κανει με τεκιλα και συγκεκριμενα με sauza!Απο τοτε ποτε ξανα τεκιλα ! Πες τα! Κι εγω εχω κανει το 2ο χειροτερο μεθυσι μου με τεκιλα. Και γενικοτερα δε μου αρεσει σαν ποτο...Οποτε την εκοψα, κανα σφηνακι μονο σε παρεα, αλλά και γι' αυτο πρεπει να εχω κεφια αλλιως μου 'ρχεται εμετος! :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Τεκίλα και Bacardi sux. Από τα χειρότερα ποτά που έχω δοκιμάσει. Καλά για μεθύσι δε,απάλευτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Κι εγω εχω κανει το 2ο χειροτερο μεθυσι μου με τεκιλα. Και γενικοτερα δε μου αρεσει σαν ποτο...Οποτε την εκοψα Απο τοτε ποτε ξανα τεκιλα ! Και γω έχω κάνει άσχημο μεθύσι με τεκίλα αλλά δεν λέω να την κόψω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Και γω έχω κάνει άσχημο μεθύσι με τεκίλα αλλά δεν λέω να την κόψω... καλα κανεις,πινε σφηνακια τεκιλες και οχι ποτο,για ποτο παρε βοτκα και χτυπα ενδιαμεσα σφηνακια τεκιλες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Και γω έχω κάνει άσχημο μεθύσι με τεκίλα αλλά δεν λέω να την κόψω... Αν σου αρεσει το βρισκω λογικο :D Αλλά φαντασου μεθυσι με ενα ποτο που οταν το μυριζεις αναγουλιαζεις! Θα μου πεις, τι το ηπιες τοτε...! Δε γινοταν αλλιως...ηταν προκληση με σφηνακια! :p Τωρα που το σκεφτομαι, πριν 1,5 χρονο ειχα πιει τεκιλα λεμονι και μου αρεσε :blink: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 Ta kalutera methusia me margarites k ouza!!!!!! Ta xeirotera me raki k whisky! Eidika to whisky den to sikwnw me tipota... αν και κρητικος την ρακι δεν την σηκωνω με τιποτα. ειχα κανει το χειροτερο μου μεθυσι με αυτο το ποτο. ειχαμε παει σε ενα σπιτι παρεακι και την ειχαν στην καταψυξη,ωστοσο ηταν πολ παγωμενη εννοειται και την κατεβαζα σαν νερο,οταν ειναι πολυ παγωμενη δεν σε καιει και τοσο,μετα απο 2 ωρες ουτε που θελω να σκεφτομαι τι τραβηξα. 2 φορες επεσα με την μηχανη ωσπου να παω σπιτι,τα εβγαλα πανω στην μηχανη,παραλιγο να ξαπατωσω την λεκανη,εφραξα την μπανιερα,χαλασα το στρωμα του κρεβατιου μην εχωντας δυναμη να σηκωθω,εκαψα το πατωμα κι αφησε σταμπα ο εμετος στο πατωμα,ας ειναι καλα ο μαρμαρας που το εφτιαξε.μιλαμε δεν ειχα απολυτως καμια δυναμη. και την επομενη μερα??? χαλια,ζαλη που να μην ξερω που παταω,ευτυχως ειχε ερθει τοτε η κοπελα μου και μου εφτιαξε ρυζι με πολυ λεμονι και εστρωσε καπως το στομαχι μου,αχ,τι ειχε τραβηξει αυτη η κοπελα. τωρα ακουω την μυρωδια της κι απλα μου ερχεται αναγουλα,μακρια απο μενα:mad:βεβαια ειχα πιει τα αντερα μου εκεινη την μερα γιατι πολυ απλα την κατεβαζα και δεν ενιωθα να με καιει. ουισκυ???δωσε μου οσο θες,χαλια δε θα με δεις ποτε με ουισκυ. το καλυτερο ποτο βεβαια ειναι η βοτκα ασυζητητη αλλα δεν μου αρεσει και πολυ. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CElacto Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 αν και κρητικος την ρακι δεν την σηκωνω με τιποτα. ---------------------------------------------------------------------------------------------- τωρα ακουω την μυρωδια της κι απλα μου ερχεται αναγουλα, Αφού ακούς τις μυρωδιές :p είσαι γνήσιος κρητικός κι ας μη σου αρέσει η ρακή. Κι εγώ δε σηκώνω ποτά τύπου ούζο, τσίπουρο, ρακή. Αν και τώρα δεν πίνω σχεδόν καθόλου αλκοόλ (1-2 ποτήρια κρασί άντε και κανα κονιάκ που και που) παλιότερα είχε τύχει να μεθύσω κυρίως λόγω μπερδέματος ποτών με σφηνακίων. Το χειρότερο που έχω πάθει σε μεθύσι εκτός από εμετούς ήταν η αίσθηση ότι γυρίζει ο χώρος γύρω μου. Αυτό δεν το αντέχω με τίποτα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]"If I had a dollar bill for every time I've been wrong, I'd be a self-made millionaire" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 Το χειρότερο που έχω πάθει σε μεθύσι εκτός από εμετούς ήταν η αίσθηση ότι γυρίζει ο χώρος γύρω μου. Αυτό δεν το αντέχω με τίποτα. Καλα, οταν συμβαινει αυτο εγω καταλαβαινω οτι το εχω παρακανει με το ποτο και μαλλον πρεπει να μην "πιουμε αλλο ενα"! :happy: Τα υποβρυχια σας αρεσουν; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 Tο καλυτερο μεθυσι με τεκιλα προς το παρον...το ρακι ομως εχει αλλη αισθηση..ειδικα παγωμενη... Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 τωρα ακουω την μυρωδια της Σχήμα συναισθησίας (πως φαίνονται οι ποιητές)! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2009 Καλα, οταν συμβαινει αυτο εγω καταλαβαινω οτι το εχω παρακανει με το ποτο και μαλλον πρεπει να μην "πιουμε αλλο ενα"! :happy: Τα υποβρυχια σας αρεσουν;μιλας με τον ειδημων των υποβρυχιων,ναι μου αρεσουν πολυ Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. February 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2009 μιλας με τον ειδημων των υποβρυχιων,ναι μου αρεσουν πολυ :cool: Χεχε! Εγω δοκιμασα πρωτη φορα το καλοκαιρι, καλη φαση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. February 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2009 Καλα, οταν συμβαινει αυτο εγω καταλαβαινω οτι το εχω παρακανει με το ποτο και μαλλον πρεπει να μην "πιουμε αλλο ενα"! :happy: Τα υποβρυχια σας αρεσουν; Τι ακριβώς είναι τα υποβρύχια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
My_Immortal Δημ. February 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2009 Τι ακριβώς είναι τα υποβρύχια? Πόσο χρονών είσαι;; :p Πλάκα κάνω! Είναι μπύρα στο χαμηλό ποτήρι του ουίσκι, με ένα σφηνοπότηρο ουίσκι "βυθισμένο" μέσα (γι αυτό και το "υποβρύχιο") :) Γενικά χτυπάει πολύ, εγώ δεν το καταφέρνω! :O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] my blog: http://odile-odette.blogspot.com ***Πωλείται Sony Ericsson G900*** Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2009 μπυρα με ουIσκι. εναλλακτικα http://www.chios.gr/guide/products/Pix/ypobryxio_a.jpg Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. February 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2009 Πόσο χρονών είσαι;; :p Πλάκα κάνω! Είναι μπύρα στο χαμηλό ποτήρι του ουίσκι, με ένα σφηνοπότηρο ουίσκι "βυθισμένο" μέσα (γι αυτό και το "υποβρύχιο") :) Γενικά χτυπάει πολύ, εγώ δεν το καταφέρνω! :O Εγώ -μέχρι στιγμής- ξέρω μόνο το ''υποβρύχιο'' που δείχνει η φωτογραφία που ''ανέβασε'' η Freak.:):O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. February 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2009 Κάτι φίλοι μου τις προάλλες μέθυσαν με ούζα και είχαν γίνει ''τύφλα''.Μετά όταν πήγαν στην πλατεία έκαναν οκτάρια και ο ένας από αυτούς είπε σε έναν περαστικό:''Κάτι είπε για τη μάνα σου'' και παραλίγο να φάει ξύλο.Το επόμενο πρωί κατάλαβε πόσο:fool: ήταν. Μεθύσι=:down: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2009 Εγώ -μέχρι στιγμής- ξέρω μόνο το ''υποβρύχιο'' που δείχνει η φωτογραφία που ''ανέβασε'' η Freak.:):Oκαι πολυ καλα κανεις...ασε που αυτο εχει και πιο ωραια γευση! Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. February 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2009 Δεν έχω μεθύσει ποτέ μιας και πίνω λίγο αλκοόλ και κυρίως μπύρα και κρασί. Ουίσκια,βότκες κλπ δεν τα πίνω καθόλου.Όταν ήμουν στο σχολείο στα πάρτυ μερικοί φίλοι μου πίνανε πολύ σαν να προσπαθούσαν να αποδείξουν κάτι.Η κατάχρηση αλκοόλ ούτε σε μεγαλώνει ούτε σε κάνει πιο μάγκα.Μόνο προβλήματα στην υγεία προκαλεί.STAY AWAY:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. February 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2009 Πόσο χρονών είσαι;; :p Πλάκα κάνω! Είναι μπύρα στο χαμηλό ποτήρι του ουίσκι, με ένα σφηνοπότηρο ουίσκι "βυθισμένο" μέσα (γι αυτό και το "υποβρύχιο") :) Γενικά χτυπάει πολύ, εγώ δεν το καταφέρνω! :O Ουίσκι ή και με τεκίλα πίνεται.. (εγώ προτιμώ την τεκίλα :p ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. February 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2009 Ουίσκι ή και με τεκίλα πίνεται.. (εγώ προτιμώ την τεκίλα :p ) σωστός ο μαν... το υποβρύχιο είναι με ουίσκι, συνήθως jack daniels ή με τεκίλα συνήθως cuervo κίτρινη...εγώ το προτιμώ με τεκιλίτσα.... α και όσο για το μεθύσι όλοι έτσι λέμε δεν ξαναπίνω τόσο πολύ κτλ... το παν είναι την επόμενη μέρα να σηκωθείς να φας κάτι καλό και να ξανακοιμηθείες. και μετά θα είσαι οκ!! αυτά από μένα... Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2009 εγω δεν εχω ακομα καταλαβει την λιγικη του "να μεθυσω" δλδ στα Χ ποτα,που παραμενετε ακομα νηφαλιοι,δεν μπορειτε να σταματησετε? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts